LEAFWHEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEAFWHEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.502.390

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.04.2013, NGL 31.07.2013 13386-0441-011
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.04.2012, NGL 28.06.2012 12219-0184-011
17/02/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ai

ItlNINIIioaeI~ItlRItivI9IIM

*is"

Neergelegd ler

yan Xo griffie vonde aA~pndel te Antwerpen Re

~~ . QP

Griffie

II

Ondernemingsnr : O 8 3 3 . 5 0 2 3 9~

Benaming

(Voluit) : L,eafWheel

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mastenweg 17 - 2530 Boechout

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Eline GOOVAERTS, vervangende haar ambtsgenoot, Rose-Marie: BAETENS te Mechelen, wettelijk belet, op 28 januari 2011, dat een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid werd opgericht door de heer BRACKE Jan Valère Delphine, geboren te Gent op 21 juni 1959, gehuwd, wonende te 2530 Boechout, Mastenweg 17.

Naam: LealWheel

" Vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Mastenweg 17  2530 Boechout

Doel: De vennootschap heeft tot doel in zowel in België als in het buitenland:

Diensten aan bedrijven, overheid en personen met betrekking tot interim management en consultancy.

Projecten, in de meest ruime zin, onder eigen beheer en voor private of publieke sector.

Consultancy, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in

de ruimste zin.

De organisatie van evenementen, seminaries, en dergelijke.

Alle vormen van onderwijs

Import en export van alle soorten goederen, in de ruimste zin van het woord.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante.

duurzame immateriele vaste activa.

Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en:

onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland evenals alle handelingen die daar:

rechtsreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te:

bevorderen, zoals de aankoop en verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de

overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de:

" verhuring van goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan

" door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende. goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

" Deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Voor alle hierboven vernoemde activiteiten mag de vennootschap op om het even welke manier activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zulke activiteit deelnemen. Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of° ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken. Ze mag voor de, uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo als gevolg van

" aankoop, huur, leasing, schenking of op grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid, verleent het goed te gebruiken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopnemingen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als van alle derden.

Zij kan tevens functies van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen. uitoefenen.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één I; honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het volledige kapitaal werd ingeschreven in geld en werd door voomoemde oprichter volstort ten belope van 12.400,00 EUR.

Boekjaar: van 1januari toten met.31. december .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Reserves: Van de nettowinst wordt ieder jaar ten minste 1120ste afgenomen tot vorming van de wettelijke " reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen " hemomen worden.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen gesteld in het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten. De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel

" van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of " door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt

" individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder (art. 14). Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn mede-'werking verleent. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating - stemrecht: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering , gehouden op de derde vrijdag van de maand april om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag zou " zijn, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. De oproeping tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. De oproepingen worden 15 dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de ' vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de

algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. "

Overgangsbepalingen:

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen tot en met 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

B)Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

de heer BRACKE Jan, geboren te Gent op 21 juni 1959, wonende te 2530 Boechout, Mastenweg 17.

C)Alhier aanwezig heeft hij zijn opdracht aanvaard en meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet. Elke zaakvoerder kan individueel handelend de vennootschap rechtsgeldig verbinden zonder kwantitatieve beperking. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

D)Aan de heer André Verscuren, Melkhauwen 62, 2590 Bertaar, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsloket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (waaronder Handelsregister, Kamer van Ambachten en Neringen en andere administratieve diensten zonder beperkingen) dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze vennootschap dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

E)De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan en dit per 1 januari 2011.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Eline Goovaerts, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

''Voor- 1.0 -behouden

aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.04.2015, NGL 31.08.2015 15570-0169-010

Coordonnées
LEAFWHEEL

Adresse
MASTENWEG 17 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande