LEARNAGORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEARNAGORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.987.713

Publication

09/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-01-2015

Griffie

*15300399*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507987713

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LearnAgora

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 6 januari 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat:

1. De heer BERVOETS Jo Karel Hubert, geboren te Hasselt op 15 september 1968, en zijn echtgenote,

2. mevrouw BOUWEN Els Maria Hilda, geboren te Brasschaat op 31 oktober 1970, ingeschreven in

het rijksregister onder nummer 70.10.31-048.77,

samen wonende te 2018 Antwerpen, Albertstraat 35.

3. De heer KINDT Bart Frank Peter, geboren te Zottegem op 23 november 1970, echtgenoot van mevrouw VANDERCASSEYEN Evelyne Clémence Renée, wonend te 9660 Brakel, Vredeweg 2.

4. De heer DERUWE Alexander Sylvain Josefine, geboren te Brasschaat op 30 augustus 1980, ongehuwd, wonende te 2620 Hemiksem, J. De Grooflaan 5 B5,

5. De heer FAGADAR-COSMA Mihai, geboren te Timisoara (Roemenië) op 6 augustus 1981, echtgenoot van mevrouw FAGADAR-COSMA Marilena-Diana, wonend te 2000 Antwerpen, Vleeshuisstraat 7 bus 205.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  LearnAgora .

Zetel.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 2018 Antwerpen, Albertstraat 35. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

1. het ontwikkelen en vermarkten van software, technologie en diensten binnen het domein van onderwijs;

2. het verhuren en verkopen van software en technologie

3. Het organiseren en ondersteunen van opleidingen, seminaries en infosessies met betrekking tot software en technologie;

4. Project management in bedrijven, overheids- en parastatale instellingen met betrekking tot software en technologie;

5. Het aanvaarden en uitoefenen van bestuurdersmandaten in andere bedrijven, organisaties en samenwerkingsverbanden;

6. Het nemen van participaties in aanverwante bedrijven, al dan niet met hetzelfde doel van de vennootschap en alle tussenkomsten waarvoor geen beperkingen zijn opgelegd bij wet;

7. Het beheer voor eigen rekening van een patrimoniumvennootschap;

8. Het huren en verhuren van roerende en onroerende goederen;

9. Het beheer van beleggingsportefeuilles omvattende een variëteit aan roerende beleggingsproducten van zowel Belgische als buitenlandse oorsprong voor zover er geen wettelijk beperkingen zijn opgelegd;

Onderwerp akte :

Albertstraat 35 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

10. Het organiseren en uitbaten van beurzen, congressen, spreekfora e.a.;

11. Het creëren, produceren en exploiteren van vakliteratuur, internetsites, internetfora,...

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zouden achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; zij kan leningen en schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders) en kan alle kosten maken in investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg te stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00).

Het is verdeeld in vijfhonderd (500) gelijke aandelen zonder vermelding van een nominale waarde. Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de heer BERVOETS Jo, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

- door mevrouw BOUWEN Els, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

- door de heer KINDT Bart, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

- door de heer DERUWE Alexander, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

- door de heer FAGADAR-COSMA Mihai, voornoemd, ten belope van honderd (100) aandelen, voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00);

Het gehele kapitaal is geplaatst en is volledig volstort zoals blijkt uit het bankattest overhandigd aan de notaris.

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Reserves, verdeling van de winst:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen. De oprichters stellen aan tot niet-statutair zaakvoerder: de heer BERVOETS Jo, voornoemd, en dit voor onbepaalde duur.

Jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op derde vrijdag van de maand december te 19.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op vrijdag 16 december 2016.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

Niet-benoeming commissaris

Aangezien de voorwaarden niet vervuld zijn, waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht is, wordt geen commissaris benoemd.

Volmacht

Een bijzondere volmacht wordt verleend onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel aan de bvba CORRECT PRO, met zetel te 3020 Herent, Kloosterweg 9 bus 1, wettelijk vertegenwoordigd door de heer Erik Wauters, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Overneming van verbintenissen

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de ven-nootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrij¬ging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde haar aansprakelijkheid te beperken.

voor ontledend uittreksel.

(get.) Ann Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

Coordonnées
LEARNAGORA

Adresse
ALBERTSTRAAT 35 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande