LETIHA

Divers


Dénomination : LETIHA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 872.171.243

Publication

09/04/2014
ÿþ MM WaN 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo II

beho

aan

Belg

Staat

si



Ondernemingsnr : 0872.171.243

Benaming

(voluit) ; LETIHA

(verkort) :

Rechtsvorm ; Comm. VA

NEERGELEGD

VAN

GRIFFIE 91~~

-.2 8 NE 914

KOOPHANDgM RNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Van der Bekenlaan 4 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op achttien, maart tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de commanditaire. vennootschap op aandelen "LETIHA", waarvan de zetel gevestigd is te 2360 Oud-Turnhout, Van der Bekenlaan: 4 bus 1, BTW-nummer BE 0872.171,243 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat de zaakvoerders hebben voorgesteld om, mits unanieme goedkeuring door de vennoten, de jaarlijkse algemene vergadering op datum van heden te laten plaatsvinden in plaats van op 30 juni 2014 zoals voorzien in de statuten. Dit aangezien de jaarrekening over het boekjaar afgestoten op 31 december 2013 reeds beschikbaar was en de beraadslaging over haar goedkeuring reeds kan plaatsvinden. De vergadering gaat met unanimiteit van stemmen akkoord om de jaarlijkse algemene vergadering van vennoten' reeds op datum van heden, en aldus vervroegd, te laten plaatsvinden.

Om voormelde reden zal de vergadering reeds vandaag overgaan tot goedkeuring van de jaarrekening over het boekjaar afgesloten per 31 december 2013.

TWEEDE BESLUIT,

De voorzitter stelt de jaarrekening per 31 december 2013 voor aan de vergadering. De vergadering keurt na: onderzoek de jaarrekening per 31 december 2013, met inbegrip van de resultaatsverwerking, met eenparigheid van stemmen goed.

DERDE BESLUIT.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen kwijting aan de zaakvoerders voor hun mandaat uitgeoefend tijdens het boekjaar afgesloten per 31 december 2013.

VIERDE BESLUIT.

De voorzitter stelt de jaarrekening per 18 maart 2014 voor aan de vergadering. De vergadering keurt na onderzoek de jaarrekening per 18 maart 2014, met inbegrip van de resultaatsverwerking, met eenparigheid van stemmen goed.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor. Ze verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en de erbij gevoegde staat van actief en passief per 31 december 2013, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en hierover geen opmerkingen te hebben; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal nog enkel bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening, welke evenwel bij deze zal afgerond worden zoals uit de latere besluiten zal blijken.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit de zaakvoerders, te weten: de heer Sneyers Willy, wonende te 2360 Oud-Turnhout Reebokweg 6 en mevrouw Sol Godelieve, wonende te 2300 Turnhout, Undekensstraat 41 bus 11, ontslag te verlenen en kwijting te geven voor het door hen uitgeoefende mandaat tot op heden.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat, aangezien de ontbinding en sluiting vereffening van onderhavige vennootschap in één akte gebeurt, er overeenkomstig artikel 184, §5, geen vereffenaar zal worden aangesteld,, dat er conform artikel 190, §3 van het Wetboek van Vennootschappen geen verdelingsplan dient opgemaakt

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a'het'

Belgisch

Staatsblad

worden dat ter goedkeuring aan de rechtbank van koophandel dient voorgelegd te worden en dat er geen rapportering omtrent de toestand van de vereffening overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen dient plaats te vinden.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat de vereffening van de vennootschap voltooid is en het actief van de vennootschap voor zoveel als mogelijk ten gelde werd gemaakt en dat het saldo aan de vennoten werd toebedeeld in verhouding tot hun aandelenbezit en zoals voorgesteld in voormeld verslag van de zaakvoerder de dato 11 maart 2014; dat er geen passiva zijn luidens de voormelde staat van actief en passief, behoudens een provisie voor de kosten verbonden aan onderhavige ontbinding en sluiting vereffening, zodat de vereffening naar aanleiding van onderhavige ontbinding in één enkele keer kan afgesloten worden.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besluit dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen worden neergelegd en bewaard te 2360 Oud-Turnhout, Van der Bekenlaan 4 bus 1. De gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven, zullen worden gedeponeerd bij de Deposito en Consignatiekan

TIENDE BESLUIT.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANCY KAVA", met zetel te 2018 Antwerpen, Consciencestraat 41, met , mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslagb zaakvoerder, volmacht en revisoraal verslag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 01.08.2012 12364-0376-011
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 23.08.2011 11431-0542-011
15/07/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vaut ~c G E L E G D

H~BANK VAN

O 5 JULI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT De griffier,

Griffie

" 11308399*

V beh

aa

Ber stag

ia

ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872.171.243

Benaming : LETIHA

(voluit)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 2360 Oud-Turnhout, Van der Bekenlaan 4 bus 1

Onderwerp akte : BAV - kapitaalsvermindering

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim VANBERGHEN te Oud-Turnhout op achtentwintig juni tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der commanditaire vennootschap op aandelen "LETIHA", te 2360 Oud-Turnhout, Van der Bekenlaan 4 bus 1, met BTW-nummer BE 0872.171.243 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) om het te brengen van één miljoen driehonderd zesenvijftigduizend honderd tachtig euro (¬ : 1.356.180,00) op driehonderd zesenvijftigduizend honderd tachtig euro (¬ 356.180,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal. De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door overboeking van het: totale bedrag van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) van de passiva-post kapitaal naar de rekening-courant van . de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit en dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen euro (¬ 1.000.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd zesenvijftigduizend honderd tachtig euro (¬ ' . 356.180,00)'.

De opname van de rekening-courant voor gemeld bedrag der kapitaalvermindering zal slechts verleend worden twee maanden na de publicatie der beslissing tot vermindering van kapitaal in de Bijlage tot het Belgisch, Staatsblad, en mits naleving van de voorwaarden van artikelen 613 en 614 van het Wetboek van. Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT. "

in overeenstemming met het voorgaande besluit beslist de vergadering artikel 5 van de statuten als volgt te' wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zesenvijftigduizend honderd tachtig euroi ' (356.180,00 euro) en is verdeeld in honderd vijfendertigduizend zeshonderd achttien kapitaalsaandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/honderd vijfendertigduizend zeshonderd achttiende van het kapitaal. Op dit kapitaal wordt door de verschijners voor zijn volledig bedrag ingeschreven.

Aile aandelen worden verdeeld in twee (2) klassen, klasse A en B genaamd, als volgt:

" De aandelen op heden toebehorende aan Leen, Tine en Hans Sneyers, te weten thans zesduizend driehonderd aandelen, alsmede aandelen B die zouden worden overgedragen aan een niet-vennoot,' vormen de klasse A.

" De overige aandelen, te weten thans honderd negenentwintigduizend driehonderd achttien aandelen,

zullen de klasse B vormen.

Bij overdracht van aandelen van een klasse naar een vennoot van een andere klasse, zullen de overgedragen,

aandelen automatisch veranderen in aandelen van de klasse waarvan de ovememende vennoot aandelen

aanhoudt. In geval van overdracht aan een derde, niet-vennoot, zullen deze aandelen behoren tot klasse A.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om deze wijziging van klasse aan te tekenen in het,

aandelenregister."

DERDE BESLUIT.

e vergadering besluit aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen teneinde te zorgen voor de coordinatie,

n de statuten.

gesteld, samen met mij, notaris, ondertekend.

OR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk.

ermee neergelegd: expeditie der akte, volmachten en gecoördineerde statuten.

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10368-0406-011
29/01/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.01.2010 10005-0199-011
20/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 19.08.2009 09586-0343-012
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 28.08.2008 08635-0344-011
17/12/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 14.12.2007 07828-0371-011
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 06.07.2007 07362-0307-008

Coordonnées
LETIHA

Adresse
VAN DER BEKENLAAN 4, BUS 1 2360 OUD-TURNHOUT

Code postal : 2360
Localité : OUD-TURNHOUT
Commune : OUD-TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande