LEBOTH

Divers


Dénomination : LEBOTH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 872.479.861

Publication

16/07/2014
ÿþ MOdWrd1.1



B, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





bg IIIIIM11111111,11.111111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen,

E St afdeling Antwerpen, op tI 7 JUL 2011e

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0872479861

Benaming

(vocuit) : LEBOTH

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel SCHOTENSTEENWEG 91,2960 BRECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING SLUITING MET TOEBEDELING ONROEREND GOED

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zesentwintigste juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LEBOTH", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0872.479.861 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dd. 10 mei 2014, waarin deze het voorstel tot ontbinding van de vennoot-'schap toelicht, samen met een staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten op 13 mei 2014.

Over gemelde staat van actief en passief werd op 19 mei 2014 een verslag opge-isteld door de BV BVBA Van den Keybus  Van der Jeught, vertegenwoordigd door W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, Voornoemde bedrijfsrevisor besluit zijn verslag letterlijk als volgt:

"Ondergetekende W. Van den Keybus, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke BV BVBA Van den Keybus  Van der Jeught, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, aangesteld om het controleverslag op te stellen voorzien in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van het voorstel in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot ontbinding van de BVBA LEBOTH, verklaart dat:

* Onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen uitgevoerd werd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

* Onder toezicht van de zaakvoerder de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 13/0512014 werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een netto actief van 42.453,04 Euro.

* Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de

toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

* In deze boekhoudkundige staat werd rekening gehouden met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa, zonder de vereffeningskosten bedoeld in artikel 28§2 van het KB van 30 januari 2001, en zonder de liquidatiebelasting ten belope van 10% op de aangroei van de reserves.

* Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigen wij, dat er op basis van de ons verstrekte informatie, geen schulden ten aanzien van derden zijn, waardoor er geen terugbetalingen dienen te gebeuren noch gelden dienen te worden geconsigneerd.

* Deze staat de toestand zo getrouw mogelijk weergeeft."

TWEEDE BESLUIT:

Na kennisname van deze verslagen besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de termijn en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen, en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:

- de vergadering besluit om geen vereffenaar aan te stellen;

- de vergadering besluit dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de

nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf zoals blijkt uit het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van activa en passiva de dato 13 mei 2014, het resterend actief van de vennootschap uit te keren aan de vennoten, die aanvaarden, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gezegd.

Vermits geen vereffenaar wordt aangesteld, wordt de zaakvoerder als vereffenaar beschouwd; evenwel ziet de zaakvoerder zich met betrekking tot de afgifte van het onroerend goed geplaatst voor een tegenstrijdig belang; in het kader hiervan besluit de vergadering een lasthebber ad hoc aan te stellen gelast met de afgifte onder gebruikelijke voorwaarden van het onroerend goed toebehorende aan de vennootschap aan de vennoten;

als lasthebber ad hoc wordt aangeduid: LEROY Ronny, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91, die aanvaardt.

Uit het actief wordt volgend onroerend goed aan de vennoten afgegeven in onverdeeldheid ieder naar verhouding van hun participatie in de vennootschap:

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN

Gemeente Brecht le afdeling:

Een woning gelegen Schotensteenweg 91, volgens titel gekadastreerd wijk M nummer 74/Y/3 voor een oppervlakte van tweeduizend vierhonderd vijftig vierkante meter,

VPor-1 behoudên aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

thans gekadastreerd wijk M nummer 74/Y/5 voor een oppervlakte van

tweeduizend tweehonderd tweeënnegentig vierkante meter.

VOORWAARDEN VAN DE VERMOGENSOVERGANG

" " "

VIERDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat het mandaat van mevrouw Bormans, voornoemd, als

zaakvoerder beëindigd is ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van haar vereffening. De vergadering besluit om mevrouw Bormans algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen worden bewaard te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91.

ZESDE BESLUIT:

Bij deze wordt volmacht verleend aan Global account, Bourlastraat 3 te 2000 Antwerpen, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en bij een sociaal secretariaat.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van. Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.07.2013 13380-0166-011
14/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

SCHOTENSTEENWEG 91, 2960 BRECHT

OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN ONTSLAG EN DECHARGE BESTUURDERS BENOEMING ZAAKVOERDER.

Het jaar tweeduizend en twaalf.

De negentiende december.

Voor ons, Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat;

WERD GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LEBOTH", met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Schotensteenweg

91.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0872.479.861 (Antwerpen).

Opgericht tengevolge van splitsing ingevolge akte verleden voor notaris Joseph Roevens, te Brasschaat, op 1 maart 2005, bekendgemaakt in de bijsagen bij het Belgisch

Staatsblad van 22 maart daarna, onder nummer 05044125.

Waarvan het maatschappelijk kapitaal honderdveertigdulzend euro bedraagt,

vertegenwoordigd door vijfhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde.

De vergadering wordt geopend om 14 uur onder het voorzit-'terschap van BORMANS Annette, nagenoemd, die de functies van het bureau waarneemt.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de hiernagenoemde aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld achter hun naam :

1. mevrouw BORMANS Annette Marie-Jean, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91, houdster van de Belgische identiteitskaart met nummer 590 7650668 13;

eigenares van 385 aandelen;

2. de heer LEROY Thierry, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91;

eigenaar van 132 aandelen, hier vertegenwoordigd door mevrouw Bormans, voornoemd, ingevolge de hieraangehechte onderhandse volmacht;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Kocphandrl ta Antwerpen, op

O 2 JAN. 2013

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

0872479861 LEBOTH

Griffie

I Uh IIIIIIIIIIIIIR

*13008137*

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. de heer LEROY Rony Albert François, wonende te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 591 6114731 50;

eigenaar van 33 aandelen;

Totaal : 550 aandelen.

De voorzitter zet uiteen en de vergadering erkent het volgende:

1. Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.

Il. Deze vergadering heeft volgende agenda:

1) a) voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten;

b)voorlezing van het verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur Inzake de omzetting;

c)voorstel tot omzetting van de vennootschap In een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

2) vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

3) ontslag en décharge bestuurders; benoeming zaakvoerder.

III. De heer LEROY Rony en mevrouw BORMANS Annette verklaren in hun hoedanigheid van bestuurders kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda, te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen, en kennis genomen te hebben van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking gesteld worden.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam zijn, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

IV. Door de aanwezigheid of vertegenwoordiging van alle aandeelhouders, bezittende samen de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal, moet de geldigheid van de bijeenroeping niet worden aangetoond.

V. De vergadering is, door de aanwezigheid of vertegen-woordiging van alle aandeelhouders, regelmatig samengesteld, en kan derhalve geldig beraadslagen en besluiten omtrent de punten op de agenda gebracht.

VI. Hierna wordt de agenda aangevat en neemt de vergadering met algemeenheid van stemmen volgende besluiten :

EERSTE BESLUIT:

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van het lezen van volgende verslagen :

-het versaag van de raad van bestuur opgemaakt om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten; dit verslag dateert van 12 november 2012;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

het verslag door de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur inzake de omzetting;

dit verslag dagtekent van 15 november 2012, en werd opgesteld door de burgerlijke CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, vertegenwoordigd door Werner Van den Keybus, bedrijfsrevisor.

ledere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt :

BESLUIT BEDRIJFSREVISOR:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens de staat bedraagt 55.513,29 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 140.000 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, doch genoeg voor een BVBA.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Vervolgens besluit de vergadering de vorm van de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder verandering van haar rechtspersoon-lijkheid.

Alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminde-ringen en

waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0872.479.861 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister, rechtsgebied Antwerpen.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012, gevoegd bij voormeld verslag van de raad van bestuur.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering gaat over tot vaststelling van de statuten "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

UITTREKSEL UIT DE STATUTEN:

VORM  NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-'-isprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "LEBOTH".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2960 Brecht, Schotensteenweg 91.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

*Het uitbaten van taxi- en vervoermaatschappij voor bezoldigd personen- en goederenvervoer, onafgezien van het soort vervoermiddel. Dit zowel in binnen- als in buitenland.

*Het adviseren en voorlichten van natuurlijke personen en rechtspersonen, zowel in de private als openbare sector, en zowel in binnen- als in buitenland, in verband met financiële en commerciële beleidsvoering; het voeren van de administratie, het beheer en de directie van de vernoemde personen; het uitvoeren van de functies van bestuurder, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of enig ander mandaat bij de vernoemde personen; het aangaan van participaties in voornoemde personen; het verrichten van studies en het organiseren van seminaries in het kader van de vermelde doelstellingen; en het zich borgstellen voor of zich op enige andere wijze verbinden ten voordele van de vermelde personen.

*De vennootschap heeft tevens tot doel: het uitbouwen en het beheren van een roerend en onroerend vermogen; in dit kader is het eveneens toegelaten roerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren (onder elke vorm), en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en verhuren (onder elke vorm), te doen bouwen, verbouwen, te beheren, in te richten en uit te bouwen; en dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

*Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering, logistiek, magazijnbeheer en beheer; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

*Managementsactiviteiten van holding; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijke kapitaal en andere managements-activiteiten;

*Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren;

*het verwerven, behouden en beheren van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. Te dien einde kan de vennootschap alle goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, ruilen en zich borg stellen.

DUUR:

De vennootschap is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPiTAAL  AANDELEN  PLAATSING

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdveertigduizend euro, vertegenwoordigd door vijfhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING  BEVOEGDHEID :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, te benoemen door de algemene vergadering, die de duur van hun mandaat vaststelt, en tevens

besluit omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID :

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor aile handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

ALGEMENE VERGADERING  STEMRECHT :

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste vrijdag van mei om zeventien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van Ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo der resultaatrekening vormt de netto winst der vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming Is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds eenitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent ontslag, kwijting en volledige decharge aan de bestuurders, te weten LEROY Rony en BORMANS Annette, die aanvaarden.

De vergadering benoemt tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, mevrouw BORMANS Annette, voornoemd, die aanvaardt; haar mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan Lieve Pauwelyn, medewerker van Global Account, Bourlastraat 3 te 2000 Antwerpen, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

De comparanten erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben op 12 december 2012.

De comparanten verklaren dat zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp hebben nagelezen.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12 alinea één en twee van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van akte.

De gehele akte werd door ons, notaris, ten behoeve van de comparanten toegelicht. Niets meer op de agenda zijnde, zo wordt de vergadering geheven om 14.30 uur. Bevestiging identiteit:

Ondergetekende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hetzij haar bekend is hetzij haar werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identi'teits'bewijzen.

Recht op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen):

Het recht bedraagt vijfennegentig euro.

Waarvan proces-verbaal, opgemaakt te Brasschaat.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten getekend met ons, notaris.

Volgen de handtekeningen.

Aangehechte onderhandse volmacht.

Voor afschrift en gedeeltelijk ontledend uittreksel, uitgereikt vaar registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht, verslag raad van bestuur, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bekodden. aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 07.08.2012 12391-0209-012
30/06/2011
ÿþria

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)-bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

11111111111111.11111111111111111

V beh aa Bel stal

Neergelegd ter griifie van do ledth-onk van XoepIWA{Ie) te 14ffiweipes

op 7 0 IIINI 711 Griffiee arllller.

Ondernemingsnr : 0872.479.861

Benaming

(voluit) : LEBOTH

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Schotensteenweg 91, 2960 Brecht

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Ingevolge een beslissing op de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/01/2011 worden volgende bestuurders herbenoemd voor een periode van zes jaar en dit vanaf 01/01/2011 tot 01/01/2017:

- de heer Rony Leroy, Schotensteenweg 91, 2960 Brecht

- mevrouw Annette Bormans, Schotensteenweg 91, 2960 Brecht

Rony Leroy Annette Bormans

bestuurder bestuurder

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 23.06.2011 11205-0377-010
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10229-0181-010
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 30.07.2009 09522-0172-010
19/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 13.08.2008 08564-0020-010
20/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 13.07.2007 07404-0244-010
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 17.08.2006 06638-3910-012

Coordonnées
LEBOTH

Adresse
Zetel SCHOTENSTEENWEG 91,2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande