LEOPOLD REAL ESTATE MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEOPOLD REAL ESTATE MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.079.908

Publication

08/10/2014
ÿþ Mod Wol 313

íL~r r,-< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel ..

Antwerpen

2 9 SEP. 2014

afdeling ffierpen

Ondernemingsnr : 0848.079.908

Benaming

(voluit) : LEOPOLD REAL ESTATE MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mechelsesteenweg 326b3 - 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE EN UITBATINGSZETEL - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 24/09/2014 werden de volgende punten beslist:

De naamloze vennootschap Real Project Consuiting met zetel te Mechelsesteenweg 326 -- 2650 Edegem met vaste vertegenwoordiger de Heer Krizsa Rudi Edmond Alexander, rijksregisternr. 63.12.15-243.35, wonende te Mechelsesteenweg 326/3  2650 Edegem biedt zijn ontslag aan met ingang op 25/0912014. Hem wordt volledige decharge verleend. Zijn aangeboden ontslag wordt aanvaard.

De maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel wordt vanaf 25/09/2014 overgeplaatst naar Prins Leopoldlei 12  2640 Mortsel.

Amjurian Holding

Vertegenwoordigd door

Van der Veken Pieter

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 16.01.2014, GGK 20.01.2014, NGL 13.02.2014 14033-0048-010
21/08/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304326*

Neergelegd

17-08-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848079908

Benaming (voluit): Leopold Real Estate Management

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 326 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michel Wegge te Borsbeek op zestien augustus tweeduizend twaalf, in

zijn kantoor, blijkt dat een vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  Leopold Real

Estate Management .

2/ zetel: 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 326 bus 3; RPR Antwerpen.

3/ duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4/ oprichters:

1) De Naamloze vennootschap  AMJURIAN HOLDING , met zetel te 2640 Mortsel, Statielei 72 B, bus 2 (1e verdieping), ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0441.642.582.

2) De Naamloze vennootschap  REAL-PROJECT CONSULTING , met zetel te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 326, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer 0477.630.275.

5/ kapitaal: eenentwintigduizend euro (21.000 EUR), volledig volstort op een bijzondere rekening bij KBC Bank. 6/ samenstelling kapitaal: vertegenwoordigd door 210 aandelen zonder nominale waarde, waarop werd ingetekend door beide voornoemde oprichters, ieder tot beloop van de helft, hetzij ieder tot beloop van tienduizend vijfhonderd euro (10.500 EUR), of ieder op honderd en vijf (105) aandelen.

De naleving van de wettelijke vereisten voor plaatsing en storting van het kapitaal werden door ondergetekende notaris bevestigd.

7/ boekjaar: vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december; eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

8/ aanleg reserves/winstverdeling: De opbrengsten van de vennootschap door de jaarlijkse inventaris vastgesteld, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, afschrijvingen alsmede van een provisie voldoende geacht tot het dekken van de belastingen op de winsten ten laste van de vennootschap, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt er vijf ten honderd vooraf genomen ten bate van het wettelijke reservefonds. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het saldo der nettowinst.

Bestemming liquidatiesaldo: Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat elk aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo al de aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars alvorens tot de hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

9/ bestuur/bevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet. De duur van hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan zoals bepaald in artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Tot niet statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1) de voormelde Naamloze vennootschap  AMJURIAN HOLDING , met als vaste vertegenwoordiger de heer VAN DER VEKEN Pieter Nicole Jean, geboren te Antwerpen (Merksem) op zes februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 2640 Mortsel, Antwerpsestraat 131.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

2) de voormelde Naamloze vennootschap  REAL-PROJECT CONSULTING , met als vaste vertegenwoordiger de heer KRIZSA Rudi Edmond Alexander, geboren te Mortsel op vijftien december duizend negenhonderddrieënzestig, wonende te 2650 Edegem, Mechelsesteenweg 326.

Hun mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of bij deelneming, alle mogelijke roerende en onroerende verrichtingen te doen, namelijk te kopen, verkopen, huren en verhuren, laten bouwen, verbouwen, het uitbaten en het in waarde brengen van eigendommen en gronden, alsmede het ontwikkelen en realiseren van verkavelingen en andere onroerende projecten.

Het uitvoeren van alle infrastructuur- en uitrustingswerken van gronden met het oog op de verkaveling en de valorisatie ervan.

De coördinatie van alle bouw- en verbouwingswerken met hun binnenhuisinrichting en voltooiing.

Het uitvoeren van studies, schattingen, expertisen voor gronden, gebouwen en installaties.

Bemiddeling inzake verhuring en overdracht van handelszaken.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing, bebouwing, huur en verhuring ervan, de leasing en de uitbating, kortom alle verrichtingen doen van onroerende aard.

Raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen.

Fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten die de wet voorbehoudt aan kredietinstellingen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin onder meer begrepen het verstrekken van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand en adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Sportmanagement. De begeleiding in de meest ruime zin van sporters met inbegrip van het beheer van hun financieel en overige vermogen.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) of andere overheidsinstanties.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben, en zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van inbreng, of aankoop van maatschappelijke rechten, of anderszins, in vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De aan- en verkoop, import en export van roerende en onroerende goederen.

De aan- en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel van water en andere dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen doen in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

12/ gewone algemene vergadering: de tweede maandag van de maand mei om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmacht: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister.

Tevens wordt tot bijzondere volmachtdrager aangesteld: Accountantskantoor DE VRIES, te 2018 Antwerpen, Justitiestraat 18A, vertegenwoordigd door de heer Walter De Vries, om alle formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de Kruispuntbank van Ondernemingen, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle nodige documenten te ondertekenen.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 26.08.2015 15487-0401-014

Coordonnées
LEOPOLD REAL ESTATE MANAGEMENT

Adresse
PRINS LEOPOLDLEI 12 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande