LEASON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEASON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.776.750

Publication

08/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JUNI 2014

afcledfiffierpen



Cas

Il 1A III ,1 1 I 1 1 I I 1

Ondememingsnr : 0414776750

Benaming (vole) : LEASON

(verkort) : ;

,

;

,

;

:.

,

i

i Onderwerp gkte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING KAPITAAL IN EURO 

,.

: KAPITAALVERHOGING  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN ..

..

AANDELEN OP NAAM  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING

i

i NIEUWE TEKST DER STATUTEN  ONTSLAG BESTUURDER !i

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25/06/2014, gehouden voor notarisi

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen: ! li EERSTE BESLISSING

!i De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, zodat het voortaan dertigduizend

. .. ,

i; negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69E) bedraagt.

2/ TWEEDE BESLISSING

i De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met dertigduizend vijfhonderd dertien één en i 1 dertig eurocent (30.513,31E) om het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (30.986,69E) op één en zestigduizend vijfhonderd (61.500,00) euro zonder de creatie van aandelen, en

ii waarop zal worden ingetekend in gekt , : Intekening

Op deze kapitaelverhoging wordt ingetekend door beide aandeelhouders a rato van hun actueel aandelenbezit !i

- ROM. HOLDING B.V., besloten vennootschap naar Nederlands recht, opgericht op één en dertig augustus tweeduizend en twaalf, met zetel te Curaçao, Bush Road 70-Ill Cul-de-Sac, ingeschreven in de Kamerij van Koophandel te Sint-Maarten (Curaçao) onder nummer 21.383.0, houdster van negenhonderd negenennegentig

il (699) aandelen, betaalt hierop dertigduizend vierhonderd tweeëntachtig euro negenenzeventig eurocentii

(30.482,79E); .

..

:. - De heer RABENORT Jan, geboren te Rotterdam op zevenentwintig februari negentienhondeei : tweeënveertig, wonende te Nederland, 3332 VO Zwijndrecht, Kramer 43, houder van één (1) aandeel, betaalt hierop

;=

;! dertig euro tweeënvijftig eurocent (30,52E), I, i Totaal: dertigduizend vijfhonderd dertien één en dertig eurocent (30.513,31E), wat de totaliteit betreft van de daaropj

af te betalen gelden, ., 3/ DERDE BESLISSING

; De vergadering verklaart dat de aandelen nooit gedrukt werden en stelt vast dat zij derhalve steeds op naam zijri!

geweest, Zij werden onder toezicht van de raad van bestuur met hun volgnummer op 0211,2012 ingeschreven in:i

het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden, dat hier wordt voorgelegd, en: I waarvan kopie ter bewaring aan de notaris wordt overhandigd.

i De vergadering beslist dat de aandelen en overige effecten voortaan op naam zullen zijn en blijven, en

,i

l dientengevolge de mogelijkheid van omzetting in toonderaandelen in de statuten te schrappen, : ,

ii 4/VIERDE BESLISSING 

..

,

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande!; beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van, Vennootschappen, tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen:

hemummerd wgama de vergadering de nieuwe tekst van de statuten, artikel per artikel, goedkeurt. .

6/ VIJFDE BESLISSING k

;LI:.;te,. verecieririg. aanvaardt het mtslag__varLde, heer_ laMPER_Carl,wonende _te nederland, _4201. AN .Gorinchernrii Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Rechtsvorm: naamloze vennootschap Zetel Voshollei 23

2930 Brasschaat

;i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Kriekenmarkt 16 G, als bestuurder. Kwijting over het door hem gevoerde mandaat zal verleend worden door de eerstvolgende jaarvergadering.

6/ Volmacht:

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: AB Taxand Belgium, te 2018 Antwerpen, Van Putlei 1, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De naam van de naamloze vennootschap luidt: "LEASON't.

2. Het doel van de vennootschap is in de nieuwe statuten letterlijk omschreven is als volgt

'De vennootschap heeft tot doel leasing, kopen en verkopen, huren en verhuren, beheren van onroerende goederen.

Zij mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

3. De vennootschap gevestigd is te 2930 Brasschaat, Voshollei 23.

4. De vennootschap is opgericht op 27/11/1974 voor onbepaalde duur.

5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één en zestigduizend vijfhonderd (61.500,00) eut° en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering wordt bepaald, maar die ten minste vijftien dagen bedraagt.

flet voorkeurrecht kan in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging.-' Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen vermeld worden.

6. Omirent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De read van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden " dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eerder worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is ! afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor! zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van aile schulden, lasten en kasten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld,

7. Het boekjaar begint op één januari van iederjaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jean 8.0e jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de eerste juni van iederjaar om elf uur.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten:

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de, vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduici in let. bericht,van_bijeenmeping ,De.veniulling .van.deze. formaliteiten .kan,niet,geëist..worclen, indien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

!, TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht twee volmachten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van la& B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/07/2013 : AN343832
18/08/2011 : AN343832
25/07/2011 : AN343832
26/07/2010 : AN343832
20/08/2009 : AN343832
22/08/2008 : AN343832
27/07/2007 : AN343832
11/07/2006 : AN343832
28/06/2006 : AN343832
19/07/2005 : AN343832
07/07/2005 : AN343832
20/07/2015 : AN343832
16/12/2004 : AN343832
12/08/2004 : AN343832
01/08/2003 : AN343832
13/11/2002 : AN343832
24/10/2001 : AN343832
13/04/2001 : ANA062865
24/02/2001 : ANA062865
23/09/2000 : ME052211
18/02/2000 : ME052211
16/02/2000 : ME052211
17/12/2015 : AN343832
01/01/1992 : ME52211
19/10/1988 : ME52211
23/03/1988 : ME52211
01/01/1988 : ME52211
27/04/2016 : AN343832
21/06/2016 : AN343832
16/08/2016 : AN343832

Coordonnées
LEASON

Adresse
VOSHOLLEI 23 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande