LEPUS TUNICA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEPUS TUNICA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.607.121

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.07.2013, GGK 31.01.2014, NGL 28.02.2014 14052-0304-017
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.07.2012, GGK 04.12.2012, NGL 27.03.2013 13071-0379-016
20/01/2011
ÿþ Mod 2.1

~ LiL1i~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc *11009913

behou ill

aan I

Belgi:

Staatsl





Neergelegd ter griffie van dit

Rechtbank van Koop, " " " " ,itwerpen op ____eieLukt._ 2011

Gieigriífier  ~

Ondernemingsnr : $ 2 . i-v c5?- - 421

Benaming

(voluit): LEPUS TUNICA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2960 Brecht, Bristerstraat 10

Onderwerp akte : OPRICHTING

HET JAAR TWEEDUIZEND TIEN.

Op dertig december.

Voor Ons, Marcel WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke

vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te 2640 Mortsel,

lEggestraat 28.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer HAES Jurgen Marina Paul, geboren te Brecht op vier november negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.11.04 293-46, echtgenoot van mevrouw CHIR - DE NYS Pascale, geboren te Vlissingen (Nederland) op negen juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 2960 Brecht, Bristerstraat 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

2. Mevrouw CHIR - DE NYS Pascale, geboren te Vlissingen (Nederland) op negen juni negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.06.09 31695, echtgenote van de heer HAES Jurgen Marina Paul, geboren te Brecht op vier november negentienhonderd negenenzestig, wonende te 2960 Brecht, Bristerstraat 10.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.Ondergetekende notaris lbevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van lopzoekingen in het rijksregister. De rijksregisternummers werden vermeld met uitdrukkelijke instemming van de betrokkenen.

I.- OPRICHTING:

Die ons, notaris, verzocht hebben de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door hem opgericht onder de naam "LEPUS TUNICA", waarvan het geplaatst kapitaal (ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 £) bedraagt, volledig door hen onderschreven en vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1Op voormelde aandelen wordt ingeschreven door:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

11. De heer HAES Jurgen, wonende te 2960 Brecht, Bristerstraat 10, titularis' Ivan vijftig (50) aandelen

2. Mevrouw CHIR - DE NYS Pascale, wonende te 2960 Brecht, Bristerstraat 10, titularis van vijftig (50) aandelen

II.- STATUTEN:

(ARTIKEL 1.- RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "LEPUS TUNICA"..

ARTIKEL 2.- ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Bristerstraat 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

(ARTIKEL 3.- DOEL. '

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening vans derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, Halle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

- aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, in- enl uitvoer, huur en verhuur, ontwerp en fabricatie, vervaardigen, reinigen,! onderhoud en herstelling van alle soorten stoffen, leder- en textielwaren, witgoed, bovenkleding, lingerie, strand- en badkleding, ceremoniekleding, beroepskleding, sportkleding, breigoed, bontwerk, lederwaren, schoeisel,(

kousen, hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen, paraplu's,1

fantasiejuwelen, reisartikelen, mercerie en alle mogelijke'

kledingaccessoires en modeartikelen en dit zowel voor dames, heren en kinderen;

Voor eigen rekening:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,1 onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van! onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met! dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van del roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend] patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse !bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

(Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden: !Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader !kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, !alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk ivoorbehouden zijn aan depositokassen, houders van deposito's op korte

behouden aan hit

Staatsblad

Voor behouden aan het (~~eÎgii h Staatsblad

Luik B -vervolg

termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

!kapitalisatieondernemingen.

(Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische, fiscale, sociale, technische of administratieve aard; in del ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen enj geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks off onrechtstreeks op vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Handelsbemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen het aanbod van alle mogelijke materiële en immateriële goederen, !producten en diensten enerzijds, en de vraag hiernaar anderzijds, inclusief! de functie van tussenpersoon in de handel.

jDe commercialisering, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in-' jen uitvoer, de huur en verhuur en de distributie van alle soorten goederen en grondstoffen; kortom het voeren van nationale en internationale trading in de meest uitgebreide betekenis van het woord.

Consultancy, publiciteit-, promotie- en marketingactiviteiten ;Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van industriële, onroerende, roerende of financiële aard die

haar doel verwant kunnen bevorderen.

bij wijze

in

soortgelijk

;hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat handelingen kan stellen, die op welke wijze ook verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

jDe vennootschap haar doel verwezenlijken zowel

!buitenland, wijzen en manieren, die zij het

vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van! werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zoverlJ de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende" financiële, industriële commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van

bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. E

Artikel 4.- Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL 5.- KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ).

!Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van !nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. (ARTIKEL 10.- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks !verwezenlijking ervan !De vennootschap mag betrokken ;inschrijving of op elke andere ;vennootschappen, die een gelijkaardig,

met

zijn wijze,

ondernemingen,

de

of

verknocht

van

inbreng,

of samenhangend

commerciële, rechtstreeks of zijn of de

samensmelting, verenigingen of

doel

1

achten.

jDe

mag

op alle

van het geheel of een

de vennootschap alle kunnen bijdragen tot

in België als in het best geschikt zou

Luik B - vervolg

. Voc r-

behouden

aan het

r

Staatsblad

!De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke lof rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met !de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van !de rechtspersoon.

!Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht !vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking ;opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

van de vaste alsof hij deze!

'Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd inl een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te! !benoemen toe aan de zaakvoerder.

!De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden( namens de vennootschap op te treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte. Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een

beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij !bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van

de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. Indien het mandaat van del zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ARTIKEL 11.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op del regelmatigheid van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Zolang de vennootschap wettelijk vrijgesteld is van de verplichting één of meer commissarissen te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid die wettelijk aan een commissaris! toekomt. ARTIKEL 12.- ALGEMENE VERGADERING.

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping,! iin de zetel van de vennootschap.

Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen! wanneer hij het nuttig vindt voor de vennootschap. De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op de eerste dinsdag van de maand! december om twintig (20) uur of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde! uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

[Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van dei !toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de! beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot del bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

ARTIKEL 14.- BOEKJAAR. }

Het boekjaar begint op één augustus en eindigt op éénendertig juli van het daaropvolgend jaar ARTIKEL 15.- JAARREKENING.

Óp het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten'en maakt de zaakvoerder de inventaris alsmede de jaarrekening op overeenkomstig artikels 92-93 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16.- WINST.

!Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de! ;vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor! het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds

i-- i

leen/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

iIn verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten! onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 17.- ONTBINDING EN VEREFFENING. (Bij ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering dei ivereffenaar(s) benoemen en hun bevoegdheden bepalen. Zijn er geen! vereffenaar(s) benoemd, dan zijn de zaakvoerder(s), die alsdan in functie; zijn, van rechtswege vereffenaar. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de aandeelhouders verdeeld, per aandeel berekend.

III.- VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en zal afgesloten worden !op éénendertig juli tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf.

De oprichters verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt ;dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkelei !besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

IV.- BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60: (Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen, die voortvloeien uit de rechtshandelingen die ivo oor haar rekening voor haar oprichting werden gesteld door de voornoemde

. ll ocu-behouden aan het E`~É#"eigis~ b Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

r

1.100r-

behouden

aan het

 gëE c%r

( Staatsblad

Bijlagen b j het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B. - vervolg

toprichter, overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging vang !een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van! !koophandel van het gerechtelijk arrondissement waarbinnen de vennootschap !haar zetel gevestigd heeft.

!Bovendien verklaart voornoemde comparant !vennootschap tevens die rechtshandelingen zal door de voornoemde oprichter, gesteld zullen rekening van de vennootschap, vooràleer zij

wonende te 2960 Brecht, Bristerstraat 10, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van del algemene vergadering. Genoemden verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht! van indeplaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AND3 Accountants en belastingconsulenten, met zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Prinsl Boudewijnlaan 91 bus 1, alhier vertegenwoordigd door de heer Patrick! Coonen, zaakvoerder, geboren te Hasselt op een december negentienhonderd tweeënzestig, nationaal nummer 62.12.01-005.90, wonende te 2540 Hove, Weldadigheidsstraat 93, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij del' de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

zich sterk te maken dat del overnemen en bekrachtigen dief

worden in naam en voor) de rechtspersoonlijkheid zalf hebben verkregen.

Verenigd in algemene vergadering benoemen de oprichters als gewone!. zaakvoerders:

1) de heer HAES Jurgen; nationaal nummer 69.11.04 293-46, wonende tel 2960 Brecht, Bristerstraat 10, voornoemd;

2) Mevrouw CHIR - DE NYS Pascale, nationaal nummer 72.06.09 316-95,

B.T.W.-administratie, ondernemingsloket. WAARVAN ARTS Opgemaakt en verleden te Mortsel.

En na integrale voorlezing en toelichting van de akte hebben de partijen getekend met mij, notaris.

;Volgen de handtekeningen.

!Geregistreerd vijf bladen, zonder verzendingen, Registratie MORTSEL, de 5 JAN. 2011. Boek 140, blad 23, vak 14. Vijfentwintig euro (25 EURO). De e.a. inspecteur: (get) J. De Vries.

VOORONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de oprichtingsakte + gecoordineerde tekst van de statuten

09/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LEPUS TUNICA

Adresse
BRISTERSTRAAT 10 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande