LITEM

BV CVBA


Dénomination : LITEM
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 479.619.270

Publication

01/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.11.2014 14676-0088-013
08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 28.09.2013 13618-0176-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 31.08.2012 12543-0036-013
13/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod2.i

---

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tleergelegd ter griffie von de fesétbpnk von bspheelel te Amtviatpeg - 1 SFP 7fl1i Os &M on

Griffie

Ondernemingsnr : 0479.619.270

Benaming : (voluit)

Rechtsvorm :

Zetel : Duboisstraat 48 5 2,-

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op drieëntwintig augustus;; tweeduizend en elf, "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op;; zesentwintig augustus tweeduizend en elf, boek 225 blad 30 vak 03, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de.! eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen.";

BLIJKT dat overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, een letterlijke weergave volgt van de akte, met betrekking tot de beslissing genomen inzake de omzetting, waarna een beknopt uittreksel volgt uit de akte;! met betrekking tot de statuten van de vennootschap en de benoemingen.

OMZETTING - STATUTEN - MANDATEN

Op drieëntwintig augustus tweeduizend en elf.

Voor mij, Anton VAN BAEL, geassocieerd notaris te Antwerpen, in mijn kantoor, werd gehouden de:! buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een;; cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LITEM met maatschappelijke zetel te 2060 ;

" Antwerpen, Duboisstraat 48, rechtspersonenregister Antwerpen 0479.619.270.

Opgericht onder de benaming "PROOST, PIJNENBORG & LAUREYS" bij akte verleden voor notaris Jan Van Bael te Antwerpen op negentien februari tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie maart tweeduizend en drie onder nummer 026768.

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden .;

" voor ondergetekende notaris Van Bael op zestien februari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna onder nummer 0037320.

Opening veraaderinq - samenstelling bureau

De vergadering wordt geopend om achttien uur onder voorzitterschap van de heer Arnt Proost, nagemeld. Deze duidt aan als secretaris, de heer Alain De Laet, nageweld, die tevens de taak van stemopnemer, vervult.

' Deelnemerslilst

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de nagemelde vennoten, die verklaren het hierna opgegeven aantal.

aandelen te bezitten:

1) de heer PROOST, Arnt Deniis Matthias geboren te Wilrijk op vijfentwintig juli negentienhonderd ' zevenenzestig, identiteitskaart nummer 590-8824134-70, wonende te 2018 Antwerpen, Van Diepenbeeckstraat. 6, houder van drieënnegentig (93) aandelen;

2) de heer DE LAET, Alain, geboren te Duffel op zesentwintig september negentienhonderd zesenzestig,: identiteitskaart nummer 590-7456194-24, wonende te 2390 Malle, Meirakkerweg 18, houder van drieënnegentig (93) aandelen.

SAMEN : honderd zesentachtig (186) aandelen wat de totaliteit omvat van de bestaande aandelen. (...)

De vergadering besluit om redenen uiteengezet in de nagemelde verslagen de vennootschap om te zetten

in een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. A. Verslapen

De vergadering ontslaat met eenparigheid de voorzitter van het voorlezen van het rapport van de bestuurders dat het voorstel tot omzetting toelicht en van het verslag van de de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap in de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HLB Dodémont  Van Impe & C°, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Impe, bedrijfsrevisor, betreffende de vermogenstoestand van de vennootschap afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf, vermits elke vennoot erkent een afschrift te hebben ontvangen van deze verslagen en bevestigt er kennis van te hebben genomen.

De besluiten van het verslag van de de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

Op de laatste biz. van Luik 3 vermeider. Rseto vaam en hoedanigheid 'tan de irstrunian:erende rotarts. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanÉer .,an daden te vertegenwoordigen

'; ersz ..laar, en nandteKerang

LITEM

BV orv CVBA

mod 2.1



"Tot besluit van ons nazicht van de door het college van bestuurders opgestelde staat van actief en passief - per 30 juni 2011 van de CVBA LiTEM, in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de omzetting van een handelsvennootschap, wensen wij te bevestigen dat:

-wij de controleopdracht hebben uitgevoerd volgens de van toepassing zijnde controlenormen, zoals uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren met betrekking tot de omzetting van een handelsvennootschap;

" onze werkzaamheden er in het bijzonder op zijn gericht, na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dal blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2011, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad;

" de administratieve organisatie met betrekking tot de verkoopcyclus zodanig is opgezet dat onzekerheid bestaat omtrent de volledigheid van het omzetcijfer, wat ons noodzaakt tot het formuleren van een voorbehoud omtrent de volledigheid van de verkopen in de staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2011;

"uit onze controle een overwaardering is gebleken van het netto-actief, tengevolge het niet tot uitdrukking brengen van waardeverminderingen op handelsvorderingen op minder dan één jaar ten bedrage van EUR 47 377;

" het netto-actief volgens deze staat, onder voorbehoud van bovenstaande paragrafen, ¬ 15 949,48

" bedraagt." .

B. Voorwaarden van de omzetting.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten van burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met behoud van de rechtspersoonlijkheid, zonder dat activiteit en doel van de vennootschap gewijzigd worden.

Kapitaal en reserves blijven dezelfde evenals alle activa en passiva, afschrijvingen, meerwaarden en waardeverminderingen aangezien de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met . beperkte aansprakelijkheid de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden zal voortzetten.

De burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer in de Kruispuntbank voor Ondernemingen van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Vermits de omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni laatstleden worden alle verrichtingen sedertdien door de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gesteld geacht te zijn gedaan namens de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die ze voor zoveel als nodig bekrachtigt en ze voor haar rekening neemt. (...)

Stemming

Alle voorgaande besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

Slot

Hierna wordt de vergadering geheven om achttien uur dertig.

Bevestiging identiteit

°M 'erg otàris bevestigrdât'dé-identtteit r n'de Comperánterrthem werd aàngetoohd" aan-de lsàrtd

van hogergemelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

SLOTBEPALINGEN

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris er hen heeft op gewezen dat elke partij de vrije

keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder

wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen in de overeenkomst worden vastgesteld.

Comparanten bevestigen bovendien dat ondergetekende notaris hen heeft gewezen op de tussen hen

bestaande tegenstrijdigheid van belangen, en hen heeft ingelicht over de rechten, plichten en lasten die uit deze "

akte voortvloeien en hen op onpartijdige manier raad heeft gegeven.

Zij stellen vast dat de bedingen van de overeenkomst evenwichtig zijn en aanvaarden alle rechten en

plichten die eruit voortvloeien.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Antwerpen op plaats en datum als gemeld.

Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten met mij, notaris, deze akte ondertekend.

Uit de omzettingsakte blijkt verder dat:

1. de aandeelhouders de personen zijn, vermeld in het hiervoor weergegeven letterlijk uittreksel.

2.de naam van de vennootschap luidt "LITEM".

3. Het doel van de vennootschap als volgt omschreven is:

"De vennootschap heeft tot doe! :

De uitoefening door de vennoten van het beroep van advocaat en het verrichten van alle activiteiten die daar rechtstreeks en onrechtstreeks verband mee houden, zoals onder meer het verstrekken van juridisch advies, het samenstellen van een rechtsplegingsdossier, het pleiten, het opstellen en sluiten van overeenkomsten, het optreden als bemiddelaar, als scheidsrechter, als sekwester, curator of vereffenaar.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

4. De vennootschap gevestigd blijft te 2060 Antwerpen, Duboisstraat 48.

5. Zij bestaat voor onbepaalde duur.

6. Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto " Naar- en hcedanlgtieid van de 'rstrurnenterende notaris. hetzij var de perso(o)n(en) áat ecgd ~e rechtsperscon ter aanzien vare derden te vertegenwoordigen

'L 3c  1^û:8~(Z:-. ,Q

Voorbehouden .,r:an het Belgisch Staatsblad

13/09/i011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden i«an heE Belgisch Staatsblad

mod 2.1

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

8. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om zestien uur

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

9. Geen commissaris werd benoemd.

10. Het ontslag als bestuurders aanvaard werd van de heer Arnt Proost en de heer Alain De Laet, beiden

voormeld.

Als zaakvoerders aangesteld werden : voornoemde heren Arnt Proost en Alain De Laet.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op drieëntwintig augustus tweeduizend en

elf.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit telkens wanneer de handeling de uitvoering betreft van de

professionele activiteiten als adijocaat en voor het overige met twee gezamenlijk handelend.

VOOR DEELS LETTERLIJK DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Lu`.k B vee'der.. Rac:c . tiaar en hcedanigheid var ce ^.stru'nenterarde rotars. hetz:l van de cerso(o)r en1 gevoegd ce recr.tspersccr ten aarz:er van derden te vertegenwoorcigen

'iar_' E4a-n (er rg

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 22.08.2011 11427-0265-013
17/03/2011
ÿþ Hal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~~~ l~~~e van de

q ~i ~~ ii **Permw

De &iffier,

Griffie

1HlI I

*1"

II

be a 84 stç

Ondememingsnr : 479.619.270

Benaming

(voluit) : LITEM

Rechtsvorm : burgerlijke cooperatieve vennootschap met beperke aansprakelijkheid

Zetel : Duboisstraat 48/2 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder uittreding aandeelhouder

Bij bijzondere algemene vergadering van 25 februari 2011 werd het ontslag als bestuurder dd. 25 februari 2011 aanvaard van Michael Pijnenborg.

Amt Proost,

Bestuurder, voorzitter Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/03/2011
ÿþ mod 2.1





, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Ple^,r,;clmd van (Ili', Rechtbank van

op 25. FEB.

2411':~;pen GreeGIlffier,

Voc behoi aan I Betgi Staats 111I 11111 111ff IIII 11Hl liii liii 111ff 1111 11I

+iioa~3ao"



ündernemingsnr : 0479.619.270

Benaming : LITEM

{voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Duboisstraat 48 ut 2

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  AANPASSING BEREKENINGSWIJZE SCHEIDINGSAANDEEL

Expeditie neergelegd van de akte statutenwijziging dd. 16 februari 2011. "

Gecoördineerde tekst van de statuten.

Lijst van de oprichtings- en wijzigende akten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 27.09.2010 10565-0029-014
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 30.09.2009 09803-0349-016
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 31.08.2008 08721-0151-016
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 03.12.2007 07819-0293-014
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.01.2006, NGL 27.06.2007 07298-0179-013
22/12/2006 : ANT002976
03/08/2005 : ANT002976
22/03/2004 : ANT002976
03/03/2003 : ANA074416

Coordonnées
LITEM

Adresse
DUBOISSTRAAT 48, BUS 2 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande