LEONARDO S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEONARDO S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.976.666

Publication

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.08.2014 14491-0557-011
28/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303661*

Neergelegd

26-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0535976666

Benaming (voluit): LEONARDO S

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2500 Lier, Hulststraat 38

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de notulen opgemaakt door Meester Stéphane D Hollander, Notaris te Herenthout, op 26 juni 2013, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer Leo SANDERS, geboren te Kalmthout op vijftien januari duizend negenhonderdachtenveertig, (rijksregister nummer 480115-325-46), wonende te 2500 Lier, Hulststraat 38.

en

2. Mevrouw Joanna QUIRYNEN, geboren te Wuustwezel op zes februari duizend

negenhonderdnegenenveertig, (rijksregister nummer 490206-372-06), wonende te 2500 Lier,

Hulststraat 38.

RECHTSVORM - NAAM: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «LEONARDO S».

De vennootschap kan ook de handelsbenaming  t Pothuis gebruiken.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «LEONARDO S».

De vennootschap kan ook de handelsbenaming  t Pothuis gebruiken.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel: De groot- en kleinhandel in decoratieartikelen voor zowel

binnen als buiten in de breedste zin van het woord;

- De groot- en kleinhandel in vorstbestendige Terracotta potten en ornamenten in de breedste zin van het woord;

- De groot- en kleinhandel in loden beelden, fonteinen, planters en onrnamenten in de breedste zin van het woord;

- De groot- en kleinhandel in sierglaswerk en sierkeramiek;

- De groot- en kleinhandel in siermeubelen en tuinmeubelen en artikelen voor verlichting en woninginrichting;

- De groot- en kleinhandel in bloemen en planten en bloemisterijbenodigdheden en tuininrichting in de breedste zin van het woord;

- De groot- en kleinhandel in kledingstoffen en meubileringsstoffen, dekzeilen, hoezen, parasols, zonneschermen, en dergelijke in de breedste zin van het woord;

- Het ontwerpen van modellen zowel in meubilair als siervoorwerpen en decoratieartikelen;

- het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Al deze activiteiten mogen uitgeoefend worden onder alle vormen en in de meest uitgebreide zin en betekenis, zowel in eigen beheer als in onderneming of bij wijze van uitbesteding.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

haar maatschappelijk doel of deze activiteit die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen of dochterondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven, aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen toestaan, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap heeft geenszins tot doel de uitoefening van de activiteit van beleggingsadvies en vermogensbeheer, zoals bedoeld bij Koninklijk Besluit van 05 augustus 1931 over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Beheer wordt in de ruimste zin van het woord begrepen zodat onder meer aankoop, valorisatie, instandhouding, verhuring, belegging en vervreemding toegelaten zijn inzoverre dit nuttig of nodig is of bijdraagt tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op honderdtienduizend euro (110.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderdtwintig (220) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderdtwintigste (1/220ste) van het maatschappelijk kapitaal.

A. De echtgenoten SANDERS - QUIRYNEN, voornoemd, verklaren dat op honderd (100) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van vijfhonderd euro (¬ 500,00) per stuk, als volgt: - door de heer Leo SANDERS: vijftig (50) aandelen, hetzij voor vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), volledig volstort door een inbreng in geld van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). - door mevrouw Joanna QUIRYNEN: vijftig (50) aandelen, hetzij voor vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), volledig volstort door een inbreng in geld van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

B. De echtgenoten SANDERS - QUIRYNEN, voornoemd, verklaren in te brengen in de vennootschap, de handelszaak door hen uitgebaat te 2500 Lier, Hulststraat 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0702.492.113 en met B.T.W.-nummer BE0702.492.113.

Blijkens voormeld huwelijkscontract behoort de in te brengen handelszaak tot de huwgemeenschap, zodat deze inbreng gebeurt door de huwgemeenschap Sanders  Quirynen, voornoemd.

Deze inbreng omvat de bestanddelen van de handelszaak, zoals deze opgesomd worden in de inbrengstaat opgesteld op 31 maart 2013, met een netto-inbrengwaarde van honderdzesenzestigduizend vierhonderdachtentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 166.428,75), met de wijzigingen die zich sedert die datum en tot op heden hebben voorgedaan door de verdere uitbating van de onderneming.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort ten belope van honderdentienduizend euro (¬ 110.000,00). Het saldo van de inbreng wordt vergoed door inschrijving van honderdenzesduizend vierhonderdachtentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 106.428,75) op de rekening courant van de inbrengers.

Inbrengstaat per 31 maart 2013.

Activa: 166.428,75

Passiva: geen

Netto te vergoeden inbrengwaarde: 166.428,75

Vergoeding voor de inbreng in natura.

Aan de inbrengers worden toegekend

- aan de heer Leo SANDERS, voornoemd: zestig (60) aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

- aan mevrouw Joanna QUIRYNEN, voornoemd: zestig (60) aandelen, hetzij voor dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

- een bedrag van honderdenzesduizend vierhonderdachtentwintig euro vijfenzeventig cent (¬ 106.428,75) in rekening-courant

BESTUUR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGDHEDEN:

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand juni, om 19.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (of: relatieve) meerderheid van stemmen (of: van de uitgebrachte stemmen).

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVES:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Luik B - Vervolg

ONTBINDING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of: van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging. Vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar 2014.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

De heer Leo SANDERS, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die de uitoefening van zijn functie zou beletten.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 april 2013 door de eenmanszaak Quirynen Jeannine (handelszaak  t Pothuis) en de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: afschrift akte.

Notaris Stéphane D Hollander

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 29.08.2016 16506-0493-011

Coordonnées
LEONARDO S

Adresse
HULSTSTRAAT 38 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande