LG-SPORTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LG-SPORTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.986.814

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.03.2014, NGL 29.04.2014 14104-0048-012
01/07/2013
ÿþ Mod POF I I,I

(L xEj h de bijlagen bij het Beigisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1Weergelegil ter ::r' ie var" rte Rechfbe van Koophand ij Anfwerpan, op

10 JiIN! 2013

Griffie

liASIJI201

bi

E St

iu

Ondernemingsnr : 0842.986.814

Benaming (voluit) : LG-Sports

Rechtsvorm

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Brechtsebaan 10 - 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte Ontslag en benoeming zaakvoerder - wijziging vaste

vertegenwoordiger - wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30/05/2013

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag met onmiddellijke ingang van volgende zaakvoerder:

- BVBA JLT met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Vrjwilligerslei 47, vast vertegenwoordigd door Kris Goossens

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag met onmiddellijke ingang van volgende vast

vertegenwoordiger :

De heer Goossens Kris wonende te 2930 Brasschaat, Vrijwillegerslei 47

Dit ontslag gaat in op heden.

De vergadering beslist als nieuwe vast vertegenwoordiger te benoemen:

- De heer Lootens Michel, wonende te 2930 Brasschaat, Dullingen 105.

Het mandaat gaat in op heden en voor een duur van zes jaar.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar 2900 Schoten, Hoogmolendijk 4.

E'PO bvba, vast vert. door Michel Lootens

Zaakvoerder

Op de laatste btz, van Lûík~ vérmet ën , t ècto : Naam en hoecfánighëld van de instrumentërende notaris, hetzij van de persa(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'eeárgslegd For grilite vue de RechtlainÁc van Koehandel te Antwerpen, op

1.6 JAN. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0842.986.814

Benaming (voluit) :LG-SPORTS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :2900 Schoten, Industriepark Brechtsebaan 10

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : Kapitaalverhoging  statutenwiiziginq Het blijkt uit een akte verleden op 10/01/2013 voor Meester Thierry RAES, geassocieerd notaris te Antwerpen-Wilrijk, en vervangende zijn collega Jan VAN ERMENGEM, geassocieerd notaris te Meerhout, wettelijk belet, geregistreerd drie bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 11/01/2013 boek 173 blad 07 vak 08, ontvangen vijfentwintig euro (25,00¬ ), de ontvanger a.i. F. Van Boxlaer, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LG-SPORTS", gevestigd te 2900 Schoten, Industriepark Brechtsebaan 10, volgende besluiten heeft genomen:

eerste besluit: kapitaalverhoging door inbreng in geld

a) Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 71.400,00), zodat het kapitaal zal worden verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van drieduizend achthonderdzesendertig (3.836) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk In geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig worden volgestort.

Tweede besluit: Vermindering van het aantal aandelen

De vergadering beslist het aantal aandelen te verminderen van vierduizend achthonderdzesendertig (4.836) naar duizend vijfhonderd (1.500) door omruiling van duizend zeshonderdentwaalf (1.612) oude aandelen voor vijfhonderd (500) nieuwe aandelen, zodat het kapitaal dat thans negentigduizend euro (¬ 90.000,00) bedraagt wordt vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Perde besluit: Wijziging artikelen 6A en 7A van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de artikelen 6A en 7A van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 6k "Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000, 00)';

Artikel 7A: "Het kapitaal is verdeeld in duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500, 00) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizend vijfhonderdste van het kapitaal." Zesde besluit: Volmacht accountant.

De algemene vergadering en de zaakvoerder geven bij deze bijzondere volmacht aan bvba Cedipec, kantoorhoudende te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om 'alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

Voor ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten,

Geassocieerd Notaris Thierry Raes

L

03/02/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Mal 011 111111111

*12030668*

v

beh

aa

Be Ste;

Areergefegdi'c: ó_ll do :,ecl_rtharek von Koophafrdoj to Ankerpen, ap

Griffie 231Attl,2412

6.814

Ondernemingsnr : 0 842. 9

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ij Benaming (voluit) : LG-sports

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark Brechtsebaan 10

2900 Schoten

Onderwerp akte : BVBA: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Philippe Colson, geassocieerde notaris te Geel op negentien januari;; tweeduizend en twaalf, welke spoedig zal worden neergelegd ter registratie, dat door BVBA "JLT', met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 47, RPR 0881.930.235, vertegenwoordigd,;; overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerder,: de heer Goossens Kris, wonende te 2930 Brasschaat, Vrijwilligerslei 47; en de heer Lootens Michel, wonende te 2930 Brasschaat, Dullingen 105, een besloten:. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht die de volgende kenmerken vertoont:

NAAM. LG-sports.

:; VORM. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

' ZETEL. 2900 Schoten, Industriepark Brechtsebaan 10.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel in België en het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van;' ; derden: import - export, klein en groothandel kunstgras en sportartikelen; het aanleggen en onderhouden van:: sportvelden voor particulieren; het aanleggen en onderhouden van tuinen; De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of;: onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te;; breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. De vennootschap mag;; daarenboven samenwerken met, belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze,!: rechtsreeks of onrechtreeks, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische;; samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België;; ;; als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de;; ; ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van;; ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aanj; ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen,;; alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. Het doel van de vennootschap dient bovendien;; in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en dei; ;+ reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

KAPITAAL. Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). ;ï

AANDELEN. Duizend (1000) aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van;' één/duizendste van het kapitaal.

WINSTVERDELING. Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt ten minste één/twintigste; voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de algemene vergadering.

BOEKJAAR. Van één oktober tot en met dertig september van het volgende burgerlijke jaar.

.; ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van;; de maand maart om negentien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht;; van de bijeenroeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de:; eerstvolgende werkdag.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet;' vennoten. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd; nochtans kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de;: vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers. De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht. Er wordt geen commissaris benoemd omdat zij er ais kleine onderneming niet toe gehouden is.

SLOT-EN OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger: De oprichters hebben beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder , en dit voor onbepaalde duur: BVBA "JTL", voormeld, vertegenwoordigd door Kris Goossens, voormeld; BVBA "E'PO", met maatschappelijke zetel te Brasschaat, Dullingen 105, RPR 0449.024.876, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Michel Lootens, voormeld. Wordt benoemd tot vaste vertegenwoordiger: de heer Kris Goossens, voormeld. Die vooraf schriftelijk bevestigden hun mandaat te aanvaarden. Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar: Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het moment dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

Eerste gewone algemene vergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan bvba Cedipec, kantoorhoudende te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerlegging en/of publicatie die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering, of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook alle formaliteiten te vervullen met betrekking tot de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, en de aanvraag van een B.T.W.-nummer, en de neerlegging van de documenten op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Philippe Coison.

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LG-SPORTS

Adresse
HOOGMOLENDIJK 4 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande