LISBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LISBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.126.779

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 03.04.2014 14081-0345-013
06/01/2012
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Eikenlaan 25

2980 Zoersel (Halle)

Onderwerp akte :Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 19 december 2011, dat tussen:

1. De heer Van Pelt, Luc Paul Jozefa, geboren te Brecht op 22 augustus 1962 (rijksregisternummer 62.08.22-407.97), wonende te 2980 Zoersel (Halle), Eikenlaan 25.

2. Mevrouw Van Doorne, Wilhelmina Rosarieta Maria, geboren te Eindhoven op 5 augustus 1964

(rijksregisternummer 64.08.05-222.58), wonende te 2980 Zoersel (Halle), Eikenlaan 25.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Lisbo".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zoersel (Halle), Eikenlaan 25.

Duur. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de

dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen, verenigingen, instellingen en overheden, voornamelijk doch niet uitsluitend op het gebied van management, marketing, personeel, financieel beheer, administratie, verkoop, e-business, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, organisatieontwikkeling, human resources, externe en interne communicatie, bedrijfsvoering en  beheer, dit alles in de meest ruime betekenis;

elke handeling die verband houdt met publiciteit in het algemeen en met personeelsadvertenties en communicatie in het bijzonder;

- het organiseren van bedrijfsorganisatorische aangelegenheden en het begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen in dit verband, met inbegrip van personeelszaken en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen, zoals de selectie en aanwerving van personeel, alsook de opleiding daarvan;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het

beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, dit alles met uitzondering van de handelingen als vastgoedmakelaar;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle;; verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaooasz9*

1111

Voo behou aan F Belgi; Staatsi

Neergelegd f.er griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 6 OEC, 2011

0842. 126.779

Benaming (voluit) : Lisbo

Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische,

administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

de aan- en verkoop, huur en verhuur van wagens en andere gemotoriseerde voertuigen; de handel in alle goederen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de autohandel, alsmede alle dienstprestaties in verband met gemotoriseerde voertuigen, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van ' de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18 550,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6 200,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij KBC Bank.

De heer Van Pelt Luc voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog elfduizend zevenhonderdtweeëndertig euro vijftig cent (¬ 11 732,50) bij te storten, mevrouw Van Doorne Wilhelmina voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog zeshonderdzeventien euro vijftig cent (¬ 617,50) bij te storten.

Winstverdelinq - Reserves - Vereffening.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door aile aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van daaropvolgend kalenderjaar. Het eerste maatschappelijk jaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 30 september van het jaar 2013.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om vijftien (15.00) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

Elke vennoot mag zich op een algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een

-volmachtdrager.,-aI. dan.niet-vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r mod'11,3

-

Rechtspersonen warden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de

vertegenwoordiging belast orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

De volmacht moet bij brief, telefax of elk ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening), gegeven worden en moet worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Het bestuursorgaan kan de tekst van ' deze volmachten vastleggen en eisen dat deze uiterlijk vijf werkdagen vôôr de datum van de vergadering worden neergelegd op de zetel van de vennootschap.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

Samenstelling bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ' al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De aftredende zaakvoerders zijn herkiesbaar. Het mandaat van de uittredende zaakvoerders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van vennoten, die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

ln de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

College van Zaakvoerders - Voorzitterschap

Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, vormen deze het college van zaakvoerders. Indien er een college van zaakvoerders is, benoemt dit college van zaakvoerders onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Vergoedingen - Kosten en uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder is principieel onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter beslissen om hiervan af te wijken en beslissen over het al dan niet vergoeden van de opdracht van zaakvoerder door het toekennen van een vaste of variabele bezoldiging. In voorkomend geval wordt het bedrag ervan door de algemene vergadering vastgesteld en komt ten laste van de algemene kosten van de vennootschap.

Normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de zaakvoerder(s) doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun mandaat, zullen warden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Belangenconflict

Wanneer één of meer zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang hebben van vermogensrechterlijke aard dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de

bevoegdheid behoort van het bestuursorgaan, zullen zij zich gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Machten - Bevoegdheden en delegatie van bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend euro (50.000,00 ¬ ) overtreft, is steeds de goedkeuring van de algemene vergadering, beslissend met een drie vierde meerderheid, vereist. ; Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

mod 11.1

Vertegenwoordigingsbevoegdheid - Akten en rechtsvorderingen

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in aile rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan.

Verantwoordelijkheid

Als eenvoudige gelastigde van de vennootschap wordt door een zaakvoerder, wegens zijn functie, geen persoonlijke verplichtingen aangegaan betreffende de verbintenissen van de vennootschap. Een zaakvoerder is slechts verantwoordelijk voor de ontvangen lastgeving.

Overlijden - Uittreden

Het overlijden of het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt de ontbinding van de vennootschap niet teweeg, zelfs als hij vennoot is. Zo gaat het eveneens ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faling, of onvermogen van een zaakvoerder.

Het ontstaan van één of andere van die gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden een zaakvoerder zijn functie neerlegt, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging te voorzien.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur, de heer Van Pelt, Luc voormeld, dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht administratieve formaliteiten

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. Ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) wordt verleend aan Alaska Antwerpen -Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, en kantoor houdende te Antwerpen, Jan Van Gentstraat 1 bus 401, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Frank Vermeiren, mevrouw Caroline Maurissen en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling. DE NOTARIS

(get.) JAN COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LISBO

Adresse
EIKENLAAN 25 2980 HALLE(KEMPEN)

Code postal : 2980
Localité : Halle
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande