LENS & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LENS & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.326.869

Publication

28/03/2014
ÿþ Nad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

17 -03- 2014 "

C" PIFFj~ F~li~wf~°i'i f 1~l'~E~ ~f ~n

1~~309F e DEL te MbCI- lEIrt:`1^J

Ondernemingsnr : 0416.326.869

Benaming

(voluit) : LENS & C°

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Helst-op-den-Berg, Industriepark 471E (zone A)

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annekatrien VAN OOSTVELDT ter standplaats Antwerpen, district Merksem op negentien februari tweeduizend veertien, blijkt dat met betrekking tot de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LENS & C"" waarvan de zetel gevestigd is te 2220 Heist-op-den-Berg, Industriepark 47/B (zone A), ondernemingsnummer: 0416.326.869:

1/ De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,00 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en een eurocent (¬ 18.592,01), afgerond achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 18.592,00).

2/ Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van de VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, vertegenwoordigd door Guy De Vooght, bedrijfsrevisor hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"7. BESLUITEN

De inbreng In natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENS & C"" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door de echtgenoten Erveus Lens en Annie Van Dijck (huwgemeenschap) en de echtgenoten Roger Van Boeckel en Lea Lens (huwgemeenschap), voor een totaal bedrag van 108.900.00 EUR. Deze schuldvorderingen zijn ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met Inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

7.2.De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3.Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de nominale waarde van de bestaande aandelen weerhouden;

7.4.Wij wijzen er evenwel op dat niet alle vennoten deelnemen aan deze inbreng. De dividenden (die in dit kader werden uitgekeerd) komen immers volledig toe aan de huwgemeenschappen, ongeacht het individueel aandelenbezit van de echtgenoten. Beide echtparen zijn immers gehuwd onder het wettelijk stelsel. Hierdoor ontstaan verschuivingen tussen de vennoten en is het hanteren van de nominale waarde om de ais tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen niet bedrijfseconomisch verantwoord. Deze methode houdt immers geen rekening met onder andere eventuele latente meerwaarden op de aanwezige onroerende goederen, of andere elementen die de waarde van de vennootschap beïnvloeden. Wij hebben daarenboven enkel een analytisch nazicht van de cijfers kunnen uitvoeren zodat ook hiervoor een voorbehoud dient te worden gemaakt;

7.5.In deze omstandigheden is derhalve de weerhouden methode van waardering om het aantal uit te geven aandelen te bepalen niet bedrijfseconomisch verantwoord. De waardering van de ingebrachte schuldvorderingen aan nominale waarde daarentegen is wel bedrijfseconomisch verantwoord en ais dusdanig niet overgewaardeerd:

7.6.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 2.929 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENS & C"" met een nominale waarde van afgerond 37,18 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen faimess opinion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENS & C"" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Antwerpen op 18 februari 2014

VGD Bedrijfsrevisoren burg. CVBA

vertegenwoordigd door Guy De Vooght

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerders

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en acht duizend negenhonderd euro (¬ 108.900,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro (¬ 18.592,00) op honderd zevenentwintig duizend vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 127.492,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van tweeduizend negenhonderd negenentwintig (2.929) aandelen, met een nominale waarde van afgerond zevenendertig euro en achttien eurocent (¬ 37,18), uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd en acht duizend negenhonderd euro (¬ 108.900,00).

Inbreng

A. De heer LENS Erveus Jan Maria, met rijksregistemummer 53.07,09-381.26, geboren te Lier op 9 juli 1953, en zijn echtgenote mevrouw VAN DIJCK Annie Jeanine, geboren te Antwerpen op 18 april 1952, met rijksregistemummer 52.04.18-298.88, samen wonende te 2221 Heist-op-den-Berg, Pijpelstraat 29; verklarende gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden; hebben bevestigd dat de inbreng geschiedt met gelden toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen.

Zij hebben verklaard dat hun huwelijksgemeenschap in de vennootschap een inbreng doet van een dividendvordering voor een bedrag van vijfenzestig duizend driehonderd veertig euro (¬ 65.340,00), nettobedrag van de dividendvordering, dat voortkomt van het betaalbaar zijn sedert 27 december 2013 van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013.

B. De heer VAN BOECKEL Roger Alfons Elisabeth, met rijksregistemummer 49.03.02-433.72, geboren te Lier op 2 maart 1949, en zijn echtgenote LENS Lea Jozefa Maria, geboren te Lier op 22 december 1951, met rijksregistemummer 51.12.22-396.02, samen wonende te 2600 Antwerpen, Marcel Aubertinlaan 3; verklarende gehuwd te zijn onder het wettelijk stelsel, bij gebreke aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden; hebben bevestigd dat de inbreng geschiedt met gelden toebehorend aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hen.

Zij hebben verklaard dat hun huwelijksgemeenschap in de vennootschap een inbreng doet van een dividendvordering voor een bedrag van drieënveertig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 43.560,00), nettobedrag van de dividendvordering, dat voortkomt van het betaalbaar zijn sedert 27 december 2013 van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013,

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.1.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en bedraagt honderd en acht duizend negenhonderd euro (¬ 108.900,00), zijnde de nominale waar de van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, heeft beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van tweeduizend negenhonderd negenentwintig (2.929) nieuwe kapitaalsaandelen en dit ais volgt:

-aan de huwelijksgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Lens Van Dijck worden duizend zevenhonderd zevenenvijftig (1.757) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van vijfenzestig duizend driehonderd veertig euro (¬ 65.340,00).

-aan de huwelijksgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Van Boeckel-Lens worden duizend honderd tweeënzeventig (1.172) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van drieënveertig duizend vijfhonderd zestig euro (¬ 43.560,00).

Deze tweeduizend negenhonderd negenentwintig (2.929) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

Vogr-behoudon

aan het leefgisch Staatsblad

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar' recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

3/ De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Zij heeft beslist dat het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigd wordt door drieduizend vierhonderd negenentwintig (3.429) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/ drieduizend vierhonderd negenentwintigste (113.429ste) van het kapitaal.

4/ De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderd zevenentwintig duizend vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 127.492,00) bedraagt, vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd negenentwintig (3.429) aandelen,

De vergadering heeft beslist tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenentwintig duizend vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 127.492,00) en is verdeeld in drieduizend vierhonderd negenentwintig (3.429) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/drieduizend vierhonderd negenentwintigste (113.429ste) van het kapitaal."

5/ De vergadering heeft beslist de heer LENS Erveus, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

61 De vergadering heeft beslist alle gegeven volmachten met ingang van heden in te trekken.

7/ Na beraadslaging, heeft de .algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het.ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van de heer Roger Van Boekel, rijksregisternummer 49.03.02-433.72, voornoemd, vanaf 28 februari 2014.

De vergadering heeft hem kwijting verleend over het door hem uitgeoefende mandaat, onder voorbehoud van de goedkeuring van de lopende jaarrekening.

8/ De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

De hier aanwezige zaakvoerders hebben de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan Bartho & Co, te 2221 Booischot, Houtvennebaan 4a.

9/ De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het nieuwe wetboek vennootschappen en alle verwijzingen naar de oude wetgeving te verwijderen.

De vergadering heeft beslist vervolgens de statuten te coördineren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd;

- afschrift van de akte

- coördinatie van de statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2013 : ME078047
13/08/2012 : ME078047
30/08/2011 : ME078047
02/08/2010 : ME078047
27/08/2009 : ME078047
03/09/2008 : ME078047
07/09/2007 : ME078047
28/07/2005 : ME078047
12/08/2004 : ME078047
08/08/2003 : ME078047
14/08/2002 : ME078047
17/07/1999 : ME078047
28/06/1995 : ME78047
01/01/1988 : AN206285
01/01/1986 : AN206285
19/02/1985 : AN206285
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16533-0244-009

Coordonnées
LENS & CO

Adresse
INDUSTRIEPARK 47/B (ZONE A) 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande