LET'S CREATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LET'S CREATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.809.396

Publication

04/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-03-2015

Griffie

*15303865*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599809396

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LET'S CREATE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte in datum van 24 februari 2015, neergelegd ter registratie, is gebleken dat:

1. Mevrouw DAEMS Dorien, geboren te Lier op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregisternummer 77.09.26 276-42, echtgenote van de heer HENS Dan, geboren te Herentals op veertien september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 60.

en

2. De heer HENS Dan, geboren te Herentals op veertien september negentienhonderd zesenzeventig, rijksregisternummer 76.09.14 273-93, echtgenoot van mevrouw DAEMS Dorien, geboren te Lier op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 60.

Een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming LET'S CREATE, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 64, waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  LET S CREATE .

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 64.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

Onderwerp akte :

Nonnenstraat 64 2560 Nijlen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

rekening van derden, of door deelname van dezen;

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het ontwikkelen en ontwerpen, uitwerken en opbouwen, het decoreren en inrichten van projecten, etalages, winkel- en tentoonstellingruimtes, magazijnen, woningen, appartementen en allerlei andere ruimtes zonder enige beperking. Het verstrekken van opleiding, workshops, ideeën en advies, het doen van voorstellen, het maken van maquettes rondom inrichting en decoratie. Het coördineren van decoratiewerkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers. Het importeren en exporteren, handelen in (zowel groot - als kleinhandel), kopen en verkopen, huren en verhuren van allerhande roerende goederen, zoals daar zijn decoratie- en interieurartikelen, meubilair, designobjecten,

Het inrichten en uitbaten van eetgelegenheden met volledig bediening, restaurants, spijshuizen, snackbars, brasseries, verbruiksalons, tavernen, drankgelegenheden al dan niet met alcoholische dranken, en dergelijke meer; de bereiding, de verkoop en de bedeling van warme en koude bereide schotels, zoals bereide vis en vleeswaren, rookwaren, ijsroom, gebak, confiserie, kaas en alle andere eetwaren; de inrichting van banketten, traiteurdiensten alsmede alle aanverwante activiteiten; de inrichting en uitbating van feestzalen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland alle commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze

beperkend wezen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige

gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende

aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar

van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Elke vennoot die één of meer aandelen onder bezwarende titel of onder kosteloze titel wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de overige vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij het aantal aandelen meedeelt dat hij wenst over te dragen met vermelding van de kandidaat-overnemer en de aangeboden prijs. De overige vennoten kunnen dan gedurende een periode van één maand te rekenen vanaf de kennisneming van het bericht, ofwel de overnemer als vennoot aanvaarden, ofwel de aandelen bij voorkeur inkopen, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Alleen wanneer alle aandelen aan de vennoten zijn toegewezen, zijn die vennoten definitief gebonden. Daarvan geven zij onverwijld kennis aan de kandidaat-overdrager.

Wordt niemand binnen voormelde termijn van één maand bereid gevonden, dan moeten de overige vennoten de kandidaat-overdrager daarvan onverwijld kennis geven bij aangetekende brief. De vennoten zullen dan samen gedurende één maand zoeken naar een kandidaat-overnemer. Hierover zullen de vennoten beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De uiteindelijke beslissing wordt onverwijld aan de kandidaat-overdrager en de kandidaat-overnemer meegedeeld bij aangetekende brief.

Zijn na het verstrijken van voormelde termijn niet alle aandelen toegewezen, dan zullen de aandelen vrij mogen overgedragen worden aan de persoon die de kandidaat-overdrager als overnemer heeft voorgesteld. In geen geval mag de termijn gedurende dewelke de aandelen niet kunnen worden overgedragen meer dan drie maanden bedragen te rekenen vanaf de datum waarop om goedkeuring van de overdracht werd verzocht.

b) De overgang wegens overlijden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van overlijden van een vennoot, moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden bij aangetekende brief binnen een maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot aan de overige vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven en meedelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld.

De overige vennoten kunnen dan gedurende een periode van één maand te rekenen vanaf de kennisgeving van het bericht ofwel de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden als vennoot aanvaarden, ofwel de aandelen bij voorkeur inkopen, naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

Zij dienen de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden van hun beslissing onverwijld in kennis te stellen bij aangetekende brief.

Zijn ná het verstrijken van voormelde termijn niet alle aandelen toegewezen, dan moeten de vennoten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden daarvan onverwijld inlichten bij aangetekende brief. De vennoten zullen dan samen gedurende één maand zoeken naar een kandidaat-overnemer. Hierover zullen de vennoten beslissen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De uiteindelijke beslissing wordt onverwijld aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden meegedeeld bij aangetekende brief.

Zijn niet alle aandelen toegewezen, dan zullen de aandelen vrij mogen overgaan op de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden.

In geen geval mag de termijn gedurende dewelke de aandelen niet kunnen worden overgedragen meer dan drie maanden bedragen te rekenen vanaf de datum waarop om goedkeuring van de overgang werd verzocht.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als zodanig zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; de waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierna bepaald.

c) Prijs en betaling

Indien de prijs van de aandelen bij overdracht kennelijk overdreven is, kunnen de vennoten die hun recht van voorkoop uitoefenen, eisen dat de prijs zal worden herzien.

De verkoopprijs van een aandeel is in voorkomend geval gelijk aan de werkelijke waarde ervan op de dag van de overdracht. De waarde zal overeenstemmen met de gemiddelde waarde van het nettovermogen van de vennootschap gedeeld door het aantal aandelen, in voorkomend geval gecorrigeerd met de residuwaarde van de afgeschreven activa en de rendementswaarde van de vennootschap.

Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een deskundige (commissaris, bedrijfsrevisor of accountant), die, door de vennoten zal worden aangewezen of bij gebrek aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is en dit op verzoek van de meest gerede partij. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De deskundige moet door het bestuursorgaan van de vennootschap in de gelegenheid worden gesteld inzage te nemen van boeken en bescheiden. Het bestuursorgaan is verplicht hem alle gewenste inlichtingen, nodig voor het vervullen van zijn opdracht, te verschaffen. Voor de waardebepaling zal de deskundige zich laten leiden door de hierboven aangegeven waarderingsregels.

Tenzij de vennoten of de rechtbank aan de deskundige verlenging van termijn toestaan, zal de deskundige uiterlijk binnen de drie maanden van zijn aanstelling zijn verslag indienen.

De kosten van de deskundige zijn voor rekening van de overnemers.

Aan de vennoten die verklaard hebben de aandelen te kopen zal een periode van minimum één jaar tot maximum vijf jaar worden toegestaan om de koopsom te voldoen tenzij anders overeengekomen. De betaling kan ook in schijven geschieden. Op de schuldig gebleven koopprijs is een rente verschuldigd van 1 procent per maand, waarbij een begonnen maand geldt voor een volledige maand. Na het verstrijken van de termijn van betaling kunnen de rechthebbenden de overnemer tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

d) Sanctie

Bij niet-naleving door de kandidaat-overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere vennoten een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van 200 procent van de boekwaarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, onverminderd het recht voor de vennoten om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. Het bedrag van de schadevergoeding zal worden verdeeld tussen de overige vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit.

e) Datum en kennisneming

Als datum van kennisneming geldt de datum volgend op de postdatum.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Het mandaat van zaalvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende bepaling van de algemene

vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

a) Intern

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan bij twee zaakvoerders slechts geldig beraadslagen indien al zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij meer dan twee zaakvoerders kan dit college slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Bij een college dat uit slechts twee zaakvoerders bestaat worden de beslissingen genomen bij unanimiteit. Bij een college van meer dan twee zaakvoerders worden de beslissingen genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

b) Extern

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal door de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De brief waarop de stem wordt uitgebracht dient elk punt van de agenda te vermelden en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening. Deze dient aangetekend naar de vennootschap verstuurd te worden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering, welke benoeming ter bevestiging moet worden voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en loopt tot dertig september tweeduizend vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, op vrijdag 4 maart,

overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De comparant(en) verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening.

Sofie Van Biervliet

Notaris

08/04/2015
ÿþI11111111!1.1111119111j11111150996*

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

K

~~~C7ELEGD

2 5 -03- 2015

I ;~,4.NK van itG& ,,. .]EL ANTWERPEN, ~rifjae ,r; ï _EN i

Mod Wad 11.1

Ondernemingsnr : 0599.809.396

Benaming

(voluit) : LET'S CREATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nonnenstraat 64, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zaakvoerders vennootschap

Uit de oprichtingsakte van BVBA LET'S CREATE verleden voor notaris Sofie Van Biervliet te Putte op vierentwintig februari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie, zijn de twee volgende personen aangesteld als zaakvoerder.

9. Mevrouw DAEMS Dorien, geboren te Lier op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, rijksregistemummer 77.09.26 276-42, echtgenote van de heer HENS Dan, geboren te Herentals op veertien september negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 60.

2. De heer HENS Dan, geboren te Herentals op veertien september negentienhonderd zesenzeventig, rijksregistemummer 76.09.14 273-93, echtgenoot van mevrouw DAEMS Dorien, geboren te Lier op zesentwintig september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 2560 Nijlen, Nonnenstraat 60.

Het mandaat van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en dient vergoed te worden.

Softe Van Biervliet

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LET'S CREATE

Adresse
NONNENSTRAAT 64 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande