LEEMANS POULTRY

Divers


Dénomination : LEEMANS POULTRY
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.288.574

Publication

05/02/2014
ÿþOndernemingsnr : 0846.288.574

Benaming

(voluit) : Leemans Poultry

(verkort) :

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Keirschot nr, 7 ; 2310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging, benoeming beherend vennoot

Op heden 31 december 2013, om 14.00 uur werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap

een algemene vergadering van de beherende en stille vennoten gehouden onder

het voorzitterschap van de heer Leemans Raf - Beherende vennoot.

Alle vennoten zijn aanwezig.

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

1. Er wordt beslist dat met ingang van 31 december 2013, Smolderen Leen, Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel benoemd wordt voor onbepaalde duur tot beherend vennoot, die op de algemene vergadering aanwezig is en die verklaart de verbintenis te aanvaarden de arbeid te verrichten die vereist is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf van de vennootschap en daaraan ten minste 50 % van haar arbeidstijd te besteden.

Alle punten behandeld zijnde, wordt de algemene vergadering afgesloten om 14.30 uur. Voor waar en echt verklaard,

Leemans Raf Smolderen Leen

Beherend vennoot Nieuwe beherend vennoot

Gelijk hiermee neergelegd:

- verslag algemene vergadering

u

A

NEERGELEGD

GR FIE RECHTBANK VAN

2 7 JAN, 2014

KOOPHL TURNHOUT

De griffier

na neeriegging ter griffie van d

Matl Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~l~g~iiuuiiiiuu

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11

IA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2014
ÿþRechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel ; Keirschot nr. 7 ; 2310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omvorming rekening courant naar kapitaal

Op heden 1 oktober 2013, om 14.00 uur werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap een buitengewone algemene vergadering van de beherende en stille vennoten gehouden.

Samenstelling van de algemene vergadering:

- De Heer Leemans Raf, Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel, eigenaar van 2.499 aandelen. - Mevrouw $molderen Leen, Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel, eigenaar van 1 aandeel.

Met hun aanwezigheid zijn alle aandelen vertegenwoordigd. De algemene vergadering kan aldus geldig beslissingen nemen.

Het voorzitterschap wordt waargenomen door de heer Leemans Raf, mevrouw Smolderen Leen wordt aangesteld als secretaris en stemopnemer. De voorzitter geeft lezing van de agenda die als volgt is samengesteld:

omvorming van rekening courant van de heer Leemans Raf in de LV Leemans Poultry naar kapitaal voor een bedrag van E 90.000,00.

Beslissing:

Met éénparigheid van stemmen en in afzondering door de bestaande vennoten worden volgende beslissingen genomen:

1. Met ingang van 1 oktober 2013 zal de rekening courant van de heer Leemans Raf in de LV Van Leemans Poultry voor een bedrag van E 90.000,00 omgevormd worden naar kapitaal. Hiervoor worden 900 aandelen toegekend aan de heer Leemans Raf zonder nominale waarde.

2. Volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

Artikel 5: (kapitaal): wordt gewijzigd in: "Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 340.000,00 euro. Dit kapitaal is verdeeld in 3.400 aandelen op naam zonder nominale waarde ".

Een gecoördineerde versie van de statuten werd neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Leemans Raf

Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Leemans Poultry

Ondernemingsnr : 0846.288.574 Benaming

(voluit) (verkort) :

Mod Won/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

KOOPHANDEL TDU NHOeUT

efflir4

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

~M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbiet

1 I

I I

mad 11.1

LU[k:B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

à wr

L. ~ i t ' L.. L. L. t..1 iJ

GRIFFIE RECHTBANK VAN

16 JAN, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De etiffin,



w s r* r- ry r." r s s

II

IY

*130176 2*

ii Ondememingsnr : BE0846.288.574

Benaming (voluit) : LEEMANS POULTRY

(verkort) :

Rechtsvorm : LandbVennootschap

il Zetel : Keirschot 7

2310 Rijkevorsel

ii Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Michoel te Hoogstraten op zevenentwintig december; tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Turnhout Registratie, op negen januari daarna, deel 694, blad 17, vak;

07, Ontvangen vijfentwintig euro, voor de E.a. Inspecteur wn, getekend, J. VAN DEN BROECK, dat: :

,; Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de landbouwvennootschap "LEEMANS: POULTRY", met maatschappelijke zetel te 2320 Rijkevorsel, Keirschot 7, ondernemingsnummer 0846.288.574:

rechtspersonenregister Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen: !111 Verhoging van het kapitaal met eenentachtigduizend achthonderd euro, om het kapitaal te brengen van;

honderd achtenzestigduizend tweehonderd euro naar tweehonderd vijftigduizend euro met uitgifte van; I: achthonderd achttien nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

De inbrenger, met name de heer LEEMANS Raf, wonende te 2310 Rijkevorsel, Keirschot 7, verklaart volledig i kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van onderhavige vennootschap en inbreng te; doen van:

BESCHRIJVING IN TE BRENGEN ONROERENDE GOEDEREN

Een kippenstal en loods (zender de grond) gelegen te 2310 Rijkevorsel, Keirschot 7, kadastraal bekend volgens titel onder grotere oppervlakte onder sectie A nummer 6921N/deei met een respectievelijke oppervlakte van 14a; 16ca en 8a 89ca. PLAN Zoals voorschreven goederen afgebeeld staan als loten 5 en 7 op het opmetingsplan opgemaakt op 7 augustus

;:2012 door landmeter David Geerts te Rijkevorsel, Emiel Van Roeystraat 11, welk gehecht is aan een akte van opstal-verkoop voorafgaandelijk dezer verleden.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Voorschreven goederen werden samen met de grond door de heer LEEMANS Raf verkregen om ze te hebben: aangekocht van de heer JANSSENS Eddy Lodewijk Serafina en van mevrouw VERSCHUEREN Lydia Ludovica, Josepha bij akte verleden voor notaris Filip Michoel te Hoogstraten op 26 oktober 2006, overgeschreven op het; eerste hypotheekkantoor te Turnhout op 5 december 2006 met referte 76-T-05-12-2006-11984.

Door LEEMANS Raf werd een recht van opstal verleend aan de landbouwvennootschap LEEMANS POULTRY _; op voormelde loten 5 en 7 voor een periode van eenentwintig jaar bij akte verleden voor notaris Jan Michoel tel ,; Hoogstraten op heden, nog over te schrijven op het eerste hypotheekkantoor te Turnhout.

BESCHRIJVING IN TE BRENGEN ROERENDE GOEDEREN

Voorts verklaart de heer LEEMANS Raf inbreng te doen van een opbouwspuit, een strooisel-verdeler, een voer-1 drink-ventilatie-installatie, een waterpomp, een voedingsbord stal, een bladzuiger, zonnepanelen en een; verreiker Merlo, met een waarde per 1 november 2012 van tweehonderd negenentachtigduizend negenhonderd;

i: drieënveertig euro vijfenzeventig cent, zoals blijkt uit het hiernavermelde verslag inzake inbreng in natura. BESCHRIJVING IN TE BRENGEN SCHULDEN

Tot slot verkaart de heer LEEMANS Raf inbreng te doen van één krediet bij KBC met nummer 726-4268603-04,, :l met een saldo per 1 november 2012 van honderd tweeëndertigduizend euro zestien cent, zoals blijkt uit het; i; hiernavermelde verslag inzake inbreng in natura.

WAARDERING VAN DE INBRENG

Voor de waardering van de in te brengen onroerende goederen wordt verwezen naar het verslag inzake de! inbreng in natura in LEEMANS POULTRY LV van 1 november 2012, en hebbende per 1 november 2012, een: 11 totale_ netto :inbre.n_gwaarde_y-argweehonderd.negependertigduizend vijfhonderdeegenentachtig euro.één_cent.._1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

u ~o

r b. mod 11.1



Voorbehouden

aanlet

Belgisch Staatsblad

Van deze inbreng in natura ten bedrage van tweehonderd negenendertigduizend vijfhonderd negenentachtig euro één cent, wordt eenentachtigduizend achthonderd euro aangewend ter vorming van het kapitaal waarvoor aan de heer LEEMANS Raf achthonderd achttien volledig volstorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend. Het saldo ten bedrage van honderd zevenenvijftigduizend zevenhonderd negenentachtig euro één cent zal worden vergoed door een opname in rekening-courant ten name van LEEMANS Raf.

Ondergetekende notaris akteert dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomst, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op tweehonderd vijftigduizend euro wordt gebracht, met creatie van achthonderd achttien aandelen op naam van de heer LEEMANS Raf voornoemd, volledig volgestort, zonder nominale waarde en welke identiek aan de reeds bestaande aandelen en die aldus dezelfde rechten en voordelen bieden, zodat het volledige maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door in totaal tweeduizend vijfhonderd gelijke aandelen.

2/ Aan de beherende vennoot worden alle bevoegdheden verleend om de voorgaande besluiten uit te voeren of te laten uitvoeren.

3/ Bijzondere volmacht wordt verleend aan SBB Accountants & Adviseurs gevestigd te 2960 Brecht, Vaartstraat 79, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

41 Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkomstig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschap, met name:

-artikel 30 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door onderstaande tekst:

"Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de beherende vennoten die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, ten aanzien van derden van rechtswege als vereffenaar te beschouwen.

De algemene vergadering van de beherende en de stille vennoten kan te allen tijde één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan bij gewone meerderheid van stemmen. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk dan wel in college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend."

-aan artikel 31 van de statuten wordt volgende tekst als 2e alinea tussengevoegd:

"Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS



Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012
ÿþ4^

Voor-behoude aan het eetgist! Staatstrh

Med ridtl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111) III 11111111111111111111 1II] liii) Pil liii

*iaisse~s"

GRIFFIE RECHTBANK LEGDN

2 4 SEP. 2012

rKOOPHANDEL TURNHOUT

GriffieDe griffier

z

ondernemingsnr: 0846.288.574

Benaming

iva~acl) ' Leemans Poultry

;verkort)

Rechtsvorm : landbouwvennootschap

Zetel Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwar akte : Inbreng in natura

Op 1 juli 2012 om 14 uur werd op de maatschappelijke zetel van de vennootschap de algemene vergadering der vennoten gehouden onder het voorzitterschap van de heer Leemans Raf Beherend vennoot

Alle vennoten zijn aanwezig.

Volgende beslissing werd genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Er vindt een inbreng in natura plaats. Deze inbreng in natura wordt verwezenlijkt door de inbreng van

het landbouwbedrijf toebehorend tot de heer Leemans Raf.

Deze inbreng in natura ten bedrage van 162.000,00 ë wordt aangewend ter vorming van het

Kapitaal waarvoor aan de heer Leemans Raf 1.620 aandelen zonder nominale waarde worden

toegekend.

3..Volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

" Artikel 5: (Kapitaal) : wordt gewijzigd in: Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor

het kapitaal is samengesteld bedraagt de som van 168.200,00 Euro.

Dit kapitaal is verdeeld in 1.682 aandelen op naam zonder nominale waarde.".

teen gecoördineerde versie van de statuten werd neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Leemans Raf

Eeherende vennoot

1J2 nee... .,î! _ ...e..5 . .e." , ReGtU ~,Sa'.'ie ~ .. ' . ... ... .Sc.Y"_ _ . " ' _ ï" . 11eif~j :a' SF" . : .

rCyr,_,.. . " ' ..' . ," wqor]e:1{:'.., . .

VE'FSo blaart, ç-r

12/06/2012
ÿþave

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Wad 11.1

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 # MI 2012

KOOPHANDli~ffie

D RN1HOUT

Ondernemingsnr Benaming

tvoil u : Leemans Poultry

(vork ortt

Rechtsvorm " landbouwvennootschap

Zetel : Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Vanaf 1 juni 2012 wordt een landbouwvennootschap opgericht met als naam " Leemans Poultry".

Rechtsvorm en benaming

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een landbouwvennootschap, en met de naam "Leemans Poultry". In alle akten en andere stukken die van de vennootschap uitgaan, moet de maatschappelijke benaming onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "landbouwvennootschap", voluit geschreven of in afkorting "L.V.".

Oprichters:

1. Mijnheer Leemans Raf wonende te Keirschot nr 7 , 2310 Rijkevorsel met rijksregistemummer 86.03.28-173.38

2. Mevrouw Smolderen Leen wonende te Keirschot nr 7 , 2310 Rijkevorsel met rijksregistemummer 77.1213-172.72

Kapitaal:

Het totale bedrag van de inbrengen in geld en goederen waardoor het kapitaal is samengesteld bedraagt de

som van 6.200,00 euro.

Dit kapitaal is verdeeld in 62 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd aan de Keirschot 7, 2310 Rijkevorsel.

De zetel kan verplaatst worden bij besluit van de algemene vergadering van de beherende vennoten en

stille vennoten met naleving van de vereisten van statutenwijziging.

Boekjaar:

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december Het eerste maatschappelijk jaar

begint vanaf de datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op

31 december 2012.

Beherende vennoten:

De beherende vennoten zijn voor de duur van de vennootschap Mijnheer Leemans Raf, wonende Keirschot nr. 7 , 2310 Rijkevorsel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ce/6. 02.n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

ill

11111

*izioa!ae*

` F ~

Doel:

Het doel van de vennootschap is de exploitatie van een landbouw- of tuinbouwbedrijf. De vennootschap kan alle onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel waaronder ook het vestigen van aile zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gelÿk hiermede neergelegd: Dprichtingsakte LV Smolderen Leen

(Get.) Leemans Raf Stille vennoot

Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEEMANS POULTRY

Adresse
KEIRSCHOT 7 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande