LAS PARRAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAS PARRAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.332.208

Publication

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd n de p barlk van Koophandel te Antwerpen,

Griffie 1 5 Kj 7.413

' Ondernemingsnr : 0891.332.208

Benaming

(volpit) : LAS PARRAS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP EN AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 184 §5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAS PARRAS", met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, 0891232.208 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 28 oktober 2013, "Geregistreerd drie bladen een renvooien: te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 30 OKT. 2013, boek 297 blad 5 vak 5. Ontvangen: vijftig euro (¬ ; 50,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, ai. (getekend) HAES K." blijkt dat volgende beslissingen genomen; werden:

De partijen verklaren te zijn gewezen door ondergetekende notaris op artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, luidend als volgt:

"Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd' en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

1.Toelichting bij het voorstel tot ontbinding in het verslag van de zaakvoerder met aangehechte staat van' activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van 31 augustus 2013 van de vennootschap, en kennisneming van het controleverslag van de bedrijfsrevisor opgesteld op 10 oktober laatst door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR", met zetel tel 8520 Kuurne, Bloemenhof 24, 0459.429.711 RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door de heer VANDELANOTTE Frank, bedrijfsrevisor, over de voormelde staat. van activa en passiva, waarvan de besluiten luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, heeft de zaakvoerder: van de Burg. BVBA 'LAS PARRAS' een boekhoudkundige staat per 31 augustus 2013 opgesteld, die rekening; houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van` 44.242,23 EUR en een boekhoudkundig netto-actief van 44.242,23EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto actief en dit in het perspectief van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisatievooruitzichten van de activa in het kader van de voorgestelde vereffening.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van het voorgenomen voorstel tot de ontbinding van de Burg. BVBA 'LAS PARRAS' en dit verslag kan niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgemaakt te Kuurne,

Op 10 oktober 2013,

Burg, BVBA Frank Vandelanotte, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte" in uitvoering van artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, met aansluitend de beslissing tot vervroegde

ontbinding van de vennootschap. _

Op de laatste blz van Laik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

111II'AIN~I~I~~VVIIVIII~~INI

*13177592

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Voorlegging-en goedkeuring van de jaarrekening, van 1 november 2012 tot'op heden.

De leden van de zaakvoerder legt de jaarrekening voor, opgesteld over een periode van 1 november 2012 tot op heden,

De vergadering keurt de jaarrekening goed.

3.0ntslag en kwijting aan de zaakvoerder. Tengevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten

-de naamloze vennootschap "ITPS (Belgium)", met zetel te Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, BTW BE 0473.836.684 RPR Antwerpen, met ais vaste vertegenwoordiger de heer HENDRICKX Eric Nicolas Josephina, geboren te Mortsel op 10 december 1965, wonende te Aartselaar, Barones Ludwina de Borrekenslaan 111, aan wie zij kwijting verleent.

4.Terugname van de activa door de vennoten, De vennoten bevestigen dat er geen passiva zijn in de vennootschap en dat zij alle resterende activa terugnemen zoals uitgedrukt in de staat van activa en passiva per 31 augustus 2013, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit in de vennootschap.

5.Afsluiting van de vereffening.

In geval de vennootschap nog ongekende activa verwerft na heden zullen deze worden toebedeeld aan comparant sub 1/, die ze desgevallend onder de andere vennoten zal verdelen.

Aangaande de boeken en bescheiden van de vennootschap, beslist de vergadering verder dat deze zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar te rekenen vanaf de publicatie van de afsluiting van de vereffening, in de woonplaats van de heer CARCELLER ARCE Demetrio, geboren te Madrid (Spanje), op 31 maart 1962, wonende te 28016 Madrid (Spanje), C Jerez, 4, portal 2, 2 DC HA.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de naamloze vennootschap "VISTRA CORPORATE SERVICES (BELGIUM)" met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, vertegenwoordigd door de heer HENDRICKX Eric, en/of mevrouw RODEN Patsy en/of mevrouw PAELINCKX " Ellen en/of de heer WESTEN Didier, kunnende afzonderlijk optreden, en hun gevolmachtigden, en hun " gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondememingsloketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te R ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving als B.T.W.- ' belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmachten, verslag bestuursorgaan, staat activa en passiva, controleverslag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 12.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0015-014
06/01/2012
ÿþ Matl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 0



I II III II III III UhI

*12004537*

IN

ius

bel` aa Be Stal

$igergeTecd ter griffie Van à Rechtbank van K2cleraet3 errPen OP

G efteriffie r,

Ondememingsnr : 0891.332.208

Benaming

(voluit) : LAS PAR RAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING DOOR UITBETALING AAN DE VENNOTEN - STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAS PARRAS", met zetel te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, 0891.332.208 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van notaris'' Dirk Verbert te Antwerpen op 20 december 2011, blijkt dat (onder meer) volgende beslissingen genomen; werden:

1.Beslissing tot kapitaalvermindering ten bedrage van vijfhonderd éénenzeventigduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro (¬ 571.755,-), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vijfhonderd éénennegentigduizend tweehonderd vijfenvijftig euro (¬ 591.255,-) op negentienduizend vijfhonderd euro (¬ ' 19.500,-), door terugbetaling in geld van werkelijk gestort fiscaal kapitaal aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het maatschappelijk kapitaal, daar de vennootschap over overtollige liquiditeiten. beschikt om haar maatschappelijk doel na te streven, en dit zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde der bestaande aandelen, volgens onderstaande werkwijze :

a) de terugbetaling aan de vennoten zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen geen zekerheid, hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na' het verstrijken van gemelde termijn, zal het bestuursorgaan slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

b) de gelden zullen betaalbaar worden gesteld op de zetel van de vennootschap op de datum die het

bestuursorgaan aan de vennoten zal bekendmaken tegen voorlegging van het inschrijvingsbewijs afgeleverd

door de vennootschap.

2.Verlenging van het huidige boekjaar, en wijziging van de data van boekjaren voor de toekomst.

3.Wijziging van de datum van de algemene vergadering.

4.Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen.

De vergadering beslist om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 19.500,-), vertegenwoordigd door

negenduizend zesennegentig (9.096) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.".

Artikel 14 wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk jaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober."

In artikel 15 wordt de eerste zin vervangen als volgt: .

"De gewone algemene vergadering wordt gehouden de laatste werkdag van de maand april om negen uur

op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeen-'roepin-'gen."

5.Opdracht aan het bestuursorgaan om het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoer te brengen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van verslagschrift, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.09.2011, NGL 28.09.2011 11561-0210-015
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.06.2010 10257-0049-014
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 01.07.2009 09337-0254-014

Coordonnées
LAS PARRAS

Adresse
HENRI VAN HEURCKSTRAAT 15 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande