LAST BUT NOT LEAST EVENT AND CATERING, AFGEKORT : LBNL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAST BUT NOT LEAST EVENT AND CATERING, AFGEKORT : LBNL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.997.797

Publication

06/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

l'Lrr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0 5 6 29 9 7. 7 9 7

Benaming "

(voluit) : LAST BUT NOT LEAST EVENT AND CATERING (verkort) : LBNL

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MONNIKENHOFLAAN 38, 2620 HEMIKSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING -- STATUTEN - BENOEMINGEN

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 5 SEP. 2014

afdelen Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zeventiende september, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. De heer DUEZ Jean Didier, thans ongehuwd, geboren te Ukkel op 3 april 1961, gekend bij het Belgisch rijksregister met nummer 610403 401 42, wonende te 26 Rue du Château, 30190 Dions (Frankrijk).

2. Mevrouw VAN dE PUT Manoëlle Anne Marie Ghislaine, thans ongehuwd, geboren te Witrijk op 26 december 1961, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 611226 010 90, wonende te 2620 Hemiksem, Monnikenhoflaan 38.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM -- NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-'-'sprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "Last but not least event and catering", afgekort "LBNL".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2620 Hemiksem, Monnikenhoflaan 38.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden, in hoofd- of onderaanneming :

Catering, uitzendkoks en verzorgen van allerhande festiviteiten, banketten, cocktails, lunches, recepties, en dergelijke, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen, afwerken ter plaatse en serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren; alsmede het ter beschikking stellen van alle accommodatie en benodigdheden _____

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

daartoe, met name huur en verhuur van zalen met alle

communicatiemiddelen, decoratie en inrichting, verlichting, dj, en zomeer.

De in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere.

Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca-en aanverwante bedrijven.

De vennootschap mag eveneens werken uitvoeren in verband met desinfecteren en/of verwijderen van ongedierte.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie,in-'schrijving,participaties, financiele tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te rîchten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activi-teiten te bevorderen.

Zij mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN -- PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest.

De aandelen werden onderschreven door :

- door de heer Puez, voornoemd, honderd aandelen overeenstemmend met negenduizend driehonderd euro, volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro;

- door mevrouw Van de Put, voornoemd, honderd aandelen overeenstemmend met negenduizend driehonderd euro, volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING -- BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaakvoerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

É

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Worden tot statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap aangesteld, DUEZ Jean Didier, en VAN dE PUT Manoëlla Anne Marie Ghislaine, die verklaren deze opdracht te aanvaarden.

Op vraag van de notaris bevestigen deze laatsten, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

Aanstelling plaatsvervangend zaakvoerder

Te allen tijde kan een plaatsvervangend zaakvoerder worden aangesteld.

Hij volgt van rechtswege de voormelde statutaire zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de statutaire zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de statutaire zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats op vijftien juni van ieder jaar om 18 uur; indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Bij ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering een of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

8

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

,behquden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2016;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016;

3.Alle handelingen en daden, die sinds 1 mei 2014 voor rekening van de ven-Inoot-'schap in oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voorhvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-*gaan door de bij deze opge-richte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

bezoldiging zaakvoerders:

Het mandaat van de statutaire zaakvoerders is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DAGELIJKSE TECHNISCHE LEIDING:

De zaakvoerders verklaren dat de dagelijkse technische leiding zal worden uitgeoefend door HOTTON Hugues, geboren te Haine-Saint-Paul op 23 januari 1975, RR 760123 173 40, wonende te 6110 Montigny le Tilleul, Rue des Pinsons 17106.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Tot bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: Fiscal First Groep BV onder de vorm van een BVBA, Scheldeboord 26 b4, vertegenwoordigd door Hendrycks Danny, Scheldeboord 36 B4 Te 2620 Hemiksem.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 14.07.2016 16332-0171-009

Coordonnées
LAST BUT NOT LEAST EVENT AND CATERING, AFGEK…

Adresse
MONNIKENHOFLAAN 38 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande