LEONI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEONI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.477.819

Publication

27/11/2014
ÿþ Motl WaN 1 L9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111119111111111 uhI

*1A213770*

Vo beho aan Belg Staat

"

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

18 NOV. 2014

Clif g Antwerpen

, Ondernemingsnr : 0534.477.819

Benaming

(voluit) : Leoni

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Abdijstraat 190/2; 2020 Antwerpen (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 31/10/2014 wordt met éénparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar :

* Industriestrasse 38, 4700 Eupen

en dit vanaf heden.

(Gel) Markal Jurgen

Zaakvoerder

17/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302934*

Neergelegd

15-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534477819

Benaming (voluit): Leoni

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2020 Antwerpen, Abdijstraat 190 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul Boesmans te Beringen (Koersel) op veertien mei tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat:

** oprichter : De heer MARKAL JÜRGEN, geboren te Dormagen (Duitsland) op acht juni negentienhonderdvierenzeventig, van Duitse nationaliteit, wonende te 41517 Grevenbroich (Duitsland), Brucknerstrasse 20, ingeschreven heeft op honderdzesentachtig (186) aandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600), en deze volstort heeft ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400), zodat hij nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200) moet volstorten.

-- een handelsvennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

** rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

** naam : Leoni;

** zetel : 2020 Antwerpen, Abdijstraat 190 bus 2;

** doel: De vennootschap heeft tot doel :

- aan- en verkoop, import en export van: edele metalen, producten gemaakt van edele metalen, juwelen, edelstenen, goud, schroot van edele metalen;

- aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende goederen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen. Dit bedrag werd voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het AXA kantoor te Berchem.

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2013;

** jaarvergadering : elke tweede zaterdag van de maand juni om 18.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2014; ** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

** zaakvoerders : de oprichter benoemt tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid: de heer MARKAL Jürgen Sabri voornoemd; hij heeft bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaarde de hem verleende opdracht te aanvaarden. ** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Pijcke , I.A.B. nr. 222242N03, en haar vertegenwoordigers, met zetel te Tienen, Grote Markt 38 bus 3 en uitbatingen te Sint-Truiden, Tiensesteenweg 227 en te Tienen, Tiensebaan 91, met macht van indeplaatsstelling en om elk afzonderlijk op te treden,om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
LEONI

Adresse
ABDIJSTRAAT 190, BUS 2 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande