L'IMMOBILIERE BELGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L'IMMOBILIERE BELGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.712.011

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.04.2014, NGL 31.07.2014 14392-0273-012
16/08/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111111103R11111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Aleergelagd te(gritfie van de Rechtbank van Koophandel te Antwarpen, op

t) G 06, 913

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.712.011

Benaming

(voluit) ; L'IMMOBILIERE BELGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Het blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders, opgemaakt door notaris Marc van Nuffel te Antwerpen op 31 juli 2013, dat volgende beslissingen werden genomen

L (a) Kennisneming en bespreking van het fusievoorstel de dato 30 mei 2013, opgesteld door de zaakvoerster overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 5 juni daarna en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het wetboek van vennootschappen in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 14 juni daarna onder nummer 13090261, en waarvan de aandeelhouders kosteloos een exemplaar kunnen bekomen overeenkomstig artikel 720, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

(b) Goedkeuring van het fusievoorstel en besluit tot fusie door overneming van de naamloze vennootschap A.P.S., met zetel te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25 en ondernemingsnummer 0435.492.089 door overdracht door deze vennootschap tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid L'IMMOBILIERE BELGE, houdster van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,

(c) Omschrijving van de over te dragen bestanddelen van activa en passiva en vaststelling van de overgangsvoorwaarden.

II. Wijziging doel van de overnemende en overgenomen vennootschappen na vaststelling dat het doel van de overgenomen vennootschap en de overnemende vennootschap niet overeenstemmen, en dit overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen,

De nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt, na kennisneming van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan met aangehechte staat van actief en passief, in uitvoering van artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Het beheer, dit is het technisch, administratief en financieel organiseren en begeleiden van een kantoor door middel van de terbeschikkingstelling van een volledige materiële infrastructuur, hierin begrepen de aankoop, de verkoop en het verhuren van lokalen, allerlei materieel, evenals het terbeschikking stellen van nutsvoorzieningen , secretariaat en gekwalificeerde medewerkers.

Il. Het verschaffen van algemene diensten op het vlak van informatie, vorming, informatica en organisatie van de bibliotheek.

Ili. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennoot-

schappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in binnen- ais in buitenland".

III, Vaststelling dat de opschortende voorwaarden waaronder het besluit tot fusie werd genomen door de buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, en waarvan door ondergetekende notaris verslagschrift werd opgemaakt op 31 juli 2013, thans vervuld zijn, en de overgenomen vennootschap dientengevolge opgehouden heeft te bestaan.

Zij beslist dan ook dat de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening die zal worden opgemaakt na deze fusie, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op 31 juli 2013, datum van de verwezenlijking van de fusie, te weten 1) mevrouw CLAESSENS Monique Maria Martha Constance, (rijksregisternummer 55.04.10-372.26), wonende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25 en 2) de heer JORISSEN Philippe Ludovicus Stephanie, wonende te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25.

IV. Vaststelling dat uit de gegevens van de laatst afgesloten boekjaren blijkt dat de overnemende vennootschap na de fusie nog beantwoordt aan de criteria opgesomd in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, en dat bijgevolg geen commissaris dient te worden aangesteld.

V. Vaststelling van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten vast, rekening houdend met de hiervoor genomen beslissingen,

VI. Machtiging aan notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen om zorg te dragen voor onderhavige wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verschelden Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, kantoorhoudende te Schaliënstraat 3, 2000 Antwerpen, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Marc Van Nuffel

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift en volmacht.

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.04.2013, NGL 09.07.2013 13303-0451-011
14/06/2013
ÿþ7 ~" . Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

Neergefegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffi% 5 el te-0

Ondernemingsnr : 0404.712.011

Benaming

(voluit) : L'IMMOBILIERE BELGE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 25, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel d.d. 3010612013: L'IMMOBILIERE BELGE BVBA  A.P.S. NV

Uittreksel uit fusievoorstel d.d. 30 mei 2013 uitgaande van de bestuursorganen van de BVBA L'IMMOBILIERE BELGE en de NV A.P.S.

"A. Doelstelling

De zaakvoerder van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA en de raad van bestuur van A.P.S. NV leggen volgend; fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering; der aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen -- zowel de rechten als de! plichten  van de NV A.P.S., overgaat naar de BVBA L'IMMOBILIERE BELGE op basis van de balans per 31 december 2012.

De fusie tussen beide vennootschappen is aangewezen om redenen van kostenbesparingen en administratieve; vereenvoudiging.

L'IMMOBILIERE BELGE BVBA bezit reeds aire (4.188) aandelen van A.P.S. NV, zodat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2013 zijn voor rekening van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge; art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Aile kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door L'IMMOBILIERE BELGE BVBA. B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal -- zetel

B.1. L'IMMOBILIERE BELGE BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA bedraagt ¬ 18.600,00 en wordt; vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke; benaming "L'IMMOBILIERE BELGE".

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0404.712.011, en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Rect° : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

.J.2

Het maatschappelijk doel van L'IMMOBILlERE BELGE BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de verwerving, hetzij alleen, hetzij in deelneming, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van onroerende goederen, hun verkaveling, de ruiling, de exploitatie, de al dan niet gemeubelde huur en verhuring, de verkoop, het bestuur, de inrichting, en wijziging hiervan.

Zij kan aile handelingen stellen die van aard zijn de hiervoor vermelde handelingen te ontwikkelen, te vergemakkelijken, te bevoorraden en te waarborgen, occasioneel kan zij leningen aangaan en toestaan aan derden."

B.2. A.P.S. NV

Het maatschappelijk kapitaal van A.P.S. NV bedraagt ¬ 211.000,00, en wordt vertegenwoordigd door 4.188

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "A.P.S.".

De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 25, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0435.492.089, en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van A.P.S. NV luidt als volgt

`De vennootschap heeft tot doel:

1. Het beheer, dit is het technisch, administratief en financieel organiseren en begeleiden van een kantoor door

middel van de terbeschikkingstelling van een volledige materiële infrastructuur, hierin begrepen de aankoop, de verkoop en het verhuren van lokalen, allerlei materieel, evenals het eerbeschikking stellen van nutsvoorzieningen, secretariaat en gekwalificeerde medewerkers.

Il. Het verschaffen van algemene diensten op het vlak van informatie, vorming, informatica en organisatie van de bibliotheek.

111. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde-elementen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties,

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

ln algemene regel mag de vennootschap alle financiële, burgerrechtelijke, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in binnen- als in buitenland."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van A.P.S. NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA, is vastgesteld op 1 januari 2013.

D. Rechten van aandeelhouders

A.P,S. NV heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouder(s) van A.P.S. NV.

De rechten van de aandeelhouders van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA blijven ongewijzigd.

E. Bijzondere voordelen

Aan de raad van bestuur, resp. zaakvoerder, worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

.13

F. Overdrachten in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsanerings-decreet

A.P.S. NV is eigenaar van volgend onroerende goederen:

1. In een gebouw aan de Bourlastraat 19, 2000 Antwerpen, gekend ten kadaster wijk C, nummer 1031/D/3,

voor een grootte van 842 m2:

een winkelpand gelegen op de gelijkvloerse verdieping (onroerend goed 1);

2. Een woonhuis gelegen te Jan Van Rijswijcklaan 25, 2018 Antwerpen, gekend ten kadaster wijk K, nummer 1554/R15, voor een grootte van 274 m' (onroerend goed 2);

3. In een appartementsgebouw gelegen aan de Jan Van Rijswijcklaan 34, 2018 Antwerpen, gekend ten

kadaster wijk K, nummer 1557/1/2 voor een grootte van 575 m2:

- een appartement gemerkt 'D', gelegen op de eerste verdieping (onroerend goed 3);

4. In een parkinggebouw aan de Kammenstraat 2, 2000 Antwerpen, gekend ten kadaster wijk D, nummer 4611C, voor een oppervlakte van 1.569 m2:

- 10 parkeerplaatsen dragend nummers 1 t/m 10, gelegen op de derde kelderverdieping (onroerend goed 4);

5. In een gebouw gelegen te Oudaan 3, 2000 Antwerpen, gekend ten kadaster wijk D, nummer 1572/F:

" - 1 parkeerplaats, met nummer 223, gelegen in de ondergrondse verdieping (onroerend goed 5);

6. In een appartementsgebouw aan de Kustlaan 65, 8000 Brugge-Zeebrugge, gekend ten kadaster sectie P,

nummer 66/K, voor een gezamenlijke grootte van 492 m2:

- een appartement gemerkt '2.1' links

- een appartement gemerkt '2.2' rechts

(onroerend goed 6);

7. In een appartementsgebouw, gelegen aan de Hoevensebaan 184-222, 62, 2950 Kapellen, gekend ten

kadaster sectie E, nummer 40 D, voor een grootte van 108.046 m2:

- een appartement gemerkt '62' op de tweede verdieping;

- een autostaanplaats met afgesloten berging gemerkt '11',gelegen in de ondergrondse verdieping; (onroerend goed 7);

8. In een appartementsgebouw, gelegen aan de Zeedijk 464/465, 8300 Knokke-Heist, gekend ten kadaster

sectie E, nummer 103, voor een grootte van 750 m2:

- het appartement A gelegen op de 5e verdieping;

- een kelder met nummer 5A, gelegen in de kelderverdieping

(onroerend goed 8);

9. in een appartementsgebouw op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Jozef Nellenslaan 95, 8300

Knokke-Heist, gekend ten kadaster sectie E, nummer 142, voor een grootte van 396 m2:

- een garagebox met kenmerk G.4, gelegen op de kelderverdieping (onroerend goed 9);

10, Een appartementsgebouw, gelegen te 2170 Merksem, Ringlaan 44, gekend ten kadaster wijk B, nummer 364/N19, voor een grootte van 178 m2 (onroerend goed 10).

Ingevolge de fusie vindt aldus een overdracht van grond plaats in de zin van artikel 2, 18°, f) van het Bodemsaneringsdecreet en moet het fusievoorstel begrepen worden als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden overeenkomstig artikel 2, 19°, b) van het Bodemsaneringsdecreet.

De overgenomen vennootschap verklaart dat zij de bodemattesten m.b.t. de goederen heeft aangevraagd bij de Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) en de inhoud ervan heeft meegedeeld aan de overnemende vennootschap, conform artikel 101, §1 van het Bodemsaneringsdecreet.

Overeenkomstig artikel 101, §2 van het Bodemsaneringsdecreet moet de inhoud van het bodemattest worden opgenomen.

Met betrekking tot het onroerend qoed 1 werd op 24 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

".. 2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op de laats e blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" " . . . " " " . A I. I / " . .

Luit: B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

../4

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 03.12.2008.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 03.12.2008

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek Terrein van de Velde, Blauwtorenplein 10, 2000 Antwerpen

(M288195}

AUTEUR: Greet Ceulemans Milieu-Advies BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende Informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staaf niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.belinzage

te Mechelen, 24.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 2 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt

".. 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot do

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling:: www.overdracht.ovam.be.

3 . Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 3 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt ais volgt:

".. 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~.. . _ ~

~ - ~ ~ ~ " ~ , , ~ , ~ - - ~ ~ ~ ~ - - I I . II ~ ~ I I

LuikB - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

../5

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 4 werd op 24 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

". 2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze

grond. De OVAM beschikt voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 02.12.1999.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

DATUM: 02.12.1999

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Parking Brabo, Kammenstraat 2, 2000 Antwerpen

(02620011Nf1/1254)

AUTEUR: Soresma NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

7 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de O VAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

te Mechelen, 24.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 5 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

" ". 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdrachtovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 6 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

' . 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I éiilc B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : }facto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

../6

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 7 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

".. 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheld van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 8 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt

".. 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet, Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voorde juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend goed 9 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt

".. 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend

bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

a i

Luik13 - Vervolg

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..7

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

Met betrekking tot het onroerend voed 10 werd op 2 april 2013 een bodemattest afgeleverd waarvan de inhoud luidt als volgt:

". 2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen warden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 02.04.2013

Eddy Van Dyck,

afdelingshoofd"

G. Statutenwijzigingen

De statuten van L'IMMOBILIERE BELGE BVBA worden aangepast, teneinde het maatschappelijk doel van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de activiteit van de overgenomen vennootschap."

Opgemaakt te Antwerpen op 30 mei 2013.

L'IMMOBILIERE BELGE BVBA,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

Monique Claessens.

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.04.2012, NGL 01.08.2012 12390-0143-011
06/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 03.05.2011 11101-0494-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.04.2009, NGL 03.08.2009 09536-0234-010
27/08/2008 : AN011479
10/08/2007 : AN011479
29/03/2007 : AN011479
26/05/2005 : AN011479
20/07/2004 : AN011479
22/03/2004 : AN011479
18/05/1999 : AN011479
01/01/1997 : AN11479
22/12/1995 : AN11479
01/01/1995 : AN11479
01/01/1993 : AN11479
01/01/1992 : AN11479
22/11/1991 : AN11479
01/01/1989 : AN11479
01/01/1988 : AN11479
28/10/1986 : AN11479

Coordonnées
L'IMMOBILIERE BELGE

Adresse
JAN VAN RIJSWIJCKLAAN 25 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande