LINE-R V.O.F.

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LINE-R V.O.F.
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 598.715.276

Publication

27/02/2015
ÿþ Maa wao 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

1~- t r-,

11111111111111111111111

*15032299*

1NI L. t.,. i l e iH. t,... ;.-.

1 T FEB. 2815

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPUlifed. MECHELEN



Ondernemingsnr : 59 g . 9-45: e- ~ G

Benaming

(voluit) : LINE-R V.O.F.

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Mechelsesteenweg 32A - 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte opgesteld te Heist-op-den-Berg op 11 februari 2015 en geregistreerd te Mechelen op 17 februari 2015, blijkt dat zijn bijeengekomen:

11 De Heer Rudi DUBOIS, wonende Huttestraat 14, 1670 Pepingen, geboren te Halle op 09 augustus 1966 2/Mevrouw Magda YULIYANOVA, wonende te 9253 Kamen Dyal (Bulgarije), geboren te Provadia ( Bulgarije) op 01 december 1984

Voormelde contractanten hebben besloten hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld ais volgt

I. Benaming-zetel-doel-duur

Artikel 1 : de vennootschap onder firma heeft ais maatschappelijke benaming LINE-R VOF

Artikel 2 : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Mechelsesteenweg 32A Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het Vlaams Gedeelte van het land worden overgebracht.

Artikel 3 : de vennootschap heeft tot doel :

1.Het verlenen van commerciële- en administratieve diensten en consultancy op het gebied van management, verkoop, publiciteit en public relations in de sportsector.

2.Groot- en kleinhandel in fietsen en aanverwante producten

3.Organisatie van sportevenementen

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel, Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op heden.

Il. Vennoten

Artikel 5: Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn, niettemin lastens de vennootschap.

Artikel 6: Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle mede-vennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7: De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van aile mede-vennoten overdragen of afstaan.

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten over op zijn erfgenamen.

Artikel 8: Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van', verzending van deze brief. Indien dit ontslag als gevolg heeft dat er nog slechts één vennoot overblijft , wordt de vennootschap in vereffening gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

III. Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9: Bij de oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijftronderd euro ( 500,00 E). Het kapitaal is volledig geplaatst en verdeeld in 50 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Hiervan wordt door de heer Dubois een bedrag van ¬ 300,00 volgestort, wat overeenkomt met 30 aandelen.

Door mevr. Yuliyanova wordt een bedrag van ¬ 200,00 volgestort, wat overeenkomt met 20 aandelen.

Deze gelden worden gestort op haar rekening bij Crelan en zijn ter beschikking vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

IV. Bestuur- Vertegenwoordiging- Controle

Artikel 10: De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerder optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist, en onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties.

Artikel 11: Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder, Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

De vennoten moeten gezamenlijk tekenen voor elke overeenkomst waarvoor een authentieke akte dient opgemaakt te worden.

Artikel 12: iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven notulen in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V. Algemene vergadering

Artike113: De algemene vergadering , rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst

3)wijziging van statuten

Artikel 14: De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der

aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen

van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd,onverminderd het bepaalde onder artikel 8 en 19.

Artikel 15: Iedere vennoot heeft recht op één stem,

Artikel 16: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om

20 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is ,komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone

zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks

vereist, De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene

vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene

vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de

vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar- Jaarrekening-Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar. Op éénendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op éénendertig december 2015, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen. Het eerste boekjaar loopt derhalve van heden tot 31 december 2015.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene onkosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken.

Het saldo geeft de nettowinst aan. De eventueel aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding of een dividend toe te kennen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Indien nodig worden gebeurlijke verliezen door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VIL Ontbinding- Terugtrekking van een vennoot

Artikel 19: De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting,de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring ,de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van

k

een vennoot De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20: In geval van ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht cm één of meerdere vereffenaars aan te stelten, hun bevoegdheden te bepalen en hun vergoeding vast te stelten.

Artikel 21: In aile gevallen van ontbinding wordt het netto actief van de vennootschap verdeeld volgens de ingebrachte kapitalen.

VIII. Diverse bepalingen

Artikel 22: Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het wetboek van vennootschappen.

Alle verplichtingen, en de gevolgen van deze verplichtingen, en alle activiteiten die in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht sinds één januari 2015 worden door de vennootschap overgenomen.

Als zaakvoerder voor onbepaalde tijd wordt de heer Dubois Rudi, voornoemd, aangeduid die zijn mandaat aanvaardt,

De oprichters verklaren volmacht te geven aan de BVBA Luc Torrs, waarvan de kantoren zijn gevestigd te Heist-op-den-Berg, Mechelsesteenweg 32A, ten einde aile formaliteiten te vervullen op het ondememingsioket en bij de diensten van de BTW, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor latere wijziging, aanpassing of schrapping ervan alsmede alle nodige aansluitingen te verrichten die verband houden met de ' oprichting van de vennootschap.

Voor éénsluidend afschrift

Opgesteld te Heist-op-den-Berg op 11 februari 2015

Rudi Dubois

zaakvoerder

Voor-

'behouden

aan het

BeI isch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LINE-R V.O.F.

Adresse
MECHELSESTEENWEG 32A 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande