LCD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LCD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.277.504

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.03.2014, NGL 30.04.2014 14110-0515-015
29/10/2014
ÿþ Mocl Word 11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111,111M1W11111

Ondernemingsnr : 0478.277.604 Benaming

(voluit) : LCD (verkort) :

Voc behot aan Belgl Staat

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Mechelbaan 8 te 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 26 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'LCD', met zetel te 12861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 8, het volgende heeft beslist:

Eerste besluit

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met negentig duizend euro (¬ 90.000,00), om het te brengen achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) tot honderd en achtduizend zeshonderd euro 108.600,00), door de uitgifte van drieduizend zeshonderd (3.600) nieuwe aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (E 25,00) per aandeel, identiek aan de bestaande aandelen en genietend van dezelfde rechten en voordelen, met inbegrip van deelname in de winst, vanaf heden. Op de nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen vijfentwintig euro (E 26,00) per stuk en volledig volgestort.

Tweede besluit

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door alle huidige vennoten, in evenredigheid tot hun deelname in het kapitaal. Onmiddellijk na het eerste besluit hebben de vennoten verklaard, dat zij als volgt inschrijven op de nieuwe aandelen tegen de eerder aangegeven prijs:

* de heer Dirk VANDER VLIET, wonend te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 8, schrijft in op 3.310 nieuwe aandelen.

* Mevrouw Natascha VAN DEN DRIES,wonend te Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 8 , schrijft in op 290 nieuwe aandelen.

De inschrijvers verklaren te weten dat er geen agio, noch disagio werd toegekend aan de nieuwe aandelen.

De inschrijvers hebben verklaard dat de aandelen waarop zij ingeschreven hebben, volledig volstort zijn. De gelden werden gestort op rekening nummer BE71 1030 3587 0769, bij Crelan, met zetel te 1070 Brussel, Sylvain Dupuislaan 261, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 24 september 2014.

Derde besluit: vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering heeft vastgesteld en de notaris gevraagd er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest:

- Het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderd en acht duizend zeshonderd euro (E 108.600,00); - De vennootschap bijgevolg beschikt over een bedrag van negentig duizend euro (E 90.000,00).

Vierde besluit: statutenwijziging

De algemene vergadering heeft beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging: " Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en achtduizend zeshonderd euro (E 108.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd vierenveertig (4.344) aandelen op naam, met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25,00) elk."

Vijfde besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de zaakvoerder, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

VIONITEUR

22 -10-

NEERGELEGD

14" lit Voor-

£ 4

- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- gecoördineerde statuten;

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris

Op de laatste blz. van Luit< B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 25.03.2013, NGL 30.04.2013 13108-0240-015
11/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1



uli ~B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE REC TBANK van KOOPHANDeitnIECHELEN

Ondernemingsnr : 0478.277.504

Benaming

(voluit) : LCD CLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Mechelbaan 8, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - doelswijziging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), op 21 januari 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LCD CLEAN, met zetel te 2861 Onze-1 ieve-Vrouw-Waver, Mechelbaan 8, het volgende heeft beslist:

beslissing

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "LCD".

beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 1 van de statuten door volgende tekst: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming LCD.

beslissing

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen in:

"De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel:

- de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als aannemer of in onderaanneming, en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

Bovenvermelde bouwwerken en verrichtingen omvatten onder meer ruwbouw, sanitair en verwarming, koelinstallaties, electriciteitswerken, tegel & vloerwerken, buiten- en binnenschrijnwerk, dakwerken, afbraakwerken, schilderwerken enz. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Verder heeft de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commisionnair, tussenpersoon, verkoper of dienstverrichter tot doel:

- het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen,

appartementsgebouwen, enz.;

- het reinigen van ramen;

- het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, personen- en bedrijfswagens, boten, inclusief olietankers;

- het reinigen en schoonspuiten van straten, paden, parkeerterreinen, enz.;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom;

- het reinigen van hokken voor landbouwdoeleinden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

*13025225

Vc

behc aar Belt

Staal

- alle reinigingswerken in de ruime zin van het woord;

Verder alle roerende, onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen in verband met het maatschappelijk doel en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefennen dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, samenwerking, deelneming, financiële tussenkomst op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland. Zij mag leningen verrichten aan derde of waarborgen stellen voor derden.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten."

beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commisionnair, tussenpersoon, verkoper of dienstverrichter tot doel:

- het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enz.;

- het reinigen van ramen;

- het reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen, personen- en bedrijfswagens, boten, inclusief olietankers;

- het reinigen en schoonspuiten van straten, paden, parkeerterreinen, enz.;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom;

- het reinigen van hokken voor landbouwdoeleinden;

aile reinigingswerken in de ruime zin van het woord;

- installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

- elektrische signalisatie voor wegen, spoorwegen, ea evenals het plaatsen van bliksemafleiders;

installaties van elektrische verwarmingsinstallaties;

- plaatsen van thermische-en geluidsisolatie;

- plaatsen van chapes;

- plaatsen van schutsels en valse zolderingen, uitgezonderd in hout;

- plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en schrijnwerk, evenals het plaatsen van roosters, intrekbare en rollende deuren en buitenrolluiken;

- metaalconstructies en metalen kunstwerken;

Verder alle roerende, onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen In verband met het maatschappelijk doel en alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefennen dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, samenwerking, deelneming, financiële tussenkomst op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of het buitenland. Zij mag leningen verrichten aan derde of waarborgen stellen voor derden.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 70bis van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen."

beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op testellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- staat van activa en passiva;

- verslag van de zaakvoerder;

- gecoordineerde statuten

Jean-Pierre Vanden VVeghe

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

V,or-rehouden 'han het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 07.05.2012 12109-0553-015
05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 28.03.2011, NGL 29.04.2011 11100-0060-015
11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.03.2010, NGL 30.04.2010 10108-0465-015
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 23.03.2009, NGL 29.04.2009 09127-0054-012
06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 24.03.2008, NGL 29.04.2008 08125-0199-011
23/04/2007 : MEA015627
02/04/2007 : MEA015627
10/05/2005 : MEA015627
12/10/2004 : MEA015627
24/05/2004 : MEA015627
13/09/2002 : MEA015627

Coordonnées
LCD

Adresse
MECHELBAAN 8 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande