LIFECOACH.BE

Société en commandite simple


Dénomination : LIFECOACH.BE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 859.679.425

Publication

05/02/2014
ÿþ~*

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INBd~VI'm~nI~IV~~VNWMI

*iaosaeoe"

Ondernemingsnr : 0859.679.425

Benaming

(voluit) : LIFECOACH.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 28, 2520 Ranst

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en sluiting van vereffening

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten d.d. 20 december 2013. Uit de notulen blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

- de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen. De vergadering heeft besloten om de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden aangezien werd voldaan aan de voorwaarden die gesteld zijn door artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaarden dat:

" * er geen vereffenaar wordt aangeduid;

* er geen passiva zijn, zoals blijkt uit de afsluitende jaarrekening d.d. 20/12/2013;"

* alle vennoten aanwezig zijn en instemmen met dit besluit.

Het resterende actief wordt toebedeeld aan de vennoten.

- ingevolge de toebedeling van alle activa van de vennootschap aan de vennoten, kan de vereffening van de vennootschap onmiddellijk worden afgesloten.

- Ingevolge de ontbinding en de sluiting van de vereffening is er een einde gekomen aan het mandaat van de zaakvoerder, met name de heer Eric De Pooter. Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder.

- de boeken en geschriften van de vereffende vennootschap blijven gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard op volgend adres Antwerpsesteenweg 28 te 2520 Ranst.

- er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die aan een schuldeiser of vennoot toekomen en die niet konden worden afgegeven.

- ten einde de nodige formaliteiten m.b.t, deze ontbinding en sluiting van de vereffening te vervullen bij de diensten van de BTW en/of bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "FIDUCIAIRE CORNELIS & BUDTS", gevestigd te 2100 Antwerpen (district Deume), Bisschoppen hoflaan 384.

Voor ontledend uittreksel

getekend De Pooter Eric, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Kwejele,r4 ter rire° van ds 1?)rk

vem rq, hal él Aniwepon, o~

P 7 1l.!N, 2014

Griffie

Coordonnées
LIFECOACH.BE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 28 2520 RANST

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande