LINGERIE VASI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINGERIE VASI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.041.295

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 20.06.2014 14198-0119-008
22/07/2014
ÿþmod 11.1

#~ lrlj:t ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIiiuI)11111in~iigi III



Ondernemingsnr : 0849.041.295

il

Benaming (voluit) :Jamu Belux

il (verkort) :

ii

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 4111A

8380 Brugge (Zeebrugge)

: Onderwerp akte : Naamswijziging

ii Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 25 juni 2014, neergelegd; i voor registratie, dat de algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen:

i: Wijziging van de naam van vennootschap.

De vergadering heeft besloten de naam van de vennootschap te wijzigen in "Lingerie Vasi". De eerste zin van artikel 1 van de statuten zal bijgevolg als volgt luiden: De vennootschap neemt de vorm aan :: van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Lingerie Vasi Volmacht voor de coördinatie van de statuten.

De vergadering heeft aan de zaakvoerder alle machten verleent om de gecoördineerde tekst van d& statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de; bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten.

Notaris Herbert STYNEN

BE

MONITEUR

1 4 -07-LGISCH ST,



BEL;;; NCCnCCLCGD

20W Griffie Rechtbank Koophandel

\A-!:-_,' _ 0 4 JUL 2014

' Gent Mag e] Brugge

Dc

griffior



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304985*

Neergelegd

26-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0849041295

Benaming (voluit): Jamu Belux

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8380 Brugge, Brusselstraat 41 bus 1A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor Jef VAN ERMENGEM, notaris-plaatsvervanger benoemd ter tijdelijke vervanging van Herbert STYNEN, notaris met standplaats te Kasterlee, ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Turnhout van 28 augustus 2012 op 26 september 2012, neergelegd vóór registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht:

1. Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Jamu Belux".

2. Zetel: 8380 Zeebrugge, Brusselstraat 41/1A

3. Oprichters: De heer Van Den Eynde Patrick, geboren te Geel op 13 juni 1968, en zijn echtgenote, mevrouw Der Kinderen Hilde, geboren te Turnhout op 5 juni 1967, samen wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Herentalsesteenweg 54.

4. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

5. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met fractiewaarde.

6. Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december. Op éénendertig december van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op 31 december 2013.

7. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting. Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot. Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap nog slechts één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot of door één of meer natuurlijke personen, door hem benoemd, optredend in plaats van de algemene vergadering. Indien de vennootschap bestuurd wordt door één zaakvoerder kan deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Indien de vennootschap meerdere zaakvoerders telt treden deze op als college waarbij ze beslissen met een eenvoudige meerderheid van stemmen. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris. De vennootschap wordt bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte vertegenwoordigd, door de zaakvoerder, als er maar één is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn, of door haar bijzondere mandatarissen, binnen de grenzen van hun mandaat. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd. De comparanten beslissen om het aantal zaakvoerders vast te stellen op één en stellen tot deze functie aan, de heer Patrick Van den Eynde, voornoemd, die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij wordt benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

9. Doel: De vennootschap heeft tot doel: de import en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, vervaardiging en productie van en in garens, textiel en textielproducten ongeacht de aard van de vezel, kunststofproducten, alle dames-, herenen kinderkleding, zowel bovenkleding als onderkleding; de import en export, groot- en kleinhandel in alle grondstoffen en artikelen en producten van de textiel- en kledingnijverheid; de import en export, groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, de handel in en de fabricage van alle schoonheidsproducten, cosmetica, reukwerken, fantasieartikelen en juwelen, alle materialen en artikelen die verband houden met lichaams-, huid- en haarverzorging; Detailhandel in dames-, heren-, baby-en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in kledingaccessoires

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in baby- en kinderbovenkleding in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in herenbovenkleding in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in damesbovenkleding in gespecialiseerde winkels; Kleinhandel in schoenen, lederwaren, juwelen en handtassen; Detailhandel in kleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels; Kleinhandel in hoeden, handschoenen, dassen, ceinturen,paraplu s, etc.; Groothandel en kleinhandel in parfumerieën en cosmetica; Groothandel in onderkleding, lingerie en strand- en badkleding in gespecialiseerde winkels; Groothandel en kleinhandel in toiletartikelen; Commissionair in de meest ruime zin; Beheer van eigen onroerend goed; De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijze die zij best geschikt zal achten. Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland. Zij mag ondermeer onroerende goederen, huren, verhuren, verkopen, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

10. Jaarvergadering: De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde dinsdag van de maand juni, om 20.00 uur. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde dinsdag van juni van het jaar 2014.

11. Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de BVBA Hegimatt, met zetel te 2460 Kasterlee, Retiesebaan 9, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Notaris Jef Van Ermengem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/02/2015
ÿþº%nad 2.1

_.,... . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

111301

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

e

NEERnELL,Gri

Griffie Rechtbank Koophandel

o Z FEB 2015

Gent Afdeling ite 9 Brügge ~e griffrA,-

©ndernemingsnr : 0849.041.295

Benaming

(voluit) : Lingerie Vasi

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Brusselstraat 41/1A, 8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De algemene vergadering, gehouden op 16 januari 2015, beslist volgende wijziging te aanvaarden:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gewijzigd van Brusselstraat 41/1A, 8380 Brugge (Zeebrugge) naar Herentalsesteenweg 54, 2460 Kasteriee (Lichtaart)

Deze wijziging gaat in vanaf 16 januari 2015

Getekend , Van Den Eynde Patrick, handelend als zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0297-008

Coordonnées
LINGERIE VASI

Adresse
HERENTALSESTEENWEG 54 2460 LICHTAART

Code postal : 2460
Localité : Lichtaart
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande