LINKMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LINKMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.005.910

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 18.07.2014 14320-0186-013
27/07/2012
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblv

Mod PDF 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 8 JULI 2012

Ondernemingsnr : 0833.005.910

Benaming (voluit) : LINKMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Molenweg 57, 2940 Stabroek, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :WIJZIGING ADRES MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst

Tijdens de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten maatschappelijke zetel op 26/06/2012 en waarop gans het maatschappelijk kapitaal aanwezig was, werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar:

Fortsteenweg 7

2950 Kapellen

Dit met ingang vanaf 26/06/2012.

De Puydt Philippe,

Zaakvoerder.

Bijlagen bii het-Belgisch-Staatsblad- 2.7-471201-2 -- Annexe s-du-Moniteur belge

u I 3I3 II3 0~3I4"

Op de laatste vernier-en ' f ectá :"NOWni hóèderiigheiti irait de líistrurnintèreridé nolarrs, liétzlj vert'r 'Mpëésií(Obton)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Noern en handteitenln,.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 05.07.2012 12260-0534-013
01/02/2011
ÿþ Maa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111111 " 110111 7185'

1

Ondernemingsnr : `3 Benaming

(voluit) : LÎnkman

Hoorge:ci ' 27> .-Co m'a do í3c~.~eLie

UR kg ;ati..~ ~. º%iidworpia4 o JAN. 211

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Molenweg 57 te 2940 Stabroek

Onderwerp akte : oprichting bvba

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Joseph Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen. (Ekeren) op 18 januari 2011, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel:

1. Oprichters:

De heer DE PUYDT Philippe, geboren op 8 juni 1979 en mevrouw DE VEUSTER Kato, geboren op 3

februari 1979, beiden wonende te 2940 Stabroek, Grote Molenweg 57

2. rechtsvorm en benaming: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd: "Linkman".

3. zetel: 2940 Stabroek, Grote Molenweg 57

4. doel:

Informatica en aanverwante activiteiten waaronder : computeradviesbureau, verlenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende program matuur(software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het bieden van de beste oplossing

realisatie van programma's en gebruiksklare systemen, analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inca. systemen van automatische data identificatie : ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale programmatuur.

Het verlenen van advies m.b.t. informaticaprogramma's, het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

Databanken : de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van'. bestaande gegevens uit verschillende bronnen, de opslag van gegevens door middel van een computerrecord. in een bepaald formaat, ter beschikking stellen van databank door het leveren van gegevens in bepaalde', volgorde on-line of door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor', iedereen of voor bepaalde groep gebruikers door middel van listings, enz.

Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur.

Alle overige activiteiten ivm computers die bijdragen tot het realiseren van het maatschappelijk doel van de'. vennootschap.

Consulting en advies op het gebied van management, marketing, aankoop, beheer, rekrutering en selectie,' communicatie, distributie, horeca, fiscaliteit, alle financiële producten en verzekeringen, media en engineering, verkoop en commerciële support evenals de marketing, introductie en uitoefening ervan.

Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgang brengen van

organisatiesystemen , het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in

verband met commercieel, technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen. Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels-fiscale of sociale aangelegenheden. Organiseren van opleidingen en seminaries.

Produktontwikkeling en ontwerprealisaties, verlenen van licenties.

Import en export van aile goederen waaronder electronica.

Publiciteitsondememing en plaatsingsbureau(interimkantoor)

Het voorlichten, opzetten, coördineren en beheren van handelingen gericht op het ontwikkelen van projecten: in de ruimste zin van het woord.

Optreden als makelaar of tussenpersoon in takken als verzekeringen, leningen, financiële verrichtingen, kredieten, geldplaatsingen, immobiliën zonder dat deze opsomming limitatief is.

Het publiceren en uitgeven van boeken, handleidingen, eindwerken; Optreden als tussenpersoon in de: handel; patrimoniumvennootschap; De vennootschap heeft eveneens als doel : het aankopen, verkopen,: verkavelen, ruilen, beheren, bouwen, omvormen, afbreken, uitbaten en in waarde brengen, huren en verhuren,' verpanden van alle onroerende goederen of rechten, gebouwde en of ongebouwde, alleen of in participatie,: voor eigen rekening of .voor. rekening van derden; daarin begrepen, uitvoeren..van wegeniswerken. en Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge

uitrustingen alsook alle niet voorziene verrichtingen waartoe gebouwen en andere onroerende eigendommen aanleiding kunnen geven. Deze opsomming is niet beperkt. Zij kan zich daarenboven interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten, fusie of opslorping of op elke eendere wijze, hetzij gedeeltelijk een aan hare gelijkwaardige of gelijklopend voorwerp heeft of van aard is om een andere tak van haar activiteit te ontwikkelen of uit te breiden en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden. Zij kan ook functies van, zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel. Zij mag deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan ook handelen als patrimoniumvennootschap, zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij erzelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van zaakvoerder, bestuurder, afgevaardigd bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Krantendrukkerijen; Zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier; Reproductie : productie van boekdrukvormen, offsetproductie- en offsetdrukplaten, diepdrukreproducties en diepdrukcilinders; Gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie (retroprojectie), tekeningen, layouts, dummies, enz.; Bewerking van digitale gegevens : verrijking, selectie en koppeling van digitale gegevens op gegevensdragers; Overige grafische activiteiten n.e.g.; Reproductie van opgenomen media; Vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, enz.; Overige installaties (inclusief accessoires), n.e.g.; handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en optische artikelen; Handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen; Groothandel in audio- en videoapparaten; Groothandel in grammofoonplaten, CD's, al dan bespeelde audio- en videocassettes, enz.; Groothandel in foto-en filmapparatuur en in andere optische artikelen; Groothandel in muziekinstrumenten; Groothandel in computers, randapparatuur en software; Groothandel in andere kantoormachines en kantoorbenodigdheden, met uitzondering van computers en randapparatuur; Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in telecommunicatieapparatuur in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in audio- en videoapparatuur in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in muziekinstrumenten in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in audio- en video-opnamen in gespecialiseerde winkels; Detailhandel in fotografische en optische artikelen en in precisieinstrumenten in gespecialiseerde winkels; Kleinhandel in allerlei producten per postorder ;de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi,enz.; Uitgeverijen van kranten; Overige uitgeverijen; Overige uitgeverijen van software; Productie van films, m.u.v. bioscoop- en televisiefilms; Voor rekening van derden uitgeoefende activiteiten die aan de filmproductie verwant zijn : nasynchroniseren, speciale effecten, ontwikkelen, monteren, inkleuren, dubben, ondertiteling, enz.; Activiteiten van filmstudio's, inclusief de terbeschikkingstelling van technisch materieel; Vertoning van films; Vertoning van bioscoopfilms en videobanden in bioscopen, in de open lucht of op andere plaatsen waar filmvoorstellingen mogelijk zijn; Uitgeverijen van muziekopnamen; Overige diensten in verband met het maken van geluidsopnamen; Uitzenden van radioprogramma's; Programmeren en uitzenden van televisieprogramma's; Draadgebonden telecommunicatie; Onderhoud van het netwerk; Telecommunicatie via satelliet; Overige telecommunicatie; Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's; Computerconsultancy-activiteiten; Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software); Activiteiten van systeemintegrators; Beheer van computerfaciliteiten; Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer; Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten; Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant : - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens; Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden; Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz.; Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat; Terbeschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door on-line terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens; Webportalen; Persbureaus en persagentschappen, die nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale artikelen leveren aan de media; Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie, n.e. g.; Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie; Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie; Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers; Reclamebureaus; Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media; Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame : reclameborden en - panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.; Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters); Ontwerpen van publicitaire films; Ontwerpen van publicitaire artikelen; Concipiëren van redametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.; Luchtreclame; Verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal, inclusief streekkrantjes en dergelijke; Mediarepresentatie; Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie); Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.; Markt- en

r " opinieonderzoekbureaus; Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten; Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek; Activiteiten van decorateur-etalagisten; Etaleurswerkzaamheden; Ontwerpen van showrooms, enz.; Overige activiteiten van gespecialiseerde designers; Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen; Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode-en reklamefotografie; fotografie t.b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.; Maken van videoreportages over huwelijken en dergelijke; Activiteiten van persfotografen; Zelfstandig werkende persfotografen; Overige fotografische activiteiten; Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten; Verhuur van videobanden, dvd's en cd's; Verhuur van videocassettes en  banden; Verhuur van CD's, grammofoonplaten, enz.; Verhuur en lease van televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur; Verhuur en lease van textiel, kleding, sieraden en schoeisel; Verhuur van theaterkostuums, camavalkleding, ceremoniekieding, sieraden, enz.; Verhuur en lease van andere consulentenartikelen, n.e.g.; Verhuur van muziekinstrumenten; Verhuur van standaard-programmatuur; Verhuur en operationele leasing zonder bedieningspersoneel van tenten voor tentoonstellingen, bedrijfsfeesten, concerten, enz.; Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder auteursrecht; Agentschap voor fotomodellen, mannequins, hostessen en dergelijke; Organiseren van reizen en excursies van kortere duur, regelen van 'reizen op maat', onderdak en vervoer van reizigers en toeristen; Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren; Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren; Organisatie van congressen en beurzen; Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.; Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles (Mogelijk burgerlijke activiteit); Gespecialiseerde beeld-, verlichtings- en geluidstechnieken; Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten (Mogelijk burgerlijke activiteit); Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten (Mogelijk burgerlijke activiteit); Exploitatie van schouwburgen, theaters, concertzalen, music-halls, cabarets en andere accomodaties voor podiumkunst; Exploitatie van culturele centra en multifunctionele zalen ten behoeve van culturele activiteiten; Beheer en exploitatie van culturele centra; Beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen, overwegend ten behoeve van de scheppende en uitvoerende kunst; Promotie en organisatie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten, n.e.g.; Bieden van overig amusement, n.e.g.: . circussen . poppentheaters, rodeo's, klank- en lichtspelen, enz.; Onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur; Overige persoonlijke diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge 5. duur: onbeperkte duur.

6. kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) .

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd zesentachtig (186 EUR) per aandeel.

Het kapitaal is volstort ten belope van 6.200,00 euro op rekening bij Bnp Paribas Fortis door de oprichters in deze, door de heer Philippe De Puydt ten belope van 5.580 euro waarvoor aan hem negentig aandelen worden toegekend, en door mevrouw Kato De Veuster ten belope van 620 euro waarvoor aan haar tien aandelen worden toegekend.

7. vorm van de aandelen: De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Bij inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

8. bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die

belast is met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

9. salaris: Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

10. Vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

11. Algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de laatste dinsdag van juni om twintig uur.

12. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Tijdelijke bepalingen:

1.Vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: de heer Philippe DE PUYDT,

voornoemd. die bevestigd heeft dat de uitoefening van deze functie niet verboden is en die heeft verklaard de

verleende opdracht te aanvaarden.

2.1-let eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

3.Bijzondere volmacht. Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling,

teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen voor de

inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in verband met het

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsloket, en het aanvragen van het BIW nummer alsook alle verrichtingen in verband met directe belastingen en sociale zekerheidskas: SYDAC Boekhoudkantoor bvba, met zetel te 2950 Kapellen, Hoevensebaan 214.





Voor uittreksel.

Joseph Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen (Ekeren).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge















































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tets aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LINKMAN

Adresse
FORTSTEENWEG 7 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande