LEATROP PRODUCTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEATROP PRODUCTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.024.122

Publication

11/01/2013
ÿþMot Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI1Il 11111111111111111! IIll liii 1111111111!

*isoo~aao*

hergetegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

3 1 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsar : 0833.024.122

Benaming

(voluit) ; LEATROP PRODUCTS IN VEREFFENING

tvetkort}

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; Medelaar 103 2980 Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 30/09/2012 blijkt dat:

1, De vereffenaar, mevrouw Hilde Wouters, verslag heeft gegeven van haar vereffeningswerkzaamheden en dat cie aandeelhouders kennis hebben genomen van de vereffeningsrekeningen welke ter goedkeuring werden overgemaakt aan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en door diezelfde rechtbank werd goedgekeurd op 4 september 2012.

2. De vergadering kennis genomen heeft van het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen en deze daarop ook goedkeurt;

3. Door de vergadering unaniem kwijting verleend werd aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van de vereffenaar.

4. Door de vergadering unaniem beslist werd de vereffening te sluiten op heden en de vennootschap definitief opgehouden is te bestaan en dit onder voorbehoud van goedkeuring van het vereffeningsverslag door de rechtbank.

5. Beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: Medelaar 103 te 2980 Zoersel.

Hilde WOUTERS

Vereffenaar

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persofo)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/05/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ne, rgelegel ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 9 APR. 2012

III Il I II1 1I1 111fl I

*iaoea~si*

bE

B

St

Ondernemingsnr : 6E0833.024.122

Benaming (voluit) : LEATROP PRODUCTS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Medelaar 103

2980 Zoersel

Onderwerp akte :VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - AANSTELLING VEREFFENAAR - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel, op 27 maart 2012, Geregistreerd twee bladen! geen verzendingen te Zandhoven Registratie de 03/04/ 2012. Boek 125 Blad 42 Vak 1. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur (get) W.Laureys, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEATROP PRODUCTS" met zetel te 2980 Zoersel, Medelaar 103, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen

EERSTE BESLUIT.

Kennis wordt genomen van het verslag van de zaakvoerder de dato 11 maart 2012, waaraan toegevoegd een staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden, en het verslag van de bedriifsrevisor, de heer;, Luc Dewachter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kapellen, Reeboklaan 6, over voormelde staat.

Het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de dato 23 maart 2012, besluit met betrekking tot¬ ; de invereffeningstelling als volgt:

"V. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft zaakvoerder van LEATROP PRODUCTS BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2980; Zoersel, Medelaar 103, een boelchoudkundige staat afgesloten op 31 december 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van t 9.236,58 en een nettoactief van ¬ 5.736,58.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke;' professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist;, weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar,

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van;; activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake;; vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de,. boekjaren die hog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

2950 Kapellen, 23 maart 2012.

(getekend) Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor:

Bij toepassing van artikel 181 § 4 lid 1 van het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende; notaris na onderzoek het bestaan van de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten; waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden; heeft vastgesteld.

Na voormelde kennisname van de voormelde verslagen besluit de vergadering de vennootschap te:; ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden, evenwel onder de opschortende'voorwaarde van bevestiging;; door de bevoegde rechtbank van koophandel van de benoeming van Wouters Hilde, voornoemd, als!! vereffenaar van de vennootschap, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden;; vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door dei; rechtbank.

Dientengevolge zal de vennootschap "Leatrop Products" enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

~,.

i_

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tot vereffenaar wordt aangesteld: mevrouw Wouters, Hilde, geboren te Witrijk op 91 oktober 9969, (Rijksregister nummer : 69.10.11.422.88), echtgenote van de heer Portael Philip Richard Eugeen, wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 103, , die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. (hierna "de Vereffenaar")

Partijen verklaren ingelicht te zijn over het feit dat het mandaat van vereffenaar slechts in functie zal treden na bevestiging door de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT.

De Vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De Vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken en bescheiden van de vennootschap houden,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar.

Indien de Verèffenaar voor een tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Het mandaat van de Vereffenaar is onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering geeft ontslag aan de zaakvoerders van de vennootschap, mevrouw Wouters Hilde, voornoemd en de heer Portael, Philip Richard Eugeen, geboren te Mol op 16 november 1968, (Rijksregister nummer : 68.11.16-179.70) echtgenoot van mevrouw Wouters, Hilde, wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 103.

Goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening zal onvoorwaardelijk décharge inhouden van voornoemde zaakvoerders,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan Van Dam Accountancy, Hoge Dreef 96 te 2980 Zoersel, en haar medewerkers, waarbij zij elk afzonderlijk de mogelijkheid hebben:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

Verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2012
ÿþI

Ai\ Mwi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111y11111,1,111111jqilli1111111 fkg

G~~J Peri""}.'e 6; e J.~ ?6!'~t~Ctláif3

~

ts~~l ntïpPaVirc`Ei ArWerpen, op

~ 8JAN. 2012



0833.024.122

LEATROP PRODUCTS

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Medelaar 103 2980 Zoersel

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd 30.09.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge De algemene vergadering aanvaardt vanaf heden het ontslag van de heer Andrew DUCARME als zaakvoerder en benoemt vanaf heden mevrouw Hilde WOUTERS , wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 103 als zaakvoerder.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering der Vennoten anders beslist.

Philip PORTAEL Zaakvoerder

-'vA `. YY~ i~':f.~ RiT1r~~ E'J s~é.f' ~~ ir7s:,Uw .:" ?t: . ~ ~. . .

~ l'J" a'.,~ _ - ..? 5'" .~.> ~'JE' .w:! ii:...'i.:," ! 'f. ;

!' ~:n" '~~' ri7~ i~ : .. , :E;1111.

02/02/2011
ÿþVoor- behouder

aan het

Belgisch Staatsbiac

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer grtfffe von de Rechtbank van koophandel te Antwerpen, op

2 1 JAN. 2011

Griffie

~

11

" 111135"

;: Ondememingsnr : O 8302-4 MA_

Benaming : LEATROP PRODUCTS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Medelaar 103

2980 Zoersel .

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Eric Laenens, notaris te Zoersel op 20 januari 2011, ter registratie aan te bieden,:;

bevattende

Aanwijzing der vennoten:

1. de heer Portael, Philip Richard Eugeen geboren te Mol op 16 november 1968, (Rijksregister nummer 68.11.16-179.70) echtgenoot van mevrouw Wouters, Hilde, wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 103.

2. de heer Ducarme, Andrew Alison Michel ongehuwd, geboren te Ukkel op 3 september 1977,

(Rijksregister nummer : 77.09.03-027.11), wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, de Grunnelaan 86.

Rechtsvorm en Naam.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam " LEATROP

PRODUCTS ".

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel , Medelaar 103 .

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, import en export, de ruiling, de makelarij, de bemiddeling en trading van allerlei',

kunststoffen en chemicaliën. De distributie van chemicaliën en kunststoffen.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door',;

rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze',:

opsomming beperkend is.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in':

verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële',:

handelingen stelten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap;:

verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Hiertoe mag zijs,

onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle bestaande en/of

nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van hef::

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere::

verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur op 20 januari 2011.

Kapitaal.

: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is voor::

één/derde volstort.

Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder een nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door :

1. De heer Portael, voornoemd onder 1., op 93 aandelen;

2. De heer Ducarme, voornoemd onder 2., op 93 aandelen;

Samen: 186 aandelen of de totaliteit der aandelen.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00):" voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

gedeponeerd werd bij KBC Bank op rekeningnummer BE42 7310 1546 0054, zoals blijkt uit een door voormelde fiinanciële.instelling op 17 januari 2011, afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven:

Winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

" Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt béstuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap

op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens

die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van

een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikel 259 en volgende

van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen; tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of

machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

Het ontslag en de benoeming van elke zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad en neergelegd in het vennootschapsdossier.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over besluit.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de tweede dinsdag van juni om 17.00 uur of op de eerstvolgende

werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

BENOEMING ZAAKVOERDERS

De oprichters bepalen het aantal zaakvoerders op twee niet-statutaire zaakvoerders en benoemen in deze

functie :

1. de heer Portael, Philip Richard Eugeen, geboren te Mol op 16 nàvember 1968, (Rijksregister nummer : 68.11.16-179.70) echtgenoot van mevrouw Wouters, Hilde, wonende te 2980 Zoersel, Medelaar 103, en

2. de heer Ducarme, Andrew Alison Michel, ongehuwd, geboren te Ukkel op 3 september 1977, (Rijksregister nummer : 77.09.03-027.11), wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, de Grunnelaan 86,

die verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60 :

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die voor haar rekening váár haar oprichting werden gesteld door de voornóemde oprichters of één of meerderen onder hen, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

Bovendien verklaren voomoemde comparanten zich sterk te maken dat de vennootschap tevens die rechtshandelingen zal overnemen en bekrachtigen die door de voornoemde oprichters of één of meerderen onder hen, gesteld zullen worden in naam en voor rekening van de vennootschap, vooraleer zij de rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Wordt aangesteld als bijzondere lasthebber, met mogelijkheid van indeplaatsstelling : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Van Dam P. en Co met zetel te 2980 Zoersel, Hoge Dreef 96, tot het doorvoeren van alle wijzigingen, schrappingen en inschrijvingen van deze vennootschap bij de ; Kruispuntbank van Ondernemingen, alle ondernemingsloketten en bij de diensten van de Belastingen op de ; Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Eric Laenens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEATROP PRODUCTS

Adresse
MEDELAAR 103 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande