LB FARMA

Divers


Dénomination : LB FARMA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.301.516

Publication

03/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de 14e,t%rge.legéi ter gr Fre77;77

FC rrt Am< v

7

24 JUNI 2014

1111111ielly1M11,1111111111

Ondernemingsnr : 0838.301.616 Benaming

(voluit) : LB FARMA

(verkort) :

ANTWERPEN erctelin9.. RJRNHOUT De Griffier

Griffie

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Doornboomstraat 18, 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap d.d. 6 juni 2014 blijkt dat

De zaakvoerder beslist heeft de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2440 GEEL, Doornboomstraat 18 naar 2440 GEEL, Waterstraat 32/A. Dit ingaande vanaf heden.

Leen BOECKMANS

Zaakvoerder

---

Birràgëii-birlieBèrgikliSfiesbrà-d-=-037117/2111.4 - Annexes dn Moniteur liéle

Voor-behoude

aan het

Belgisch

Staatsbta

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

16/08/2011
ÿþMaa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11125866'

Ondememingsnr : o a13? ,1(I;

l8ertarnkrog

(voluit) : LB Farma

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Doornboomstraat 18, 8-2440 GEEL

Onderwerp akte : Oprichting

LB FARMA

Î C~ -~

.~----=-._ .

d 2ZA

~ ...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met zetel te B-2440 Geel, Doomboomstraat 18.

OPRICHTING

Op 03 augustus 2011 zijn bijeengekomen

a)Mejuffrouw BOECKMANS Leen, geboren te Geel op 03 september 1987

en wonende te B-2440 Geel, Doomboomstraat 18,

en

b)Mevrouw BOECKX Maria, geboren te Geel op 23 juli 1968

en wonende te B-2240 Geel, Doomboomstraat 18,

die overeenkomen tussen hen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

I. OPRICHTING EN INBRENG

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "LB FARMA" .

Zij wordt gevestigd te B-2440 Geel, Doomboomstraat 18. Zij neemt heden een aanvang. Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën :

- Comparante sub (a) belooft en doet een inbreng in speciën van 3 150,00 euro (drieduizend honderd vijftig euro), waarvoor zij 3 150 aandelen in het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;

-Comparante sub (b) belooft en doet een inbreng in speciën van 350,00 euro (driehonderd vijftig euro) als wederbelegging van gelden, behorend tot haar eigen vermogen, waarvoor zij 350 aandelen in het vennootschapsvermogen als vergoeding ontvangt;





Derhalve bedraagt het totaal van de onderschreven inbrengen, als kapitaal geplaatst en bijeengebracht, 3 500,00 (drieduizend vijfhonderd) euro.

De comparante sub (a) is beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich, verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

De cornparante sub (b) is de stille vennoot. Haar aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van haar inbreng, zoals die hoger werd vastgesteld.

De statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

Il. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt "LB Farma". Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd B-2440 Geel, Doornboomstraat 18 en kan worden verplaatst naar enige andere plaats binnen België, bij besluit van de beherende vennoten.

Artikel 3.  Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Het overlijden van een vennoot, noch het ontslag, de afzetting, de onbekwaamverklaring, het faillissement, de verhindering of de wettelijke afwezigheid van een zaakvoerder of een beherend vennoot heeft van rechtswege de ontbinding van de vennootschap tot gevolg.

Artikel 4.  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

a)het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische producten;

b)het voeren van alle activiteiten die behoren tot deze van de uitbating van een apotheek toegankelijk voor het publiek, met inbegrip van alle mogelijke handelingen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve ondermeer: de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, de handel in kruiden, drogisterijartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsartikelen en cosmetica, toiletartikelen, kindervoeding, verbandartikelen, dieetproducten, laboratoriumartikelen, optische artikelen en onderhoudsartikelen, alsook alle mogelijke daartoe aanverwante producten en diensten; deze opsomming is exemplatief en niet limitatief;

c)de handel in diergeneeskundige producten en medische apparatuur;

d)het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

e)alle mogelijke administratieve en ondersteunende taken;

f)iedere handelsbedrijvigheid die verband houdt met gezondheidszorg in de ruimste zin van het woord;

g)alle activiteiten uitoefenen die betrekking hebben op het beheer en de uitbating van onroerende goederen, die haar zelf of derden toebehoren, en daarvoor alle taken op zich nemen, in de ruimste zin van het woord.

2) Voor eigen rekening:

a)Het roerend en onroerend vermogen dat zij door inbreng, aankoop of op welke manier dan ook zal verwerven, beheren, verhuren, verkopen, al dan niet gemeubeld, en voor de exploitatie en de financiering ervan zorg dragen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

b)Gebouwen huren, alle onroerende verrichtingen te doen die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals daar zijn het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de restauratie, de inrichting, dit alles in de ruimste zin van het woord.

c)Het doen van roerende beleggingen in de ruimste zin, onder meer het beheer van een effectenportefeuille;

In het algemeen mag de vennootschap, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen. Zo mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, verhuren, in huur nemen, ruiten, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare verwant is of erbij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen, optreden als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alle mogelijke bestuursopdrachten waarnemen en mandaten en functies uitoefenen in andere vennootschappen en ondernemingen, dit alles in het kader van het beheer van haar patrimonium.

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3 500,00 euro en werd volledig volstort. Het wordt vertegenwoordigd door 3 500 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er meerdere rechthebbenden zijn met betrekking tot eenzelfde aandeel of de hieraan verbonden rechten tussen meerdere personen zouden zijn verdeeld, worden de rechten die aan deze aandelen zijn verbonden geschorst tot een gemeenschappelijk vertegenwoordiger voor de verschillende rechthebbenden werd aangeduid.

Artikel 6. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten. De vennootschap dient steeds minstens één beherende en één stille vennoot te hebben. Niemand kan vennoot worden dan mits aanvaarding van zijn kandidatuur door de algemene vergadering bij eenparigheid.

De hoedanigheid van vennoot eindigt bij overlijden. De hoedanigheid van beherend vennoot of zaakvoerder eindigt bij het ontslag, de afzetting, de onbekwaamverklaring, het faillissement, de verhindering of de wettelijke afwezigheid. De uittredende vennoot of zijn recht-'verkrijgenden hebben recht op terugbetaling van zijn inbreng in natura, indien deze nog voorhanden is, of in tegenwaarde indien deze niet meer voorhanden is. Indien er geen beherend vennoot - zaakvoerder meer deelneemt, en bij gebrek aan aanwijzing van een opvolgend (beherend vennoot-) zaakvoerder in de statuten, zal de vennootschap verder gezet worden door de overblijvende stille vennoten, die onder hen dan wel na overdracht van een deel van hun aandelen een beherende vennootlzaakvoerder aanwijzen. Is er slechts één overblijvende stille vennoot en wenst hij de vennootschap verder te zetten dan verliest hij als enige aandeelhouder deze hoedanigheid en wordt hij aanzien als beherende vennoot met onbeperkte aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap, tenzij hij binnen de zestig dagen één of meerdere van zijn aandelen overdraagt aan een derde, die bij besluit van de buitengewone algemene vergadering wordt aangewezen als beherende vennoot, of tenzij hij verkiest de vennootschap om te zetten in een andere rechtsvorm die eenhoofdig kan bestaan.

Voorkooprecht bij overdracht onder de levenden of bij overlijden:

Wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, wordt aan de bestaande vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit het voorrecht gegeven tot aankoop van de desbetreffende aandelen tegen de prijs en onder de voorwaarden zoals hierna bepaald. Voor de toepassing van deze voorkoopclausule wordt onder de overdracht van aandelen beschouwd elke rechtstreekse of onrechtstreekse overdracht ten kosteloze of bezwarende titel van de eigendom van de aandelen of van om het even welk recht op de aandelen.

" De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen aan een derde moet de beherende venno(o)t(en) daarvan in kennis stellen bij aangetekend schrijven gericht aan de maatschappelijke zetel, met aanduiding van de identiteit van de voorgestelde ovememer, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden (onder meer de prijs) van de overdracht. In bijlage bij dit schrijven wordt een kopie gevoegd van de verklaring van de kandidaat-ovememer dat hij bereid is de aandelen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde prijs over te nemen en dat hij kennis heeft genomen van de statuten van de vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

inzonderheid van de statutaire voorkoopclausule, en heeft nagegaan of de betrokken aandelen al dan niet met een of ander recht zijn bezwaard.

" De beherende vennoten zijn verplicht om de andere vennoten uit te nodigen tot uitoefening van hun voorkooprecht tegen de prijs en volgens de procedure zoals hieronder bepaald. De prijs zal gelijk zijn aan de koopprijs aangeboden door de voorgestelde ovememer, met als minimum de gecorrigeerde netto actiefwaarde van de over te dragen aandelen op de laatste dag van de maand voorafgaand aan de refertedatum. Onder "refertedatum" dient te worden verstaan : de datum van afstempeling ter post van de aangetekende brief waarmee de vennoot die aandelen wil overdragen de beherende vennoten in kennis heeft gesteld of ingeval van overlijden de desbetreffende overlijdensdatum. Indien er betwisting bestaat over de bepaling van deze gecorrigeerde netto actiefwaarde, zal deze worden vastgesteld door een deskundige die, op verzoek van de meest gerede partij, zal worden aangewezen door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

" Om de aandelen te kopen heeft elke vennoot maximum twee maanden na de bovenvermelde uitnodiging vanwege de beherende vennoten tot uitoefening van het voorkooprecht, onder voorbehoud van wat hierna volgt.

Elke vennoot kan :

-zijn voorkooprecht uitoefenen en de aandelen kopen, hetgeen hij/zij alsdan binnen voormelde termijn aan de beherende vennoten dient te melden per aangetekend schrijven;

-zijn voorkooprecht niet uitoefenen binnen voormelde termijn van twee maanden.

In dat geval loopt een tweede termijn van één maand. Binnen deze nieuwe termijn van één maand kunnen één of meer andere vennoten de aandelen inkopen. Daartoe zullen de beherende vennoten een nieuwe uitnodiging aan de vennoten richten, binnen de week na het verstrijken van de eerste termijn van twee maanden, hen mededelend hoeveel aandelen zij nog in een tweede fase kunnen inkopen tegen de hierboven vastgestelde prijs. De vennoten beschikken over een termijn van één maand, na ontvangst van die uitnodiging, om al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen. In voorkomend geval dienen zij de uitoefening van hun voorkooprecht binnen voormelde termijn aan de beherende vennoten te melden per aangetekend schrijven.

Blijven er dan nog aandelen over of hebben de aandelen bij de vennoten geen koper gevonden , dan zullen de beherende vennoten het recht hebben een derde kandidaat-koper te zoeken, die de aandelen inkoopt, minstens aan de prijs (de gecorrigeerde netto-actief waarde) hierboven vermeld, dit alles binnen de wettelijk voorziene termijn van zes maanden.

Wordt dergelijke koper niet gevonden, dan kan de overdragende vennoot na het verstrijken van de zes maanden, zijn aandelen overdragen aan zijn kandidaat-koper, minimaal aan de door de kandidaat-koper aangeboden prijs zoals vermeld in de aangetekende brief waarmee de overdragende vennoot de beherende vennoten van zijn voornemen tot overdracht in kennis heeft gesteld.

Artikel 7. Bestuur en controle

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die de hoedanigheid moeten hebben van beherend vennoot, hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten vervangen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder - beherende vennoot is individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden. Evenmin kunnen ze door derden worden tegengeworpen aan de vennootschap.

leder vennoot heeft individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft recht op de vereiste informatie om deze bevoegdheid te kunnen uitoefenen.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste wordt gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8. Algemene vergadering

De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende vennoten als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen op uitnodiging door de voorzitter of de ondervoorzitter bij brief, gezonden aan de vennoten. De uitnodiging vermeldt waar en wanneer er vergaderd wordt en bevat de agenda. Behoudens in geval van hoogdringendheid dient de uitnodiging ten minste acht dagen voor de vergadering te worden verstuurd.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bijgestaan door (en bij zijn afwezigheid, vervangen door) de ondervoorzitter. De notulen worden onder zijn leiding opgesteld door de secretaris, die geen vennoot moet zijn. Als voorzitter fungeert de beherende vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van beherende vennoten is gekozen. Als ondervoorzitter fungeert de stille vennoot die in voorkomend geval door de meerderheid van de stille vennoten is gekozen.

Geen onderwerp mag in de vergadering worden aangesneden indien het niet op de agenda voorkomt, tenzij de vergadering voltallig is en instemt met de behandeling van dat punt.

Een schriftelijk voorstel, gedateerd en bij wijze van goedkeuring ondertekend door alle vennoten, al dan niet opgemaakt in een of meer originelen, geldt als een bindend besluit van de algemene vergadering, zelfs al blijkt uit de datering dat de vennoten niet zijn samengekomen. Het besluit wordt geacht te zijn genomen op de dag waarop de laatste handtekening wordt geplaatst. Een algemene vergadering kan slechts geldig tot een besluit komen indien ten minste de meerderheid van zowel de beherende vennoten als van de stille vennoten aanwezig of vertegenwoordigd is. Vertegenwoordiging is geoorloofd doch alleen mogelijk mits de volmacht schriftelijk is gegeven aan een medevennoot. Een vennoot mag niet meer dan twee andere vennoten vertegenwoordigen. Opdat de vergadering een geldig besluit zou kunnen nemen dient het voorstel de goedkeuring te bekomen van de meerderheid van zowel de beherende als de stille vennoten, tenzij het in deze statuten anders is geregeld.

Wijziging van de essentiële delen van het vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten. Het betreft de wijziging van de rechtsvorm, aard, benaming, de duur van de vennootschap, de statutaire bepalingen met betrekking tot de relatieve onoverdraagbaarheid van het lidmaatschap en van de vennootschapsrechten, de criteria van toetreding tot de vennootschap, de soevereine macht van de algemene vergadering en de wijze waarop zij besluiten treft, de regels met betrekking tot de verdeling van het bedrijfsresultaat, de bevoegdheids-beperking van de beherende vennoten.

indien het wordt gevraagd door de beherende of de stille vennoten is de stemming geheim. Stemming per brief is geoorloofd, mits de wilsuiting van de vennoot ondubbelzinnig blijkt uit het geschrift dat, desgevallend, moet worden opgemaakt in de vorm als opgelegd door het bestuur.

Artikel 9. Boekjaar Jaarrekening Bestemming van het resultaat

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt/maken hij/zij de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans en de resultatenrekening.

Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig het wetboek van vennootschappen en haar uitvoeringsbesluiten. Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarvergadering die gehouden wordt de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

De algemene vergadering beslist over deze goedkeuring evenals over de kwijting, te verlenen aan de beherende vennoten bij dubbele meerderheid van zowel de stille als de beherende vennoten.

Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap. Deze winst komt toe aan alle vennoten in verhouding tot hun participatie in de vennootschap.

De algemene vergadering kan bij besluit, genomen bij dubbele meerderheid van zowel de beherende vennoten als de stille vennoten, voor een welbepaald jaar, de winst volgens een andere verdeelsleutel verdelen, of geheel of ten dele reserveren.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij ingevolge rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij ten-'gevotge van een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparig akkoord van alle vennoten. De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening, tot de sluiting ervan.

De vereffening zal geschieden door een of meerdere vereffenaar(s), door de algemene vergadering te kiezen. Deze vereffenaar(s) treedt/treden individueel op.

Hij/zij oefent/oefenen in voorkomend geval zijn/haar/hun functie uit tegen een vergoeding waarvan het , bedrag wordt bepaald door de algemene vergadering bij hun aanstelling.

Het netto provenu van de vereffening en de aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen wordt door de vereffenaar(s) verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun participatie in de vennootschap.

Als de vereffenaar(s) zijn/haar/hun opdracht heeft/hebben beëindigd, brengt/brengen hij/zij verslag uit aan de algemene vergadering die, na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de algemene vergadering aangestelde commissaris ter verificatie van de vereffeningsrekening, deze goedkeurt en de vereffenaar(s) kwijting verleent, waarna de vereffening gesloten is.

III. SLOTBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen de comparanten, in algemene ; vergadering verenigd, volgende besluiten :

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31/12/2012.

- Mejuffrouw Leen BOECKMANS, beherend vennoot, wordt aangesteld als zaakvoerder, de functie van de ; zaakvoerder is bezoldigd.

" Opgemaakt te Geel op 03 augustus 2011 in 2 exemplaren, iedere vennoot verklarend één exemplaar bij zich te nemen. Kopij voor de registratie werd eveneens ondertekend.

BOECKX Maria,

Stille vennoot

BOECKMANS Leen, Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 91







............... in, vwAl..n6Tk YH~.de~.,d[2~i~.AV V~L~4çty3,~i,1TL' ^'n'VFii~Y31~FK VAN K13OPE2iL~G2ilÎL

12 JUNI 2095

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT GriegrWi°x



Ondernemingsnr : 0838.301.516

Benaming

(voluit) : LB FARMA

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Waterstraat 32 bus A te 2440 GEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van het beraad van de beherende vennoot - zaakvoerder, gehouden op 18.05 2015 blijkt het volgende :

De zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel over te brengen van de Waterstraat 32 bus A , 2440 Geel naar DOCRNBOOMSTRAAT 18 te 2440 GEEL

en dit met ingang vanaf heden.

LB FARMA GCV

BOECK MANS Leen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LB FARMA

Adresse
WATERSTRAAT 32/A 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande