LIESBETH BEECKMAN

Société en commandite simple


Dénomination : LIESBETH BEECKMAN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.038.966

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 27.07.2014 14356-0397-010
13/03/2012
ÿþ ldod Word 11.1

f LAS j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

^NEERGELEGD

29 -02- 2012

GRIFFI qg CHTBANK van KOOPHA ÉLte MECHELEN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12054653*

Ondernemingsnr : $ Lt4! 032-366

Benaming

(voluit) : LIESBETH BEECKMAN

(verkort) .

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetei : SOLLEVELDEN 11 2590 BERLAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING- STATUTEN-BENOEMING

Het jaartweeduizend en twaalf 27 februari.

Zijn verschenen

1) BEECKMAN LIESBETH, wonende te 2590 BERLAAR, Sollevelden 11,geboren op 26/03/1971 te HEIST-OP-DEN-BERG, ongehuwd- rijksregisternummer 71.03.26.074.76

2)VAN GUCHT PETER, wonende te 9308 HOFSTADE(Aalst) Weyvelt 5, geboren te AALST, op 30/08/1969, echtgescheiden- rijksregisternummer 69.08.30.329.82

Heden op 27/02/2012 zijn samengekomen te Berlaar, de ondergetekenden :

BEECKMAN LIESBETH en VAN GUCHT PETER, hebben besloten een gewone commanditaire vennootschap op te richten die zal beheerd worden door volgende statuten.

STATUTEN

TITEL 1. benaming-zetel- doel en duur.

art. 1 de vennootschap zal bestaan onder de naam -gewone commanditaire vennootschap-haar naam luidt : "LIESBETH BEECKMAN".

art.2 de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2590 BERLAAR, Sollevelden 11, de zetel kan overgebracht worden naar om het even welke plaats in België of in het buitenland door een eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s)

art. 3 de vennootschap heeft tot doel

uitbaten van een kinesistenpraktijk, verstrekken van dienst in verband met fysiotherapie, behandelen van mobilitetitsstoornissen, orthopedische manuele therapieënrstrekken van massages en

aanverwante therapieën en alle met het kinesitherapie beroep aanverwante en niet onverenigbare disciplines.

Uitbaten van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek zoals ten titel van inlichting zonder dat deze opsomming een beperking inhoudt, persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxatie oefeningen, verzorgen en alle daarmee houdende activiteiten. Kleinhandel in geneeskundige kruiden- manicure en pedicure-schoonheidsverzorging. De aan- en verkoop, het huren en verhuren van installaties, instrumenten, materialen en producten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de erxploitatie van een kinesitherapeutische praktijk. Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen liïj liet"Belgisch St atsblad -13/0372012 = Annexes du Moniteur beige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken, zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen. Zij mag zich borgstellen voor derden eventals hypotheken verstrekken in voordeel van derden.

art. 4 de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, haar activiteiten start op 1 maart 2012. TITEL li vennoten- kapitaal -aandelen

art, 5 het aantal vennoten is onbeperkt met minimum van twee. Een vennoot kan slechts zijn rechten in de Comm. V, overdragen mits eenparig toestemming van de anderen vennoten. De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door : ontslag, uitsluiting, overlijden, onbekwaamverklaring faillissement of kennelijk onvermogen.De vennoten kunnen onderverdeeld worden in werkende! beherende vennoten en stille vennoten, waarbij de stille vennoot enkel de inbreng van kapitaal voorzien en waarbij de werkende/beherende vennoten persoonlijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van vennootschap, de werkende/beherende vennoten zijn elk hoofdelijk aansprakelijk. De stille vennoten zijn enkel aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennnootschap ten belopen van hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal.

art. 6 het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000.00 euro, waarbij de werkende vennoten zich ertoe verbinden de vennootschap ten alle tijden in de nodige werkmiddelen te voorzien.

Dit maatschapelijk kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen met nominale waarde van 10.00 euro per aandeel.

art.7 alle aandelen zijn op naam. De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Dit register omvat nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen dat hem/haar toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeelhouders mogen ten aile tijde kennis nemen van dit register.

Bij aanvang op 1 maart 2012 bezit elk van de vennoten volgende aandelen

werkende vennote BEECKMAN LIESBETH 99 aandelen als vergoeding voor inbreng 990.00 euro.

stille vennoot VAN GUCHT PETER, 1 aandeel als vergoeding voor inbreng 10.00 euro.

TITEL III : bestuur-toezicht-bevoegdheden.

art. 8 de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot) vennoten. De zaakvoerder(s) handelend als college beschikken over de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking, binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Voor dagelijks bestuur kunnen de zaakvoerders elk afzonderlijk optreden.De stille vennoot(oten) kunnen niet zelf middels een machtiging van de vennootschap of een volmacht, enige bestuurs- of vertegenwoordigingstaak verrichten namens de vennootschap.

De bestuurs-en vertegenwoordigingsmandaten van de vennoten of van de zaakvoerders (indien benoemd) kunnen worden bezoldigd. Het exacte bedrag van de bezoldiging zal worden bepaald door de algemene vergadering van de vennoten.

art.9 de algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun

mandaat en indien er meerdere zaakvoerders zijn of zij al dan niet als college handelen.

De oprichters hebben anoniem als eerste zaakvoerder aangesteld, benoemd voor onbepaalde duur

mevrouw LIESBETH BEECKMAN, Sollevelden 11- 2590 BERLAAR.

TITEL IV algemene vergadering - stemrecht- wijziging statuten.

art.10 de vennoten komen minstens éénmaal per jaar in vergadering samen om de jaarrekening te maken en goed te keuren. De jaarlijkse vergadering dient gehouden te worden op de Ode donderdag van de maand juni om 19.00 uur, de eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2014.

art.11 aile beslissingen van de Algemene Vergadering gebeuren bij gewone meerderheid van stemmen,

art. 12 elke wijziging in de statuten dient bij eenparigheid van stemmen van alle vennoten genomen en dient bekendgemaakt zoals de akte van stichting.

TITEL V balans - winstverdeling.

art. 13 het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 01/01 en eindigt op 31/12.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar aanvangen op 1 maart 2012 en zal eindigen op 311112/2013.

art.14 jaarlijks wordt een inventaris opgemaakt van alle tegoeden en schulden, bezittingen en verplichtingen en onder de vorm van een jaarrekening samengevat. Het resultaat van het boekjaar blijft ter beschikking van de vennoten die er naar goedkunken een bestemming aan geven op de Algemene Vergadering.

TITEL VI ontbinding - vereffening,

art.15 de vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door eenparige beslissing van alle vennoten. De beslissing tot in vereffening stelling wordt op dezelfde manier bekendgemaakt als de akte van stichting. Na aanzuivering van de eventuele schulden en terugbetaling van de voorschotten van de vennoten,wordt het batig saldo pro rata verdeeld tussen alle vennoten.

De stille venno(o)t(en) kunnen niet tot vereffenaar benoemd worden.

Volmacht KBO en BTW- FEDERALE OVERHEIDSDIENSTEN

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover KBO en BTW-administratie en belastingadministratie wordt volmacht gegeven aan Boekhoudkantoor J.CELIS bvba, vertegenwoordigd door JAN CELIS, zaakvoerder- wonende te 2930 BRASSCHAAT, Beemdenstraat 60 b.

TITEL VII

ART.16 De vennoten wensen zich volledig te schikken naar het Wetboek van vennootschappen en dienvolgens worden de bepalingen van het Wetboek, van dewelke niet rechtsgeldig wordt afgeweken in de huidige statuten, geacht in deze opgenomen te zijn.

Elke bepaling van de huidige statuten die tegenstrijdig is aan de dwingende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient als ongeschreven te worden beschouwd.

Aldus opgemaakt te BERLAAR, 27 februari 2012 in 5 exemplaren waarvan één afgegeven aan de vennootschap LIESBETH BEECKMAN, twee exemplaren aan de vennoten en de twee overige bestemd zijn voor resp. het Kantoor der Registratie en voor de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

LIESBETH BEECKAM

zaakvoerder.

tegelijk hiermee neergelegd : oprichtingsakte dd. 27/02/2012.

Voor- behouden

aap ftet," yeéEgisch 5taatsbfad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0195-011

Coordonnées
LIESBETH BEECKMAN

Adresse
SOLLEVELDEN 11 2590 BERLAAR

Code postal : 2590
Localité : BERLAAR
Commune : BERLAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande