LE BILO SILVER & GOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE BILO SILVER & GOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.592.820

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 02.05.2014 14112-0518-009
28/12/2012
ÿþ4

p L.. s 1:5 Mai word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111plillopt

I+luïri~;;1~; + car i',,,. ! ~~i WC iiGciPff3áil~5

van Koophandel Ariiliei°pen, op

Griffie 17 p~C.7012

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staat$bla(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0848.592.820

Benaming

(voluit) : "Le Bilo Silver & Gold"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Huidevettersstraat 40 bus 305

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting

Het jaar tweeduizend en twaalf, op zesentwintig november,

Voor mij, Marc DEMAEGHT, notaris met standplaats te Laakdal (Veerle), optredende voor de BV ovv BVBA "Notaris Marc Demaeg ht", met zetel te Laakdal, Veerledorp 30, ondernemingsnummer 0827.869.759, BTW BE-0827.869.759 -- RPR Turnhout,

ZIJN GEKOMEN:

10 De Heer ARNOLDUS Ronald, geboren te Nederland op 17 oktober 1949, rijksregister nummer 49.10.17421.71, hebbende de Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, wonende te Antwerpen, Huidevettersstraat 40 bus 305.

2° "LE BILO HOLDING B.V.", besloten vennootschap (buitenlandse onderneming), met maatschappelijke zetel te Roosendaal (Nederland), Frambozenberg 3, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hendrik Albertus Willem Bouman te Staphorst (Nederland) de dato 9 november 1992, waarvan de statuten nadien, volgens verklaring, niet meer werden gewijzigd.

Ondernemingsnummer 0890.023.401.

Vertegenwoordigd door haar directeur de heer Arnoldus Ronald, voornoemd, aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering de data 9 november 1992.

Voorafgaande uiteenzetting.

1. Bij akte verleden voor ondergetekende notaris de dato 4 september 2012, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op 11 september nadien, hebben comparanten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "Le Bilo Silver en Gold" opgericht.

2. De comparanten verklaren dat door een materiële vergissing de vennootschap werd opgericht onder de benaming "Le Bilo Silver en Gold" terwijl de benaming "Le Bila Silver & Gold" dient te luiden.

3. Derhalve hebben comparanten ondergetekende notaris verzacht bij akte de volgende verbetering in de

oprichtingsakte te willen aanbrengen:

Verbetering.

- de tekst van artikel 1 van de statuten dient te worden vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

met ais naam "Le Bilo Silver & Gold".

Voor het overige wordt verwezen naar de oprichtingsakte, waarvan de tekst verder ongewijzigd blijft.

Enzovoort.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Laakdal (Veerle), in mijn kantoor, datum als boven.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, ondertekend.

VOLGEN DE HANDTEKENINGEN.

Geregistreerd te Geel, de 4 december 2012

)=en blad zonder verzendingen

Reg. 5 deel 591 folio 47 vak 10

Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00)

Voor de eerstaanwezende inspecteur (get.) Kristien De Vrij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ .e...

t,

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Voor letterlijk uittreksel,

behouden aan het Belgisch Marc Demaeght,

Staatsblad Notaris.





"Notaris Marc Demaeght" BV ovv BVBA Veerledorp 30, 2431 LAAKDAL (Veerle)

Ondernemingsnummer 0827.869.759

BTW BE0827.869.759-RPR Turnhout



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2012
ÿþ ModWortl 11.7

L Ï c ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Voo behou aan t Belgi; Staats!

*iais~s3a"

tkerptegi ter griffie von de Reekbat Koqpheilldei te Aen+trjlreR, Cf)

1 1 S EP. 201j,

Griffie

Ondernemingsnr : pdgCy , g Lo

Benaming

(voluit) : "Le Bilo Silver & Gold"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Huidevettersstraat 40 bus 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ln het jaar tweeduizend en twaalf, zijn op vier septem-ber,

Voor mij, Marc DEMAEGHT, Notaris met standplaats te Laakdal (Veerle), optredende voor de BV ovv BVBA "Notaris Marc Demaeght", met zetel te Laakdal, Veerledorp 30, ondernemingsnummer 0827.869.759, BTW BE-0827.869.759  RPR Turnhout,

GEKOMEN:

1° De Heer ARNOLDUS Ronald, geboren te Nederland op 17 oktober 1949, rijksregister nummer 49.10.17421.71, hebbende de Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, wonende te Antwerpen, Huidevettersstraat 40 bus, 305.

2° "LE BILO HOLDING B.V.", besloten vennootschap (bui-tenlandse onderneming), met maatschappelijke zetel te Roosendaal (Nederland), Frambozenberg 3, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Hendrik Aibertus Willem Bouman te Staphorst (Nederland) de dato 9 november 1992, waarvan de statuten nadien, volgens verklaring, niet meer werden ge-wijzigd.

Ondernemingsnummer 0890.023.401.

Vertegenwoordigd door haar directeur de heer Arnoldus Ronald, voornoemd, aangesteld bij beslissing van de algemene vergadering de dato 9 november 1992.

Die mij, notaris, verzocht hebben akte op te stellen van wat volgt

I. OPRICHTING.

De comparanten hebben verklaard een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid te hebben opgericht, onder de benaming "Le Bila Silver & Gold", met een geplaatst kapitaal van twintigduizend euro {~ 20.000,00), te vertegen-woordigen door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop als volgt wordt ingetekend: enzovoort.

Inbreng in geld - volstorting -- kasten.

De comparanten verklaren en erkennen:

Enzovoort.

2) dat elk der tweehonderd aandelen ingevolge het voorgaande volledig volgestort is, zodat de vennootschap te rekenen van heden over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) beschikt. Enzovoort.

Il. STATUTEN.

De comparanten leggen vervolgens de statuten van de vennootschap als volgt vast:

Titel 1, Benaming -- Zetel  Doel  Duur.

Artikel 1.- De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam "Le Bib Silver en Gold".

Artikel 2.- De zetel van de vennootschap is gevestigd te Antwerpen, Huidevettersstraat 40 bus 305. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag deze zetel naar een an-dere plaats in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht, of kunnen agentschappen of filialen in binnen- en buitenland worden opgericht.

Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen

- handel in, im- en export, fabricage en produktie, herstelling en cnderhoud alsook commercialisatie van edele metalen, sieraden, ruwe als gesplepen diamant, edelstenen, kunstvoorwerpen en aanverwante artikelen;

- alle daden van beheer, bijstand en management van in-dustriële en handelsvennootschappen, zowel door recht-streekse deelnamen aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun be-roepsactiviteiten;

-de aankoop en verkoop van alle onroerende goederen zo-wel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, het doen bouwen en doen verbouwen en herstellen voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle roerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten; het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren en onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen, het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en met uitzondering van de gereglementeerde activiteiten die exclusief voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt achten.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het dcel in innig verband met het hare staat.

Zij kan functies van lasthebber, bestuurder of vereffe-naar van andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroeren-de, financiële, industriële en commerciële handelingen steken, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Artikel 4.- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 4 september 2012, waarbij zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt op de datum van neerleg-ging van haar oprichtingsdossier op de griffie van de Recht-bank van Koophandel.

Enzovoort.

Titel 2. Vennootschapskapitaal  Aandelen.

Artikel 5.- Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro, verdeeld in tweehonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Enzovoort.

Titel 4. Algemene vergadering.

Artikel 13.- Enzovoort. De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om 19.00 uur op de vennootschapszetel of op iedere andere plaats in België in de oproepingsbrieven aangewezen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende eerste werkdag gehouden.

Enzovoort.

Titel 5. Diverse bepalingen.

Artikel 16.- Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Enzovoort.

Artikel 19.- Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen:

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals bepaald door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoerders, de commissarissen en de vennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan

aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst be-slist de algemene vergadering soeverein, Enzovoort;

I II.

OVERGANGSBEPALINGEN,

Ten titel van overgangsbepalingen wordt beslist:

a) dat het eerste boekjaar zal eindigen op dertig sep-tember 2013. De eerste jaarrekening zal aldus opgesteld wor-den op het einde van datzelfde boekjaar.

b) de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart 2014.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende eerste werkdag

gehouden.

IV. BENOEMING  BEKRACHTIGING.

En onmiddellijk verklaren de comparanten, die het ge-heel van het kapitaal vertegenwoordigen (onder

opschortende voorwaarde van de neerlegging van het dossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel):

1. dat als zaakvoerder werd benoemd, voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden:

- LE BILO HOLDING B.V., besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid (buitenlandse

onderneming) voor-noemd.

De Heer Arnoldus Ronald, voornoemd, heeft verklaard dit mandaat namens genoemde vennootschap te

aanvaarden. Hij zal ook optreden als vaste vertegenwoordiger.

Enzovoort.

3. dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen en contracten, aangegaan in haar naam vóbr de cprichting, uit-drukkelijk bekrachtigt, zodat deze moeten worden beschouwd als van in den beginne door haar aangegaan.

4. dat volmacht wordt verleend aan de handtekeningbe-voegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor B. Beckers", met zetel te Herselt, Dieperstraat 35a, teneinde alle handelingen te stellen, akten, documenten en stukken te

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



ondertekenen, en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig is in verband met de inschrijving, M

wijziging en eventuele schrapping van de vennootschap bij de STW administratie, de Administratie

inkomstenbelasting, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Scciaal

verzekeringsfonds. Enzovoort,

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Laakdal (Veerle), in mijn kan-toer, datum als boven.

En na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen.

Voor letterlijk uittreksel,

De Notaris,

Marc Demaeght.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge "Notaris Marc Demaeght" BV ovv BVBA Veerledorp 30, 2431 LAAKDAL (Veerle)

Ondernemingsnummer 0827.869.759

BTW BE0827.869.759-RPR Turnhout





Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2015
ÿþ$5.,1 ~

Had Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11itiflu~ui~uuiuu~iiuiu~u~~

*1505 91*

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

13 APR, 2015

afdeli myegerpen

Ondernerningsnr : 0848.592.820

Benaming

(voluit) : LE SILO SILVER & GOLD

(verkort) .

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HUIDEVETTERSTRAAT 40 bus 305 - 2000 ANTWERPEN (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit de verslag van de bijzondere Algemene Vergadering dd 4 februari 2015 blijken de volgende beslissingen Verplaatsing van de de zetel van de vennootschap met ingang van 4 februari 2015 als volgt te verplaatsen

van 2000 Antwerpen, Huidevetterstraat 40 bus 305

naar 8300 Knokke Heist, Zeedijk-Knokke 618 bus 23

Volmacht wordt verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan Accountantskantoor B, Beckers BVBA, kantoorhoudend te 2230 Herselt, Dieperstraat 35A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit) en tot coördinatie van de statuten..

Voor eensluidend verklaard afschrift

Ronald Arnoldus

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
LE BILO SILVER & GOLD

Adresse
HUIDEVETTERSSTRAAT 40, BUS 305 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande