LIVERCO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIVERCO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.015.192

Publication

06/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ii

_WEIL1111

1 11



NEERGELEGD

GR4FFIE RECHTBANK VAN

2 8 JAN. 20%

KOOPHAffril R7F-1a71-"F

Ondernerningsnr ; 0846.015.192

Benaming

(voiult) : LIVERCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel: 2450 Meerhout, Heikant 31

(volledig adres)

Onderwerp akte: GEMENGDE SPLITSING ARTIKELEN 676 EN 758 WB.VENN. ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - IN HET KADER VAN DE GEMENGDE SPLITSING VAN DE VENNOOTSCHAP PATRIVIC - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het blijkt uit de notulen verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 20 januari 2014, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIVERCO" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 2450 Meerhout, Heikant 31, met ondernemingsnummer 0846.015.192 RPR Turnhout, onder meer besloten heeft wat volgt:

vooRAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

Ingevolge notulen op heden opgemaakt door ondergetekende notaris Philippe Colson, voorafgaandelijk aan deze, heeft de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap  PATRIVIC", met zetel te 2450 Meerhout, Veldstraat 6, met ondememingsnummer 0437.492.467 RPR Turnhout, ondermeer besloten, overeenkomstig het voorstel van gemengde splitsing, waarvan sprake hierna, en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de gemengde splitsing van voormelde naamloze vennootschap "PATRIVIC" (hierna PATRIVIC of gesplitste vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van het hele vermogen, zowel de rechten als de plichten (via inbrengen in nature), als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op:

-enerzijds onderhavige BVBA "LIVERCO" burgerlijke vennootschap met handelsvorm (hierna "LIVERCO"), van de activa- en passivabestanddelen volgens de aanduiding en toescheiding bepaald in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen; en

-anderzijds de nog op te richten BVBA "LUTOCA" (hierna "LUTOCA"), waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2490 Balen, Vosvennen 3, van de activa- en passivabestanddelen volgens de aanduiding en toescheiding bepaald in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen.

LIVERCO en LUTOCA samen de "verkrijgende vennootschappen" of "overnemende vennootschappen" genoemd.

De gemengde splitsing vindt aldus plaats via inbrengen in natura ten gevolge van ontbinding zonder vereffening, in enerzijds LIVERCO en anderzijds LUTOCA, bij wijze van overgang onder algemene titel, van alle activa- en passivabestanddelen van het vermogen van PATRIVIC, met aile eraan verbonden rechten en plichten, zoals nader omschreven en gepreciseerd in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen, alsook in het revisoraal verslag, opgemaakt conform artikelen 731 en 746 Wetboek van vennootschappen, waarin tevens nader wordt gepreciseerd op welke wijze de vermogensbestanddelen, over de verkrijgende vennootschappen, worden verdeeld.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passive van de gesplitste vennootschap afgesloten per 31 juli 2013. Alle handelingen gesteld door de gesplitste vennootschap sinds 1 augustus 2013, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen (in zover zij betrekking hebben op de respectieve overgedragen vermogens).

Als gevolg van de overgang van het hele vermogen van de gesplitste vennootschap op de verschillende verkrijgende vennootschappen in het kader van deze gemengde splitsing:

-zat enerzijds het maatschappelijk kapitaal van LIVERCO - via inbreng in natura - verhoogd worden met een bedrag van tweehonderd zestigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 260.818,39) om het van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) op driehonderd dertigduizend achthonderd achttien euro negenendertig

Op de laatste blz. van Luii< B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

cent (¬ 330.818,39) te brengen, door de creatie van twaalfduizend driehonderd zesenzeventig (12.376) nieuwe aandelen; en

" zal anderzijds LUTOCA opgericht worden - bij wijze van inbreng in natura  met een maatschappelijk kapitaal honderd eenenzeventigduizend twaalf euro dertien cent (¬ 171.012,13), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd tweeënveertig (1.742) nieuwe aandelen; en

" zal tot slot de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap tot gevolg hebben, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan.

Vergoeding: Ais vergoeding voor de inbrengen in natura in de overnemende vennootschappen, naar aanleiding van de overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zullen:

-twaalfduizend driehonderd zesenzeventig (12.376) nieuwe aandelen van LIVERCO warden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap; en

-duizend zevenhonderd tweeënveertig (1.742) aandelen van LUTOCA worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschail_

De voorgestelde proportionete ruilverhouding aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig de inbrengen van het kapitaal ten opzicht van de eigen vermogens van de overnemende vennootschappen, werd door voormelde vergadering van de gesplitste vennootschap aanvaard.

Er moet geen opleg in geld betaald worden. Voor een gedetailleerde berekening van de ruilverhouding sloot de vergadering zich aan bij het splitsingsvoorstel en het revisoraal verslag, waarvan sprake hierna.

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen volledig worden volgestort en zonder aanduiding van nominale waarde zijn. De toekenning van deze aandelen aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap zal geschieden naar aanleiding van enerzijds de kapitaalverhoging in LIVERCO en anderzijds de oprichting van LUTOCA. De splitsing werd door de algemene vergadering van de gesplitste vennootschap goedgekeurd onder opschortende voorwaarde van (1) zowel het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de ais gevolg van deze gemende splitsing op te richten verkrijgende vennootschap LUTOCA, als (2) een overeenstemmend en gunstig besluit tot inbreng in nature door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van LIVERCO.

VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE

SPLITSINGSFORMALITEITEN VERVULD ZIJN

1.De bestuursorganen van de bij deze gemengde splitsing betrokken vennootschappen hebben op 2 december 2013 het voorstel van gemengde splitsing opgemaakt, voorgeschreven door artikelen 675 juncto 758 juncto 728 en 743 Wetboek van vennootschappen.

2.Dit splitsingsvoorstel werd op 2 december 2013 neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout en integraal bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 december 2013, onder nummers 13186530 (voor PATRIVIC) en 13186592 (voor LIVERCO).

3.De voorzitter stelt vast dat de -verslagen en stukken over de voorgestelde gemengde splitsing, zoals voorgeschreven door artikelen 758 juncto 730, 733, 745 en 748 Wetboek van vennootschappen, niet werden opgemaakt. De verzaking aan het opstellen van deze stukken en verslagen zal, zoals aangekondigd in punt 2. van de agenda, worden vastgesteld bij uitdrukkelijke stemming conform artikelen 758 juncto 734 en 749 van voormeld Wetboek.

De aandeelhouders van PATRIV1C hebben op voormelde buitengewone algemene vergadering, gehouden op heden voorafgaandelijk aan deze, op unanieme wijze uitdrukkelijk besloten te verzaken aan de verslagen over de voorgestelde gemengde splitsing, zoals voorgeschreven door artikelen 758 juncto 734 en 749 van voormeld Wetboek.

4.0e door de bestuursorganen van de bij deze splitsing betrokken vennootschappen, aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GRANT THORNTON BEDRIJFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Potvlietlaan 6, met ondernemingsnummer 0439.814.826 RPR Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Steven PAZEN, bedrijfsrevisor, heeft op 16 januari 2014 het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikelen 675 juncto 731 en 746 Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"Conclusie

De voorgenomen verrichting bestaat in de inbreng in nature door gemengde splitsing van activa, zijnde onroerend goederen (EUR 2.241.684,33), liquide middelen en over te dragen kosten, en de passiva, met name het eigen vermogen, de schulden verbonden aan het vastgoed, rekening couranten en toe te rekenen kosten van PATRIVIC NV in de vennootschap in oprichting LUTOCA BVBA en de bestaande vennootschap LIVERCO BVBA. De 12.376 aandelen LIVERCO BVBA en 1.742 aandelen LUTOCA BVBA die zullen worden uitgegeven als tegenprestatie, zullen rechtstreeks aan de aandeelhouders van PATRIVIC NV worden toegekend.

De voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de boekwaarde (inclusief herwaarderingsmeerwaarden) van de materiële vaste activa en de nominale waarde van de passiva, is bedrijfseconomisch verantwoord en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de eigen vermogenswaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De waarde van een aandeel PATRIVIC NV werd bepaald op basis van het eigen vermogen per 31 juli 2013, rekening houdend met de herwaarderingsmeerwaarden, zijnde EUR 1.099,94 per aandeel PATRIVIC NV.

De ruilverhouding werd bepaald op 1 nieuw aandeel LUTOCA BVBA en 7,1044 nieuwe aandelen LIVERCO BVBA voor 1 bestaand aandeel PATRIVIC NV.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben uitgevoerd conform de controlenormen van het Belgische Instituut van de Bedrijfsrevisoren die op splitsingen van toepassing zijn, zijn wij van cordeel dat:

P

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het voorstel inzake splitsing zoals aangenomen door de raad van bestuur en neergelegd op 2 december 2013, voldoet aan de vereisten van de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.;

-gelet op de voorwaarden van de verrichting, is de methode die voor het bepalen van de ruilverhouding gehanteerd is, gepast, zodat de ruilverhouding relevant en redelijk is.

Wij achten het nuttig te benadrukken dat het doel van onze opdracht er niet in bestaat een oordeel uit te brengen over de vraag of de verrichting rechtmatig en billijk is.

Antwerpen, 16 januari 2014,"

5.0vereenkomstig artikelen 731, §2 en 742, §3, hoeven de verslagen voorgeschreven door artikelen 219 en 313 Wetboek van vennootschappen niet opgesteld te worden.

6.0vereenkomstig artikelen 676 juncto 758 juncto 733, §1 en 748, §1 Wetboek van vennootschappen, werden het splitsingsvoorstel en het revisoraal verslag bedoeld onder 4., in de agenda van deze vergadering aangekondigd, alsmede de mogelijkheid voor de vennoten om deze documenten kosteloos te kunnen bekomen. Bovendien, werd een afschrift van deze stukken kosteloos aan de vennoten verstuurd minstens één maand vem'ar de datum van deze vergadering, alsook aan diegenen die de door de statuten voorgeschreven formaliteiten hebben vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten, met uitzondering van het revisoraal verslag sub 4., waarvan een exemplaar onmiddellijk na aflevering ervan aan de vennoten werd meegedeeld.

7,Een boekhoudkundige staat afgesloten op minder dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel werd opgemaakt conform artikel 675 juncto 733, §2, 5' en 748, §2, 50 Wetboek van vennootschappen.

BESLUIT: VRIJSTELLING VAN DE STUKKEN EN VERSLAGEN OVER DE SPLITSING

De vergadering besluit uitdrukkelijk vrijstelling te verlenen van de opmaak van de stukken en verslagen, zoals bedoeld in artikelen 758 juncto 734 Wetboek van vennootschappen,

BESLUIT: GEMENGDE SPLITSING DOOR OVERNEMING

De vergadering besluit, overeenkomstig het voorstel van gemengde splitsing en binnen de wettelijke voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de gemengde splitsing van de naamloze vennootschap "PATRIVIC" (PATRIVIC of gesplitste vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van het hele vermogen, zowel de rechten als de plichten (via inbrengen in nature), als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op

-enerzijds onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIVERCO" burgerlijke vennootschap met handelsvorm (hierna "LIVERCO"), van de activa- en passivabestanddelen volgens de aanduiding en toescheiding bepaald in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen; en

-anderzijds de nog op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUTOCA" (hierna "LUTOCA"), waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2490 Balen, Vosvennen 3, van de activa- en passivabestanddelen volgens de aanduiding en toescheiding bepaald in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen.

LIVERCO en LUTOCA samen de "verkrijgende vennootschappen" of "overnemende vennootschappen" genoemd.

De gemengde splitsing vindt aldus plaats via inbrengen in natura ten gevolge van ontbinding zonder vereffening, in enerzijds LIVERCO en anderzijds LUTOCA, bij wijze van overgang onder algemene titel, van aile activa- en passivabestanddelen van het vermogen van PATRIVIC, met aile eraan verbonden rechten en plichten, zoals nader omschreven en gepreciseerd in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen, alsook In het revisoraal verslag, waarin tevens nader wordt gepreciseerd op welke wijze de vermogensbestanddelen, over de verkrijgende vennootschappen, worden verdeeld.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passive van de gesplitste vennootschap afgesloten per 31 juli 2013. Alle handelingen gesteld door de gesplitste vennootschap sinds 1 augustus 2013, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen (in zover zij betrekking hebben op de respectieve overgedragen vermogens).

Als gevolg van de overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap op de verschillende verkrijgende vennootschappen in het kader van deze gemengde splitsing:

.zal enerzijds het maatschappelijk kapitaal van LIVERCO - via inbreng in natura - verhoogd worden met een bedrag van tweehonderd zestigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 260.818,39) om het van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) op driehonderd dertigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 330.818,39) te brengen, door de creatie van twaalfduizend driehonderd zesenzeventig (12,376) nieuwe, aandelen; en

anderzijds LUTOCA opgericht worden - bij wijze van inbreng in natura  met een maatschappelijk kapitaal honderd eenenzeventigduizend twaalf euro dertien cent (¬ 171.012,13), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd tweeënveertig (1.742) nieuwe aandelen.

Vergoeding: Als vergoeding voor de inbrengen in nature in de overnemende vennootschappen, naar aanleiding van de overgang van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zullen:

-twaaifduizend driehonderd zesenzeventig (12.376) nieuwe aandelen van LIVERCO worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap; en:

-duizend zevenhonderd tweeënveertig (1.742) aandelen van LUTOCA worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald. Voor een gedetailleerde berekening van de ruilverhouding sluit de vergadering zich aan bij het splitsingsvoorstel en het revisoraal versiag.

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen volledig volgestort zijn en zonder nominale waarde.

BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

1, Algemeen

F

t De vergadering verzoekt de notaris te notuleren dat het vermogen dat naar aanleiding van deze gemengde splitsing en bil wijze van overgang onder algemene titel naar de verkrijgende vennootschappen overgaat, alle activa- en passivabestanddelen omvat, van welke aard ook, op basis van voormelde staat van activa en passiva afgesloten per 31 juli 2013, zoals bepaald in het voorstel tot gemengde splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor een gedetailleerde beschrijving van het overgedragen vermogen en de ingebrachte activa- en passivabestanddelen in elke verkrijgende vennootschap, verwijst de vergadering uitdrukkelijk naar het splitsingsvoorstel en haar bijlag en, alsook naar het revisoraal verslag.

2,Inbreng in LIVERCO

De activa- en passivabestanddelen welke in LIVERCO worden ingebracht, naar aanleiding van de overgang onder algemene titel van een deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, zijn bepaald in het splitsingsvoorstel en in het revisoraal verslag.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT - GEMENGDE SPLITSING

Algemene voorwaarden van de overdracht gemengde splitsing

1.De activa- en passivabestanddelen van het als gevolg van de gemengde splitsing overgedragen vermogen worden feitelijk en juridisch overgebracht in de staat waarin deze zich bevinden op 20 januari 2014.

2.Atle handelingen gesteld door de gesplitste vennootschap en alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 augustus 2013 (zoals beschreven in het splitsingsvoorstel en haar bijlagen, alsook in het revisoraal verslag) worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen.

3.De ovememende vennootschappen zullen de gesplitste vennootschap moeten vrijwaren voor elke vordering met betrekking tot de respectievelijk overgegane bestanddelen.

4.De overnemende vennootschappen worden in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap met betrekking tot de respectievelijke overgedragen activa- en passivabestanddelen; ze zullen meer bepaald, alle overeenkomsten en verbintenissen moeten eerbiedigen en uitvoeren die de gesplitste vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met derden, alsook alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de gesplitste vennootschap gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen, aile eraan verbonden schulden dragen, zodat de gesplitste vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld of lastig gevallen worden,

5.ledere overnemende vennootschap zal aile belastingen en taksen, die op de ingebrachte goederen geheven of gezet worden of er mochten op gelegd of gezet worden, moeten betalen pro rata temporis vanaf 1 augustus 2013.

6.Alle kosten, lasten en belastingen met betrekking tot deze overdracht worden evenredig gedragen door de overnemende vennootschappen in verhouding tot de ingevolge deze splitsing verkregen activa en passiva. Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat de splitsing van rechtswege en gelijktijdig volgende gevolgen heeft:

-de ontbinding zonder vereffening van de gesplitste vennootschap, waarbij deze vennootschap ophoudt te bestaan;

-de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap worden vennoten van de overnemende vennootschappen;

-het volledige vermogen, zowel de rechten ais de plichten, van de gesplitste vennootschap wordt aan de twee overnemende vennootschappen overgedragen.

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - VASTSTELLING

Ten gevolge van de gemengde splitsing besluit de vergadering het maatschappelijk kapitaal - bij wijze van inbreng in natura - te verhogen ten belope van tweehonderd zestigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 260.818,39) om het van zeventigduizend euro (¬ 70.000,00) op driehonderd dertigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 330.818,39) te brengen, door de creatie van twaalfduizend driehonderd zesenzeventig (12.376) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen. Zij zullen delen in de resultaten vanaf het lopende boekjaar pro rata temporis te rekenen vanaf 20 januart 2014.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk onder pari worden ingetekend door inbreng in natura en zonder creatie van enige uitgiftepremie.

Deze nieuwe aandelen zullen  volledig volstort  worden toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap als vergoeding voor de inbreng in natura van de activa- en passivabestanddelen volgens de aanduiding en toescheiding bepaald in het splitsingsvoorstel (en haar bijlagen), alsook in het revisoraal verslag.

De nieuwe aandelen zullen genummerd worden van 701 tot 13.076,

BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de veredering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd dertigduizend achthonderd achttien euro negenendertig cent (¬ 330.818,39), vertegenwoordigd door dertienduizend zesenzeventig (13.076) aandelen, zonder nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 13.076.".

BESLUIT: OPSCHORTENDE VOORWAARDE - VOLMACHT

De vergadering besluit dat voorgaande besluiten genomen zijn onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de als gevolg van deze gemende splitsing op te richten verkrijgende vennootschap LUTOCA.

BESLUIT: MACHTIGING

Voorbehouden aan het sdigisch staatsbiad

De vergadering besluit elle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk Voor het aanvullen en aanpassen van het register van aandelen op naam, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, conform het Wetboek van vennootschappen«.

Aile machten worden bovendien verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CUYPERS Boekhouding-Fiscaliteit" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 2440 Geel, Pas 257, met ondernerningsnummer BTW BE 0446.646.002 RPR Turnhout, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, aile nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap bij de administratie.



Voor ontledend uittreksel. Philippe Colson, Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- kopie revisoraal verslag;

- excell-sheet.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Cr' = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 2 DEC. 2013

KOOPHA~a gk- TURNHOUT

De griffier

Voor-

behouda

aan het

Belgiscl

Staatsbh

131 65

01101





Ondernemingsnr : 0846.015.'192

Benaming

(voluit) : L1VERCO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikant 31 te 2450 Meerhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot gemengde splitsing

Voorafgaande toelichting:

De bestuursorganen van:

-de naamloze vennootschap PATRIVIC, met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Veldstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0437.492.467 (hierna 'PATRIVIC' of 'de te splitsen vennootschap');

en

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Liverco, met maatschappelijke zetel te 2450 Meerhout, Heikant 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout met ondernemingsnummer 0846.015.192 (hiema'L.IVERCO');

hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een gemengde splitsing in de zin van artikel 758 van het Wetboek van vennootschappen (hierna 'W. Venn.') door te voeren, waarbij het gehele vermogen van PATRIVIC met toepassing van de bepalingen van de artikelen 728 e.v. c.q. 742 e.v. W. Venn., ten algemene titel zal overgaan op respectievelijk LIVERCO en de krachtens deze gemengde splitsing ontstane wordt hierna 'de splitsing' genoemd).

Door voormelde bestuursorganen werd dit voorstel tot een gemengde splitsing door oprichting (hierna 'splitsingsvoorstel') opge-'maakt ter attentie van en ter goedkeuring door:

-de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van PATRIVIC;

-de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van LIVERCO;

-de oprichtingsvergadering van de ingevolge onderhavige splitsing op te richten vennootschap;

welke zullen worden gehouden uiterlijk op 31101/2014.

1 De betrokken vennootschappen zijn:

a)PATR1VIC NV;

De maatschappelijke zetel van PATRIVIC is gevestigd te 2450 Meerhout, Veldstraat 5. Ze heeft als ondernemingsnummer 0437.492.467 en ressorteert onder het rechtspersonenregister (RPR) van Turnhout. Het maatschappelijk doel van PATRIVIC luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel het patrimonium, gevormd door de inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal zich in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreek-; in verband staan met haar doel of die van aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel overeenkomstig of verwant is met het hare.

Op de laatste blz van Luik B vermelden « Recto " Naarn en hoedanigheid yuan de instrumenterende noiaiis, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le tier?eccena'oordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.'

b)LIVERCO BVBA:

De maatschappelijke zetel van LIVERCO is gevestigd te 2450 Meerhout, Heikant 31. Ze heeft ais ondememingsnummer 0846.015.192 en ressorteert onder het rechtsperscnenregister (RPR) van 'Turnhout Het maatschappelijk doel van LIVERCO luidt als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, uitsluitend voor eigen rekening, tenzij hierna anders vermeld:

het patrimonium, gevormd door inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot:

" het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten al dan niet gemeubeld; aile bewerkingen met betrekking tot aile mogelijke onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming, alsook tot goederen en/of roerende rechten die eruit voortvloeien, zoals kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, oprichten, inrichten, huren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of in leasing nemen, in erfpacht of opstal geven, erfpacht of opstal verlenen, uitbaten, horizontaal of verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het technisch of administratief beheer hiervan, de valorisering van aile onroerende bebouwde of onbebouwde eigendommen, alle onderzoekingen en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, alle lastenkohieren opstellen, alle mogelijke architect- en aannemingscontracten sluiten; de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van

" de bemiddeling bij dergelijke operaties;

" de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies;

" het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

" het in eigendom behouden en uitbaten van aile onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of cnderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen;

" projectmanagement omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover de diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien;

" het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; onroerende

goederen en/of rechten in hypotheek geven.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen. Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan.

De vennootschap heeft tot doel het patrimonium, gevormd door de inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uitte breiden.'

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c)LUTOCA BVBA in oprichting (hierna ook 'LUTOCA' genoemd):

De maatschappelijke zetel van LUTOCA zal gevestigd zijn te 2490 Balen, Vosvennen 3. Haar

ondernemingsnummer is nog aan te vragen en zij zal ressorteren onder het rechtspersonenregister (RPR) te Turnhout.

Het maatschappelijk doel van LUTOCA zal luiden als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, uitsluitend voor eigen rekening, tenzij hierna anders vermeld;

het patrimonium, gevormd door inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te

behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot:

" het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten al dan niet gemeubeld; alle bewerkingen met betrekking tot alle mogelijke onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming, alsook tot goederen en/of roerende rechten die eruit voortvloeien, zoals kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, oprichten, inrichten, huren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of in leasing nemen, in erfpacht of opstal geven, erfpacht of opstal verlenen, uitbaten, horizontaal of verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het technisch of administratief beheer hiervan, de valorisering van alle onroerende bebouwde of onbebouwde eigendommen, alle onderzoekingen en schattingen verrichten, alle administratieve toelatingen vragen, aile lastenkohieren opstellen, alle mogelijke architect- en aannemingscontracten sluiten; de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard;

" de bemiddeling bij dergelijke operaties;

" de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies;

" het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

" het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen;

" projectmanagement omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover de diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coordinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien;

" het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; onroerende

goederen en/of rechten in hypotheek geven.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen. Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen. De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen,

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan.

De vennootschap heeft tot doel het patrimonium, gevormd door de inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.'

LIVERCO en LUTOCA worden hierna gezamenlijk 'de overnemende vennootschappen' genoemd.

2 Algemeen

Indien het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen op geldige wijze wordt goedgekeurd, zal PATRIVIC van rechtswege ophouden'te bestaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

en gaat haar gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezonderd, over op de overnemende vennootschappen.

3 Ruilverhouding van de aandelen

a)Gehanteerde waarderingsmethode:

Binnen PATRIVIC werd op basis van waarderingsverslagen door erkende landmeters-experten het ganse onroerend vermogen geherwaardeerd teneinde de boekwaarde ervan in overeenstemming te brengen met de venale waarde ervan.

LIVERCO werd in mei van 2012 opgericht en heeft sinds haar oprichting slechts beperkte activiteiten ontplooid. Haar enige substantiële actiefbestanddeel is het onroerende goed gelegen te Laakdal, Houthoek (lot 3), met kadastrale gegevens sectie A, deel van nummer 774/B, dewelke werd aangekocht in de maand mei van 2012 en het onroerend goed gelegen te Meerhout, Heikant 33 met kadastrale gegevens sectie A, nummer 4081E dewelke werd aangekocht in de maand juni van 2013. De aanschaffingswaarde waaraan deze onroerende goederen werden geboekt, stemt met andere woorden overeen met de huidige venale waarde ervan.

In het licht van het voorgaande wordt door de bestuursorganen van LIVERCO en PATRIVIC geconcludeerd dat de eigen vermogenswaarde van deze vennootschappen per 31 juli 2013 nagenoeg overeenstemt met hun respectievelijke reële waardes. Als waarderingsmethode werd dan ook conventioneel bepaald enkel een waardering te weerhouden op basis van de eigen vermogenswaarde per 31 juli 2013 van LIVERCO enerzijds en van de naar LIVERCO af te splitsen vermogensbestanddelen (zie verder onder punt 11) anderzijds. Het betrekkelijk gewicht dat aan deze waarderingsmethode werd gehecht, is bijgevolg 100%. Het vermogen van PATRIVIC heeft per 31 juli 2013 een totale eigen vermogenswaarde van EUR 1.916.093,55, hetwelk aan de overnemende vennootschappen wordt toegekend als volgt (zie verder onder punt 11);

,EUR 1,157.288,37 aan LIVERCO;

,EUR 758.805,19 aan LUTOCA.

b)M.b.t. de inbreng bij LIVERCO ingevolge de splitsing:

pe naar LIVERCO af te splitsen vermogensbestanddelen (zie verder onder punt 11) vertegenwoordigen op pasis van de netto boekwaardes een eigen vermogen van EUR 1.157.288,37. Het eigen vermogen van LIVERCO per 31 juli 2013 bedraagt EUR 65.457,86, wiens kapitaal thans wordt vertegenwoordigd door 700 aandelen.

Door de eigen vermogenswaarde van de naar LIVERCO af te splitsen vermogensbestanddelen (zie verder onder punt 11) te delen door de eigen vermogenswaarde van een aandeel in het kapitaal van LIVERCO, Komt men tot het aantal door LIVERCO nieuw uit te geven aandelen (EUR 1.157.288,371 EUR 93,51 12.376,0000 aandelen).

Aan de aandeelhouders van PATRIVIC worden ter vergoeding van naar LIVERCO af te splitsen vermogensbestanddelen (zie verder onder punt 11) dus 12.376 aandelen uitgereikt in het kapitaal van LIVERCO, zonder opleg in speciën. Deze uit te reiken aandelen luiden op naam.

Er bestaan thans 1.742 aandelen in PATRIVIC. Aan hun houders worden per aandeel aldus afgerond 7,1044 aandelen uitgereikt in het kapitaal van LIVERCO. Het aldus bekomen totaal per aandeelhouder wordt desgevallend afgerond om op een geheel getal uit te komen, Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van PATRIVIC in verhouding tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in het kapitaal van LIVERCO.

c)M.b.t. de inbreng bij LUTOCA ingevolge de splitsing;

Het ligt in de bedoeling van de raad van bestuur van PATRIVIC dat LUTOCA bij haar oprichting 1.742 aandelen op naam zal uitgeven, zonder vermelding van nominale waarde. De eigenvermogenswaarde van elk aandeel in het kapitaal van LUTOCA bedraagt aldus bij de oprichting afgerond EUR 435,59.

Er bestaan thans 1.742 aandelen in PATRIVIC. Aan hun houders worden per aandeel aldus 1 aandeel uitgereikt in het kapitaal van LUTOCA. Aldus verkrijgt elke aandeelhouder van PATRIVIC in verhouding tot zijn aandelenbezit verhoudingsgewijs het daarmee overeenstemmende aantal aandelen in het kapitaal van LUTOCA.

4 De wijze waarop de aandelen worden uitgereikt

De aandelen in het kapitaal van de overnemende vennootschappen die ter vergoeding van de respectievelijk naar hen overgedragen vermogensbestanddelen aan de aandeelhouders van PATRIVIC worden toegekend, worden als volgt aan laatstgenoemden uitgereikt. De bestuursorganen van de respectieve overnemende vennootschappen tekenen, binnen de tien dagen na de publicatie van het a plitsingsbesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de volgende gegevens aan in het register van aandelen van de desbetreffende overnemende vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van PATRIVIC;

4>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het aantal aandelen van de betrokken overnemende vennootschap dat hen toekomt;

-de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt namens de betrokken overnemende vennootschap door haar bestuursorgaan ondertekend, alsook door de aandeelhouders van PATRIVIC.

De bestuurders van PATRIVIC vernietigen het aandelenregister van de alsdan gesplitste vennootschap PATRIVIC, door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door inschrijving, naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit, van de passage `omgeruild tegen [het desbetreffend aantal] aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIVERCO en tegen [het desbetreffend aantal] aantal aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUTOCA`, met toevoeging van de datum van het splitsingsbesluit.

5 Het dividend op de nieuwe aandelen

De nieuw uitgegeven aandelen in het kapitaal van de overnemende vennootschappen nemen onmiddellijk deel in het bedrijfsresultaat van de desbetreffende overnemende vennootschap (ongeacht wanneer het werd behaald) en zijn onmiddellijk dividendgerechtigd.

6 Verrichtingen gesteld door PATRIVIC

Vanaf 1 augustus 2013 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door PATRIVIC met betrekking tot de respectieve overgedragen vermogensbestanddelen boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap aan wie de vermogensbestanddelen respectievelijk werden overgedragen. De resultaten (winst of verlies) met betrekking tot de respectieve vermogensbestanddelen, behaald vanaf 1 augustus 2013 (deze datum inbegrepen), worden eveneens toegerekend aan de overnemende vennootschap aan wie de vermogensbestanddelen respectievelijk werden overgedragen.

7 Overgedragen onroerende goederen -- Bodemattest

" PATRIVIC is eigenaar van :

gebouw te Meerhout, Veldstraat 63 met kadastrale gegevens sectie B nr. 1444/A2

gebouw te Meerhout, Veldstraat 5 met kadastrale gegevens sectie B nr. 14441A2

gebouw te Meerhout, Markt 18 met kadastrale gegevens sectie B nr. 13021N

gebouw te Meerhout, Veldstraat 31/35 met kadastrale gegevens sectie B nr. 1430/H

gebouw te Meerhout, Veldstraat 29 met kadastrale gegevens sectie B nr. 14281F,

dewelke ingevolge de splitsing zullen worden overgedragen aan LIVERCO c.q. LUTOCA (zie verder onder punt 11).

Derhalve dient in toepassing van art. 101 van het decreet van de Vlaamse Raad dd. 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (hierna "Bodemdecreet") er voorafgaand aan de overdracht bodemattest worden aangevraagd, waarvan de inhoud (i) dient te worden meegedeeld aan de verwerver en (ii) dient te worden opgenomen in de onderhandse akte waarin de overdracht wordt vastgelegd. De ondertekening van een splitsingsvoorstel wordt door art. 2, 19°, b) van het Bodemdecreet als een overdracht beschouwd.

De bestuursorganen van PATRIVIC en LIVERCO geven aan dat het bodemattest thans nog niet beschikbaar is. De bestuursorganen verklaren dat zo snel als mogelijk, en uiterlijk tegen de datum van de buitengewone algemene vergaderingen die over de splitsing zullen besluiten, LIVERCO c.q. LUTOCA in het bezit zullen worden gesteld van het meest recent afgeleverde bodemattest m.b.t. de aan hen overgedragen onroerende goederen en dat de vennoten van LIVERCO c.q. de oprichtingsvergadering van LUTOCA zullen worden verzocht om tijdens voormelde vergaderingen te verzaken aan de nietigheidsvordering vermeld in art. 116 § 1 van het Bodemdecreet.

8 Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen  bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders van PATRIVIC

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschappen en PATRIVIC wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

De overnemende vennootschappen kennen geen bijzondere rechten toe aan (en stellen geen maatregelen voor betreffende) aandeelhouders van PATRIVIC of gebeurlijke houders van andere effecten van PATRIVIC.

9 Verslagen

Door de bestuursorganen van PATRIVIC en de overnemende vennootschappen zal aan Grant Thornton Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Potvlietlaan 6, hierbij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor-vennoot, opdracht worden verleend om het in

artikel 731 en 746 W. Venn. beschreven schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel op te stellen.

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht bedraagt in totaal EUR 1.300,00 (excl. btw).

10 Belastingen

Onderhavige verrichting vindt als naar recht plaats onder het belastingneutraat regime in het kader van de inkomstenbelastingen (art. 211 WIB '92).

De verrichting is eveneens vrijgesteld van btw in toepassing van artikel 11 WBTW (overdracht van een bedrijfsafdeling).

11 Af te splitsen vermogensbestanddelen  verdeling van het kapitaal

Aan de ovememende vennootschappen worden respectievelijk de volgende bestanddelen van het vermogen van PATRIV1C toebedeeld:

OVERGEDRAGEN ACTIVA

Nettoboekwaarde per 31/07/13

Balanspost Omschrijving Vermogen Overgedragen Overgedragen

PATRIVIC aan LUTOCA aan LIVERCO

220000 BW Terreinen Veldstr 5 / Markt 18 80.565,39 80.565,39 0,00

220800 MW Terreinen Veldstr 5 / Markt 18 249,101,28 249.101,28 0,00

220000 BW Terreinen Veldstr 63 17.352,55 0,00 17.352,55

220800 MW Terreinen Veldstr 63 93.980,78 0,00 93.980,78

220000 BW Terreinen Veldstr 29, 31-35 135.392,47 0,00 " 135.392,47

220800 MW Terreinen Veldstr 29, 31-35 438.274,20 0,00 438.274,20

220000 BW Terrein Ossemeir 1% 351,00 0,00 351,00

221000 BW gebouw Veldstr 5 / Markt 18 126.528,35 126.528,35 0,00

221800 MW gebouw Veldstr 51 Markt 18 483.804,98 483.804,98 0,00

221000 BW gebouw Veldstr 63 2.566,99 0,00 2.566,99

221800 MW gebouw Veldstr 63 142.433,01 0,00 142.433,01

221000 BW gebouw Veldstr 29, 31-35 430.113,35 0,00 430.113,35

221800 MW gebouw Veldstr 29, 31-35 41.219,98 0,00 41.219,98

Vaste activa 2.241.684,33 940.000,00 1.301.684,33

550210 Fortis bank (euro) 14.231,85 7.115,93 7.115,93

550250 KBC bank 555,07 0,00 555,07

550300 Fortis bank 2 12.089,71 2.300,00 9.789,71

490000 Over te dragen kosten 4.363,38 1.562,06 2.801,33

Vlottende activa 31.240,01 10.977,98 20262, 03

Totaal 2.272.924,34 950.977,98 1.321,946,35

OVERGEDRAGEN PASSIVA

Balanspost Omschrijving Nettoboekwaarde per 31/07/13 Overgedragen aan LIVERCO

Vermogen Overgedragen

PATRIVIC aan LUTOCA

100000 Kapitaal 431.830,52 171.012,13 260.818,39

121010FIWDMW MVA 1.448.814,23 573.754,74 875.059,49

130000Wettelijke reserves 31.796,41 12.591,91 19.204,50

132000Gespreid te belasten MW 117.135,25 46.387,52 70.747,73

1400000vergedragen winst 1 verlies -113.482,86 44.941,12 -68.541,74

Eigen vermogen 1.916.093,55 758.805,19 1.157.288,37

168000 Uitgestelde belastingen op kap. Sub 60.342,48 30.171,24 30.171,24

173010 Investeringskr KBC 198.500 eur 57.801,84 57.801,84 0,00

173020 Investeringskr KBC 50.000 eur 15.286,86 15.286,86 0,00

173050 Term. VS 247.893,52 eur 46.823,98 0,00 46.823,98

423010 Investeringskr KBC 198.500 eur "6.474,89 6.474,89 0,00

423020 Investeringskr KBC 50.000 eur 1.660,96 1.660,96 0,00

423050 Term. VS 247.893,52 eur 6.885,75 0,00 6.885,75

482030 R/C Nuyts Jef 78.307,32 0,00 78.307, 32

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

482040 R/C Nuyts Luc 78.307,32 78.307,32 0,00

492000 Toe te rekenen kosten 4.939,39 2.469,70 2.469,69

Vreemd vermogen 296.488,31 162.001,58 134.486,74

Totaal 2.272.924,34 950.977,98 1.321.946,35

ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de overgedragen activa geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het activa betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde activa, wordt uitdrukkelijk bedongen dat deze activa of de waarde ervan worden verdeeld over alle overnemende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toebedeeld.

Ingeval de hierboven weergegeven toebedeling van de overgedragen passiva geen uitsluitsel zou geven, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar is, hetzij omdat het passiva betreft die door onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toebedeelde passiva, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle overnemende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk zijn.

12 Slotbepalingen

Alle kosten verband houdende met de splitsing zullen gedragen worden door de overnemende vennootschappen, ieder in verhouding tot de waarde van de aan hen overgedragen Vermogensbestanddelen van PATRIVIC.

De uiterste streefdatum voor de goedkeuring van dit splitsingsvoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders c.q. oprichtingsvergadering van de betrokken vennootschappen is 311011201.t

Dit splitsingsvoorstel zal door PATRIVIC en LIVERCO worden neergelegd op de bevoegde griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van PATRIVIC en LIVERCO ondertekend in minstens negen

exemplaren, waarvan er:

.één bestemd is om in het vennootschapsdossier van PATRIVIC te worden neergelegd;

" één bestemd is om in het vennootschapsdossier van LIVERCO te worden neergelegd;

" twee bestemd zijn om op de zetel van PATRIVIC c.q. LIVERCO te worden bewaard;

"één bestemd is voor de bedrijfsrevisor, die belast is met het revisoraal verslag in toepassing van artikel

731 en 746 W. Venn.;

.drie bestemd zijn voor de notaris die de splitsingsaktes en de diverse oprichtingsakte zal verlijden;

.minstens één reserve-exemplaar.

Te Turnhout, op 2 december 2013

Voor Liverco BVBA

Jozef Nuyts Sabine Verlinden

Zaakvoerder Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

30/05/2012
ÿþV, beh ID

aa'

Bet

Staa

D I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER GÉLEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

18 MEI 2012

KOOPHAbI~Ië TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsar ;

Benaming (voluit): Liverco (verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Burgerlijke Vennootschap met handelsvorm

Zetel : 2450 Meerhout, Heikant 31

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Colson, te Geel, op 16 mei 2012, te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Burgerlijk Vennootschap met handelsvorm «Liverco» werd opgericht ais volgt:

Oprichters. - De heer NUYTS Jozef Victor Martha, geboren te Tumhout op 28 april 1964, wonende te 2450 Meerhout, Heikant en zijn echtgenote Mevrouw VERLINDEN Sabine Dimphna Laurent, geboren te Mol op 22 december 1963, wonende te 2450 Meerhout, Heikant 31.

Rechtsvorm. -- Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Burgerlijk Vennootschap met handelsvorm.

Naam. - Liverco

Zetel. -- 2450 Meerhout, Heikant 31.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, uitsluitend voor eigen rekening, tenzij hierna anders vermeld; het patrimonium, gevormd door inbrengen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot:

het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten al dan niet gemeubeld;

alle bewerkingen met betrekking tot alle mogelijke onroerende rechten uit hun aard, door incorporatie of door bestemming, alsook tot goederen en/of roerende rechten die eruit voortvloeien, zoals kopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, oprichten, inrichten, huren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of in leasing nemen, in erfpacht of opstal geven, erfpacht of opstal verlenen, uitbaten, horizontaal of verticaal verdelen, verkavelen, onder het regime van mede-eigendom plaatsen en in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op het technisch of administratief beheer hiervan, de valorisering van alle onroerende bebouwde of onbebouwde eigendommen, alle onderzoekingen en schattingen verrichten, aile administratieve toelatingen vragen, alle tastenkohieren opstellen, alle mogelijke architect- en aannemingscontracten stuiten;

de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard;

de bemiddeling bij dergelijke operaties;

de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening ten titel van aanneming, en dit van aile gebouwen of constructies;

het verrichten van aile studies, het opmaken van alle ontwerpen en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten;

het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen;

projectmanagement omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111111111111111111112097769+*1

dei a." 1 5, ~t9~

-T Luik B - Vervolg

Voor-

behouden

aan het

Beigis.b

btaatsblad



met en het aanstellen van een architect, aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover de diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien;

- het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden;

onroerende goederen en/of rechten in hypotheek geven.

Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan.

Kapitaal.  Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventigduizend euro

(70.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd (700) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn, Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 700. Het maatschappelijk kapitaal van zeventigduizend euro (70.000,00 EUR) werd volledig in geld volstort op rekeningnummer BE83 1325 3905 5515 bij Delta Lloyd Bank

Duur. - De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - Vertegenwoordiginq.  De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Hebben de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap:

de heer Jozef Nuyts, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2450 Meerhout, Heikant 31,

mevrouw Sabine Vertinden, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2450 Meerhout, Heikant 31.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, al dan niet statutair, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte:

hetzij, door een statutaire zaakvoerder, alleen optredend;

hetzij, door een statutaire zaakvoerder en een gewone (niet-statutaire) zaakvoerder, samen optredend. Blzondere lasthebbers.  Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Be1gigch Staatsblad Luik B - Vervolg

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht,

Boekiaar.  Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden

afgesloten op 31 december 2013.

Jaarvergadering. Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering

genoemd - op de achtentwintigste van de maand april, om negentien (19.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde

uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2014.

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, die zelf een vennoot moet zijn en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld. Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten:

de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

de naam en de zetel van de vennootschap;

de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

de agenda van de vergadering;

de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd"/

'berwoipen"/onthouding ,, "

de plaats en datum van ondertekening van het formulier,

de handtekening,

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake,

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur. Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

BENOEMING ZAAKVOERDER.  . Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2), zijnde de heer Jozef Nuyts en mevrouw Sabine Verlinden, statutaire zaakvoerders voornoemd, die hebben verklaard hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend. Buiten deze benoeming worden geen andere, niet statutaire, zaakvoerders aangesteld.

Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIVERCO

Adresse
HEIKANT 31 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande