LDB INSURANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LDB INSURANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 827.765.138

Publication

13/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

" Antwerpen

30 APR. 2C14

afdeling.Ardeerper,



IIMI111111 jW11,1,1i1 11

Ondernemingsnr : 0827.765.138

Benaming

(voluit) : LDB INSURANCE

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247

(volledig adres)

Onderwer " akte: MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING DOOR OVERDRACHT VANWEGE DE BVBA "I.D.C" - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 2 april 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 8 april 2014, tien bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 06, vak 17. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de adviseur wn. de financieel deskundige (get) Bouguenzir Y.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste Besluit

Op voorstel van de zaakvoerders, beslist de algemene vergadering om overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen te verzaken aan de toepassing van artikel 730 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg het in dit laatste artikel bedoeld verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bederevisor niet op te maken.

Daarna worden de volgende verslagen voorgelegd:

-het bijzonder verslag van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap °LDB INSURANCE" opgemaakt in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen waarin de zaakvoerders uiteenzetten waarom zowel de inbreng in nature als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

-het verslag van de bedrijfsrevisor aangewezen door de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap "LDB INSURANCE", opgemaakt in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura.

Aangezien alle partijen erkennen kosteloos een afschrift van deze stukken konden verkrijgen overeenkomstig de voorschriften van artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen en er kennis van te hebben genomen, wordt de voorzitter ervan vrijgesteld er hier lezing te geven.

Het besluit van het verslag van opgemaakt op 26 maart 2014 door BVBA Nielandt, Franken & C° bedrijfsrevisoren, te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, voor wie alhier optreedt de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

9. CONCLUSIE

De inbreng in natura bij LDB insurance BVBA bestaat uit de inbreng van de netto-boekwaarde van de bedrijfstak verzekeringen van Insurance.Duwel.Christiaens, afgekort I.D.C. BVBA.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van LOB Insurance BVBA gedaan te zijn vanaf 1 januari 2014.

In overeenstemming met artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de ingebrachte vermogensbestanddelen worden geboekt tegen boekwaarde, zoals ze door Insurance.Duwel.Christiaens,

afgekort BVBA op de datum van de overdracht verwerkt zijn. De netto-boekwaarde van de ingebrachte

vermogensbestanddelen zal dus EUR 1.588.014 bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die LDB Insu rance BVBA zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de vennoten van Insurance.Duwel.Christiaens, afgekort I.D.C. BVBA. De voorgenomen verrichting van de partiële splitsing geeft aanleiding tot het toekennen van 92 aandelen van de verkrijgende vennootschap LDB lnsurance BVBA.

Op de laatste blz. van Lui vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

=:-.... ...1.-'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ais gevolg van bovenvermelde partiële splitsing zal het kapitaal van LOB Insurance BVBA met EUR 1.588.014 verhoogd worden.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt:

1.de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in nature van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden voldoen aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continufteitsbeginsel en artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen ad EUR 1.588.014 komt dus overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen, die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in nature en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen verrichting door inbreng in natura van LDB lnsurance BVBA onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van Insurance.quwel.Christiaens, afgekort I.D.C. BVBA; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 26 maart 2014

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor"

Tweede Besluit

De vergadering besluit tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voornoemde voorstel, door overdracht van de bedrijfstak verzekeringen met bijhorende financieringen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INSURANCE.DUWELCHRISTIAENS" afgekort 1.D.C", waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0479.022.2261 RPR Antwerpen en niet geregistreerd als B.T.W.-plichtige (de partieel te splitsen vennootschap), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB INSU RANCE" waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 2471 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0827.765,138, RPR Antwerpen en niet geregistreerd ais B.T.W.-plichtige (overnemende vennoot-'schap),

Ruilverhouding.

Er bestaan in totaal 620 aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap.

Door de splitsing zullen 92 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven en toegekend worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

De door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen worden dus in dezelfde verhouding als In de partieel te splitsen vennootschap onderschreven door de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De nieuw aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten als de aandelen aangehouden door de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bekomen dus als vergoeding voor de afsplitsing van de bedrijfstak verzekeringen aan de verkrijgende vennootschap per aandeel in de partieel te splitsen vennootschap 0,1483 aandelen in de verkrijgende vennootschap, in totaal 92 aandelen.

De aandelen die de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap aanhouden, blijven onverkort bestaan. Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van de afgesplitste bedrijfstak. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die elk van de vennoten aanhouden in de partieel te splitsen vennootschap na de splitsing, samen met de waarde van de nieuwe aandelen uitgereikt aan elk van de vennoten in de verkrijgende vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de portefeuille gelijk is aan de waarde van de aandelen die elk van de vennoten aanhield in de partieel te splitsen vennootschap voor de doorvoering van de splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met onderscheiden belangen van de vennoten.

Tweeënnegentig (92) nieuw volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de honderd zesentachtig (186) bestaande aandelen.

Deze tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen van vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

" aan De heer DUWEL Philippe Jan Prudent, geboren te Gent op 24 december 1966, wonend te 2950 ICapellen, Philippe Spethstraat 161, negenenzestig (69) nieuw aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor aandelen van de partieel te splitsen vennootschap

-aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V&V SHIPPING" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bosschaert de Bouwellei 27, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0432.028.003, drieëntwintig (23) nieuw aandelen van overnemende vennootschap in ruil voor aandelen van de partieel te splitsen vennootschap

Wijze van uitreiking

De uitreiking van de aandelen van de ovememende vennootschap zal worden vervuld door en onder venantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap kunnen - na afspraak met de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap hun aandelen in ontvangst nemen.

Deze aandelen van de overnemende vennootschap kunnen worden opgevraagd tot 31 december 2013. Datum van deelname in de winst

De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf 1 januari 2014.

De vennoten verklaren dat in het splitsingsvoorstel werd gemeld dat de nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf 1 augustus 2013. De vennoten verklaren uitdrukkelijk en unaniem dat de in tegenstelling tot het splitsingsvoorstel enkel de datum van 1 januari 2014 weerhouden wordt.

Boekhoudkundige datum

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap vanaf 1 januari 2014, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in deze ovememende vennootschap is ingebracht.

De vennoten verklaren dat in het splitsingsvoorstel werd gemeld dat de verrichtingen van de partieel te eplitsen vennootschap boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 augustus 2013. De vennoten verklaren uitdrukkelijk en unaniem dat de in tegenstelling tot het splitsingsvoorstel enkel de datum van 1 januari 2014 weerhouden wordt.

Bijzondere rechten

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap. Vermits aldus geen van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing door overneming geen bijzondere rechten toegekend.

Bijzondere bezoldiging

Zoals vermeld wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen In art. 731 W.Venn. en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in nature overeenkomst de bepalingen van art. 313 W.Venn, De bezoldiging hiervoor bedraagt EUR 1.750 excl. BTW.

Bijzondere voordelen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing door overneming betrokken zijn.

Overdracht

De partieel te splitsen vennootschap is eigenaar in voile eigendom van voormelde bedrijfstak verzekeringen. Vereisten om aandeelhouder te kunnen worden

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan aile voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de ovememende vennootschap.

Samenstelling van de af te splitsen activa en passive

De volgende delen van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap zullen op basis van een staat van activa en passive per 31 december 2013 worden afgesplitst naar LDB INSURANCE bvba.

De vennoten verklaren dat het splitsingsvoorstel opgemaakt is op basis van de staat van activa en passive afgesloten per 31 juli 2013.

Zij verklaren kennis te hebben genomen van de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013 zoals vermeid In het revisoraal verslag.

De overnemende vennootschap verwerft de volledige bedrijfstak vetzekeringen met bijhorende financieringen met een boekwaarde van één miljoen vijfhonderd achtentachtigduizend veertien euro (¬ 1.688.014,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

10.De verkrijgende vennootschap "LDB INSURANCE" werd volkomen inge-licht over de hierboven beschreven overdracht.

Er wordt uitdrukkelijk vastgesteld dat deze overdracht alle zakelijke en andere rechten omvat die in bezit zijn van de overdragende vennoot-schap met betrekking tot de aan de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB INSURANCE" overgedragen vermogensbestanddelen, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, zelfs indien zij niet zijn weergegeven in deze notulen of de bijlagen daar-'toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

2.0e besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB INSURANCE wordt in de plaats gesteld en gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing zou kunnen voortvloeien, in aile rechten en vorderingen van de partieel te splitsen vennootschap verbonden aan de overgedragen bestand-'delen.

3.0e verkrijgende vennootschap "LOB INSURANCE" ver-'krijgt de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden, ingevolge de overgang onder algemene titel.

Alle sedert 1 januari 2014 door de partieel te splitsen vennoot-schap gestelde verrichtingen betreffende de overgedragen bestanddelen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap "LOB INSURANCE",

BOEKINGEN

De nettowaarde van het overgedragen vermogen wordt per balanspost overgeboekt bij de verkrijgende vennootschap ""LDB INSURANCE".

VERGOEDING VOOR DE OVER TE NEMEN GOEDEREN

De ingebrachte onroerende goederen worden uitsluitend vergoed met aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

Als vergoeding voor de overgang worden tweeënnegentig (92) volstorte nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap  LDB INSURANCE"toegekend; deze nieuwe aandelen zullen door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden onder de aandeelhouders in de hiervoor opgenomen verhouding.

VASTSTELLING

De vergadering stelt vast dat indien de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de verkrijgende vennootschap (welke heden na deze akte voor de ondergetekende geassocieerd Notaris zal bijeenkomen) de overeenstemmende besluiten tot kapitaalverhoging ingevolge de met splitsing gelijkgestelde verrichting en tot overgang van de activa en passive zal goedkeuren, deze met splitsing gelijkgestelde verrichting van het Wetboek van vennootschappen, zef tot stand zijn gekomen.

Derde Besluit

KAPITAALVERHOGING

a)De vergadering bevestigt de inbreng in nature met verhoging voor de eerste maal van het maatschappelijk kapitaal ten belope van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar zevenentwintigduizend achthonderd euro (¬ 27.800,00),

b)Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden tweeënnegentig (92) nieuwe aandelen zonder nominale waarde gecreëerd zoals voormeld, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers waar wordt ingeschreven tegen een prijs van zeventienduizend tweehonderd eenenzestig euro twee cent (¬ 17,261,02) per aandeel, waarvan

a.honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden als kapitaal zijnde in totaal negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00)

b.zeventienduizend honderd eenenzestig euro twee cent (¬ 17.161,02) zal geboekt worden ais uitgiftepremie, In totaal afgerond één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (¬ 1.578.814,00)

om deze te vergoeden voor de inbreng van de hoger gemelde goederen naar aanleiding van de partiële splitsing op basis van een staat opgemaakt per 31 december 2013.

c)De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

d)De vergadering beslist de uitgiftepremie, zijnde globaal één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (¬ 1.578.814,00) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

e)De vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (¬ 1.578.814,00) om het kapitaal te brengen van van zevenentwintigduizend achthonderd euro (¬ 27.800,00) op ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD EN ZESDUIZEND ZESHONDERD VEERTIEN EURO (¬ 1.606.614,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van van één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend achthonderd veertien euro (E 1.578.814,00) zonder creatie van nieuwe aandelen,

f)De vergadering stelt vast dat de tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

Vierde Besluit

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neeriegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

Vijfde Besluit

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 21412014, Inhoudende coördinatie van statuten. Verslagen

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

22/05/2014
ÿþMOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 MEI Mit

a¬ deli . Antwerpen ie

ll

*19109689*

Ondernemingsnr : 0827.765.138

Benaming

(voluit) : LDB Insurance

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN NV - VERMINDERING AANTAL

AANDELEN - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJK ZETEL - STATUTENWIJZIGING  BENOEMING BESTUUR

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 28 april 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 29 april 2014, tien bladen, geen verzendingen, register 5, boek 216, blad 25, vak 7. Ontvangen: 50,00 EUR. Voor de wn. adviseur de adjunct fiscaal deskundige (get) De Beider Mieke.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

a)De vergadering beslist aldus het maatschappelijk kapitaal voor een eerste maal te verhogen met achthonderd achtenzeventigduizend vierhonderd vijfendertig euro zesendertig cent (¬ 878.435,36), om het kapitaal aldus te brengen van van een miljoen zeshonderd en zesduizend zeshonderd veertien euro (¬ 1.606.614,00) op twee miljoen vierhonderd vijfentachtigduizend negenenveertig euro zesendertig cent (¬ 2.485.049,36) door inbreng in natura van de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2" met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Anwerpsesteenweg 247, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0807.199.653, RPR Antwerpen.

De vennoten van deze vennootschap zijnde

1)De heer LE GRELLE Christiaan Adrianus Johanna Ghislain Marie, geboren te Kapellen op zestien november negentienhonderd vierenzestig, identiteitskaart met nummer 590-2163950-03, rijksregistemummer 64.11.16-001.67, wonend te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 16, houder van 77 aandelen;

2)De heer BOLSENS Peter Louis Gerardine, geboren te Beveren op 24 juni 1961, wonend te 2900 Schoten, Nerviërslei 13, houder van 76 aandelen;

3)De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V&V SH1PPING" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Bosschaert de Bouwellei 27, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0432.028.003, houder van 33 aandelen,

zijn hier tussengekomen om met deze inbreng toe te stemmen. Zij verklaren dat deze aandelen niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, overdracht of beslagname.

En door creatie en uitgifte van honderd tweeënvijftig (152) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrengers waar wordt ingeschreven tegen een prijs van twaalfduizend honderd en tien euro vierendertig cent (¬ 12.110,34) per aandeel, waarvan

1.Vijfduizend zevenhonderd negenenzeventig euro achttien cent (¬ 5.779,18) za! geboekt worden als kapitaal zijnde in totaal achthonderd achtenzeventigduizend vierhonderd vijfendertig euro zesendertig cent (¬ 878.435,36)

2.Zesduizend driehonderd eenendertig euro zestien cent (¬ 6.331,16) zal geboekt worden ais uitgiftepremie, in totaal afgerond negenhonderd tweeënzestigduizend driehonderd zesendertig euro vierenzestig cent (¬ 962.336,64)

b)De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerders, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 15 april 2014, opgemaakt door BVBA Nielandt, Franken & C° bedrijfsrevisoren, te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, voor wie alhier optreedt de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen;

"9. CONCLUSIE BIJ DE INBRENG IN NATURA

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van de aandelen van LP2 BVBA naar aanleiding van de kapitaalverhoging van LDB Insurance BVBA, dat:

1.deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 1.840.772, overeenkomen met

het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 152 volledig volgestorte aandelen van LDB Insurance BVBA zonder vermelding van een nominale waarde.

lk wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Verslag van de zaakvoerders

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap overeenkomstig artikel 313 W. Venn. omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht.

c)Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden honderd tweeenvijftig (152) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen toegekend als volgt

1)Aan de heer Christiaan Le Grelle, voornoemd, drieenzestig (63) aandelen;

2)Aan de heer Peter Bolsens, voornoemd tweeënzestig (62) aandelen;

3)Aan de voornoemde vennootschap "V & V SHIPPING" en vertegenwoordigd ais gezegd, zevenentwintig (27) aandelen;

De nieuwe aandelen zullen vanaf de inbreng over dezelfde rechten beschikken als de bestaande aandelen en dividendgerechtigd zijn vanaf het boekjaar, dat afloopt op 31 december 2014.

d)De vergadering stelt vast dat de eerste kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

e)De vergadering beslist de uitgiftepremie, zijnde globaal negenhonderd tweeënzestigduizend driehonderd zesendertig euro vierenzestig cent (¬ 962.336,64) te plaatsen op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

f)Da vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen met negenhonderd tweeënzestigduizend driehonderd zesendertig euro vierenzestig cent (¬ 962.336,64) om het kapitaal te brengen van twee miljoen vierhonderd vijfentachtigduizend negenenveertig euro zesendertig cent (¬ 2.485.049,36) op DRIE MILJOEN VIERHONDERD ZEVENENVEERTIGDU1ZEND DRIEHONDERD ZESENTACHTIG EURO (¬ 3.447.386,00) door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van negenhonderd tweeënzestigduizend driehonderd zesendertig euro vierenzestig cent (¬ 962.336,64) zonder creatie van nieuwe aandelen.

g)De vergadering stelt vast dat de tweede kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB Insurance" om te zetten in een naamloze vennootschap "LDB Insurance" met ingang van heden.

DERDE BESLUIT

a) Re naamloze vennootschap "LOB Insurance" is de voortzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB Insurance" met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 28 februari 2014, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDB Insurance" worden verondersteld verricht te zijn voor de naamloze vennootschap "LDB Insurance".

AI de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de naamloze vennootschap "LDB Insurance"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De naamloze vennootschap "LOB Insurance" zal de boekhouding en de boeken die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gehouden werden, voortzetten.

De naamloze vennootschap "LDB Insurance" behoudt het ondernemingsnummer 0827.765.138 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB Insurance"was ingeschreven in de Kruispuntbank voor ondernemingen, RPR Antwerpen.

De vierhonderd dertig (430) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de aandeelhouders toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de aandeelhouders, is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOB insurance" omgezet in de naamloze vennootschap "LOB insurance"zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

b) Verslagen

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerders dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap per 28 februari 2014 hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door artikel 776 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen, iedere aanwezige vennoot erkent Kennis genomen te hebben van beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor BVBA Nielandt, Franken & C° bedrijfsrevisoren, te 1820 perk, Vinkenbaan 44, voor wie alhier optreedt de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"10. CONCLUSIE BIJ DE OMZETTING

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 28 februari 2014, die het bestuursorgaan van LDB lnsurance BVBA heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-passief van EUR 137.671,43 is EUR 156.271,43 kleiner dan het geplaatst kapitaal van EUR 18.600. Bij de bepaling van dit netto-passief blijkens de staat van activa en passiva per 28 februari 2014 werd nog geen rekening gehouden met de kapitaalverhoging van 2 april 2014 van EUR 1.586.014.

Het aangepaste netto-actief van EUR 1.450.342,57 is EUR 156.271,43 kleiner dan het geplaatst kapitaal van EUR 1.606.614.

Het aangepast geplaatst kapitaal van EUR 1.606.614 is hoger dan het minimumkapitaal voor een naamloze vennootschap van EUR 61.500."

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan

1)De heer BOLSENS Peter Louis Gerardine, geboren te Beveren op 24 juni 1961, wonend te 2900 Schoten,

Nerviërslei 13.

2)De heer DUWEL Philippe Jan Prudent, geboren te Gent op 24 december 1966 wonend te 2950 Kapellen,

Philippe Spethstraat 161.

3)De heer LE GRELLE Christiaan Adrianus Johanna Ghislain Marie, geboren te Kapellen op 16 november

1964, wonend te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 16.

als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om het aantal aandelen te verminderen van vierhonderd dertig (430) tot honderd

(100) aandelen.

De honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de

aandeelhouders toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de vierhonderd dertig (430)

aandelen.

Voortaan zal het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd worden door honderd (100) aandelen zonder

nominale waarde, die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aanwezige aandeelhouders stellen vast dat zij aldus volgende aandelen bezitten

1)De heer BOLSENS Peter, voornoemd : 25 aandelen

2)De heer DUWEL Philippe, voornoemd 25 aandelen

3)De heer LE GRELLE Christiaan, voornoemd : 25 aandelen

4)De vennootschap " V & V SHIPPING" voornoemd : 25 aandelen.

ZESDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van °2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247"naar "2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 253".

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de nagemelde statuten van een naamloze

vennootschap goed te keuren.

Naam - Vorm

een handelsvennootschap In de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam 'LDB Insurance'.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 253,

De raad van bestuur is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten,

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats in België worden overgebracht, mits

inachtneming van de taalwetgeving.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. c)Het optreden ais bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard, kortom de verzekeringsmakelaardij in de breedste zin van het woord.

d)Het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken, uitgezonderd de verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

e)Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen. ,

f)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

g)Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattes-ten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, Kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde tijd.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE MILJOEN VIERHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND DRIEHONDERD ZESENTACHTIG EURO (¬ 3.447.386,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een /honderdste van het maatschappelijk kapitaal, Het kapitaal is volledig geplaatst.

Reserves, verdeling van de winst

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten,

afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op derde vrijdag van de maand juni te 18 uur. in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bestuur en de vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders. Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alto middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De raad van bestuur Es bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser en als verweerder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of meer van zijn leden, aandeelhouders of niet, en hun de titel van gedelegeerd bestuurder toekennen. De raad van bestuur mag één of meer directeurs en volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Externe Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, worden geldig ondertekend door één gedelegeerd bestuurder en door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Toezicht

In de mate waarin dit vereist is door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening

en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de

jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Er wordt geen commissaris benoemd.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

NEGENDE BESLUIT

Het aantal van de eerste bestuurders is vastgesteld op vier.

De aandeelhouders benoemen als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

1.De naamloze vennootschap "COVERSPA" met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Nervierslei 13,

ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0434.828.432, RPR

Antwerpen;

Y

2.De gewone commanditaire vennootschap "C. le Grelle & C°" met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Hoogboomsteenweg 16, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0454.224.769, RPR Antwerpen;

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INSURANCE.DUWEL.CHRISTIAENS" afgekort "I.D.0", waarvan de zetel gevestigd is te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 247, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0479.022.226, RPR Antwerpen.

4.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V & V SHIPPING" voornoemd.

Vernielde bestuurders verklaren enerzijds uitdrukkelijk te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen hun aanstelling.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergade-'ring. Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de aandeelhouders kennis van

1)de aanstelling van de heer BOLSENS Peter, voornoemd ais vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de voornoemde vennootschap "COVERSPA",

2)van de aanstelling van de heer LE GRELLE Christiaan, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de voornoemde vennootschap "C. le Grelle & C°"

3)van de aanstelling van de heer DUWEL Philippe, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de voornoemde vennootschap "INSURANCE.DUWEL.CHRISTIAENS" afgekort "I.D.C." en

4)van de aanstelling van de heer VERBEKE Marnix, voornoemd als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de voornoemde vennootschap "V & V SHIPPING",

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent, voor zoveel als nodig, een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

ELFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan:

1)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVPS CONSULTING met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Het Innemen 78, en/of de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIBOWE, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Noorderiaan 98 bus 34 beiden vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt, de heer Tom Van Praet en/of mevrouw Liesbeth Soethoudt,

2)de gewone commanditaire vennootschap "LOONEN M. & Co" met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Bloemenlei 31, met als zaakvoerder de heer Marc LOONEN,

Ieder afzonderlijk kunnende handelend voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondememingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en aile andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

TWAALFDE BESLUIT RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders onmiddellijk vergaderend in een raad van bestuur nemen volgende besluiten:

-wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de voornoemde vennootschap "COVERSPA",

-wordt benoemd als voorzitter van de raad van bestuur: de voomoemde vennootschap "COVERSPA".

Overeenkomstig voormeld artikel 61 § 2 nemen de bestuurders kennis van de aanstelling van de heer

BOLSENS Peter, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon de voornoemde

vennootschap "COVERSPA".

Voor ontledend uittreksel

(g et.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 2810412014,

Inhoudende coördinatie van statuten.

verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

to In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~YI~~,<.



1111.11111111

*13177

Ondernemingsar : 0827.765.138

Benaming

(voluit) : L.D.B. INSURANCE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 247 - 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL TOT PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING DD 10 oktober 2013 -INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS afgekort I.D.0 BVBA - L.D.B. INSURANCE BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel dd 10 oktober 2013 uitgaande van de resp. zaakvoerders van BVBA INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS en van de BVBA LDB INSURANCE

DOELSTELLING

Overeenkomstig artikel 677 juncto 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van BVBA INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS en de zaakvoerders van de BVBA LDB INSURANCE beslist over de opmaak en goedkeuring van een voorstel tot partiële splitsing door overneming. Zij leggen dit voorstel hierbij neer.

Het voorstel strekt ertoe om tot een partiële splitsing door overneming over te gaan waarbij de bedrijfstak verzekeringen, eigendom van de vennootschap INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS BVBA overgedragen zal worden op een bestaande vennootschap, met name de BVBA LDB INSURANCE.

De afsplitsing wordt doorgevoerd naar een bestaande en verwante vennootschap.

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek Vennootschappen met splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij de partieel te splitsen vennootschap een onderscheiden deel van haar vermogen overdraagt aan de verkrijgende vennootschap, zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan.

Identificatie van de partieel te splitsen vennootschap

INSURANCE DUWEL CHRISTIAENS BVBA

afgekort I.D.0 BVBA

Met maatschappelijke zetel te:

Philippe Spethstraat 161

2950 Kapellen









Met administratieve zetel te:

Antwerpsesteenweg 247

2950 Kapellen



Ondernemingsnummer 0479.022.226.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard Kortom

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, OP

15 NOV. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

de verzekeringsmakelarij in de breedste zin van het woord;

2. Het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken; de verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

3, Het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel-, marketing-, communicatie-en commercieel beheer in de ruimste zin, alsmede het verlenen van elke vorm van bijstand op dit domein voor;

4, Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen,' verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden; het kopen verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken;

5. Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zjn der maatschappelijke behoeften;

6. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend. Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan doormiddel van inbreng, inschrijving fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming vereniging bestaande of nog op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Op het ogenblik van het opstellen van dit splitsingsvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van 1DC tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000), vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen op naam, volledig volgestort en zonder aanduiding van nominale waarde.

Identificatie van de Verkrijgende Vennootschap

LDB Insurance BVBA

Met maatschappelijke zetel te:

Antwerpsesteenweg 247

2950 Kapellen

Ondememingsnummer 0827.765.138.

De vennootschap heeft tot doel;

1.13e verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel Belgisch als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels;

2. het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook;

3. het optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard, kortom de verzekeringsmakelaardij in de breedste zin van het woord;

4, het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken, uitgezonderd de verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zin voorbehouden aan de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs;

5. het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratie, economisch en algemeen beheer van ondernemingen. 6.het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten; 7.het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen;

Dit alles in de meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dec vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op het ogenbek van het opstellen van dit splitsingsvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van LDB insurance achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600),

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, volstort ten belope van zesduizend driehonderd euro (¬ 6.300,00) en zonder aanduiding van nominale waarde.

Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

Door de partiële splitsing door overneming van de bedrijfstak verzekeringen van IDC en LDB die tevens het makelaarskantoor LP2 BVBA zal verwerven om uit te groeien tot een solide verzekeringsmakelaar, worden de activiteiten en de tewerkstelling en dus ook de continuïteit van de verzekeringsactiviteit van IDC op lange termijn gewaarborgd.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - GEEN OPLEG IN GELD

Er bestaan in totaal 625 aandelen op naam in de partieel te splitsen vennootschap.

Door de splitsing zullen 92 nieuwe, volledig volgestorte aandelen van de verkrijgende vennootschap worden

uitgegeven en toegekend worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

De door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen worden dus in dezelfde verhouding als in de partieel te splitsen vennootschap onderschreven door de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De nieuw aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten als de aandelen aangehouden door de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap.

De vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bekomen dus ais vergoeding voor de afsplitsing van de bedrijfstak verzekeringen aan de verkrijgende vennootschap per aandeel in de partieel te splitsen vennootschap 0,1472 aandelen in de verkrijgende vennootschap, in totaal 92 aandelen,

De aandelen die de vennoten in de partieel te splitsen vennootschap aanhouden, blijven onverkort bestaan, Zij ondergaan evenwel een waardedaling, gelijk aan de netto vermogenswaarde van de afgesplitste bedrijfstak. Deze waardedaling wordt evenwel integraal gecompenseerd door de ontvangst in verhouding tot hun aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap.

Aangezien de (nieuwe, gedaalde) waarde van de aandelen, die elk van de vennoten aanhouden in de partieel te splitsen vennootschap na de splitsing, samen met de waarde van de nieuwe aandelen uitgereikt aan elk van de vennoten in de verkrijgende vennootschap ter vergoeding van de inbreng van de portefeuille gelijk is aan de waarde van de aandelen die elk van de vennoten aanhield in de partieel te splitsen vennootschap voor de doorvoering van de splitsing, is de gelijkheid in waarde gerespecteerd en wordt rekening gehouden met onderscheiden belangen van de vennoten.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT Binnen de maand na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan;

- de identiteit van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap

-het aantal aandelen van de uit de partieel te splitsen vennootschap ontstane nieuwe aandelen dat hen toekomen

-de datum van het splitsingsbesluit,

DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST EN EVENTUELE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De nieuwe uitgegeven aandelen in de verkrijgende vennootschap hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Zij delen in het resultaat en hebben recht op dividend vanaf 1 augustus 2013. Er werden geen bijzondere regelingen getroffen betreffende dit recht.

DATUM VANAF DEWELKE DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVERGEDRAGEN ACTIEFBESTANDDELEN VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN GEACHT TE ZIJN

De verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 augustus 2013, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap dat in de verkrijgende vennootschap is ingebracht.

BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de partieel te splitsen vennootschap. Vermits aldus geen van de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing door overneming geen bijzondere rechten toegekend

BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRIJFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ART, 731 BEDOELDE VERSLAG

Zoals hierna vermeld wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in art, 731 W.Venn. en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomst de bepalingen van art. 313 W.Venn. De bezoldiging hiervoor bedraagt EUR 1,750 excl. BTW.

BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURS-'ORGANEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing door overneming betrokken zijn,

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VANUIT HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

In het kader van de partiële splitsing door overneming zal een bedrag aan activa overgedragen worden voor een totaal bedrag van EUR 1.588.014,

Aan de verkrijgende vennootschap wordt een deel van het boekhoudkundig eigen vermogen, gelijk aan de netto-boekwaarde van het afgesplitste bestanddeel overgedragen, Het betreft de netto-boekwaarde per 31 juli 2013 van volgend activum:

De bedrijfstak verzekeringen, die in 2002 werd ingebracht middels een quasi-inbreng ten belope van EUR 220.986 onder aftrek van de per 31 juli 2013 geboekte afschrijvingen van EUR 220.986. De nettoboekwaarde per 31 juli 2013 bedraagt aldus EUR 0. Deze de bedrijfstak verzekeringen werd in boekjaar 2013 echter geherwaardeerd ten belope van EUR 1.588.014.

De boekwaarde van EUR 1.588.014 zal worden toegewezen aan het kapitaal, de wettelijke reserve, de beschikbare reserves en de overgedragen winst per 31 juli 2013 op basis van het aandeel in het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap.

Het eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap van EUR 1.712.439,64 wordt verminderd met EUR 1.588.014 door afname van het integrale bedrag van EUR 1.588.014 onder grootboekrekening "121000 Herwaarderingsmeerwaarde op IVA",

Overeenkomstig art. 729 W.Venn. wordt gesteld dat, wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verondersteld te zijn gebleven in de partieel te splitsen vennootschap. Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toebedeeld en de interpretatie van dit partieel splitsingsvoorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, blijft het passief in hoofde van de partieel te splitsen vennootschap, niettegenstaande de Verkrijgende Vennootschap ervoor mede hoofdelijk aansprakelijk is.

Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap verklaart dat er in de afsplitsing geen onroerende goederen bevinden waarvoor bijzondere overdrachts- formaliteiten vereist zijn.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De aandelen van de verkrijgende vennootschap worden toebedeeld aan alle vennoten van de partieel te splitsen vennootschap. De 92 nieuwe aandelen zullen worden toebedeeld aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding tot hun huidige aandelenbezit in de partieel te splitsen vennootschap

BIJZONDERE VERSLAGEN

Het bestuursorgaan van beide vennootschappen kan bevestigen dat de vennoten, overeenkomstig artikel 734 W. Venn., aan het bestuursorgaan hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 W.Venn., voor wat betreft de voorgeschreven verslagen. De huidige en toekomstige vennoten hebben het bestuursorgaan van de vennootschappen ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageren om op de buitengewone algemene vergadering van vennoten die over de partiële splitsing door overneming moet beslissen, de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan (artikel 730 W. Venn.) en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 731 Wetboek Vennootschappen) unaniem goed te keuren. Bij gebrek aan kennisgeving in de zin van artikel 734 W. Venn. door de vennoten van de Verkrijgende Vennootschappen aangaande het afzien van de bijzondere verslagen vereist in het kader van de partiële splitsing door overneming, zullen de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor gehouden zijn tot de opmaak van respectievelijk een omstandig verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 730 W, Venn. aangaande deze partiële splitsing door overneming en een verslag van de bedrijfsrevisor over onderhavig splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 731 W, Venn.

Bij toepassing van artikel 313 W.Venn. wordt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, belast met de opmaak van het verslag zoals bedoeld bij zelfde artikel betreffende de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing door overneming.

ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING

a.De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen is eind november 2013 De exacte timing van de goedkeuring zal in gemeenschappelijk overleg vastgesteld worden De splitsing zal voltrokken zijn zodra de twee betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

b.ln geval van verwezenlijking van de voorgestelde splitsing dienen de statuten van de

partieel te splitsen vennootschap en verkrijgende vennootschap te worden gewijzigd, waarbij voornamelijk in beide vennootschappen het statutair bepaald maatschappelijk kapitaal wordt gewijzigd.

c, het doel van de verkrijgende vennootschap verantwoordt de inbreng van de portefeuille en de verdere exploitatie ervan en behoeft geen wijziging.

NEERLEGGING

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing door overneming wordt door respectievelijke bestuursorganen neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen na bovenvermelde goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering.

KOSTEN

Elk van de bij de partiële splitsing door overneming betrokken vennootschappen draagt zelf alle kosten van zijn raadgevers, en in het algemeen van alle kosten verbonden met deze partiële splitsing door overneming, waaronder doch niet beperkt tot de kosten verbonden aan het opstellen van de notariële akten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

.Vdor-

y *behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ty

SLOTVERKLARINGEN

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke vocrschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze,

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk..

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren. De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van artikel 733 W.Venn., het partieel splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsmede de verslagen van het bestuursorgaan en de verslagen van de algemene vergaderingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap IDC ter inzage liggen van de vennoten.

Getekend,

Philippe Duwel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 24.07.2012 12324-0437-013
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 29.08.2015 15502-0005-020
09/09/2015
ÿþMod word 17.1

ÿ1111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 AUG. 20151

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondernemingsnr : 0827.765.138

Benaming

(voluit) : LDB INSURANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 253 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel.

Op 3 augustus 2015 werd, overeenkomstig Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen, door de Raad van Bestuur respectievelijk de zaakvoerders van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het volgende fusievoorstel opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

1. De te fuseren vennootschappen.

Oe aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn :

1. de naamloze vennootschap "LDB INSURANCE , met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 253, KBO nr. 0827.765.138, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder nv Coverspa, met zetel te 2900 Schoten, Nerviërslei 13, KBO nr. 0434.828.432, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Bolsens, Nerviërslei 13 te 2900 Schoten ;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LP2", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 253, KBO nr. 0807.199.653, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Christiaan le Grelle, Hoogboomsteenweg 16 te 2950 Kapellen;

Oe vennootschap vermeld onder 1, supra wordt hierna de "overnemende vennootschap" genoemd; de vennootschap vermeld onder 2, supra wordt hierna de "over te nemen vennootschap" genoemd.

Oe bepalingen uit onderhavig fusievoorstel moeten mede worden gezien in het licht van het feit dat de vennootschap vermeld onder 1. supra 100% van de aandelen bezit van de vennootschap vermeld onder 2. supra.

Oe bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap bevestigen dat LOB INSURANCE NV op datum van dit fusievoorstel eigenaar is van 100 % van de aandelen van LP2 BVBA. Er zijn geen andere efecten dan aandelen in LP2. Indien, om welke reden ook, LOB INSURANCE op datum van de voorgenomen verrichtign geen eigenaar meer zou zijn van alle aandelen en andere effecten met stemrecht uitgegeven dcor de over te nemen vennootschap, kan de procedure zoals beschreven in artikels 719-727 W.Venn. niet worden gevolgd.

2. Motivering van de verrichting

1'3eide vennootschappen hebben een gelijkaardige activiteit, meer bepaald de makelaardij in verzekeringen, waardoor de voorgestelde verrichting dan ook hoofdzakelijk is ingegeven door een behoefte aan operationele en administratieve vereenvoudiging, en het nastreven van synergie effecten die zullen ontstaan door de fusie.

Bovendien moet het hierdoor ook mogelijk zijn om schaafvoordelen te realiseren op het vlak van het administratieve en financiële beheer. Zo zal er maar één boekhouding meer gevoerd moeten worden, één jaarrekening opgemaakt en neergelegd warden bij de Nationale Bank en beheers- en werkingskosten zullen verminderen.

3. Juridisch karakter.

Oe bestuursorganen van voornoemde vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om te doen wat in hun macht ligt om tussen de vennootschappen een fusie tot stand te brengen uiterlijk op 30 september 20'15 tegen hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve Algemene Vergaderingen van deze vennootschappen.

Oe fusie zal worden verwezenlijkt met toepassing van de Artikelen 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RIMMMEI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onder "fusie" zoals hierna vernield, moet worden verstaan de "fusie door overneming", met vereenvoudigde procedure zoals gedefinieerd door Artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van LP2 BVBA, zowel de rechten als verplichtingen, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening overgaat op LDB INSURANCE NV.

4. Statutaire doelen.

Het maatschappelijk doel van voornoemde vennootschappen op basis van de statuten is momenteel het

volgende:

LP 2 BVBA (over te nemen vennootschap):

De vennootschap heeft tot doet

-bemiddeling in de verkoop van financiële producten van diverse aard zoals kredieten, verzekeringen, beleggingen in de meest ruime zin van het woord ;

-het verstrekken van financieel advies ;

-voor eigen rekening alle onroerende verrichtingen in de breedste zin van het woord, namelijk de aankoop, de verkoop van onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard, het aanleggen van industrieterreinen en terreinen bestemd voor ambachtelijke ondernemingen, sport- en nutsvoorzieningen, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen ; het venichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, het verlenen van aile adviezen in verband met boveBVBAermelde activiteiten ; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren, beheren van alle onroerende goederen, uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken, Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doe! zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

LDB 1NSURANCE NV (overnemende vennootschap) :

De vennootschap heeft tot doel ;

9.De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het ten gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels ;

2.Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook ; 3.Het optreden als bemiddelaar voor het afsluiten van verzekeringscontracten van gelijk welke aard, kortom de verzekeringsmakelaardij in de breedste zin van het woord ;

4.Het bemiddelen voor het afsluiten van financieringen en hypotheken, uitgezonderd de verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs ;

5.Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en aile technieken in verband met het technisch, administratie, economisch en algemeen beheer van ondernemingen

6.1-let verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten ;

7.Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van aile onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

Dit alles in de meest ruime zin,

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen steilen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Deze vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Om haar doel te verwezenlijken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in en op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij ma galles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

~

r,

a Voor-lhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het doel vérÏ de overnemende vennootschap, LDB INSURANCE NV, zal naar aanleiding van de fusie niet' worden gewijzigd.

4, Uitgifte van aandelen.

Er zullen geen aandelen worden uitgegeven naar aanleiding van de fusie vermits LOB INSURANCE NV reeds eigenares is van alle aandelen van LP2 BVBA Er wordt geen wijziging aan deze aandeelhoudersstructuur verwacht tot aan het effectief verwezenlijken van de fusie.

5. Kosten.

Alle kosten voortvloeiend uit deze fusie zijn ten laste van LOB INSURANCE NV,

6. Boekhoudkundige uitwerking.

De fusie zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2015. De datum vanaf welke de handelingen van LP2 BVBA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van LDB INSURANCE NV, is vastgesteld op 1 juli 2015.

7. Bijzondere rechten en voordelen.

Aangezien de aandeelhouders van LP2 BVBA en van LOB INSURANCE NV niet beschikken over bijzondere rechten, en aangezien er ook geen houders zijn van andere effecten dan aandelen, zullen door LOB INSURANCE NV geen bijzondere rechten toegekend worden aan de aandeelhouders van LP2 BVBA. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

8 Bodemsanering.

De over te nemen vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen gelegen in het Vlaams

Gewest.

9, Neerlegging van het fusievoorstel.

Het bovenstaand fusievoorstel zal door de Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 7 augustus 2015.

De Bestuursorganen van de fuserende vennootschappen geven volmacht aan LBO Accountants, Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA, kantoorhoudend te 2110 Wijnegem, Merksemsebaan 270 A, vertegenwoordigd door de heer Marc Loonen, zaakvoerder, om dit fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk op 7 augustus 2015.

10. Fiscale verklaring.

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting,

Opgemaakt op 3 augustus 2015 in 5 originelen..

De gedelegeerd bestuurder van LDB INSURANCE en de zaakvoerder van LP2 BVBA erkennen elk twee originelen ontvangen te hebben, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en één om bewaard te worden op de zetel van elke vennootschap; het vijfde exemplaar is voor de notaris.

Voor LDB INSURANCE nv

Coverspa nv, gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door Peter Bolsens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LDB INSURANCE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 253 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande