LEEMPUTTEN & FRIENDS

Association sans but lucratif


Dénomination : LEEMPUTTEN & FRIENDS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 835.457.238

Publication

26/04/2011
ÿþ Moo 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



irelILIMOtttiltérg;r--eiRIFI II HECHTBANK VAN

.1 3 APR, 20B

KOOPHeggL TURNHOUT

De griffier

*iios3sas*

11111

be

a B Str

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : O if 3 S. y 5 .1 3 2

Benaming

(voluit) : LEEMPUTTEN & FRIENDS vzw

(verkort) : L&F vzw

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Leemputten 1, 2380 Ravels - Weelde

Onderwem akte : Oprichting

OPRICHTING  STATUTEN

1. OPRICHTING

De hierna vermelde personen gaan, onder elkaar en allen die op een later tijdstip zullen toetreden, over tot de oprichting van een vereniging zonder winstoogmerk.

Dit overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en 02 mei 2002 en de hierna volgende voorwaarden.

" Mevrouw Fonken Theresa, wonende te 2381 Ravels-Weelde, Leemputten 1, geboren te Breda (NL) op 8 juni 1986, van Nederlandse nationaliteit, met als beroep tandartsassistente

" De heer Willemse Gert, wonende te 2381 Ravels-Weelde, Leemputten 1, geboren te Turnhout op 19 juli 1983, van Belgische nationaliteit, met als beroep arbeider

" De heer Wiilemse Raf, wonende te 2380 Ravels, Hofstraat 10, geboren te Turnhout op 3 januari 1985, van Belgische nationaliteit, met als beroep arbeider

" Mevrouw Willemse Tinne, wonende te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 56, geboren te Turnhout op 13 juni 1986, van Belgische nationaliteit, met als beroep bediende

" Mevrouw Berckvens Nancy, wonende te 2380 Ravels, Hofstraat 6, geboren te Turnhout op 24 november 1971, van Belgische nationaliteit, met als beroep opvoedster

" De heer Laurijssen Gert, wonende te 2380 Ravels, Hofstraat 6, geboren te Zoersel op 5 april 1977, van Belgische nationaliteit, met als beroep ingenieur.

2. STATUTEN

TITEL 1.  NAAM  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  DUUR  DOELSTELLING

ARTIKEL 1.  NAAM

De vereniging zonder winstoogmerk wordt opgericht onder de naam

"LEEMPUTTEN & FRIENDS vzw".

ARTIKEL 2.  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vereniging is bij de oprichting gevestigd te 2381 WEELDE, Leemputten 1, gelegen in het gerechtelijk arrondissement TURNHOUT en kan bij beslissing van de Raad van Bestuur

verplaatst worden naar iedere andere plaats in België.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3.  DUUR

De vereniging wordt heden opgericht voor onbepaalde duur en kan steeds, mits een meerderheid van 75 % der aanwezige actieve leden, door de Algemene Vergadering worden ontbonden.

ARTIKEL 4.  DOELSTELLING

De vereniging heeft tot doel:

-het organiseren van sport- en andere manifestaties met als doel het sociale bindweefsel in de omgeving te versterken.

-het organiseren van sport- en andere manifestaties met als doel de daaruit voortvloeiende middelen ter beschikking te stellen van de door haar vrij gekozen goede doelen.

-Het vertegenwoordigen van haar leden t.o.v. andere rechtspersonen, instellingen en instanties.

-Over te kunnen gaan tot de aankoop of huur van alle roerende en onroerende goederen alsmede alle economische activiteiten te ontwikkelen met dien verstande dat eventuele boni besteed worden aan de uitvoering van de verenigingsdoelstellingen of ter beschikking worden gesteld aan de door haar vrij gekozen goede doelen.

-Te kunnen participeren in of een fusie aan te gaan met andere verenigingen of rechtspersonen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

-Mee te helpen aan of zelfstandig initiatieven te ontwikkelen tot het oprichten van andere verenigingen voor zover de doelstellingen ervan kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

TITEL 2.  LEDEN EN LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE

ARTIKEL 5.  SOORT LEDEN

De vereniging bestaat uit twee soorten leden:

actieve leden

- niet-actieve leden

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, doch dient het minimum vijf leden te zijn.

ARTIKEL 5.1.  LEDEN

Als actieve leden worden beschouwd:

-alle ondertekenaars van deze oprichtingsakte alsmede alle natuurlijke personen en rechtspersonen die tot de vereniging toetreden en dit na aanvaarding door de Raad van Bestuur.

-Niet-actieve leden zijn natuurlijke personen of rechtspersonen die op een later tijdstip tot de vereniging toetreden.

ARTIKEL 6.  AANVAARDING  ONTSLAG  SCHORSING  UITSLUITING VAN LEDEN ARTIKEL 6.1.  AANVAARDING

Actieve leden die tot de vereniging wensen toe te treden of die van niet-actief lid wensen over te gaan naar actief lid, dienen hiertoe een schriftelijke aanvraag te richten tot de Raad van Bestuur van de vereniging.

Aanvaard als actief lid zijn alle leden die met een gewone meerderheid van stemmen door de Raad van Bestuur als dusdanig aanvaard werden.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MO0 2.2

De aanvaarde leden worden door de Raad van Bestuur schriftelijk in kennis gesteld van hun aanvaarding.

Bij toetreding tot de vereniging wordt men steeds eerst niet-actief lid, tenzij men, na schriftelijke aanvraag gericht aan de Raad van Bestuur, actief lid wenst te worden. Een overgang van niet-actief lid naar actief lid en vice versa is steeds mogelijk.

ARTIKEL 6.2.  ONTSLAG

Ontslagen van leden (actieve en niet-actieve) dienen schriftelijk aan de Raad van Bestuur kenbaar gemaakt te worden die er met een gewone meerderheid over zal beslissen.

Ontslagen leden worden door de Raad van Bestuur schriftelijk van hun ontslag in kennis gesteld.

ARTIKEL 6.3.  UITSLUITING

Leden kunnen door de Algemene Vergadering van de vereniging worden uitgesloten met een meerderheid van 75 % van de aanwezige stemmen wanneer door de Raad van Bestuur wordt vastgesteld dat deze actieve leden niet meer voldoen aan de doelstellingen van de vereniging en/of handelingen of daden stellen die strijdig of onverenigbaar zijn met doelstellingen van de vereniging.

Vooraleer tot de uitsluiting van een lid kan worden overgegaan, dient de Raad van Bestuur deze persoon bij aangetekend schrijven in gebreke te stellen en hem desgewenst in zijn verweer te horen.

Leden dewelke verzuimen hun jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage te betalen worden automatisch uitgesloten na beslissing van de Raad van Bestuur genomen mei een meerderheid van 75 % der aanwezige stemmen.

ARTIKEL 6.4. -- SCHORSING

De Raad van Bestuur van de vereniging mag, tot dat door de Algemene Vergadering terzake besloten werd, een lid schorsen dat zich schuldig maakt aan ernstige inbreuken op de statuten of door het stellen van daden, handelingen of nalatigheden die de eer en het aanzien van de vereniging en/of hun leden ernstige schade kunnen berokkenen.

De geschorste leden warden schriftelijk door de Raad van Bestuur van hun schorsing in kennis gesteld.

ARTIKEL 6.5.  VERBODSBEPALINGEN

Het ontslagnemend, geschorst of uitgesloten lid, alsook bij zijn of haar overlijden zijn of haar ascendenten en/of descendenten, kunnen onder geen enkel beding enig recht laten gelden op het maatschappelijk fonds of welke activa dan ook van de vereniging, geen teruggave vorderen van reeds gestorte bedragen alsook geen opgave en verantwoording van de rekeningen, noch het leggen van zegels of het opstellen van een inventaris vorderen.

ARTIKEL 7.  LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE

Alle actieve leden betalen jaarlijks een ondeelbare bijdrage in de werkingskosten van de vereniging. Het bedrag van deze bijdrage wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur vastgesteld.

Bij oprichting bedraagt deze bijdrage maximum 25 euro voor de actieve leden.

Alle actieve leden dienen hun bijdrage te vereffenen voor 31 maart van het dienstjaar.

Nieuwe actieve leden dienen hun bijdrage voor de eerste keer te vereffenen uiterlijk tien dagen na ontvangst van de kennisgeving van hun aanvaarding.

Vanwege de actieve leden zullen geen andere financiële tussenkomsten gevorderd worden dan de jaarlijkse bijdrage in de werkingskosten worden tenzij anders bepaald wordt door de Raad van Bestuur.

Niet-actieve leden genieten van een "Gratis Lidmaatschap" en dienen dus geen lidmaatschapsbijdrage te betalen. Bij een eventuele overgang naar actief lid wordt de bijdrage pro rata temporis berekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

TITEL 3.  BEHEERSORGANEN

ARTIKEL 8.  SAMENSTELLING VAN DE BEHEERSORGANEN

De vereniging wordt beheerd door twee organen: de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 9.  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 9.1.  SAMENSTELLING

De Algemene Vergadering wordt gevormd door alle actieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Mevrouw Theresa Fonken werd bij oprichting van 'Leemputten & Friends vzw' benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 9.2.  BIJEENROEPING

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens het belang van de vereniging dit vereist.

Statutair wordt zij één maal per jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand januari om 19 uur om over te gaan tot de goedkeuring van de begroting van het volgende jaar en de rekening van het voorbije jaar.

De uitnodigingen voor de Algemene Vergadering worden ondertekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur of diens gevolmachtigde en een andere bestuurder van de vereniging.

Zij dienen minimum tien kalenderdagen voor de datum van de vergadering naar alle actieve leden verstuurd te worden bij gewone zending.

De Raad van Bestuur is er toe gehouden om de Algemene Vergadering bij een te roepen telkens wanneer 25% van de actieve leden hierom verzoeken.

Elk voorstel dat door minimum 25 % van de actieve leden gestemd wordt, dient op de agenda van de Algemene Vergadering geplaatst te worden.

ARTIKEL 9.3.  BEVOEGDHEDEN

De Algemene Vergadering bezit de in de wet voorziene bevoegdheden alsmede de bevoegdheid tot het vaststellen van het beleid van de vereniging en de te volgen strategie. Zij zal ondermeer beslissen over het wijzigen van de statuten, het benoemen van de bestuurders, het jaarlijks goedkeuren van begrotingen en jaarrekeningen, de uitsluiting van leden en de ontbinding van de vereniging.

ARTIKEL 9.4.  VERTEGENWOORDIGING

Elk actief lid, met uitzondering van de ondertekenaars van de oprichtingsakte, kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat slechts houder mag zijn van één volmacht. Zij hebben allen een gelijk stemrecht in de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 9.5.  STEMMINGEN

De beslissingen van de Algemene Vergaderingen worden genomen met een gewone meerderheid der stemmen tenzij anders in deze statuten wordt bepaald.

In geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de persoon die hem rechtsgeldig vervangt van doorslaggevend belang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

ARTIKEL 9.6.  AGENDA

Buiten de gevallen voorzien in de desbetreffende artikelen van de wet van 27 juni 1921 en 02 mei 2002 kan de Algemene Vergadering enkel rechtsgeldig beslissen over de punten die op de agenda staan.

De ontbinding van de vereniging of de statutenwijziging kan slechts gebeuren overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en 02 mei 2002.

De doelstellingen van de vereniging kunnen niet gewijzigd of aangevuld worden tenzij een meerderheid van 75 % der stemmen deze goed keurt.

ARTIKEL 9.7.  NOTULEN

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een speciaal daartoe bestemd register onder de vorm van notulen die door de voorzitter en een andere bestuurder ondertekend worden.

Het register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging al waar alle leden, op eenvoudig verzoek, inzage kunnen bekomen.

Uittreksels of afschriften van beslissingen te verlenen aan leden of andere belanghebbende derden worden ondertekend door de voorzitter en een andere bestuurder.

Elke beslissing tot statutenwijziging, benoeming, ontslag of afzetting van leden van de Raad van Bestuur, alsook de beslissing tot ontbinding van de vereniging dient gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 9.8.  Teams en werkgroepen

Binnen de Algemene Vergadering worden er door de Raad van Bestuur teams of werkgroepen opgericht met een exact omschreven doelstelling om binnen hun doelstelling activiteiten te ontwikkelen.

Deze teams of werkgroepen hebben geen beslissingsbevoegdheid, doch enkel een adviserende en/of executieve functie ten overstaan van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal zorgen voor de uitvoering van de voorstellen van de teams, nadat ze getoetst zijn aan realiteit en haalbaarheid.

Artikel 9.9.  Virtuele raad

De virtuele raad is de "algemene vergadering" van aile niet-actieve leden van de vereniging.

Deze raad heeft als bevoegdheid: het adviseren van de Algemene Vergadering inzake aangelegenheden die aan hen worden voorgelegd.

ARTIKEL 10.  RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 10.1.  SAMENSTELLING

De Raad van Bestuur bestaat uit zes personen verkozen uit de leden van de Algemene Vergadering.

Bij oprichting van de vereniging wordt de Raad van Bestuur alsvolgt samengesteld;

" Mevrouw Fonken Theresa, in hoedanigheid van Voorzitter van de Raad van Bestuur.

" De heer Wiillemse Oeil, in hoedanigheid van Bestuurder.

" De heer Wllemse Raf, in hoedanigheid van Bestuurder.

" Mevrouw Willemse Tinne, in hoedanigheid van Bestuurder en Penningmeester.

" Mevrouw Berckvens Nancy, in hoedanigheid van Bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

" De heer Laurijssen Gert, in hoedanigheid van Bestuurder.

De voorzitter van de Raad van Bestuur werd aangeduid uit en door de leden van de Raad van Bestuur.

De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor de duur van één jaar en hun mandaat is kosteloos.

De leden van de Raad van Bestuur zijn herverkiesbaar.

ARTIKEL 10.2.  ONTSLAG EN AFZETTING VAN DE LEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan altijd zijn ontslag indienen. Hij dient zijn mandaat te voleinden tot dat er in zijn vervanging werd voorzien.

Wanneer een lid van de Raad van Bestuur niet meer voldoet aan de statutaire bepalingen zal de Algemene Vergadering hem afzetten indien hiervoor een bijzondere meerderheid van 75 % der stemmen in de Algemene Vergadering aanwezig is, na hem in zijn verweer gehoord te hebben.

ARTIKEL 10.3.  FUNCTIEOMSCHRIJVING

De Raad van Bestuur benoemt uit zijn leden een voorzitter. Bij belet van de voorzitter wordt zijn mandaat waargenomen door een ander lid van de Raad van Bestuur dat hiertoe door de voorzitter Is aangesteld.

Wanneer zij zulks noodzakelijk acht voor de goede werking van de vereniging, kan zij het financieel en/of administratief beheer van de vereniging toe vertrouwen aan een externe derde die geen lid van de vereniging moet zijn. De kosten hieraan verbonden vallen ten laste van de vereniging die ook de volle verantwoordelijkheid blijft dragen.

Kiest zij het financieel en administratief beheer in regie uit te voeren wordt het administratief en financieel beheer toevertrouwd aan een of meerdere bestuurders.

ARTIKEL 10.4.  AGENDA EN NOTULEN

De Raad van Bestuur vergadert op uitnodiging van de voorzitter. Hij kan rechtsgeldig beraadslagen indien de helft van het aantal leden van de Raad van Bestuur aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid der stemmen. Een lid van de Raad van Bestuur kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen, doch elk lid kan slechts houder zijn van één volmacht. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in een daartoe speciaal bestemd register onder de vorm van notulen die door de voorzitter en een andere bestuurder ondertekend worden.

Het register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging alwaar het door iedere belanghebbende derde kosteloos kan geraadpleegd worden.

Uittreksels of beslissingen, te verlenen aan leden of aan belanghebbende derden, worden ondertekend door de voorzitter en een andere bestuurder.

ARTIKEL 10.5.  BEVOEGDHEDEN

De Raad van Bestuur bezit alle bevoegdheden waarvan de wet van 27 juni 1921 en 02 mei 2002 of deze statuten de exclusiviteit niet voorbehoudt aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide machten om de vereniging te beheren en te besturen.

Zij zal jaarlijks een rekening opstellen over het afgesloten jaar en een begroting over het lopende jaar aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering onderwerpen.

ARTIKEL 10.6.  OVERDRACHT EN DELEGATIE VAN BEVOEGDHEDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

MOQ 2.2

L De Raad van Bestuur kan met eenparigheid zijn machten hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk over dragen aan een derde die niet noodzakelijk tot de vereniging dient te behoren.

De vereniging wordt zo wel in als buiten rechte vertegenwoordigd door haar voorzitter, die tevens het mandaat van afgevaardigd bestuurder uitoefent, alsmede door een andere bestuurder die de functie van secretaris vervult of hiertoe door de Raad van Bestuur wordt aangeduid.

Aan dit mandaat alsook aan de andere beheersmandaten is geen enkele vergoeding verbonden met uitzondering van de terugbetaling van de kosten gemaakt in uitvoering van het desbetreffende mandaat.

De rechtsvorderingen, zowel als aanlegger of als verweerder, worden ingesteld door de Raad van Bestuur voor wie optreedt de voorzitter - afgevaardigd bestuurder of een andere bestuurder.

ARTIKEL 10.7.  BIJZONDERE VOLMACHTEN

Uitgezonderd de daden van dagelijks bestuur en deze waarvoor een bijzondere volmacht verleend werd door de Raad van Bestuur, wordt de vereniging vertegenwoordigd door de zes bestuurders die als college de vereniging vertegenwoordigen en rechtsgeldig kunnen verbinden.

In afwijking hiervan wordt een andere bestuurder die de functie van penningmeester vervuld, gemachtigd om, zonder tweede handtekening, alle financiële verrichtingen uit te voeren voor de vereniging alsook over te gaan tot de opening van een rekening bij een financiële instelling.

Mevrouw Willemse Tinne wordt bij de oprichting van deze vereniging benoemd tot penningmeester.

ARTIKEL 10.8.  BEGRENZING VAN DE BEVOEGDHEDEN

De bestuurders nemen, in uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat dat kosteloos wordt waargenomen.

ARTIKEL 11.  DAGELIJKS BESTUUR

Wanneer de Raad van Bestuur dit wenselijk acht, kan zij binnen het orgaan een Dagelijks Bestuur, bestaande uit voorzitter, secretaris of penningmeester en één bestuurslid, oprichten dat belast wordt met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

TITEL 4.  HUISHOUDELIJK REGLEMENT

ARTIKEL 12.  HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De Raad van Bestuur kan aan de Algemene Vergadering een huishoudelijk reglement ter goedkeuring voorleggen die dit zal goedkeuren met een eenvoudige meerderheid van stemmen. De Algemene Vergadering kan met eenvoudige meerderheid van stemmen wijzigingen aan dit huishoudelijk reglement aanbrengen.

TITEL 5.  JAARREKENING  BALANS  VEREFFENING ARTIKEL 13.  DIENSTJAAR

Het dienstjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste dienstjaar daarentegen loopt vanaf de ondertekening van deze oprichtingsakte tot 31 december van het jaar volgend op dit van de ondertekening. Alle handelingen gedaan voor de datum van oprichting zijn gedaan voor de vereniging.

ARTIKEL 14.  BEGROTING EN REKENING

De rekening van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgende dienstjaar zullen jaarlijks door de Raad van Bestuur onderworpen worden aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

ARTIKEL 15.  CONTROLE

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De Algemene Vergadering zal, indien de wetgeving hierin voorziet, jaarlijks een commissaris aanwijzen die belast zal worden met de verificatie van de rekeningen van de vereniging en het overleggen van het jaarverslag. De commissaris mag geen lid van de Raad van Bestuur zijn.

Indien de wet er niet in voorziet heeft elk actief lid individueel controlerecht.

ARTIKEL 16.  ONTBINDING

Bij een vrijwillige ontbinding van de vereniging zal de Algemene Vergadering één of meerdere vereffenaars aanstellen en zal hun bevoegdheid bepaald worden. De controle waarvan sprake in artikel 14 van deze statuten is ook op deze vereffenaars van toepassing.

Bij iedere vrijwillige of gerechtelijke ontbinding, die zich voor doet op welk ogenblik of om welke reden dan ook, zal het netto - actief van de ontbonden vereniging besteed worden aan een gelijkaardig doel door de Algemene Vergadering aan te wijzen.

De beslissing tot ontbinding als ook de identiteit van de vereffenaars zullen in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden.

TITEL 6. -- SLOTBEPALINGEN ARTIKEL 17.  SLOTBEPALINGEN

Al wat niet uitdrukkelijk door onderhavige statuten wordt geregeld, wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921

en 02 mei 2002 op de verenigingen zonder winstoogmerk.

ARTIKEL 18.  SLOTCLAUSULE EN WAARMERKING

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen in de stichtingsvergadering gehouden te 2381 RAVELS-WEELDE, op datum van 1 maart 2011.

Goedgekeurd met eenparigheid van stemmen in de buitengewone algemene vergadering gehouden te 2381 RAVELS-WEELDE, op datum van 1 maart 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~

~ Voorbehouden aàri het' Belgisch Staatsblad

\.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEEMPUTTEN & FRIENDS

Adresse
LEEMPUTTEN 1 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande