LANDEKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDEKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.976.549

Publication

13/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313302*

Neergelegd

11-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Herentalsesteenweg 17

2220 Heist-op-den-Berg

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0634976549

Benaming (voluit) : LANDEKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit de akte oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LANDEKEN, verleden voor notaris Erika Isenborghs te Heist-op-den-Berg op 10 augustus 2015, ter registratie neergelegd op het registratiekantoor Mechelen 1:

Opgericht door:

1. De heer VAN LOOCK Steven, NN 73.12.21 207-04, geboren te Leuven op 21 december 1973, echtgenoot van DE WEVER Jill, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 17.

2. Mevrouw DE WEVER Jill, NN 77.12.22-202.63, geboren te Bonheiden op 22 december 1977,

echtgenote van de heer VAN LOOCK Steven, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg -

Herentalsesteenweg 17.

De echtgenoten VAN LOOCK-DE WEVER zijn gehuwd onder het stelsel van scheiding van

goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 14 april 2010,

notaris-plaatsvervanger, aangewezen in vervanging van Notaris Jan Jansen, tot op heden

ongewijzigd, zoals zij het verklaren..

- onder de benaming LANDEKEN, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Herentalsesteenweg 17 en

met een onbepaalde duur;

- waarvan het kapitaal:

. honderd duizend euro (¬ 100.000,00) bedraagt en volledig geplaatst werd;

. ten belope van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00) in geld gestort werd;

. verdeeld is in 300 aandelen op naam zonder vermelde waarde, waarop is ingeschreven door:

a) voornoemde heer VAN LOOCK Steven, die stortte ten belope van zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), waarvoor hem, 150 ten belope van 35% gestorte aandelen op naam worden toegekend;

b) voornoemde mevrouw DE WEVER Jill, die stortte ten belope van zeventien duizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), waarvoor haar, 150 ten belope van 35% gestorte aandelen worden toegekend; Voormelde aandelen werden allen gestort tot beloop van 35% zodat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00).

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE66736017584043 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de KBC Bank.

Het bewijs van deponering, werd door voornoemde bank afgeleverd op 6 augustus 2015 en zal bewaard blijven in het vennootschapdossier van ondergetekende notaris

- met boekjaar lopend van één juli tot 30 juni van ieder jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 30 juni 2016);

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per fax, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd. Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de

maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat

zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

- - die wordt vertegenwoordigd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten die ieder

afzonderlijk de meest uitgebreide macht hebben om namens de vennootschap op te treden.

Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur, de heer VAN LOOCK Steven en

mevrouw DE WEVER Jill voormeld.

Tot vast vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer VAN LOOCK Steven.

- De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Het uitvoeren van deelopdrachten en managementsfuncties ten behoeve van andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" Advies in verband met bedrijfsprocessen, automatisering, veranderingstrajecten en reorganisaties in de meest ruime zin van het woord.

" Het verstrekken van financieel advies aan vennootschappen, organisaties, VZW s of andere instellingen zowel in het binnenland als in het buitenland.

" Het verlenen van adviezen en bijstand, in de meest ruime zin van het woord, met betrekking tot bedrijfsorganisatie en algemeen bestuur en administratie;

" Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in vennootschappen;

" Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van alle mogelijke onroerende goederen, zowel bebouwd als onbebouwd, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal- en erfpachtcontracten, met inbegrip van beheer van onroerend patrimonium;

" Het ter beschikking stellen aan andere vennootschappen en ondernemingen onder gelijk welke vorm en onder meer onder de vorm van verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik, leasing van alle bedrijfsmiddelen, met inbegrip van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

" Het nemen, bevorderen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, alsook het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en / of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

" Het beheren doch uitsluitend voor eigen rekening van eigen roerende goederen in het algemeen en van portefeuilles in het bijzonder.

" Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

" Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Beheer wordt in de ruimste zin van het woord begrepen zodat onder meer aankoop, valorisatie, instandhouding, verhuring, belegging en vervreemding toegelaten zijn inzoverre dit nuttig of nodig is of bijdraagt tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, en dit voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of op een andere wijze belangen nemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven, aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen toestaan, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap heeft geenszins tot doel de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van 05 augustus 1931 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- winstverdeling

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen vormt het resultaat van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

boekjaar.Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van eventueel overgedragen verliezen, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

- verdeling vereffeningsaldo

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

NOTARIS ERIK ISENBORGHS

Coordonnées
LANDEKEN

Adresse
HERENTALSESTEENWEG 17 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande