LBV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LBV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 827.797.703

Publication

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 01.07.2013 13266-0444-014
11/02/2013
ÿþmad97.7 1,1

Luik B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

thergdeg4 ter griffie van de Rei" fftbank van eopboridei to Antwerpen, op

3 0 JAN. 2013

Griffie

INIUM181 M

V beh aa Bel Stag

Ondememingsnr : 0827.797.703

Benaming (voluit) : AMUSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 73

2910 Essen

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 28 januari 2013, neergelegd ter;

bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad alvorens registratie, blijkt dat de buitengewone;

li algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AMUSE" met zetel te;

2910 Essen, Antwerpsesteenweg 73, de volgende beslissingen heeft genomen

Eerste beslissing :

Het doel van de vennootschap wordt gewijzigd en het artikel 3 wordt voortaan gelezen als volgt :

De Vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland,

1. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

Het waarnemen van bestuurdersopdrachten en -mandaten, vereffenaar, het uitoefenen van opdrachten;

en functies in andere vennootschappen.

C. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten; rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde; rechtspersonen of ondernemingen.

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin;; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan; depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en; kapitalisatieondememingen.

E. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, jE logistiek, commercieel of administratief vlak.

F. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, In licentie nemen of geven van' octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

G. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden,

als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen.

;; II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle'j verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,; onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en', verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van; aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede; verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde;

{ roerende en onroerende goederen.

B, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of: aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere; roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Iebuüen aan het Belgisch Staatsbldd mod 11.1

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke. De vennootschap mag zich voor haar zaakvoerders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Tweede beslissing

De zetel wordt verplaatst van 2910 Essen, Antwerpsesteenweg 73 naar 2000 Antwerpen, Lansstraat 3.

De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt. Artikel 2 van de statuten begint voortaan als volgt : "De zetel kan worden overgebracht naar ..."

perte beslissen. :

De naam wordt gewijzigd van "AMUSE" naar "LBV"

Vierde beslissing

Het ontslag wordt heden aanvaard van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Treassord" met zetel te 2910 Essen, Antwerpsesteenweg 73; RPR Antwerpen (0)471.771.970; voor wie optreedt haar vaste vertegenwoordiger, de heer DROSSAERT Walter Adeline August,(rijksregisternummer 62.05.01-351.83) wonende te 2910 Essen, Antwerpsesteenweg 73

kwijting en ontslag wordt verleend over haar bestuur.

Worden benoemd tot nieuwe zaakvoerders vanaf zelfde datum:

voornoemde commanditaire vennootschap op aandelen "TAWNY" voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger de heer DILLEN Joseph, voornoemd.

- voornoemde commanditaire vennootschap "RUBY PRODUCTIONS" voor wie optreedt als vaste vertegenwoordiger, mevrouw VOSS Claudia, voornoemd.

welke mandaten onbezoldigd zullen zijn.

Vijfde beslissing.

Coördinatie van de statuten.

Volrr acht wordt gegeven aan mevrouw DHUYGELAERE Ann, wonende te Tessenderlo, Boekdonkstraat 20 tot het coördineren van de statuten.

Bijzondere volmacht

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen:'TBW Accountants"bvba, met zetel te 2920 Kalmthout, Driehoekstraat 48, haar vertegenwoordigers of aangestelden.

(get,) notaris F. Leconte.

Samen neergelegd afschrift akte dd. 28/1/2013, staat van actief en passief per 31112/2012,, verslag

zaakvoerder; coördinatie van de statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012
ÿþ Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Çeergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Anfwerpen, op

2 3 1:OV. 212

Griffie

*iai9ssse11

bet ai St Sta

0ridememingsrtr 0827.797.703

Benaming (voluit) : Amuse

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 73 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : ontslag zaakvoerder

Tekst : De bijzondere algemene vergadering dd. 15 november 2012 bevestigt het ontslag als zaakvoerder, vanaf 31 juli 2011 voor:

Antonissen Margaretha

Antwerpsesteenweg 73

2910 Essen

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten

Treassord BVBA

zaakvoerder

Drossaert Walter

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden': Recto : Naam én hoedénigheiid van de instrurneniereride notaris, hetzij van'dé përso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0289-016
22/06/2012
ÿþMod Word 1 Lt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

13 1111112x1/

Griffie

Ondemerningsnr : 0827797703

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jansstraat 67 - 2910 Essen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing zetel

Uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 31 mei 2012 blijkt dat de zetel van de vennootschap per 31 mei 2012 verplaatst wordt naar:

Antwerpsesteenweg 73

2910 Essen

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met: mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van aile fiscale administraties en diensten.

Treassord BVBA Antonissen Margaretha

zaakvoerder zaakvoerder

Drossaert Walter

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Amuse

11/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i;'e;" -yrir" i" tii vu:.

~r r.~: " 1^~jr a+Aj#~i$rpen, ~e 4~f~ tt~@~~~Lf~l~rlu t'r

,~. i ., i:i':

Griffie

11101111011111111111111

*11038795*

Ondernemingsnr : 0827.797.703

Benaming

(voluit) : Amuse

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint Jansstraat 67 - 2910 Essen

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 3 februari 2011 blijkt het ontslag als zaakvoerder vanaf 14 februari 2011 voor.

Rocher Ellie

Antwerpsesteenweg 73

2910 Essen

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondememingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten

Treassord BVBA

zaakvoerder

Drossaert Walter

vaste vertegenwoordiger

Antonissen Margaretha zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 17.07.2015 15324-0304-013

Coordonnées
LBV

Adresse
LANSSTRAAT 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande