LG ELECTRONICS BENELUX SALES

Divers


Dénomination : LG ELECTRONICS BENELUX SALES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 879.467.623

Publication

02/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0879.467.623

Benaming

(voluit) : LG Electronics Benelux Sales f3.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap naar Nederlandse recht

Zetel : Krijgsman 1, NL-1186 DM Amstelveen (Nederland)

Adres bijkantoor: Prins Boudewijnlaan 41, B-2650 Bdegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van de gewijzigde samenstelling van de directie Uittreksel uit de buitengewone bestuursvergadering gehouden op 9 september 2014:

"De directie stelt vast dat het mandaat van de heer Weong Hyun Lee als directeur van de Vennootschap, geëindigd is met ingang van 20 augustus 2014

De directie stelt verder vast dat de heer Chul In Joo met ingang van 20 augustus 2014 ais directeur benoemd is.

De directie van de Vennootschap bestaat bijgevolg uit de volgende directeurs:

-de heer Chul ln Joo;

-de heer Byoung Nyoung Chang; en

-de heer Chang Hee Han.

Uit het uittreksel van de Kamer van Koophandel, zoals aangehecht aan deze notulen, blijkt dat bovengenoemde directeuren van de Vennootschap geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel.

De directie besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Johan De Bruycker, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatièformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, om aan het ondernemingsloket instructie te geven en om aile andere formaliteiten te verzorgen in verband met de publicatie en registratie van voormelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad en In de Kruispuntbank voor Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Adriaan Dauwe

Volmachtdrager

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- originele notulen van de buitengewone bestuursvergadering gehouden op 9 september 2014, voorzien van

een apostille; en

- uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, voorzien van een apostille.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO Wou' mi



Rechtbank van koophandel

-'twemen

2 3 SEP. 2014

atdehnfPk 4@rpen

'19179429*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþMod Wind 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~y 9

1l1Ilmu~wh~~i~u~i1Mi

*131160 3

Uaergelegd ter griffie vun de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

0 JOLI 2013

andernemingsnr : 0879.467.623

Benaming

(voluit) : LG ELECTRONtCS BENELUX SALES B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen, Nederland

Adres Bijkantoor : Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Gewijzigde samenstelling van de directie, ontslagen en benoemingen

wettelijke vertegenwoordigers, intrekking en toekenning van bankbevoegdheden.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone bestuursvergadering van de buitenlandse vennootschap naar; Nederlands recht onder de vorm van een besloten vennootschap, LG Electronics Benelux Sales B.V., met' maatschappelijke zetel te Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen en met Belgisch bijkantoor te Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België, gehouden op 3 januari 2013:

"De voorzitter behandelt het eerste agendapunt:

De directie stelt vast dat de mandaten van de heer Yunsoon Park en de heer Doo Yong Bae, als directeurs Van de Vennootschap, geëindigd zijn met ingang van 31 december 2012.

De directie stelt verder vast dat de heer Byoung Nyoung Chang als directeur benoemd werd, met ingang van 6 januari 2013, en dat de heer Chang Hee Han ais directeur benoemd werd, met ingang van 31 december 2012, als directeurs benoemd werden.

De directie van de Vennootschap bestaat bijgevolg uit de volgende directeurs:

-de heer Weon Hyun Lee;

-de heer Byoung Nyoung Chang; en

-de heer Chang Hee Han.

Uit het uittreksel van de Kamer van Koophandel, zoals aangehecht aan deze notulen, blijkt dat bovengenoemde directeuren van de Vennootschap geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel.

De voorzitter gaat over tot behandeling van het tweede agendapunt:

De directie neemt kennis van het ontslag van de heer Byung Hyung Kim ais wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap met ingang van 19 februari 2010.

De directie bevestigt dat met ingang van 19 februari 2010 alle bevoegdheden die toegekend werden aan de heer Byung Hyung Kim, in zijn hoedanigheid als wettelijke vertegenwoordiger van het bijkantoor of anderszins ingetrokken werden. Voor zover als nodig besluit de directie uitdrukkelijk tot onmiddellijke intrekking van voornoemde bevoegdheden.

De directie bevestigt de benoeming van de heer Weon Hyun Lee, wonende te Amstelveen (1188 DR) aan? de Bouwmeester 9, als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap met; ingang van 19 februari 2010. Voor zover als nodig, bekrachtigt de directie alle handelingen die door de heen Weon Hyun Lee, in zijn hoedanigheid ais wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap, gesteld werden tussen 19 februari 2010 en 31 december 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De directie neemt kennis van het ontslag van de heer Weon Hyun Lee, wonende te Amstelveen (1188 DR) aan de Bouwmeester 9, als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap met ingang van 31 december 2012,

De directie bevestigt dat met ingang van 31 december 2012 alle bevoegdheden die toegekend werden aan de heer Weon Hyun Lee, in zijn hoedanigheid als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap, ingetrokken werden. Voor zover ais nodig besluit de directie uitdrukkelijk tot onmiddellijke intrekking van voornoemde bevoegdheden.

De directie bevestigt de benoeming van de heer Chang Hee Han, wonende te Amstelveen (1181 WN) aan de Meander 20, met ingang van 31 december 2012, voor onbepaalde termijn, als wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap.

Aan de heer Chang Hee Han worden de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend met als doel, zelfstandig optredend, (a) het besturen van het Belgisch bijkantoor en (b) de vertegenwoordiging van de Vennootschap in verrichtingen met derde partijen en in gerechtelijke procedures met betrekking tot de activiteiten van het Belgisch bijkantoor.

De voorzitter gaat over tot behandeling van het derde agendapunt:

De directie besluit tot uitdrukkelijke intrekking, met onmiddellijke ingang, van alle bevoegdheden toegekend aan de heer Mansoub Yoon en de heer Kwon Hyo Lee, met inbegrip van maar niet beperkt tot de bankbevoegdheden toegekend bij besluit van de directie genomen op 31 januari 2006, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 2 maart 2006, onder nr. 06043399.

De directie besluit verder om, met onmiddellijke ingang, een bijzondere volmacht toe te kennen aan de heer ; W.H. Lee, om, alieenhandelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij het stellen van daden van beheer en daden van beschikking inzake de bankrekeningen van het Belgisch bijkantoor, ongeacht de wijze van uitvoering (loketverrichtingen, bankkaarten, kredietkaarten, internetbankieren, etc.) en ongeacht het bedrag van de verrichting, met dien verstande dat de heer W.H. Lee de Vennootschap niet zal kunnen vertegenwoordigen voor het stellen van de volgende handelingen:

-het ondertekenen van het getuigschrift 'vrijstelling roerende voorheffing W spaarders-niet-inwoners';

-het wijzigen van verzendingsafspraken;

-het overdragen van rekening(en) naar een ander bankkantoor;

-het verrichten van effectentransacties of effecten in ontvangst nemen.

De voorzitter gaat over tot behandeling van het vierde agendapunt;

De directie besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Johan De Bruycker, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C, B.414, 1000 ; Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de , wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, om aan het ondernemingsloket instructie te geven en om alle andere formaliteiten te verzorgen in verband met de publicatie en registratie van voormelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Originele notulen van de buitengewone bestuursvergadering gehouden op 3 januari 2013, voorzien van

een apostille; en

- uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, voorzien van een apostille.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

 ie. or A.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

28/02/2013
ÿþIN

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 77.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

18 -02- 2013

G"-tlF-FiE I-k>titriEYS;=,Ns'C van

t/+'1/1ryr.fl...klr".t"! al, A/Y'r.r li'-1 iMrht

I I. .. 11 f&L.I'r1."

Ondernemingsnr : 0879.467.623

Benaming

(voluit) : LG ELECTRONICS BENELUX SALES B.V.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen, Nederland

Adres bijkantoor: Stationsstraat 102-108/1, 2800 Mechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging van het Belgisch bijkantoor

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone bestuursvergadering van de vennootschap, gehouden op 20 december 2012:

"De directie besluit, met ingang van 1 februari 2013, het adres van de werkzaamheden in België en de bijhorende vestigingseenheid van het Belgisch Bijkantoor te verplaatsen van Stationsstraat 102-108/1, B-2800 Mechelen, België naar Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België.

De directie besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Johan De Bruycker, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel. Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van; indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van d& wettelijk vereiste heerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten, Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om aile publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, om aan het ondernemingsloket instructie te geven en om alle andere formaliteiten te verzorgen in verband met de publicatie en registratie van voormelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen,"

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd: Notulen van de buitengewone bestuursvergadering van de vennootschap, gehouden op 20 december 2012, voorzien van een apostille,

1111111,13,11,,M11

IVI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 05.12.2012 12659-0478-006
27/11/2012
ÿþMoE Wo,d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NCERGEL~D

1 6 NOV, 2012

" iaisaias*

11111

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDELFA te MECHELEN rrl`5

Ondernemingsnr : 879.467.623

Benaming

(veilt) LG ELECTRONICS BENELUX SALES B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap naar nederlands recht

Zetel : Veluwezoom 15, 1327AE Almere (Nederland), bijkantoor: Generaal De Wittelaan

911, 2800 Mechelen (België)

(volledig adres)

onderwerp akte : zeteiwijziging - wijziging raad van bestuur

Bij beslissing van de directie van 28 januari 2009 wordt de maatschappelijke zetel van LG Electronics Benelux Sales verplaatst van 1327 Almere (Nederland), Veluwezoom 15 naar 1186DM Amstelveen, Krijgsman 1 vanaf 1 mei 2009;.

Bij beslissing van de directie van 13 januari 2006 wordt het belgische bijkantoor van LG Electronics Benelux sales verplaatst van 2800 Mechelen (België), Generaal De Wittelaan 9/1 naar 2800 Mechelen (België), Stationsstraat 102-106/1 vanaf 1 maart 2006.

Ontslag en benoeming bestuurderders dd, 23.03.10:

De bijzondere algemene vergadering van 23 maart 2010 aanvaardt het ontslag van

Dhr, Byung Hyung Kim met ingang vanaf 4 februari 2010,

Dhr. Chun Seok Oh met ingang vanaf 31 december 2009,

Dhr, Sung Gene Kim met ingang vanaf 19 februari 2010, als directeurs.

Er wordt hen décharge verleend voor de uitvoering van hun mandaat.

Tot nieuwe directeurs worden benoemd:

Dhr, Dop Yong Bae met ingang vanaf 4 februari 2010,

Dhr. Bjorn Berg-Andersen met ingang vanaf 1 januari 2010,

Dhr. Weong Hyung Lee met ingang vanaf 19 februari 2010.

Ontslag en benoeming bestuurder dd. 31.12.2010:

De bijzondere algemene vergadering van 31 december 2010 aanvaardt het ontslag van Dhr, Bjorn Berg-

Andersen als directeur met ingang vanaf 1 januari 2011.

Er wordt hem décharge verleend voor de uitvoering van zijn mandaat.

Tot nieuwe directeur wordt benoemd Dhr. Yunsoon Park met ingang vanaf 1 januari 2011.

Dhr. Yunsoon Park, directeur.

,]r1 rJ,, lA stRIP l'rl;. van Iwullç ~~ vermeiden Recto rd.',.+1s .. .,_'-" ~ nM11=" h van de instrumenterende notaris: heisil van (!c rl2rsorGlfl(.+n) Í" ~.is: ~-" 11 +.ic at'E'; ;." ,:yP;,~..ri tEí' ~t1nZi8n

veil darden (e vei ie.,,Itinl'lcAr+1ugen

'farad ,:a. . 1,-, ...-.~+. -" :,7

06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.01.2010, NGL 02.12.2010 10619-0600-006
04/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0879.467.623

Benaming

(voluit) : LG ELECTRONICS BENELUX SALES B.V. (verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen, Nederland

Adres Bijkantoor : Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Gewijzigde samenstelling van de directie, ontslag en benoeming van een wettelijke vertegenwoordiger, beëindiging bevoegdheden.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone bestuursvergadering van de buitenlandse vennootschap naar Nederlands recht onder de vorm van een besloten vennootschap, LG Electronics Benelux Sales B,V., met maatschappelijke zetel te Krijgsman 1, 1186 DM Amstelveen en met Belgisch bijkantoor te Prins Boudewijnlaan 41, 2650 Edegem, België, gehouden op 13 april 2015.

"1. De voorzitter behandelt het eerste agendapunt:

De directie stelt vast dat het mandaat van de heer Chang Hee Han als directeur van de Vennootschap, geëindigd is met ingang van 24 december 2014.

De directie stelt verder vast dat de heer Hyung Soc, Kim met ingang van 24 december 2014 als directeur benoemd is.

De directie van de Vennootschap bestaat bijgevolg uit de volgende directeurs:

- de heer Hyung Soo Kim;

- de heer Byoung Nyoung Chang; en

- de heer Chul In Joo.

Uit het uittreksel van de Kamer van Koophandel, zoals aangehecht aan deze notulen, blijkt dat bovengenoemde directeuren van de Vennootschap geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel.

2. De voorzitter behandelt het tweede agendapunt:

De directie neemt kennis van het ontslag van de heer Chang Hee Han als wettelijke vertegenwoordiger van liet Bijkantoor met ingang van de datum van deze besluiten.

De directie besluit dat met ingang van de datum van deze besluiten alle bevoegdheden die toegekend werden aan de heer Chang Hee Han, in zijn hoedanigheid als wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor of anderszins, ingetrokken worden.

De directie benoemt de heer Hyung Soo Kim, wonende te Ida Gerhardtlaan 21, 1187 VVV Amstelveen (Nederland), met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur als wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor.

Aan de heer Hyung Sao Kim worden de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend met als doel, zelfstandig optredend, (a) het besturen van het Bijkantoor en (b) de vertegenwoordiging van de Vennootschap in verrichtingen met derde partijen en in gerechtelijke procedures met betrekking tot de activiteiten van het Bijkantoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

21 APR. 2015

afdeling Antwerpen

~7~tFte

Voor- behouô 31 11

aan he 063109*

Belgisc Staatsbl

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i(~.-4113

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer Hyung Soo Kim zal niet afzonderlijk worden vergoed voor de uitoefening van zijn mandaat -a-Is wettelijke vertegenwoordiger van het Bijkantoor.

3. De voorzitter behandelt het derde agendapunt:

De directie stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van de heer Weong Hyun Lee als directeur van de Vennootschap, met ingang van 20 augustus 2014, tevens een einde gekomen is aan alle bijzondere bevoegdheden die hem toegekend zijn met betrekking tot de aangelegenheden betreffende het Belgisch bijkantoor (met inbegrip maar niet beperkt tot de bevoegdheden die aan hem toegekend werden op 3 januari 2013, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 juli 2013).

4. De voorzitter gaat over tot behandeling van het vierde agendapunt:

De directie besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Johan De Bruycker, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt en iedere andere advocaat van het kantoor Altius CVBA, Havenlaan 86C, B.414, 1000 Brussel.

Ieder van voornoemde personen is bevoegd om afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de Vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de wettelijk vereiste neerleggings- en publicatieverplichtingen ingevolge voormelde besluiten. Meer bepaald en zonder hiertoe beperkt te zijn, is elk van de volmachtdragers bevoegd om alle publicatieformulieren te ondertekenen en ter griffie neer te leggen, om aan het ondernemingsloket instructie te geven en om aile andere formaliteiten te verzorgen in verband met de publicatie en registratie van voormelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen."

Voor analytisch uittreksel

Esther Goldschmidt

Lasthebber

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- Originele notulen van de buitengewone bestuursvergadering gehouden cp 13 april 2015, voorzien van een

apostille; en

- uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, voorzien van een apostille.

Voor-behauden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.03.2008, NGL 28.04.2008 08114-0118-003
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.07.2015, NGL 19.08.2015 15444-0263-036

Coordonnées
LG ELECTRONICS BENELUX SALES

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 41 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande