LES JEUNES BORAINS

NV


Dénomination : LES JEUNES BORAINS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 450.299.041

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 03.07.2014 14270-0480-013
19/03/2012
ÿþ----*>---)

Ondernemingsnr :0450.299.041

Voo behou

aan ¬

Belgi: Staats

III

I*12058603*

Lem

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

Neergelegd ter grifile van do Rechtbank van Koophandel 1eAntwerpen, op

Griffie 0 7 I4hARi 70`?

Mod 11.1

Benaming (voluit) :LES JEUNES BORAINS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel ;2018 Antwerpen  Mechelsesteenweg 175

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER 1N AANDELEN OP NAAM  STATUTENWIJZIGINGEN  NIEUWE STATUTEN IN DE NEDERLANDSE TAAL

Het blijkt uit een akte verleden op 29/12/2011 voor Meester Thierry Raes, geassocieerd Notaris te Antwerpen-Wilrijk, geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 05/01/2012 boek 162 blad 17 vak 6, ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger ai J. Martens, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LES JEUNES BORAINS", gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 175, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit

Teneinde in overeenstemming te zijn met de Belgische wet van 14 december 2005 en het Koninklijk besluit van 12 januari 2006 betreffende de afschaffing van effecten aan toonder beslist de vergadering alle bestaande aandelen aan toonder van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam.

Tweede besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit.

De vergadering besluit dan ook :

- artikel 9 van de statuten te vervangen door volgende tekst van het artikel 6 van de hiernavermelde nieuwe statuten :

"Aile aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgeleverd aan de houders van aandelen op naam, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.".

- de laatste alinea van artikel 22 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instelling die ln de bijeenroepingsbericht wordt vermeld,",

perde besluit

De vergadering besluit ter vervanging van de tekst van de statuten in de franse taal een volledige nieuwe tekst van de statuten in de nederlandse taal aan te nemen die luidt ais volgt :

ARTIKEL 1

De vennootschap is een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

Haar benaming luidt: "LES JEUNES BORAINS".

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 175.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voór- Luik B - vervolg

behouden ARTIKEL. 3

aan het De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, of voor rekening van derden:

~eTdî f Het beheer van vermogens en bebouwde of onbebouwde onroerende goederen, het ontwerpen, de studie en de realisatie van een stedenbouwkundig geheel van gebouwen of groep van gebouwen voor meergezinswoningen of voor commerciële doeleinden, of van allerhande materialen en producten noodzakelijk of nuttig voor de bouwindustrie.

Staatsblad Het beheer van roerende vermogens.

Het beheer van vennootschappen, ondernemingen en vermogens ongeacht hun maatschappelijk doel, inbegrepen het opnemen van mandaten als bestuurder, gedelegeeerd bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

Het verlenen van diensten aan ondernemingen en natuurlijke personen, daarin begrepen onder meer het feit van het geven van advies en het handelen in hoedanigheid van tussenpersoon, agent, commissionnair, etc.

Het afsluiten en het onderhandelen binnen het kader van het maatschappelijk doel van alle conventies, overeenkomsten en contracten, het ondertekenen van alle akten, hetzij voor eigen rekening, hetzij in hoedanigheid van lasthebber of tussenpersoon, in de meeste ruime zin van het woord,

De vennootschap mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel bevorderen of die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben.

De vennootschap mag deelnemen, samenwerken en het beheer waarnemen van andere ondernemingen met eenzelfde of een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, hetzij voor eigen rekening hetzij voor rekening van derden, hetzij zelf hetzij via anderen, alle handelingen stellen, te weten commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering der aandeelhouders zal het maatschappelijk doel mogen wijzigen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL 4

De duur van de vennootschap is onbeperkt,

ARTIKEL 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizendvijfhonderd (2.500) aandelen, zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één tweeduizendvijfhonderdste (1/2.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 10

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 13 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt, De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering " e" laatst.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt bencemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

ARTIKEL 11

Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst tot een definitieve benoeming overgaan. Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat.

ARTIKEL 12

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter. Wanneer hij verhinderd is, wordt zijn functie waargenomen door de naar leeftijd oudste bestuurder die aanvaardt.

ARTIKEL 13

De raad van bestuur vergadert tekens het belang van de vennootschap het vereist op verzoek van zijn voorzitter, van de bestuurder die zijn functie waarneemt of van twee bestuurders.

De uitnodigingen vermelden plaats, dag en uur en agenda. De stem van de voorzitter zef bij staking van stemmen doorslaggevend zijn, behoudens in de gevallen voorzien in artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 14

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere bestuurder die verhinderd is, kan één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen, Een bestuurder mag aldus niet meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

Beslissingen mogen eveneens schriftelijk worden genomen op voorwaarde dat zulke beslissing de handtekening draagt van alle bestuurders.

Voor het overige kan de raad van bestuur zalf alle schikkingen treffen voor een doelmatige werking. ARTIKEL 15

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of met een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vbór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissaris(sen) van het strijdig belang op de hoogte brengen, die op hun beurt een verslag overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen dient(en) op de stellen. De aard van de beslissing of verrichting, de verantwoording van het genomen besluit en de vermogensrechtelijke gevolgen voor de vennootschap dienen door de raad van bestuur te worden vermeld in het verslag te voegen bij de jaarrekening overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16

Van de beslissingen van de raad van bestuur worden verslagen gemaakt. Deze verslagen worden ondertekend door de voorzitter en de bestuurders die aan de stemming hebben deelgenomen. Zij worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Afschriften of uittreksel van de verslagen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

ARTIKEL 17

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om alles te doen wat nodig of dienstig is om het doel van de vennootschap te bereiken, met uitzondering van datgene waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Voór-

behouden

aan het

- gif- sc íh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voór-

belaouden aan het =e gisc

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De raad van bestuur mag zijn macht ten dele overgedragen aan één of meer zijner leden of aan derden.

ARTIKEL 18

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Een gedelegeerd bestuurder of de voorzitter, elk afzonderlijk handelend, is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

ARTIKEL 19

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend door één of meerdere commissarissen-revisor, voor zover de wet het vereist.

Ili. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 20

Jaarlijks wordt in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de oproepingsbrief vermeld, een algemene vergadering gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om vijftien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

ARTIKEL 21

De houders van aandelen alsook de bestuurders en de eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd, De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Zij bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

ARTIKEL 22

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, ten minste vijf (5) dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, zijn certificaten van aandelen op naam neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instelling die In de bijeenroepingsbericht wordt vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De aandeelhouders worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en, in voorkomend geval, van het attest waaruit blijkt dat hun certificaten tijdig werden neergelegd.

ARTIKEL 23

Iedere aandeelhouder kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf aandeelhouder is of anderszins het recht heeft de algemene vergadering bij te wonen

Minderjarigen, onbekwaamverklaarden en rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd worden door hun vertegenwoordiger die zelf geen aandeelhouder moet zijn.

De volmachten moeten op de zetel van de vennootschap minstens drie (3) werkdagen voor de algemene vergadering neergelegd worden. In deze drie (3) werkdagen zijn de zater-, de zon- en feestdagen niet begrepen.

ARTIKEL 24

De raad van bestuur alsook het bureau van de algemene vergadering kunnen vrijstelling verlenen van de termijnen voorgeschreven voor de neerlegging der certificaten en volmachten tenzij daartegen door een lid van de algemene vergadering bezwaar wordt gemaakt.

ARTIKEL 25

De raad van bestuur heeft recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere

Luik B - vervolg

genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL 26

Ieder die aan de algemene vergadering deelneemt, is gehouden de aanwezigheidslijst, die de namen van aanwezige of vertegenwoordigende aandeelhouders en het aantal van de door hen neergelegde aandelen vermeldt, te ondertekenen.

ARTIKEL 27

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, indien hij verhinderd is, door de naar leeftijd oudste aanwezige bestuurder die aanvaardt.

De voorzitter duidt de secretaris aan, die geen aandeelhouder moet zijn, de vergadering kiest één stemopnemer. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

ARTIKEL 28

Ieder gewoon aandeel geeft recht op één stem.

Stemmen geschiedt door handopsteken of op iedere wijze die door de algemene vergadering wordt aanvaard.

Geheime stemming heeft plaats wanneer het gaat over een benoeming of ontslag en op verzoek van één of meer aanwezigen, indien deze aanvraag gesteund wordt door een vierde der uitgebrachte stemmen of een derde der aanwezigen.

Indien bij de stemming over een benoeming geen enkele der kandidaten de volstrekte meerderheid bekomt, wordt herstemd over de twee kandidaten die de meeste stemmen behaalden, Bij staking van stemmen is de oudste naar leeftijd verkozen.

ARTIKEL 29

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om verzoeken.

De afschriften en uittreksels worden door de voorzitter van de raad of door twee bestuurders ondertekend.

IV. JAARREKENING  WINSTVERDELING  DIVIDENDEN

ARTIKEL 30

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van een jaar.

ARTIKEL 31

Het batig saldo van de balans vormt de nettowinst die als volgt verdeeld wordt:

1. vijf procent wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

2 over de bestemming van het overschot wordt, op voorstel van de raad van bestuur, door de algemene vergadering beslist.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 32

De betaling van de dividenden geschiedt op plaats en dag door de raad van bestuur bepaald.

Tot uitkering van een interimdividend kan door de raad van bestuur worden beslist mits naleving van de in de wet gestelde voorwaarden.

V. ONTBINDING VEREFFENING

ARTIKEL 33

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ve or-

behouden

aan het

Éefgiscf-i-

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

.>

Vo3r- Luik B - vervolg

behouden Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

aan het De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vocr het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

' --13ë1giscïi Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Staatsblad De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst gewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voor de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ARTIKEL 34 - Vereniging van alle aandelen in een hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de venncotschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet warden neergelegd.

111. ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 35 -- Keuze van woonplaats

Iedere bestuurder, commissaris of vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland zijn woonplaats heeft, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan.

De houders van aandelen o" naam zi'n verlicht de vennootscha" kennis te " even van elke



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.".

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte,

Geassocieerd Notaris Caroline De Cort

Yoar-'behouden aan het I elgls`db Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/09/2011
ÿþe

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van (1e

&echtbank van Koepberiel te Antwerpen op

De Orffier,

Griffie

111111J111!]111,1311!IJJ1

b

s

Ondernerningsnr : 0450.299.041

Benaming Les Jeunes Borains

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 175, 2018 Antwerpen 1, België Onderwerp akte : Herbenoeming Bestuurders en Gedelegeerd Bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 08/06/2011:

Met éénparigheid van stemmen wordt aanvaard om de mandaten van de gedelegeerd bestuurder en de bestuurders te hernieuwen tot de Algemene Vergadering te houden in 2017. Worden bijgevolg herbenoemd:

Als Bestuurders : de heer Blankers Eduardus, Prins Albertlei 10, 2600 Antwerpen-Berchem, de heer Killian Raymond, Hoeveweg 21, 2970 St Job in 't Goor en de heer Labarre Georges, Moeshofstraat 13, 2170 Antwerpen-Merksem.

Als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur de heer Blankers Eduardus, voornoemd.

Dhr. Eduardus Blankers,

Gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 27.06.2011 11220-0259-013
17/11/2010 : NI074128
27/08/2009 : NI074128
08/09/2008 : NI074128
23/08/2007 : NI074128
06/09/2006 : NI074128
25/07/2005 : NI074128
07/07/2005 : NI074128
29/06/2004 : NI074128
03/07/2003 : NI074128
14/10/2002 : NI074128
20/09/2001 : NI074128
26/08/1999 : NI074128
04/08/1999 : NI074128

Coordonnées
LES JEUNES BORAINS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 175 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande