LITTLE HARRY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LITTLE HARRY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.155.778

Publication

18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 15.10.2013 13630-0534-008
17/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0465.155.778

Benaming

(voluit) : LITTLE HARRY

(verkort}

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Hessenstraat 3 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Buitengewone aIgemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, op negentien maart tweeduizend dertien. Geregistreerd Mechelen 1 ° kantoor, op 21 maart 2013, negen bladen en geen verzendingen, boek 987, blad 98, vak 12. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster.

Blijkt wat volgt:

a) Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, houders van alle aandelen.

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

I. De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen en uit te breiden; in het artikel3 van de statuten worden de punten 1. en 2, geschrapt en vervangen door de volgende tekst : "1. Het uitwerken, organiseren en geven van trainingen , presentatie- en communicatietechnieken en mediatraining voor klanten in de media en in ondernemingen.

2. Het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren en a fwerken van producties op film, video en andere; audiovisuele dragers.

3. Het verwerven en exploiteren van auteursrechten en door auteursrechten beschermde literaire werken in

zowel fictie als non-fictie.".

Het bestaande punt 3. blijft behouden maar wordt punt 4.

II. De buitengewone algemene vergadering beslist om de tweeduizend vijfhonderd aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Deze omzetting gebeurt onder de uitdrukkelijke verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur.

Voor elk toonderaandeel zal één aandeel op naam worden ingeschreven in een Register van Aandelen welke bij die gelegenheid eveneens zullen genummerd worden en waarvoor een certificaat door de Raad van Bestuur aan de betrokken aandeelhouder zal worden uitgereikt.

De Raad van Bestuur verbindt er zich toe bij die gelegenheid eveneens over te gaan tot de vernietiging van de aan haar overhandigde toonderaandelen.

Het artikel 5 van de statuten wordt in deze zin aangepast en zal voortaan luiden zoals in de agenda wordt voorgesteld.

III. a) De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met vijftigduizend Euro om, het te verlagen van honderd vijfentwintigduizend euro tot op vijfenzeventigduizend euro door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van twintig euro (E 20,00) of op een totaal van tweeduizend vijfhonderd aandelen, een totaal bedrag van vijftigduizend euro.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 317 van het wetboek van vennootschappen, eerst plaats hebben twee maanden na de bekendmaking van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en op voorwaarde dat door eventuele schuldeisers van de vennootschap, binnen die termijn, geen zekerheid wordt geëist, zoals bedoeld in artikel 317 van voormeld wetboek.

Deze kapitaalvermindering is aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal.

b) Aan de raad van bestuur wordt machtiging verleend om voorgaande beslissing uit te voeren en inzonderheid

beh(

aai Bei+, Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ee'rgelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te AntWerPen, op

a 8. 04. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

over te gaan tot het verrichten van de boekhoudkundige verrichtingen en het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

over te gaan tot de terugbetaling van dit kapitaal na het verstrijken van de wettelijke termijn.

c) Als gevolg van de voorgaande beslissingen wordt de eerste zin van het artikel 5 van de statuten betreffende de toestand van het kapitaal, vervangen door de volgende tekst :

"Het geplaatst kapitaal der vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).".

IV, Ingevolge de goedkeuring van het eerste agendapunt, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten hieraan aan te passen; aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

Alle aandeelhouders verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

V. De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders en de afgevaardigde bestuurder verstreken op datum van vijf september tweeduizend en twaalf, te weten de mandaten van volgende bestuurders:

Mevrouw Christoffels Gerty Maria, geboren te Hasselt op tien september negentienhonderd achtenvijftig, rijksregisternummer 58.09.I0-176.29, echtgescheiden, wonende te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 7; tevens gedelegeerd bestuurder;

De heer CHRISTOFFELS René Mathieu EIisa, geboren te Hasselt op zestien juni negentienhonderd vijftig, rijksregisternummer 50.06.16-177.47, echtgenoot van de heer Roland José AIbert Jules Ghislain, wonende te 1050 Elsene, Eendrachtstraat 44 ;

Er werden sindsdien geen nieuwe bestuurders benoemd. Derhalve verzoekt de voorzitter, de buitengewone algemene vergadering kennis te nemen van de bovenstaande feiten en alle rechtshandelingen die in de periode van vijf september tweeduizend en twaalf tot op heden, voor en namens de vennootschap zijn gesteld, te bekrachtigen zodat deze voor en namens de vennootschap geacht werden verricht te zijn..

De buitengewone algemene vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk bovenstaande feiten en benoemt tot nieuwe bestuurders :

- mevrouw Christoffels Gerty, voornoemd;

- de heer Christoffels René, voornoemd.

De duurtijd van het mandaat bedraagt zes jaar. Het mandaat zal onbezoldigd zijn.

De aangestelde bestuurders zijn hier tussengekomen en verklaren te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich hiertegen verzet.

Tevens wordt er aan de ontslagnemende bestuurders décharge verleend met betrekking tot hun bestuursmandaten tot op heden.

De statuten voorzien, onder meer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam : "LITTLE HARRY" Naamloze Vennootschap,

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 7.

De raad van bestuur kan deze zetel naar iedere andere gemeente in het Nederlandstalige gedeelte van België of

in het bestuurlijk arrondissement Brussel-Hoofdstad overplaatsen; hij kan ook agentschappen en filialen in

binnen- en buitenland oprichten mits inachtneming van de taalwetgeving.

Iedere verandering van de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgische

Staatsblad bekendgemaakt door de zorgen van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft ook de macht

de wijziging van de zetel authentiek te doen vaststellen in de statuten.

Artikel 3 : DOEL

De vennootschap heeft als doel

1. Het uitwerken, organiseren en geven van trainingen , presentatie- en communicatietechnieken en mediatraining voor klanten in de media en in ondernemingen.

2. Het ontwikkelen, produceren, regisseren, presenteren en a fwerken van producties op film, video en andere audiovisuele dragers.

3. Het verwerven en exploiteren van auteursrechten en door auteursrechten beschermde literaire werken in zowel fictie als non-fictie,

4. Het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van al deze gestelde doelen. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van baar doel. De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige en/of aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft eveneens tot doel het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel roerend als onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerend en onroerend goederen, of beperkte zakelijke rechten hierop, kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, of ter beschikking te stellen van leden van het personeel of van de organen van bestuur al dan niet hypothecaire leningen en kredieten aangaan of toestaan zonder dat deze opsomming beperkend is.

Artikel 4 : DUUR :

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL :

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro en is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Artikel 6 : INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL :

Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals werd vastgesteld in de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 15 : RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet, kan de Raad van Bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan, conform artikel 518 paragraaf 3 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn steeds herbenoembaar. De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt, onder zijn leden, een voorzitter.

Indien een plaats van bestuurder openvalt wegens overlijden, ontslag of om een andere oorzaak, kunnen de overige bestuurders voorlopig in de vacature voorzien.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens mandaat niet was voltooid, beëindigt dit mandaat. Hij doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 16 : VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien slechts twee bestuurders zijn aangesteld, wordt de vergadering bij beurten voorgezeten door één van beide bestuurders volgens een bij hun aanstelling vastgelegde beurtrol.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief,

Artikel 17 : MACHT VAN DE RAAD VAN BESTUUR :

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bij statutaire bepaling kunnen de bevoegdheden van de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen, evenals de eventuele verdeling van de taken onder de bestuurders onder elkaar, zullen tegen derden niet ingeroepen kunnen worden, ook niet als zij openbaar zouden gemaakt zijn.

Artikel 18 : DAGELIJKS BESTUUR :

De Raad van Bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, mag/mogen het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Indien bestuurders met het dagelijks bestuur worden gelast, dragen zij de titel van gedelegeerd bestuurder.

De Raad van Bestuur kan de personen belast met het dagelijks bestuur, ten allen tijde, met inachtname van de eventueel toepasselijke wettelijke regelen, wat betreft arbeidscontracten, ontslaan.

De Raad van Bestuur bepaalt de bevoegdheid van deze aangestelden bij hun benoeming.

Daarenboven kan de Raad van Bestuur en kunnen de personen belast met het dagelijks bestuur, bepaalde en beperkte bevoegdheden verlenen aan bijzondere gevolmachtigden;

deze bevoegdheden dienen in de documenten waarin de volmacht wordt vastgesteld, omschreven te worden. Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, van een uittreksel uit het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan, bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te ' worden bekendgemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel aIs college verbinden.

Artikel 19 : VERTEGENWOORDIGING :

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de afgevaardigde bestuurder, alleen handelend of door twee bestuurders, samen handelend.

Voor wat het dagelijks bestuur aangaat, kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen en dit voor alle verrichtingen die tot dit dagelijks bestuur behoren. Gebeurlijke beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen niet tegen derden ingeroepen worden en zullen dus enkel gevolgen hebben binnen de vennootschap. De bijzondere gevolmachtigden beschikken over de vertegenwoordigende macht binnen het kader van hun bevoegdheid.

Artikel 24 : JAARVERGADERING :

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand september om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag zou zijn, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Artikel 26 : BIJEENKOMSTEN

Bijeenroeping

- De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken.

Artikel 28 : BOEKJAAR - MAATSCHAPPELIJKE DOCUMENTEN :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Artikel 29 : WINSTVERDELING :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering ziçh uit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 6I7 van het Wetboek van vennootschappen.

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren overeenkomstig artikel 6I8 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst; zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd.

Verder wordt gehandeld volgens de bepalingen die uitvoerig in het Wetboek van Vennootschappen zijn omschreven.

Artikel 31 : ONTBINDING - VEREFFENING :

Bij ontbinding van de vennootschap moet de commissaris of, bij ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant, verslag uitbrengen over de staat van activa en passiva, die door de bestuurders samen met hun verslag, aan de algemene vergadering, die geroepen wordt om zich uit te spreken over de ontbinding, moet worden overgemaakt.

Die staat van activa en passiva mag niet méér dan drie maanden voordien vastgesteld zijn en wordt toegelicht in het verslag van het bestuur.

De algemene vergadering benoemt één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening.

Bij ontstentenis van dergelijke aanstelling zullen de in dienst zijnde bestuurders als vereffenaars optreden.

Voor-bel3ouriepº% dan hit Belgisch Staatsblad

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven, de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen en deze neer te Ieggen binnen de dertig dagen na voorlegging aan de algemene vergadering.

Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk kapitaal gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval op aandelen niet volstort werd, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders onmiddellijk in een raad van Bestuur verenigd verklaren te benoemen

tot gedelegeerde bestuurder :

- mevrouw Christoffels Gerty, voornoemd.

De duurtijd van dit mandaat bedraagt zes jaar.

AANWEZIGHEIDSLIJST:

1. Mevrouw Christoffels Gerty, voornoemd;

2. de Heer Christoffels René, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 19

maart 2013 en het verslag van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

02/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 10.09.2012, NGL 28.09.2012 12586-0383-008
30/11/2011
ÿþ .;. " . as'n...,.. Mal 2,0

" .F.: "-1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1~~. ^na~1 "-tr ifs~~ t R .F

..~.~ ~~&~.-.û _ ~ :In V:l....i íl,, lY ~.1

"

._..... ..~ ..1~~ ...'y r~~

1 8 POV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 465155778

Benaming

(voluit) : Little Harry

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hessenstraatje 3 bus 7, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Statutenwijziging (doelwijziging, schrapping van de nominale waarde der aandelen, uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro, kapitaalverhoging, aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en aan het Wetboek van Vennootschappen, benoemingen, machten)

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Henri Van Eeckhoudt, te Sint-Martens-Lennik, op vijf september; tweeduizend en zes, "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Lennik, op zes september tweeduizend en zes. Boek 582, blad 66, vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger (getekend) M. Van: der Haegen" dat de buitengewone vergadering der aandeelhouders bijeengekomen is van de naamloze; vennootschap "Little Harry", met zetel te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 7.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer° 465.155.778, en belastingplichtige voor de BTW onder zelfde nummer.

De vergadering nam de volgende beslissingen :

Eerste besluit : wijziging doel

a. verslagen

Om te voldoen aan artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren al de aandeelhouders: kennis te hebben genomen van het verslag van het bestuursorgaan, gedateerd op vijf september tweeduizend en zes, waarin deze omstandig uiteenzet waarop het voorstel tot wijziging van het doel gesteund en' verantwoord is.

Al de aandeelhouders verklaren kennis te hebben genomen van de staat van actief en passief die niet meer: dan drie maanden voordien is vastgesteld, namelijk op deretig juni tweeduizend en zes.

Omdat alle aandeelhouders verklaren voorafgaand en voldoende kennis genomen te hebben van dit verslag en deze staat, ontslaan zij ondergetekende notaris ervan voorlezing te geven en deze stukken aan te hechten aan deze akte.

Aangezien er geen commissaris is benoemd in de vennootschap is er geen verslag van de commissaris vereist.

Voor zoveel als nodig beschouwt deze vergadering deze formaliteiten als volledig vervuld.

b. besluit

De vergadering besluit om het doel uit te breiden door het artikel 3 van de statuten aan te vullen met volgende tekst, die het vierde en vijfde lid zef uitmaken van het artikel 3:

"De vennootschap heeft eveneens tot doet het rationeel en doelmatig beheer waar te nemen van haar zowel= roerend als onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel ini verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

Binnen de perken van dit beheer, zal de vennootschap in de vorm van beleggingen alle roerend en onroerend goederen, of beperkte zakelijke rechten hierop, kunnen aankopen, vervreemden, huren en verhuren, of ter beschikking te stellen van leden van het personeel of van de organen van bestuur al dan niet; hypothecaire leningen en kredieten aangaan of toestaan zonder dat deze opsomming beperkend is."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- 111

behouden *11180168*

aan het

Belgisch Staatsbiad





Tweede besluit : schrapping van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd wordt door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen met een nominale waarde van duizend Belgische frank, hetzij: vierentwintig euro negenenzeventig cent (24,79 EUR) per aandeel.

Hierop besluit de algemene vergadering om de nominale waarde van de aandelen te schrappen, zodat het; kapitaal vertegenwoordigd wordt door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~e

nominale waarde, elk vijfhonderdste (1o2.500) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

'=u~"~""°*='

'-  ~

DnnÍnbouluit : uitdrukking van het maatschappelijk kapitaal in euro

{

Volgens het artikel 5 van de statuten bedraagt het maatschappelijk kapitaa van de vennootschap twee miljoen vijfhonderd duizend Belgische frank (2.500.000 BEF).

Hierop beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal in de statuten uit te drukken in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal eenenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent 01~~38EURVbodmo~

' ' .

~ .

Vierde besluit: kapitaalverhoging door omzetting van neoonea, zonder dat er nieuwe aandelen worden gncnaëend

a. kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op éénenzestig duizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (81.973.38 EUR), te verhogen met een bedrag von! drieënzestig duizend zesentwintig euro tweeënzestig cent (63.026.62 EUR), om het te brengen tot honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00 EUR), door omzetting van reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen. ;

b. voa~te|Ungvan devnnmezen|Ükiny van dekapitaalverhoging

! De vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris te acteren dat de verrichtingen van|

kapitaalverhoging verwezenlijkt zijn en dat het geplaatst kapitaal daadwerkelijk op honderd vijfentwintig duizend : euro (125.000.00 EUR) is gebracht door omzetting van reserves en zonder dat er nieuwe aandelen werden~ gecreëerd.

i !

Vijfde besluit : aanpassingen van de statuten a. aan de hiervoor genomen beslissingen Voor wat betreft de voormelde doelwijzig(nQ, werden de statuten aangepast zoals vermeld in het eerste

besluit. Ingevolge de verwezenlijkte kapitaalverhoging besluit deze vergadering het eerste en tweede lid van hed!

artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

; "Artikel 5 :

Hetgepmm~h*kapd~o dervennoo~chapbednnog¢hondendvÜhen~~n~gdubendoum(125~DOO.DOEU~)~

! Het is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder aanduiding van de

|nomina|ewaavdm~^

. ~

b.van de statuten aan de nummering en de terminologie van het Wetboek van aanpassing~ Vennootschappen De algemene vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de huidige nummering en terminologie van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel,

Zesde besluit: benoemingen

Deze vergadering besluit om als bestuurders voor een termijn van zes jaar te benoemen:

1. Mevrouw Gerty Christoffels, wonende te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 7

2. de Heer René Christoffels, wonende te 1000 Brussel, Charles Hanssensstraat 2. Tevens wordt voormelde Mevrouw Gerty Christoffels tot afgevaardigd bestuurder aangesteld.

Voorbehouden aan het Beigtse sreatebiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Gelijktijdig statuten. neergelegd: afschrift akte, verslag bestuursorgaan, staat actief en passief, gecoördineerde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

vwnso: Naam en handtekening

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 12.09.2011, NGL 03.10.2011 11570-0077-009
01/10/2010 : AN338407
02/10/2009 : AN338407
29/09/2008 : AN338407
04/10/2007 : AN338407
02/10/2006 : AN338407
01/12/2005 : AN338407
24/09/2004 : AN338407
30/09/2003 : AN338407
08/10/2002 : AN338407
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 14.09.2015, NGL 28.09.2015 15603-0463-008
09/11/2001 : AN338407
08/11/2000 : AN338407
03/10/2000 : AN338407
21/03/2000 : LE101461

Coordonnées
LITTLE HARRY

Adresse
HESSENSTRAATJE 3, BUS 7 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande