LES NUITS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LES NUITS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 806.621.514

Publication

19/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Il!i~u~ii~Muiiuiii~iaa

behouden *1314 109*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0806.621.514

Benaming

(voluit) : LES NUITS

(verkort) :

..j t eUf-trpl:r,

0 SEP, 2O0

Griffie

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LANGE GASTHUISSTRAAT 12, 2000 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurders

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist om het ontslag als bestuurder van de heer Van Den Wyngaert Kris, Platanendreef 65, 2950 Kapellen en de heer Morre Nicolas, Wielewaalstraat 6, 2610 Wilrijk te aanvaarden met ingang vanaf 20 november 2012.

De Bijzondere Algemene Vergadering van 20 november 2012 beslist om het mandaat als bestuurder van d& heer Stampaert Geoffrey, Twaalfmaandenstraat 9, 2000 Antwerpen te verlengen tot na de algemene: vergadering van 2018 en de bvba D&D, Lange Gasthuisstraat 12, 2000 Antwerpen met ais vaste vertegenwoordiger de heer Stampaert Geoffrey, Twaalfmaandenstraat 9, 2000 Antwerpen te benoemen als: bestuurder tot na de Algemene Vergadering van 2018.

De voornoemde bestuurders, alsook de vaste vertegenwoordigers van de benoemde vennootschappen bestuurders, alhier aanwezig zoals vermeld, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

Stampaert Geoffrey,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0311-017
18/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806.621.5'14

Benaming

(voluit) : LES NUITS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Blijkens een proces-verbaal afgesloten door Meester Marc VAN CAUWENBERGHE, notaris met standplaats te Deinze, op twintig maart tweeduizend en twaalf en met volgende registratierelaas: "Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te DE1NZE op eenentwintig maart tweeduizend en twaalf. Boek 507, Blad 1, Vak 8, Ontvangen: Vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor de ea. Inspecteur, getekend: Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent,"

Heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze Vennootschap "LES. NUITS" waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Lange Gasthuisstraat 12; B.T.W.-nummer 3E806.621.514, onder meer beslist:

1.om de aandelen en obligaties ondeelbaar te maken en om aan erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van overleden vennoten of zelfs van overleden bestuurders het recht te ontnemen om zegels, te leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap of inventaris te doen opmaken van de goederen en waarden van de vennootschap. De vergadering beslist dienaangaande de rubriektitel 'obligaties', bovenaan artikel 16 van de statuten te schrappen en niet te vervangen en om artikel 16 van de statuten zelf' volledig te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 16. -- ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN OBLIGATIES

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de Lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de blote eigenaar het stemrecht heeft.

ARTIKEL 16.B  BESLAG

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een bestuurder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden."

2,om de rubrieken 'BESTUUR' en `TOEZICHT van de statuten te wijzigen, waarbij inzonderheid de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt gewijzigd. De vergadering beslist dienaangaande om de rubriektitets 'BESTUUR' en 'TOEZICHT' en de artikelen 17 tot en met 30 van de statuten volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"BESTUUR - CONTROLE

ARTIKEL 17,  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer everswel op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

n;(7

bsEteeiaal:fl

kIikII

" iao~ssvs*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen-als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon

, maangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering met een bijzondere meerderheid van tweederden van de stemmen.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen,

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

Een bestuurder is verplicht om na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL 18.  VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

ARTIKEL 19. VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging

" ~ van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

e De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd; Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens

p de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen

N die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze

N tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de

ç eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen

en in zijn plaats te stemmen, Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, et

één voor hem en één voor zijn lastgever.

et

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

et De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

ri) Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend,

el behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan,

te

re De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende

tnoodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord, Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

l De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste

:r. de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend ofwel door de

voorzitter van de raad van bestuur ofwel door een gedelegeerd bestuurder ofwel door twee bestuurders.

et ARTIKEL 20.  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

ARTIKEL 21.  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité

a wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité, Het directiecomité bestaat uit , `meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur, De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door

de raad van bestuur. .

ln die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commisssaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL 22.  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door hetzij de voorzitter van de raad van bestuur, afzonderlijk optredend, hetzij door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk optredend met dien verstande dat voor rechtshandelingen die verband houden met het kopen, verkopen en hypothekeren van onroerende goederen of vestigen van andere zakelijke zekerheden alsmede met het aangaan van hypothecaire leningen en het verstrekken van hypothecaire volmachten, minstens de handtekening vereist is van één gedelegeerd bestuurder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde-of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 23.  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit. -

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt,

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

De commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

4

À

, M

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant."

3.De vergadering verklaart dat als bestuurder van de vennootschap wordt benoemd, de heer Van den Wyngaert Kris Johan, geboren te Kapellen op 04 februari 1985, ongehuwd, wonende te 2950 Kapellen, Platenendreef 65, Nationaal nummer: 85.02.04 103-24, Belgische identiteitskaart nummer: 591-1361073-71, voor een periode van zes jaar vanaf heden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Onmiddellijk komen de bestuurders samen in vergadering van de raad van bestuur, die met eenparigheid ; van stemmen beslist aan te stellen als gedelegeerd bestuurder, die, gedurende de tijd van zes jaar de vennootschap rechts-Igeldig zal kunnen verbin-'den;

De heer STAMPAERT Geoffrey Jean-Michel, geboren te Gent op 20 april 1979, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Twaalfmaandenstraat 9.

Belgische identiteitskaart nummer; 590-6236230-29

Nationaal nummer: 79.04.20-283.28

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie wijzigingsakte;

-gecoordineerde statuten.

Marc VAN CAUWENBERGHE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 01.07.2011 11233-0475-015
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 27.08.2010 10451-0315-012

Coordonnées
LES NUITS

Adresse
LANGE GASTHUISSTRAAT 12 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande