LIMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.812.043

Publication

03/04/2014
ÿþ Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

>-1 r Onderneiningsnr : * 5 if g - e4.2 , e y3

."-*,'

I Benaming (voluit) : LiMa

11 (verkort):

I Rechtsvorm " besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

IZetel :2640 Mortsel, Mechelsesteenweg 195

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : OPRICHTING Uit een akte verleden voor Meester Paul WELLENS, notaris met zetel te 2640 Mortsel, Eggestraat 28, op 17 maart 2014, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "G1MMO" werd opgericht als volgt:

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw VERHOEVEN Lily, geboren te Mortsel op vijf september negentienhonderd vijfentachtig, rijksregisternummer 85.09.05 052-94, wonende te 2550 Kontich, Bautersemstraat 22.

2. Mevrouw VERHOEVEN Mandy, geboren te Wilrijk op zeven juli negentienhonderd negenentachtig, rijksregisternunumer 89.07.07 306-44, wonende te 2550 Kontich, Bautersemstraat 22.

RECHTSVORM EN NAAM.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "LiMa".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA"; leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL.

1 De zetel van de vennootschap is gevestigd Mechelsesteenweg 195, 2640 Mortsel.

IZowel de maatschappelijke zetel als de uitbatingszetel van de vennootschap kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in België, binnen bet Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder 1 dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag, door eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, overgaan tot de oprichting van ' bijkomende uitbatingszetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots.

DOEL.

i De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in

het buitenland:

Ten eerste :

- Horeca-uitbating met beperkte eetgelegenheid, en in het bijzonder de uitbating van een broodjeszaak met toogverkoop, ronddragen van belegde warme en koude broodjes, verkoop van onder meer warme soep en snacks;

- Kleinhandel in brood en banket, zonder zelfde activiteit van bakker uit te oefenen;

I - Kleinhandel in andere voedingsartikelen; 1 Ten tweede

- Uitbating van kapsalons voor dames, heren en kinderen;

- Uitbating van een nagelstudio;

Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op _gel jk welke wijze, rechtstreeks of

vw~1~GndL' 11 l ~és~i". lû' . ./1'virfrib6snl>;

6~P8l(oophar7ciel te Antwerpen, op

k 2014

Griffie

Op de Laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

e gisch Staatsblad onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag ook belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen, aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Bovenstaande opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een bepaalde duur, om te eindigen op 30 september 2050, om middernacht.

KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op voormelde aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. door mevrouw VERHOEVEN Lily, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen;

2. door mevrouw VERHOEVEN Mandy, voornoemd, ten belope van vijftig (50) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

De vennootschap beschikt over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (E 6.200,00).

Het kapitaal is gedeeltelijk volgestort ten belope van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00

EUR).

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die Ibelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

! Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te I treden en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

IHij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Is een zaakvoerder, zijn de zaakvoerders of is een lid van het college van zaakvoerders bij het stellen van een verrichting of het nemen van een beslissing geplaatst voor een belang bedoeld in artikels 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, dan dient hij of dienen zij overeenkomstig dit artikel te handelen.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Ieder zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend, Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding.

ALGEMENE VERGADERING.

I Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, in de zetel van de vennootschap. I Ieder zaakvoerder is bevoegd de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer hij het nuttig vindt voor de I vennootschap.

{ De jaarvergadering komt jaarlijks bijeen op laatste maandag van de maand februari om zestien uur of op de 1 eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

I Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, worden de besluiten van de enige vennoot, die handelt als I algemene vergadering, vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

IHet is de vennoten niet toegelaten hun stem per brief uit te brengen

I Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek Ivan Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de 1 vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering







Voor- Luik B - vervolg

9 behouden aan het

behoren.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

WINST.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten

honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is

bepaald in artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN:

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op één april tweeduizend veertien, en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

De oprichters verklaren dat uit ter goeder trouw verrichte schattingen is gebleken dat de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria, vermeld in artikel 15 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen voldoet, en dus niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. Iedere vennoot heeft dus individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De oprichters verklaren door ondergetekende notaris lezing te hebben gekregen van artikel 212 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een natuurlijk persoon slechts de enige vennoot kan zijn van één enkele besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dat deze geacht wordt hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

BEKRACHTIGING VERBINTENISSEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 60:

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1. Mevrouw VERHOEVEN Lily, wonende te 2550 Kontich, Bautersemstraat 22;

2, Mevrouw VERHOEVEN Mandy, wonende te 2550 Kontich, Bautersemstraat 22, die beiden aanvaarden en beiden bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet. Hun mandaat zal bezoldigd zijn, en de modaliteiten van de bezoldigingen zullen beslist worden door de algemene vergadering.

Volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Suzanne Smulders, boekhouder B.i.b.f Lidnr 203117, met recht van indeplaatstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten bij het sociale secretariaat en het ondernemingsloket, ten einde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank der On. memingen.

De oprichters verlenen mevrouw Smulders tevens de . evoegdh : id om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de belasting o !-r de to=? ' oegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (get.) notaris P.ul -11

JrÀ>1

Tegelijk hiermee neergelegd: Afschrift van het proces-verbaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LIMA

Adresse
MECHELSESTEENWEG 195 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande