LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.634.432

Publication

30/01/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

~~ J~~ 4:? Ei~~~il!'4'Qjl

~~E~~-~y~~G~~ i~~ C~ `? s

tran Koophondbi te Aniworponi oie

16 LW 201

Griffie

Ondernemingsar : BE0434.634.432

ij Benaming (voluit) : "LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ"

(verkort) : LVM

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 76 bus 6

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte : NV: ONTBINDING -- SLUITING VEREFFENING

Uit een akte op 20 december 2012 verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout,j geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 24 december 2012; Boekti 190, blad 85 vak 15; Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR); De wn eerstaanwezend Inspecteur, J.

ii Rombouts, BLIJKT DAT: i

De vergadering kennis nam van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 11 december,; 2012, dat het voorstel tot ontbinding toelicht, op basis van een staat van activa en passiva afgesloten;; op 10 december 2012. Zij nam tevens kennis van het verslag van Gerard Hof, bedrijfsrevisor tee kantore Zesdagmaalstraat 3, 3040 Huldenberg over deze staat van activa en passiva. Deli

i vergadering sloot zich aan bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

De vergadering besloot vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Zij stelde vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

De vergadering besloot dat de vereffening meteen gesloten wordt daar de aandeelhouders'i

verklaren:

i - in verhouding tot hun aandelenbezit alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te

,;

nemen;

- dat de vennootschap thans geen schulden heeft, en in de mate dat er nog zouden blijken dat deze

j schulden door de comparanten in verhouding tot hun aandelenbezit integraal ten laste genomen;;

worden en zij zich verbinden deze aan te zuiveren met hun vermogen; ij - dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van heden ten minste vijf (5) jaar

bewaard zullen blijven in de woning van mevrouw Margaretha Maria TONNAER, geboren te Melick

jj en Herkenbosch (Nederland) op 21 januari 1950, te 3680 Maaseik, Javanastrata 107. ;

Il De vergadering machtigde Lenaerts-Heremans & C° ten kantore te 2600 Berchem (Antwerpen),ji Berchemstadionstraat 76 bus 6 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid totii indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om zowel naar aanleiding van deze alsi: ji vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervuilen bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten, de Btw-administratie en alle andere overheidsinstanties ij en belastingdiensten.

ii Voor beknopt uittreksel, ii

ij Samen hiermee neergelegd: uitgifte met volmacht en verslagen. ji

ü De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM) ..

,

" i

,1 1~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 03.07.2012, NGL 25.07.2012 12330-0258-013
10/06/2011
ÿþMod 2.0

Ondernemingsnr : 0434.634.432

Benaming

(voluit) : Limburgse Vastgoed Maatschappij

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 76 bus 6 te 2600 Berchem

Onderwerp akte : ontslag en benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uit de Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 17 mei 2011 op de maatschappelijke zetel wordt het volgende beslist:

Met algemeenheid van stemmen wordt het ontslag van de voltallige raad van bestuur met onmiddellijke ingang aanvaard.

De heer Chockalingam RAMANATHAN en mevrouw Sivasakthi RAMANATHAN worden bedankt voor bewezen diensten in. hun mandaat als bestuurder.

In hun vervanging wordt voorzien door aanstelling met algemeenheid van stemmen van de volgende nieuwe bestuurders met ingang van 17 mei 2011:

Mevrouw Margaretha M. TONNAER, wonende te 3680 Maaseik, Javanastraat 107

PROJECT MANAGEMENT BELGIE NV, ondernemingsnummer NN 0476.020.669 met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Berchemstadionstraat 76 bus 6, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Margaretha M. Tonnaer.

Deze bestuursmandaten worden kosteloos uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de aandeelhouders.

Onmiddellijk na deze algemene vergadering is de Raad van Bestuur in Raad verenigd. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

De voltallige Raad van Bestuur heeft beslist om PROJECT MANAGEMENT BELGIE NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Margaretha M. Tonnaer met ingang van heden aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

PROJECT MANAGEMENT BELGIE NV

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

mevrouw Margaretha M. Tonnaer

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen .bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

II

A

u

iw

in

V beh aa Bel 5tao

*11086960*

bargeleel t~~çyr ~ .E~~~.9~y~-~ :-È [~~ R/{~~ i'.en~Î~~~/4fJf' ~M ll~~Pi~+Yi~ op

3 0 MEI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 27.05.2011 11124-0312-013
24/05/2011
ÿþ mod 2.1





Luik 13

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Neergelegd ter griffie von de Rechfbt

113

Win Koophandel te Anhir per, op

1 2 MEI 2011

Griffie

IIII

*11077822*

Vo" behoi aan Belg Staat IA

u

I

'O'

1111

INI

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan Eyskens te Weelde (Ravels), geassocieerd notaris, op 16! maart 201 I, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 21 MAART 2011 boek 675 folio 100 vak; 02. Ontvangen : vijfentwintig euro. R : 25 Euro Voor De Ontvanger, (get.) J. VAN DEN BROECK, en op 11 april 2011, geregistreerd te Turnhout, 2e kantoor der registratie, op 13 APR. 2011 boek 677 folio 34 vak 14.; Ontvangen : vijfentwintig euro. R : 25 Euro De Ontvanger, Vr. de E.a. Inspecteur wn De Verificateur (get.) L.: i PASTUER.

DAT:

1) de aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam enlof gedematerialiseerde effecten.

2) de statuten volledig geherformuleerd werden om ze aan te passen aan voorgaand besluit en aan de huidige; stand van de vennootschappenwet, en hieruit blijkt ondermeer: dat de vennootschap een handelsvennootschap is die de rechtsvorm heeft aangenomen van een naamloze: vennootschap, met als naam "LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ", in het kort "L V M".

Beide namen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

De zetel is gevestigd te 2600 Berchem (Antwerpen), Berchemstadionstraat 76, bus 6.

De vennootschap heeft tot doel :

De aankoop en verkoop van gronden, het uitvoeren en doen uitvoeren van grondwerken en wegenaanleg, het; oprichten of doen oprichten van gebouwen, de aan- en verkoop van gebouwen en alle andere onroerende: goederen, huren en verhuren van gebouwen en gronden, het optreden als bouwpromotor, het huren en verhuren; van personeel, de handel in bouwmaterialen, alles hetzij geheel voor eigen rekening, dan wel in vereniging met! derden; en het verrichten van alle handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel in binnen- als in; buitenland.

Deze benamingen genomen in de meest ruime zin en zonder uitzondering, alsmede het deelnemen in andere! ondernemingen met een gelijkaardig of gelijklopend doel.

De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect; betrekking hebben op haar hoofddoel en die er de uitbreiding of uitbating van zouden kunnen bevorderen in: welk land ook. De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijze belangen mogen hebben in alle ondernemingen, verenigingen of maaschappijen die een gelijkaardig, gelijklopend of: overeenstemmend doel hebben of geacht worden het doel van de vennootschap te beïnvloeden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of; onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende! goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door! haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking; ervan te bevorderen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt honderd drieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig; euro en zesenzeventig eurocent (123.946,76E), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderd vijftigste van het; kapitaal.

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. De jaarvergadering heeft plaats de _derde.vrijdag_yan_de_maand mei om.achttien.uur.dndien_deze_dag:een feestdag is_op.de.eerstvolgende werkdag__:.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsn r : 0434.634.432

Benaming : LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ (voluit)

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Berchemstadionstraat 76 bus 6

2600 Berchem (Antwerpen)

Onderwerp akte :OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN - HERFORMULERING STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het.

Belgisch

Staatsblad

op hetzelfde uur. De Jaarvergaderingen worden gehouden in de gemeente waar de zetel der vennootschap is gevestigd en, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel der vennootschap.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming van wensen deel te nemen

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

- de houders van aandelen aan toonder uiterlijk drie dagen voor de voorgenomen vergadering hun aandelen dienen te deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de financiële instelling aangewezen in de oproeping.

De bestuurders en de commissaris(sen) zijn vrijgesteld van iedere formaliteit en mogen, of zij aandeelhouder zijn of niet, steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

Aandeelhouders mogen zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, drager van een schriftelijke volmacht.

Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. De raad van bestuur bepaalt de uitbetalingsmodaliteiten van eventuele dividenden of interim-dividenden. Alle kapitaalaandelen worden bij de vereffening gelijk berechtigd, rekening houdend met hun volstorting.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor de leiding der vennootschap en kan alle verrichtingen van intern bestuur uitvoeren die nodig of dienstig zijn om het doel der vennootschap te verwezenlijken. Al hetgeen niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als kollege, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, waaronder begrepen zijn zowel elk optreden in en buiten rechte als alle handelingen waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij een gedelegeerd bestuurder alleen, hetzij twee bestuurders samen.

VOOR UITTREKSEL

Notaris Christiaan Eyskens





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte niet in getal en akte in getal, gecot3rdineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2010 : AN264123
07/06/2010 : AN264123
04/06/2009 : AN264123
21/05/2008 : AN264123
29/05/2007 : AN264123
08/02/2007 : AN264123
31/05/2005 : AN264123
23/06/2004 : AN264123
07/07/2003 : AN264123
15/06/2002 : AN264123
23/08/2001 : AN264123
19/10/1994 : AN264123
01/01/1992 : AN264123
02/06/1990 : AN264123
23/07/1988 : AN264123

Coordonnées
LIMBURGSE VASTGOED MAATSCHAPPIJ

Adresse
BERCHEMSTADIONSTRAAT 76, BUS 6 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande