LM ADMINISTRATIE

Société en commandite simple


Dénomination : LM ADMINISTRATIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 896.891.494

Publication

15/04/2013
ÿþ Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICI

-*F1

b~

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Lit APR. 2113

Griffie

Ondernemingsnr :BE 0896.891.494

Benaming (voluit): LM administratie

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel :2900 Schoten, Winkelstap 27

(volledig adres)

Onderwerp akte :INVEREFFENINGSTELLING - ONTBINDING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 1 maart 2013 Geregistreerd twee bladen nul verzendingen te Brasschaat, Registratie II op acht Maart tweeduizend dertien. Boek 191, blad 97, vak 04 .Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). De w.n. eerstaanwezend Inspecteur, get. J. Rombouts, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "LM administratie", met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Winkelstap 27, hebbende het ondernemingsnummer BE 0896.891.494.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

EERSTE BESLISSING  Staat van actief en passief

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontslag zaakvoerders  kwijting

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van mevrouw Meyvisch Lydie voormeld en mevrouw Vereist Kim als statutair zaakvoerders. De algemene vergadering verleent hen kwijting voor hun mandaat.

DERDE BESLISSING  Vereffening - Ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen

van heden

VIERDE BESLISSING  Vaststelling ontbinding

De vergadering neemt kennis van het feit dat

1) er geen passiva zijn luidens voormelde staat van activa en passiva,

2) alle vennoten aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd

3) dat het resterend actief door de stille vennoot wordt teruggenomen, en er verder geen reden is tot het benoemen van een vereffenaar.

4) er bijgevolg geen vereffenaar is aangeduid

Dat onder dergelijke voorwaarden de invereffeningstelling en de sluiting ervan met vaststelling van de ontbinding van de vennootschap kan geschieden in één enkele akte, zoals deze mogelijkheid en de er aan verbonden voorwaarden werden bevestigd in de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, welke werd bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012 (thans artikel 184 §5 W.Venn).

De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening derhalve als beëindigd dient aanzien te worden, en dat bijgevolg de vereffening kan worden afgesloten.

De algemene vergadering sluit de vereffening af, en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

VIJFDE BESLISSING - boeken en bescheiden

De algemene vergaderin4 beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden

III

i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

neergelegd en voor een termijn van vijf jaar zullen worden bewaard bij mevrouw Meyvisch Lydie wonende te 2900 Schoten, Winkelstap 27

ZESDE BESLISSING-- volmacht formaliteiten

De vergadering stelt de BVBA ADVEBO, met zetel te 2170 Antwerpen-Merksem, Zusters-Van-Onze-Lieve-Vrouwstraat 51, haar zaakvoerders en aangestelden aan als bijzondere gevolmachtigde, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS. Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte en staat van activa en passiva.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LM ADMINISTRATIE

Adresse
WINKELSTAP 27 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande