LE CARTE BLANCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE CARTE BLANCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.641.825

Publication

07/11/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0890.641.825

Benaming

(voluit) : LE CARTE BLANCHE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : kraanbroekweg 23 2880 Bornem

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING - BEËINDIGING MANDAAT VEREFFENAAR

Uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders, genomen op 8 oktober 2012, blijkt het volgende:

De aandeelhouders verklaren zich akkoord met de integrale inhoud van het sluitingsverslag van de vereffenaar dd. 8 oktober 2012.

De vereffeningsrekeningen per 8 oktober 2012 worden zonder enig voorbehoud goedgekeurd.

Er wordt volledige kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat,

De aandeelhouders verklaren de vereffening afgesloten per 8 oktober 2012. De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op de huidige maatschappelijke zetel van de Vennootschap,

Er dienen geen bedragen te worden geconsigneerd.

De aandeelhouders verlenen hierbij een onherroepelijke volmacht aan de heer CHRIS VAN POELE, Kraanbroekweg 23 2880 bomem vereffenaar, om in hun naam en voor hun rekening alle tegoeden en schulden van de Vennootschap, welke aan hen worden overgedragen ïn het kader van de sluiting van de vereffening (met inbegrip van eventuele niet-gekende tegoeden en schulden), te innen c.q. te voldoerL Onder tegoeden en schulden worden in elk geval begrepen de tegoeden en schulden van de Vennootschap per 8 oktober 2012 (onder verwijzing naar de vereffeningsrekeningen).

Aan de heer Chris Van Poele, vereffenaar, wordt door de aandeelhouders voorts volmacht gegeven om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de nodige formaliteiten inzake publicatie en kennisgeving betreffende de sluiting van de vereffening van de Vennootschap aan aile bevoegde instanties te verrichten.

Voor analytisch uittreksel

Chris Van Poele

Vereffenaar Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UIII u i iuu iiu11u s

Vc beha aar Bell Staa

u

r

24-10-2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2012
ÿþ Med Word 57,5

-irrrl

ira. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~IIVIIIIIII~tlll~9~~

*iazoisas*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

Z g ..05w 2012

GRIFFIE RECHTBeitrrevan

~ ~ ¬ C tw

Ondernemingsnr : 0890.641.825

Benaming

(voluit) : LE CARTE BLANCHE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kraanbroekweg 23 - 2880 BORNEM

Onderwerp akte VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - COORDINATIE STATUTEN

Uittreksel uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LE CARTE BLANCHE", met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Kraanbroekweg 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen met ondernemingsnummer 0890.641.825, opgemaakt door notaris Johan VAN den NIEUWENHUIZEN, te Bornem, op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, dragende de registratiemelding: "Geboekt te Puurs, de 06 APR. 2012 Deel 483, blad 38, vak 15 drie bladen en drie verzendingen Ontvangen VIJFENTWINTIG EURO (¬ 25) De ontvanger, (getekend) R. VAN DE VELDE", waaruit onder meer blijkt dat de vergadering beslist heeft:

1. het bijzonder verslag goed te keuren van het college van zaakvoerders de data tien februari tweeduizend en twaalf alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerders, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een C.V.B.A "PFK BEDRIJFSREVISOREN" te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Bart MEYNENDONCKX, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgestelde ontbinding van de vennootschap, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap opgesteld per génendertig december tweeduizend en elf.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato achtentwintig februari tweeduizend en twaalf luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, hebben de zaakvoerders van BVBA LE CARTE BLACHE een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 december 2011 opgesteld, met een balanstotaal van EUR 8.158,82 en een netto-actief van EUR -48.029,61.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en de vorderingen inbaar blijken, De ontbinding zal slechts kunnen gesloten worden op voorwaarde en in de mate dat de verliezen door de aandeelhouders worden aangezuiverd,

Wij melden dat er geen schulden zijn aan derden, alleen aan de 2 aandeelhouders, de bvba Crisari en de bvba Eric Pringiers, waardoor zij voldoende middelen ter beschikking gesteld hebben van de vennootschap om de derde schuldeisers aan te zuiveren en om de vereffeningskosten te kunnen dragen.

Wij kunnen ons niet uitspreken over de volledigheid van de handelsschulden, noch over eventuele latente schulden of geschillen van fiscale of andere aard.

Antwerpen, 28 februari 2012

PFK bedrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Bart Meynendonckx

Bedrijfsrevisor"

Beslissing

De vergadering beslist hierop de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en in vereffening te stellen, en dit met ingang van 23 maart 2012. De vennootschap bestaat enkel nog voor de noodwendigheid van haar ontbinding en vereffening.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.

2. de heer Christiaan Maria VAN POELE (identiteitskaartnummer 590-7284594-17), wonende te 2880 Bornem, Kraanbroekweg 23, te benoemen als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Hij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

jij mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van he Wetboek van' Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

1-lij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden,

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt,

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden.

Net mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3, het einde vast te stellen van de opdracht van de zaakvoerders vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap en de benoeming van een vereffenaar.

4. dat de statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd dienen te worden, rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en in vereffeningstelling.

De bepalingen welke handelen over de duur van de vennootschap, het bestuur en toezicht, de ontbinding en vereffening, zijn niet meer van toepassing in de mate zij onverenigbaar zijn met deze toestand.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten wordt aangevuld met een nieuwe bepaling, welke zo nodig voorgaande artikels vervangt en die luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en in vereffeningstelling

gij besluit van de buitengewone algemene vergadering van drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf, werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening,

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, de heer Christiaan VAN POELE, wonende te 2880 Sornem, Kraanbroekweg 23, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

Machten van de vereffenaar

Hij zal over alle bevoegdheden beschikken die voorzien zijn in artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

llïj mag de handelingen verrichten voorzien in de artikelen 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag tevens verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden,

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar mogen ondertekend worden."

5. bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Christiaan VAN POELE voornoemd, vereffenaar van de

vennootschap teneinde over te gaan tot de indiening van het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming

van de vereffenaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JOHAN VAN DEN NIEUWENHUIZEN

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte - volmacht - kopie van het schrijven van de rechtbank van koophandel dd 10.04.2012 met betrekking tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. vair Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.05.2012 12132-0273-014
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.06.2011 11161-0545-014
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 09.06.2009 09208-0033-015

Coordonnées
LE CARTE BLANCHE

Adresse
KRAANBROEKWEG 23 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande