LIBBENGA STAALWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIBBENGA STAALWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.910.059

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 29.09.2014 14618-0318-009
05/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0502.910.059

Benaming

(voluit) : LIBBENGA STAALWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellevue 5 bus 1001, 9050 Gent (Ledeberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de enige zaakvoerder dd. 28 maart 2013:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang van 1 april 2013 verplaatst naar volgend adres:

Noorderlaan 139, Ide verdieping

2030 Antwerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEER. 6eLEGD

Z~ Jed 2.013

REC+r} T VaAld

KOO?i -if.iSy(3ï~3 E GENT

Er wordt een volmacht toegekend aan Mazars Leg al Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, vertegenwoordigd door Mevrouw Véronique Ryckaert, Mevrouw Catherine Wailly, de heer Roeland Vereecken of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 51b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling, om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in- de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede alle administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever,"

Catherine Wailly

Bijzonder volmachtdrager

mee

fco. / . oeoc . .2g/epoi3

11/02/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

3 0 lAK. 2013

REG1<~'rl~n~~`~ G~YN

K~" ~VAE ~ENT

Luik B

n 9

Ondernemingsar: 1-© OS3

asneming (voluit) : Libbenga Staalwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellevue 5 bus 1001

9050 Gent (Ledeberg)

;: On " erwerp akte :Oprichting

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; ;, vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE; GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met: zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 25 januari 2013, te registreren, blijkt dat

1. De vennootschap naar Nederlands recht "LIBBENGA BEHEER S.V.", met maatschappelijke zetel te 3133 KW Vlaardingen, Kotterstraat 20, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Rotterdam onder nummer 24231972, vertegenwoordigd door haar directeur, de heer Cornelis Marinus Meeder, gehuwd, geboren te Schiedam op 12 april 1968, gedomicilieerd en verblijvende te 4926 CT Lage Zwaluwe, Kerkstraat 5B, van Nederlandse nationaliteit.

2. De vennootschap naar Nederlands recht "G.J. MEEDER HOLDING B.V.", met maatschappelijke zetel te

4926 CT Lage Zwaluwe, Kerkstraat 5A, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

_; Zuidwest-Nederland onder nummer 18061530, vertegenwoordigd door haar directeur, de heer Gerardus

;; Johannes Meeder, gehuwd, geboren te Vlaardingen op 17 januari 1971, gedomicilieerd en verblijvende te 4926

,; CT Lage Zwaluwe, Kerkstraat 5A, van Nederlandse nationaliteit,

3. De vennootschap naar Nederlands recht "C.M. MEEDER HOLDING B.V.", met maatschappelijke zetel te; 4926 CT Lage Zwaluwe, Kerkstraat 5B, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel; Zuidwest-Nederland onder nummer 18061532, vertegenwoordigd door haar directeur, de heer Cornelis Marinus Meeder, voornoemd.

Zijn verschenen en een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de : naaal "LIBBENGA STAALWERKEN", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18,550,00); bedraagt, vertegenwoordigd dcor duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen zonder vermelding van; nominale waarde.

Op deze duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen wordt ingeschreven in geld tegen een uitgifteprijs; van tien euro (¬ 10,00) per aandeel als volgt: 1/ door de voornoemde vennootschap "LIBBENGA BEHEER] ;; B.V." op duizend achthonderd drieënvijftig (1.853) aandelen, 2f door de voornoemde vennootschap "G.J.: MEEDER HOLDING B.V." op één (1) aandeel en 3/ door de voornoemde vennootschap "C.M. MEEDER: HOLDING B.V," op één (1) aandeel.

Dat elk aandeel volledig volgestort is. Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een; bijzondere rekening nummer 719-4000528-87, geopend overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van; vennootschappen op naam van de vennootschap in oprichting bij ABN AMRO.

Het bewijs van depot, verstrekt door de voormelde bank op datum van 24 januari 2013, wordt aan de; ondergetekende notaris voorgelegd en zal in zijn dossier bewaard blijven.

;; Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van 18.550,00 euro tot haar beschikking heeft.

De te publiceren statuten luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm - Naam

;; De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de; naam "LIBBENGA STAALWERKEN".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de; afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting; "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 1001.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



- --

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig

landsgedeelte van België. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het uitoefenen van een smeed-, las-, constructie- en plaatwerkbedrijf;

- De handel in metalen;

De apparatenbouw;

Het aannemen en uitvoeren van turn-key projecten.

Hogervermelde activiteiten moeten worden begrepen in hun meest ruime zin.

Deze opsomming is niet beperkend en dient geïnterpreteerd te worden in de ruimste zin,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard niet een identiek doel, gelijklopend of samen hangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen en dit door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak/het volledig eigen vermogen, Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap mag alle in België en in het buitenland, burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staat met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan functies of mandaten van bestuurder, beheerder, directeur, commissaris of vereffenaar in andere vennootschappen, verenigingen of instellingen waarnemen. De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, verkopen en ruilen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het deel van de vennootschap,

Indien door de zaakvoerder(s) handelingen zijn verricht buiten het doel, is de vennootschap erdoor verbonden, netzij zij bewijst dat de medecontracterende partijen) op de hoogte waslwaren of niet onkundig konden) zijn van de bevoegdheidsoverschrijding. Openbaarmaking van de statuten voldcet niet ais bewijs van deze voorkennis.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Artikel 5: Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) Het is verdeeld in duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen zonder vermelding van nominale waarde

Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid,

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders,

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen,

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet,

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat,

Artikel 21: Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 11 juni om 10u00.

Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de vennoten die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen erom vragen.

Tenzij anders vermeld in de oproeping vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

Artikel 23: Toelating

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen vóór de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen,

De houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en van obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven,

Artikel 27: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 30: Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. In de mate dat de wet dit vereist, stelt de zaakvoerder tevens een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals van de verdere informatie voorgeschreven door de wet.

Artikel 32: Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 34: Ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 35: Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van jyik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

, ~ [

mod 71.1

zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de in het Wetboek van Vennootschappen voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Artikel 36: Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haarzetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 11 juni 2014 om 10 uur,

Zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, voor onbeperkte duur, vanaf heden, de voornoemde vennootschap naar Nederlands recht "LIBBENGA BEHEER B.V.", met als vaste vertegenwoordiger, de heer Cornelis Marinus Meeder, voornoemd, die haar opdracht aanvaardt.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Machtiging

De oprichters beslissen met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johnny 011efers, geboren te Rotterdam op 2 december 1947, gedomicilieerd en verblijvende te Axel (Nederland) aan de Zuidsingel 36, teneinde de volgende bevoegdheden te kunnen uitoefenen:

1. De vertegenwoordiging bij het ondernemingsloket, de KBO en de diensten van het Belgisch Staatsblad;

2. De aansluiting van de vennootschap bij beroepsverenigingen en handelsorganisaties te verzorgen;

3. Het ondertekenen van correspondentie;

4. Het aangaan van orders en contracten voor het verwerven, voorbereiden en behouden van materialen en voorraden en voor de promotie en verkoop van de producten en diensten van de vennootschap en dit met een maximum bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00);

5. De vennootschap vertegenwoordigen, voor alle transacties met een maximum bedrag van 20.000 EUR, tegenover de Staat, gouvernementele, provinciale en gemeentelijke besturen, douane, de post, telefoon- en telegraafdiensten, de spoorweg -en luchtvervoerdiensten en andere publieke diensten inclusief de bevoegdheid alle verbintenissen tegenover deze instanties, diensten en vennootschappen te ondertekenen;

6. Het in ontvangst nemen, in naam van de vennootschap, van alle brieven, pakketten, kisten en eender welke verzending, al dan niet aangetekend, met of zonder aangegeven waarden, al dan niet tegen betaling en de bevoegdheid om deze volmacht te delegeren naar andere werknemers van de vennootschap;

7. Het ondertekenen van cheques en wissels (accepteren, endosseren en innen) tot maximaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) per handeling, alsmede overschrijvingen via bank of postkantoor;

8. Het afsluiten van verzekeringspolissen;

9. Alle orders en rekeningen aan klanten ondertekenen;

10. Het ondertekenen van cognossementen, vrachtbrieven en andere transportdocumenten;

11. Tot een bedrag van maximum twintigduizend euro (¬ 20.000,00) alle nodige juridische stappen ondernemen en opvolgen, zowel als eiser als verweerder en alle aanvragen, en klachten indienen bij gouvernementele instellingen, fiscale, consumenten en andere administraties of om het even welke andere publiekrechtelijke instantie.

12. Het delegeren van één of meerdere van bovenstaande bevoegdheden aan een andere persoon en dit op de wijze en gedurende de periode dat hij dit wenselijk acht.

Deze bevoegdheidsdelegatie gaat in op 25 januari 2013 tot de intrekking ervan door de zaakvoerders. Machtiging

Vervolgens geven de oprichters een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (redeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d. t. r.j, L e i(

mod 11.1

aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en' mevrouw Catherine Wailly, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de akte.

Geassocieerd notaris Christophe BLINDEMAN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIBBENGA STAALWERKEN

Adresse
NOORDERLAAN 139, 7DE VERDIEPING 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande