LIFECAPSULE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIFECAPSULE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.059.662

Publication

10/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het

Belgisch

Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van detl t rtbank van 1t'oephandee te Antwerpen, op

2 8. DEC. 2012

1.11ne

Ondernemingsnr : Benaming

Voluit Verkort :

Rechtsvorm :

0843.059.662

Lifecapsule

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Catharinadreef 30, 2970 Schilde

Voorwerp akte : verlenging huidig boekjaar 1 wijziging datum eerstvolgende jaarvergadering /

wijziging van aanvang en einde van volgende boekjaren / wijziging datum jaarvergadering / coördinatie statuten / volmacht

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIFECAPSULE, met zetel te 2970 Schilde, Catharinadreef 30, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0843.059.662, titularis van het BTW nummer BE-0843.059.662, verleden voor notaris Koen Scheurweghs, plaatsvervanger van notaris Luc Bracke te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in-'t-Goor op 21/12/2012, ter registratie neergelegd, dat:

EERSTE BESLUIT

Het eerste agendapunt wordt goedgekeurd: het huidig boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend dertien.

TWEEDE BESLUIT

Het tweede agendapunt wordt goedgekeurd: de eerstvolgende algemene vergadering vindt plaats op de tweede zaterdag van de maand maart van het jaar tweeduizend veertien om negentien uur.

DERDE BESLUIT

Het derde agendapunt wordt goedgekeurd: vanaf het jaar tweeduizend dertien vangt ieder boekjaar aan op een oktober en eindigt het op dertig september.

VIERDE BESLUIT

Het vierde agendapunt wordt goedgekeurd: vanaf het jaar tweeduizend veertien vindt de jaarvergadering plaats op de tweede zaterdag van de maand maart om negentien uur.

VIJFDE BESLUIT

Het vijfde agendapunt wordt goedgekeurd: ondergetekende notaris krijgt de opdracht de statuten te coördineren aan de hiervoor doorgevoerde wijzigingen en een exemplaar ervan neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLUIT

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-FAK met zetel te Moerbeke-Waas, Statiestraat 39 of aan één van haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, eenieder met de macht afzonderlijk te handelen, een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingsadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen en het ondememingsloket

en het sociaal verzekeringsfonds teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren zowel voor het verleden als voor de toekomst.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

Notaris Koen Scheurweghs, plaatsvervanger van notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/02/2012
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

7 5 JA11.



Voorbehouden

aan het 8eigisch Steatsblac

*iaoszeo*







Ondernemingsar O S 4 3..' O.. 5.9 .,.._..6 6 .2 --. -

Benaming : Lifecapsule

voluit: Lifecapsule

Verkort :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Catharinadreef 30  2970 Schilde

Voorwerp akte :

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente

Sint-Job-in-'t-Goor, op negentien januari tweeduizend en twaalf, nog te registreren blijkt

" dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt:

Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lifecapsule

Zetel -: 2970 SCHILDE, Catharinadreef 30

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1. de heer DEMEYERE Paul Marie-Louise Peter, geboren te Antwerpen op achtentwintig mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2970 Schilde, Catharinadreef 30, weduwnaar van mevrouw CORNELIS Hilde Goverda Renata Maria. 2. de heer BONNAERENS Luc Brigitte Paul, geboren te Lokeren op twaalf november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 9160 Lokeren, Heilige Geestmolenstraat 164, echtgenoot van mevrouw DE CLEENE Myriam, geboren te Lokeren op drie december negentienhonderd negenenzestig. Gehuwd onder het wettelijk stelsel ingevolge akte verleden voor notaris Matthys te Lokeren op 2 juni 1992.

Identiteit der vennoten die hun inbreng nog niet hebben volstort en de bedragen van de nog niet volstorte inbreng  de heer Demeyere Paul voornoemd : dertigduizend euro (30.000,00 EUR), de heer Bonnaerens voornoemd : dertigduizend euro (30.000,00 EUR) Maatschappelijk kapitaal  Samenstelling  Volstort kapitaal - HONDERDDERTIGDUIZEND EURO (130.000,00 EUR) verdeeld in honderd dertigduizend aandelen op naam zonder nominale waarde, waarvan bij de oprichting volstort : zeventigduizend euro (70.000,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE39 0688 9431 0119 bij de DEXIA Bank te Brussel, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lifecapsule in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 januari 2012

Begin en einde boekjaar - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig

december tweeduizend en twaalf. "

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Op de laatspe blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdeling  Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Na de reservering voor de vorming van de wettelijke reserve, zal de winst worden uitgekeerd, dan wel worden geboekt op de post beschikbare reserve.

Verdeling vereffeninosaldo  Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmacht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. iedere zaakvoerder afzondèrlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt, tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger. "

Bij de oprichting worden de heer Paul DEMEYERE en de heer Luc BONNAERENS, beiden voomdemd, benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap, en dit voor de duur van de vennootschap.

Het mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissingen der Algemene vergadering.

Doel - De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- het ter beschikking stellen en beheren van een intemetplatform voor het bewaren van persoonlijke informatie, gegevens en boodschappen;

- de organisatie van en de deelname aan evenementen, voordrachten en seminaries met betrekking tot deze activiteiten, alsook de uitgifte van informatie, tijdschriften en boeken die betrekking hebben op deze activiteiten, dit zowel in elektronische als in papieren vorm;

het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of mandataris in ondernemingen en vennootschappen, doch enkel voor eigen rekening;

- Het nemen en ' beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, doch enkel voor eigen rekening;

- Het verlenen van dienst en adviezen, het management en beheer in de meest ruime zin van het woord aan en van bedrijven en ondernemingen van alle aard onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie, logistiek en informatica met uitsluiting van beleggingsadvies;

- evenementenbureau;

- het geven van voordrachten en seminaries

- uitgifte van boeken

uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen. Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zich interesseren of deelnemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan of andere waarborgen verstrekken. De algemene vergadering kan het maatschappelijk doel wijzigen onder de wettelijke voorziene voorwaarden.

Plaats, dag en uur jaarvergadering - De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni te 19.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats zoals aangeduid in de oproeping.

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Volmacht: De oprichters verlenen bijzondere volmacht, en dit tot wederroeping door de zaakvoerders van de vennootschap, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-Fak, met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Statiestraat 39, evenals

e aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de FOD Financiën, alsook bij een

e ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens ln de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --notaris Luc Bracke

N

r-I

N

N

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift,

13/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/02/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LIFECAPSULE

Adresse
CATHARINADREEF 30 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande