LAW OFFICE

Divers


Dénomination : LAW OFFICE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.549.018

Publication

04/02/2014
ÿþMaf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELG, j\IEERGELEGD

28 -01- 2011 21 -01- 2014

~TRECHTBANK van

ate MECHELEN STAArSCLGR;

i *19 3A179~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0455349.018

Benaming

(voluit) : LAW OFFICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 2500 Lier, Donk 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. KAPITAALVERHOGING.

Uit een akte verleden voor Notaris Jan Verreth te Lier op 14 januari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hogergenoemde vennootschap volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van zeshonderd

eenendertig euro vierennegentig cent (631,94 EUR) om het te brengen van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (74.368,06 EUR) op vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR), door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Tweede Besluit

De vergadering neemt kennis van het besluit van de algemene vergadering van 9 december 2013 om over te gaan tot de uitkering als tussentijds dividend van reeds op 31 december 2011 bestaande belaste reserves, met toepassing, zo nodig van de roerende voorheffing van tien procent (10 %) roerende voorheffing, overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92), en dit met het doe! de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 EUR), waarvan ingehouden werd als roerende voorheffing een bedrag van zesduizend achthonderd zeventig euro (6.870,00 EUR).

Ten aanzien van de 60 eigen aandelen van de vennootschap LAW OFFICE heeft er, omwille van de vrijstelling geen inhouding van roerende voorheffing plaats. Tot behoud van de gelijkheid in de aandelenverhouding zal de vennootschap LAW OFFICE slechts deelnemen aan de kapitaalverhoging ten belope van negentig procent (90%) van het bruto toegekende dividend. De niet ingehouden roerende voorheffing komt dan door uitbetaling van 1.710,00 euro toe aan de vennootschap LAW OFFICE,

Ingevolge het bovenvermelde besluit werd een netto-dividend in aanmerking genomen van in totaal zesenzeventigduizend negenhonderd vijftig euro (76.950,00 EUR), hetzij 256,50 euro per aandeel, welk bedrag wordt geboekt als een vordering van de aandeelhouders op de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 zal het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk

worden aangewend tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap, onder de vorm van een inbreng in natura van de schuldvordering die is ontstaan.

Derde besluit

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Eli

Verstappen Bedrijfsrevisor, te 9400 Ninove, Ophemstraat 19, vertegenwoordigd door de heer Eli Verstappen,

bedrijfsrevisor, opgemaakt op 16 december 2013, met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging door

inbreng in natura, goed te keuren.

De beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig

de wettelijke bepalingen,

Het besluit van het revisoraal verslag luidt letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap bestaat uit de inbreng van een vordering,

ingevolge de_uitkering van een dividend aan cde_aandeelhouders. _ _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen conventioneel gebaseerd is op basis van de fractiewaarde van de bestaande oude aandelen en dat de door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is;

- de door het bestuursorgaan weerhouden waarderingsmethoden bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 76.950,00 euro, die overeenstemt met de tegenprestatie voor de inbreng in natura, bestaande uit 308 uit te geven aandelen, welke overeenkomen met de fractiewaarde, in totaal 76.950,00 euro, zodat de inbrengwaarde niet overgewaardeerd is en dit onder voorwaarde dat alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, en onder voorbehoud van de voorafgaandelijke incorporatie van beschikbare reserves ten belope van 631,94 euro zonder creatie van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal wordt uitgedrukt ais 75.000,00 euro vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale aanduiding;

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging, zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat ons verslag geen `faimess opinion" is.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij hebben geen verdere opmerkingen te formuleren.

Ninove, 96 december 2093

(getekend)

Eli Verstappen Bedrijfsrevisor bvba

Vertegenwoordigd door

Eli Verstappen, bedrijfsrevisor"

Ingevolge het tweede besluit werd, voldaan aan de voorwaarde van een voorafgaande tussentijdse dividenduitkering met het oog op de onmiddellijke inbreng in kapitaal.

Vierde Besluit

a) Kanitaalverhooinq

De vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen met zesenzeventigduizend negenhonderd vijftig euro (76.950,00 EUR), om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00 EUR) op honderd eenenvijftig duizend negenhonderd vijftig euro (151.950,00 EUR), door uitgifte van driehonderd acht (308) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door incorporatie in het kapitaal van een schuldvordering die is ontstaan ingevolge de uitkering van een tussentijds dividend van de reeds op 31 december 2011 bestaande reserves, na inhouding van de zo nodig heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92), zoals deze schuldvordering nader wordt omschreven in het bovenvermelde verslag van de bedrijfsrevisor en rekening houdend met hetgeen vernield in het voormelde tweede besluit.

De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de uitgifteprijs van de kapitaalverhoging en van de fiscale en financiële gevolgen van de verrichting.

b. Inschrijving en volstorting

De aandeelhouders, vertegenwoordigd als gezegd, verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92 te weten

- de heer VOET Johan, die, vertegenwoordigd als gezegd, verklaart in te schrijven op honderd drieëntwintig (123) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van 30.780,00 euro.

- de- heer MATTIJS Joris, die, vertegenwoordigd ais gezegd, verklaart in te schrijven op honderd drieëntwintig (123) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van zijn schuldvordering op de vennootschap ten belope van 30.780,00 euro

- de venootschap Law Office, verklaart in te schrijven op tweeënzestig (62) nieuwe aandelen en deze te volstorten door incorporatie in het kapitaal van haar schuldvordering op de vennootschap ten befope van 15.390,00 euro.

c. Vaststetlin intekening en volstorting

De vergadering stelt vervolgens vast dat volledig werd ingeschreven op de kapitaalverhoging, en dat deze volledig werd volgestort door inbreng in natura. Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op honderd eenenvijftig duizend negenhonderd vijftig euro (151.950,00 EUR).

Vijfde Besluit

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten, met name artikel 5, waarvan de huidige tekst wordt geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5

Het geplaatste kapitaal bedraagt honderd eenenvijftigduizend negenhonderd vijftig euro (151.950,00 EUR) verdeeld in zeshonderd acht (608) aandelen op naam, zonder vermelde waarde, die elk één zeshonderd achtste (1/608) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze aandelen zijn stemgerechtigd.

Een register van aandelen wordt gehouden voor aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

De raad van bestuur kan het voorkeurrecht beperken of opheffen ten gunste van één of meer personen ander dan personeelsleden van de vennootschap of haar dochtervennootschappen.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de raad van bestuur, in het in vorige paragraaf bedoelde gevat, bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders, mits een inschrijvingstermijn van tien dagen.

De raad van bestuur kan binnen de grenzen van het toegestane kapitaal converteerbare obligaties of warrants uitgeven."

Zesde Besluit

De vergadering geeft de raad van bestuur de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de genomen besluiten, en hij geeft de ondergetekende notaris opdracht over te gaan tot het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 14 januari 2014.

2° Uittreksel.

3° Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,áan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 26.08.2013 13478-0391-010
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 18.07.2012 12319-0320-010
12/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

2 9 -12- 2011

GRIFFIE RE HTBANK van KOOPHAet qe MECHELEN

1111111 11111 11111 liii! liii! 11111 1111! 11111 liii liii

*12010653*

Ondernemingsnr : 0455.549.018

Benaming

(voluit) : "LAW OFFICE"

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2500 Lier, Donk 54

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE: ALGEMENE VERGADERING. Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam -- Statutenwijziging.

Uit een akte verleden voor Meester Jan Verreth, notaris te Lier op 22 december 2011 blijkt dat de:

buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten heeft;

genomen:

Eerste Besluit

De vergadering besluit het kapitaal om te zetten en uit te drukken in euro. Het bedraagt honderd

vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes cent (74.368,06 EUR).

Tweede Besluit

De vergadering besluit de aandelen aan toonder te vervangen door aandelen op naam, door vernietiging van de

titels aan toonder.

Derde Besluit

De vergadering beslist tot ontslag van de volgende bestuurders:

- De heer MATTIJS Joris, voornoemd;

- De heer VOET Johan, voornoemd.

De vergadering beslist tot herbenoeming van volgende bestuurders:

- De heer MATTIJS Joris, voornoemd;

- De heer VOET Johan, voornoemd,

voor een periode van zes jaar, die allen hun functie aanvaarden.

Vierde Besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de bovenvermelde genomen besluiten en aan de thans:

van kracht zijnde bepalingen en terminologie van het Wetboek Vennootschappen.

Daartoe besluit de vergadering de tekst van de bestaande statuten integraal te schrappen en te vervangen door

de nieuwe tekst.

Vijfde Besluit

De vergadering geeft de raad van bestuur de opdracht om over te gaan tot het uitvoeren van de hiervoor

genomen beslissingen.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens zijn de benoemde bestuurders bijeengekomen in raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt vast dat hij geldig kan beraadslagen en besluiten daar alle bestuurders aanwezig of

geldig vertegenwoordigd zijn, en neemt vervolgens de volgende besluiten:

Eerste besluit

De raad van bestuur benoemt tot voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer MATTIJS Joris, voornoemd.

Tweede besluit

De raad van bestuur besluit geen gedelegeerde bestuurder te benoemen.

Volmacht

Ter vervulling van de formaliteiten bij de administraties van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de:

Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, wordt bij deze volmacht verleend, met.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor'

b noudene

aan het

Belgisch

Staatsblad

-

macht van indeplaatsstelling, aan BVBA Driessens accountants te 2580 Putte (Beerzel), Houwstraat 41, met als

vast gevolmachtigde accountant de heer Frans Driessens.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

DE NOTARIS.

Hierbij wordt neergelegd:

1° Afschrift akte van 22 december 2011.

2° Uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 18.07.2011 11312-0166-011
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 21.06.2010 10194-0378-011
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 25.06.2009 09295-0317-011
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 02.06.2008 08190-0234-011
22/05/2008 : LET000578
27/06/2007 : LET000578
22/07/2005 : LET000578
16/07/2004 : LET000578
13/08/2003 : LET000578
01/04/2003 : LET000578
06/10/2001 : LET000578
11/04/2001 : LET000578

Coordonnées
LAW OFFICE

Adresse
DONK 54 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande