LE COURAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE COURAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.713.072

Publication

18/03/2014
ÿþs Mod Wart! 11.1

~

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van der?ktA

Neergelegd ter griffie van de HEUFI I BANK VAN KOO>HAr'DEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0 6 NAART 2014

TURNHOUT

DD~ Griffier,

CriIHc

Ondernemingsnr : ©Sq , 743 , 07Z

Benaming

(voluit) : LE COURAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : handelsvennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2460 Kasteriee, Villapark 31,

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Turnhout.

Uit een akte verleden voor Christine Van Haeren, notaris te Turnhout, vervangende Anne-Mie Szab6, notaris

te Turnhout, belet, op 5 maart 2014, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

Mevrouw BOCKX Maria Magdalena Francisca, nationaal nummer 471104 016-55, wonende te 2350

Vosselaar, Hoeven 9.

NAAM: LE COURAGE.

ZETEL: te 2460 Kasteriee, Villapark 31

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten met paarden, zoals handel, trainen, lesgeven zonder dat deze opsomming beperkend is.

- Algemene karweiwerken, voegwerken, isolatiewerken.

- Import en export van goederen in de meest ruime zin.

- Detailhandel in kleding, schoenen, juwelen en accessoires.

- Administratieve dienstverlening en consultancy in de ruime zin van het woord.

- Het uitbaten van hondenpensions met alle aanverwante activiteiten.

- Het uitbaten van (privé) sauna's met alle aanverwante activiteiten, waaronder schoonheidsbehandelingen.

- Het uitbaten van een limousine verhuurdienst met alle aanverwante activiteiten,

- Bewakingsfirma met alle aanverwante activiteiten.

- Begrafenisondernemer met alle aanverwante activiteiten.

- De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren of anderszins ter beschikking stellen, bouwen, verwerven, beheren en bewerken alsook alle andere handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen,

De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het bereiken van haar doel. Zij kan zich daartoe interesseren, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten, hetzij op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te vergemakkelijken of te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen

INBRENG IN NATURA:

De comparante schrijft in op aile voormelde honderd (100) aandelen en doet inbreng van nabeschreven onroerende goederen waarvan zij de verkoopwaarde raamt op dertienduizend euro (¬ 13.000):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.De helft volle eigendom van een perceel landbouwgrond gelegen te Vosselaar ter streke "Hoortverten", gekend volgens de laatste overgeschreven eigendomstitel en huidig kadaster sectie C nummer 4561A groot zevenentwintig are zestig centiare (27a 60ca).

2.De helft volle eigendom van een perceel bos gelegen te Beerse, eerste afdeling, Beerse, ter streke "De Pelerheide", gekend volgens de laatste overgeschreven eigendomstitel en huidig kadaster sectie D nummer 225IKI5 groot éénenzeventig are één centiare (71a 01ca).

Afbetaling in geld:

Voor het overige volstort de comparante haar inschrijving door in breng in geld ten bedrage van vijfduizend zeshonderd euro (¬ 5.600)., zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de BNP Panbas Fortis en gedateerd op 5 maart 2014, waaruit blijkt dat zelfde bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer BE04001721714331.

Verslag bedrijfsrevisor:

Kennisname verslag opgemaakt door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor op 4 maart 2014.

Het besluit hiervan luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, bij de verrichting van oprichting door middel van inbreng in natura, dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d.de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 100 aandelen zonder nominale waarde van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LE COURAGE" zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura bij oprichting van "BVBA LE COURAGE" en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Massenhoven, 04 maart 2014

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor'

OPRICHTERS VERSLAG

Kennisname bijzonder verslag van de oprichter omtrent de inbreng in natura.

Als vergoeding voor de inbreng in natura worden honderd (100) volledig afbetaalde aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend aan mevrouw Bockx Maria voornoemd.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Zo meerdere zaakvoerders worden aangesteld zullen ze echter samen moeten optreden om te beslissen over handelingen die het dagelijks bestuur van de vennootschap overschrijden.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2015.

JAARVERGADERING:

- De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

A t e

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden'

bijeengeroepen op de derde vrijdag van mei om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de

vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

- Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, ai dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft rechtop één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei 2016.

RESERVES - VERDELING VAN DE WINST - VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf

ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden,

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een

gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend,

ALGEMENE VERGADERING:

a) ais gewone zaakvoerder wordt benoemd

- de heer VAN OPSTAL Erwin Alfonsus Elisabeth, wonende te 2460 Kasterlee, Villapark 31, voor

onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar;

b) er wordt thans geen commissaris benoemd,

VOLMACHT: was aanwezig bij volmacht:

- Mevrouw BOCKX Maria voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Van Opstal Erwin voornoemd,

ingevolge akte van volmacht verleden voor notaris Szabó voornoemd op 9 januari 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Christine Van Haeren,

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de oprichtingsakte;

-het verslag van de bedrijfsrevisor;

-het bijzonder verslag van de oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

.VoDr-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
LE COURAGE

Adresse
VILLAPARK 31 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande