LESFD'A

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LESFD'A
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.536.629

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 03.07.2013 13273-0080-016
25/03/2011
ÿþ

Les E3 In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken k pie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbia

=§11*wM~~~~~

fieerplegif ter griffie de Rechrbie

1 5 MART 2011

Griffie

~ ~] g ~ ~ ~ ~y-

_-_ ~_' -^'~__^°~^~°

Benaming

(voluit) : LesFd'A

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostmalsesteenweg 4B te 2520-Ranst-Emblem

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notans Jean Van Cauwenbergh te Lier op 14 maart 2011. nog te registreren,

houdende opiichting van vennootschap, blijkt wat volgt:

OPRICHTERS

1) De gewone commanditaire vennootschap "LesFd'A Gestion", met zetel te 2970-Schilde, Kleinhoefsedreef 1. Ondememings- en BTW-nummer BE 0834.419.734. Rechtspersonenregister Antwerpen.

Opgericht bij onderhandse akte van 24 februari 2011, geregistreerd te LIER op 25 FEB. 2011. boek 6/38 blad 100 vak 8, drie bladen geen verzending, ontvangen: 25 E Vijfentwintig euro, (get.) |ngdd De Brouwer, financieel assistent, nog te publiceren

2) De gewone commanditaire vennootschap ^|D F|NANCE^, met zetel te 2520-Ranmt-Emblmm, Oostmalsesteenweg 4B. Ondarnemingo' an BTW-nummer BE 0834.418.942. Rechtspersonenregister Antwerpen.

Opgericht bij onderhandse akte van 24 februari 2011. geregistreerd te LIER op 25 FEB. 2011. boek 6/38 blad 100 vak 7, drie bladen geen verzending, ontvangen: 25 E Vijfentwintig euro, (get.) Ingrid De Brouwer, financieel assistent, nog te publiceren.

Die verklaarden onder hen een handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch reoht, op te dchten, voor onbepaalde duur, onder de benaming "LesFd'A" met zetel te 2520-Ranst-Emblem, Oostmalsesteenweg 4B, en waarvan het doel luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

Het optreden als gevolmachtigd agent van FORTIS BANK NV voor bank- en verzekeringsactiviteiten. Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag, voor eigen rekening, aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Handelingen als vastgoedmakelaar zijn uitgesloten.Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (E 18.800.00) en wordt vertegenwoordigd door 100 stemgerechtigde nondo|en, zonder vermelding van nominale w/aardm, die elk één/honderdste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort in geld tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200.00). als volgt:

1. door commanditaire vennootschap LesFd'A Gestion voomnmmd, inschrijving bedrag van

negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), waarop gestort werd een bedrag van drieduizend honderd euro (E 3.100,00), in vergoeding waarvoor haar 60 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waando. gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die zij aanvaardde.

2. door commanditaire vennootschap ID FINANCE voornoemd, inschrijving op een bedrag van negenduizend driehonderd euro (E 9.300.00), waarop gestort werd een bedrag van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), in vergoeding waarvoor haar 60 stemgerechtigde aandelen zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volgestort werden toegekend, die zij aanvaardde.

Voormeld bedrag (¬ 6.200,00) werd voorafgaandelijk in geld gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6369702-79, die op naam van de vennootschap in oprichting werd geopend bij BNP Paribas Fortis te Lier, Grote Markt 3.

Er werd vastgesteld dat de oprichters samen een volstortingsplicht hebben van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zamkvuavdars, natuurlijke of rechtspersonen, vennoten, die aangesteld worden hetzij in de statuten, hetzij later in de algemene vergadering. (a) Werden bij de oprichting als statutaire zaakvoerders aangesteld:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ven aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



1) De gewone commanditaire vennootschap "LesFd'A Gestion", met zetel te Schilde, Kleinhoefsedreef 1.

Ondememings- en BTW-nummer BE 0834.419.734 - Rechtspersonenregister Antwerpen.

Die verklaarde:

- het mandaat als zaakvoerder in onderhavige vennootschap te aanvaarden;

- dat ingevolge voormelde oprichtingsakte als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap benoemd werd: mevrouw SERNEELS Anna, wonende te Schilde, Klein-hoefsedreef 1, die gelast werd met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in onderhavige vennootschap in naam en voor rekening van de vennootschap "LesFd'A".

2) De gewone commanditaire vennootschap "ID FINANCE", met zetel te Ranst-Emblem, Oostmalsesteenweg 4B. Ondernemings- en BTW-nummer BE 0834.418.942 - Rechtspersonenregister Antwerpen.

Die verklaarde:

- het mandaat als zaakvoerder in onderhavige vennootschap te aanvaarden;

- dat ingevolge voormelde oprichtingsakte als vaste vertegenwoordiger van de ven-nootschap benoemd werd: juffrouw SERNEELS Isabelle, wonende te Ranst-Emblem, Oostmalsesteenweg 4B, die gelast werd met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in onderhavige vennootschap in naam en voor rekening van de vennootschap "LesFd'A".

Die verklaarden het mandaat als zaakvoerder in onderhavige vennootschap te aanvaarden.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van deze zaakvoerders onbezoldigd.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerders is onbeperkt, en hun ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen.

(b) Er werd geen plaatsvervangend statutaire zaakvoerder aangesteld.

Bevoegdheid en wijze van uitoefening: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is verbonden door de (rechts)handelingen die door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Boekjaar. Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand mei te 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Eenhoofdige vennootschap: In de statuten werden de wettelijke bepalingen inzake eenhoofdige vennootschap weergegeven. Deze bepalingen zullen van toepassing zijn indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt.

Afsluiting eerste boekjaar: Het eerste boekjaar vangt aan op 03 maart 2011 en zal afgesloten worden op 31 december 2012.

Volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, verklaarden de oprichters volmacht te verlenen aan Benilco bvba te 2560-Nijlen-Kessel, Radiostraat 4, vertegenwoordigd door de heer Benjamin Aerts, aan alle zaakvoerders en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het rechtspersonenregister, Kruispuntenbank en/of Ondernemingsloket of latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, Sociale Zekerheid en andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Neergelegd tegelijk met uitgifte akte van 14.03.2011; ontledend uittreksel ervan.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LESFD'A

Adresse
OOSTMALSESTEENWEG 4B 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande