LMD & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN / REVISEURS D'ENTREPRISES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LMD & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN / REVISEURS D'ENTREPRISES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.595.191

Publication

26/09/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

II -09- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDLrtgij0lECHELEN

A

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIIIIV IIIIIIIIIIIIII

*iaieons9*

Ondernemingsnr : 0428.595.191

Benaming

(voluit) : LUYTEN-MEYNENDONCKX & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES (verkort) : LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES

Rechtsvorm ; Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide, 40.

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - Proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 31 juli 2012 en geregistreerd te Herentals, Registratie, vier bladen zonder verzendingen, de 9 augustus 2012. Boek 5/166, blad 33, vak 3. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUYTEN-MEYN ENDONCKX & PARTN ERS-BEDRIJ FSREVISOREN/REVISEURS D'ENTR5PRISES", afgekort "LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES", besloten heeft :

EERSTE BESLUIT: Verslagen en voorafgaande verklaringen.

1.1 ,Fusievoorstel. De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADCON", overnemende vennootschap en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °LUYfEN-MEYNENDONCKX & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN / REVISEURS D'ENTREPRISES", afgekort "LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES", overgenomen vennootschap, hebben een fusievoorstel opgemaakt overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen op 18 juni 2012 zowel door de overnemende als door de overgenomen vennootschap.

1.2. Verslag van de zaakvoerder. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten afstand te doen van het opstellen door de zaakvoerder van een omstandig schriftelijk verslag omtrent voormeld fusievoorstel overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

1.3. Verslag van de bedrijfsrevisor. De bedrijfsrevisor heeft op 9 juli 2012 een verslag opgesteld over het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen :

"Besluit. Tot besluit van ons onderzoek verricht conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen, kunnen we besluiten dat:

- Dit fusieverslag alle noodzakelijke wettelijke informatie bevat. Deze informatie is correct en beantwoordt aan de realiteit.

-Voor één aandeel van de NV BVBA O & D krijgt men 0,21 aandelen van de BVBA ADCON. Voor één aandeel van de BVBA LMD & Partners krijgt men 7,20 aandelen van de BVBA ADCON.

-de voorgestelde ruilverhouding op redelijke wijze is vastgesteld op basis van een aangepaste waarderingsmethode beschreven in de respectievelijke fusieverslagen, geargumenteerd door de zaakvoerders en door ons beoordeeld in voorliggend verslag.

Antwerpen, 09 juli 2012 Bvba Marc Luyten vertegenwoordigd door Marc Luyten Bedrijfsrevisor (getekend) 1.4. Belangrijke vermogenswijziging. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmenbesloten,

overeenkomstig artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen, afstand te doen van mededeling van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen van de bij de fusie betrokken

vennootschappen heeft voorgedaan tussen de datum van het opstellen van het fusievoorstel en heden. Voor de', stand van het eigen vermogen van de overgenomen en de overnemende vennootschap wordt verwezen naar i de respectievelijke jaarrekeningen per 31 december 2011.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT : Ontbinding  Fusie. De algemene vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten tot de ontbinding, zonder vereffening, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUYTEN-MEYNENDONCKX & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN / REVISEURS D'ENTREPRISES", afgekort "LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES", overgenomen vennootschap, en tot fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADCON", waarvan de zetel gevestigd is te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide, 40 - RPR Mechelen - ondernemingsnummer 0444.109.649, overnemende vennootschap mits overdracht aan deze laatste van de algeheelheid van activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2011. Alle handelingen verricht sinds die datum door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt beschouwd als zijnde gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap. De wijzigingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de overgenomen vennootschap zullen ten bate of ten schade zijn van de overnemende vennootschap. De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden van deze overdracht worden opgenomen in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten dat deze overdracht zal vergoed worden door toekenning aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, van zevenhonderdtwintig (720) nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van waarde van de overnemende vennootschap. Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap, behalve dat ze slechts in de winst zullen delen vanaf heden, 31 juli 2012. Deze nieuwe aandelen zullen verdeeld worden onder de vennoten van de overgenomen vennootschap in verhouding van één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap tegen zeven komma twintig (7,20) aandelen van de overnemende vennootschap.

Dit besluit tot fusie zal slechts gevolg hebben vanaf het ogenblik van het nemen door de algemene vergadering van vennoten van zowel de overgenomen vennootschap als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap. En dit na goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de statutenwijzigingen die uit de fusie voortvloeien, overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT : Bevoegdheden. De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten alle bevoegdheden te verlenen aan de gevolmachtigde, de heer Jozef Laenen, te Olen, Eikenstraat, 2, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van 31 december 2011 in de boeken van de overnemende vennootschap en toe te zien op de bijwerking van het register van de aandelen op naam ten laste van de overnemende vennootschap.

In het kader van deze overdracht door fusie is de gevolmachtigde ook gemachtigd om :

-de hypotheekbewaarder te ontstaan ambtshalve inschrijving te nemen; aan alle rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet of andere beletselen;

-de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening , zoals ze zullen vermeld worden in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

-aile vormvereisten te vervullen die vereist zijn in het Ondememersloket en de B.T.W. en eventueel andere Diensten;

-onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte fusie door overneming, volmacht en verslag van de bedrijfsrevisor betreffende het fusievoorstel.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/07/2012
ÿþy1

~

Voor

behoud aan ht Belgisi

Staatsb

Iiiiiiiiuiujaui11111

+iaia~o*

II



NEERGELEGD

1.0 -07- 2012

GRIFFIE R r TBANK van

KOOPHANDEL MECHELEN

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0428.595.191

Benaming

(voluit) : LUYTEN-MEYNENDONCKX & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES

(verkort): LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap-met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredehejde, 40.

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING EN VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING-JAARVERGADERING - WIJZIGING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 29 juni 2012 en geregistreerd te Herentals, Registratie, twee bladen zonder verzendingen, de 4 juli 2012, boek 5/166, blad 16, vak 20, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) P.BERNAR; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUYTEN-MEYNENDONCKX & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES", afgekort "LMD & PARTNERS-BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES", met algemeenheid van stemmen besloten heeft

EERSTE BESLUIT : dat het boekjaar van de vennootschap voortaan begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het lopend boekjaar, dat begonnen is op één juli tweeduizend en elf, wordt verlengd en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf in plaats van op dertig juni tweeduizend en twaalf, zijnde een boekjaar van achttien maanden,

Dienovereenkomstig wordt het artikel 24 van de statuten gewijzigd door schrapping van de eerste zin en deze te vervangen door

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar."

TWEEDE BESLUIT dat de jaarvergadering van de vennootschap voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van mei om elf uur en voor de eerstvolgende maal in het jaar tweeduizend dertien.

Dienovereenkomstig wordt het artikel 20 van de statuten gewijzigd door schrapping van de eerste zin en deze te vervangen door :

"De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van mei om elf uur."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

1 :J J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden *iaiin4ae

aan het 18

Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD

._ .~.....

18 -06- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHÁt. te MECHELEN

Ondernemingsnr : 0428.595.191

Benaming

(voluit) : LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredeheide 40 - 2860 Sint-Katelijne-Waver

(volledig adres)

Onderwerp akte : bekendmaking en neerlegging fusievoorstel

ADCON

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bredeheide 40

2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

BTW BE 0444.109.649

RPR Mechelen

LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVISORENIREVISEURS D'ENTREPRISES

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bredeheide 40

2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

BTW BE 0428.595.191

RPR Mechelen

OPLEIDING EN DIENSTENCENTRUM hierna kort genoemd "O & D"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bredeheide 40

2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

BTW BE 446,889.094

RPR Mechelen

FUSIEVOORSTEL

Uitgaande van de respectieve bestuursorganen (m.n. de zaakvoerders van de ADCON BVBA, de BV ovv BVBA LMD & Partners Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entreprises en de bvba O&D) van de In de fusie betrokken vennoot-ischappen, werd, ter attentie van en ter goedkeuring door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, welke normaliter zullen gehouden worden in juli 2012, dit fusievoorstel opge-imaakt.

1.De betrokken vennootschappen zijn :

1.1.De "overnemende vennootschap" : ADCON BVBA

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADCON werd opgericht op 6 mei 1991 voor notaris Dirk Luyten, notaris met standplaats te Mechelen. Deze oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 meI 1991 onder nummer 910529-45.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40, '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

t

l r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als ondememingsnummer BTW BE 0444.109.649 en ressorteert onder het RPR Mechelen.

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap luidt als volgt:

-Het verlenen van diensten en geven van adviezen

-Het verzorgen van de administratie van bedrijven; voorts het verrichten van al hetgeen tot het voorgaande behoort cf bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimst zin genomen en voorts het deelnemen in en het voeren van het beheer over ondernemingen en het uitoefenen van het mandaat van bestuurder in vennootschappen.

-Zij mag tevens alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële aard, zowel in alle roerende en onroerende goederen, bij wijze van bezit en deelneming, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, hetzelfde kunnen vergemakkelijken, met inbegrip van onroerende leasing.

-Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven.

-Het valoriseren en beheren van een vermogen door beheersdaden.

-Het begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen, in de ruimste zin.

-De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

-De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Huidige zaakvoerder :

Karine Peeters, Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver (mandaat vanaf 30/12/2010)

Huidige aandeelhouders:

Bart Meynendonckx BVBA, gekend onder ondernemingsnummer

0894.839.648 met maatschappelijke zetel te

Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver 745 aandelen

Bart Meynendonckx , Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver 5 aandelen

1.2.De "over te nemen vennootschap"

LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES BV ovv BVBA

De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES werd opgericht onder de vorm van een VOF bij onderhandse akte verleden op 4 maart 1986, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 13 maart 1986 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 27 maart 1986 onder nummer 860327-45.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal op 8 november 2001 voor notaris Marcel Leemans te Mechelen. Deze statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 7 december 2001 onder nummer 20011207-515.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint Katelijne-Waver, Bredeheide 40.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0428,591,191 en ressorteert onder het RPR Mechelen.

Het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap luidt als volgt:

De vennootschap heeft tot doel als hoofdactiviteit alle opdrachten uit te voeren die bij of krachtens de wet aan de bedrijfsrevisoren uitsluitend zijn toevertrouwd en op algemene wijze, aile controleopdrachten te vervullen met betrekking tot boekhoudkundige staten van ondernemingen, verricht met toepassing van of krachtens de wet.

Voor zover zulks verenigbaar is met de wetten en regelementen die van toepassing zijn op bedrijfsrevisoren mag of kan de vennootschap:

1/ alle verrichtingen van financiële, roerende of onroerende aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks het bereiken van het maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken.

2/ participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken en die aan haar leden de nodige diensten en informatie verschaffen om hun activiteiten op een efficiënte wijze te ontwikkelen.

3/ teneinde haar doel te verwezenlijken, gebouwen of een gedeelte ervan huren of aankopen en handelsfondsen of andere ondernemingen overnemen of overlaten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

4/ andere opdrachten uitvoeren en andere dienstprestaties leveren.

Huidige zaakvoerder

Bart Meynendonckx, Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver (mandaat vanaf 8/11/2001 voor onbepaalde

termijn)

Huidige aandeelhouders:

Bart Meynendonckx BVBA voornoemd gekend met or 0894.839.648 99 aandelen

Bart Meynendonckx ,Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver 1 aandeel

1.3.De "over te nemen vennootschap" : O&D BVBA

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid O&D werd opgericht op 18 maart 1992 voor notaris Dirk Luyten, notaris met standplaats te Mechelen. Deze oprichting werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 april 1992 onder nummer 920407-226.

De statuten werden gewijzigd op 29 juni 2001 voor notaris Dirk Luyten te Mechelen. Deze statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 21 juli 2001 onder nummer 20010721-831,

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer BTW BE 0446.889.094 en ressorteert onder het RPR Mechelen.

Het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap luidt als volgt:

-Het verlenen van bijstand op administratief, boekhoudkundig, financieel, commercieel en technisch gebied, alsmede inzake fiscale en sociale wetgeving en personeelszaken aan alle soorten van bedrijven en vennootschappen.

-Onder eender welke vorm, het verwerven en/of aanhouden van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van en het toezicht op de ondernemingen waarin zij participeert.

-Het verlenen van diensten en geven van adviezen.

-Het verzorgen van de administratie van bedrijven; voorts het verrichten van al hetgeen tot het voorgaande behoort of bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin genomen en voorts het deelnemen in en het voeren van het beheer over ondernemingen en het uitoefenen van het mandaat van bestuurder of vereffenaar in vennootschappen.

-Zij mag tevens alle bewerkingen doen van industriële, commerciële en financiële aard, zowel in alle roerende en onroerende goederen bij wijze van bezit en deelneming, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel, hetzelfde kunnen vergemakkelijken, met inbegrip van onroerende leasing.

-Het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven.

-Het valoriseren en het beheren van een vermogen docr beheersdaden

-Het begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen, in de ruimste zin.

-Het inrichten van seminaries en het ter beschikking stellen van alle mogelijke infrastructuur voor opleidingen allerhande.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Huidige zaakvoerder: Karine Peeters, Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver (mandaat van

onbepaalde duur vanaf 29/06/2001)

Huidige aandeelhouders:

Bart Meynendonckx BVBA voornoemd gekend met or 0894.839.648 1.340 aandelen Huwgemeenschap Karine Peeters - Bart Meynendonckx,

wonend te Bredeheide 40, 2860 Sint-Katelijne-Waver 10 aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Algemeen

Onderhavige fusie kadert in de financiële, sociaalrechtelijke en operationele integratie van de onderneming van de over te nemen vennootschappen in de onderneming van de overnemende vennootschap.

Een juridische vereenvoudiging en een rationalisering van de activiteiten wordt nagestreefd door de aandeelhouders. Wij stellen vast dat in bvba Adcon en bvba O & D de oorspronkelijke activiteiten van dienstverlening verlegd zijn naar investeringen in vastgoed en het optrekken en verhuren van gebouwen. Dit was in beide vennootschappen ook reeds vervat in het maatschappelijk doel. Per 01/01/2011 heeft de vennootschap bv ovv bvba LMD & Partners Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entreprises haar audit en revisorale activiteiten overgedragen aan de bvba PKF bedrijfsrevisoren. Het contract stipuleerde dat zij daarna de overgang van het personeel en het cliënteel naar PKF verder zou begeleiden om dit tot een goed einde te brengen. Wij stellen nu vast dat deze overgangsperiode tot een einde komt en dat de overgang succesvol is verlopen zodat praktisch alle technische interventies ter zake beëindigd zijn. Ook de activiteiten van bv ovv bvba LMD & Partners BedrijfsrevisorenlReviseurs d'entreprises verschuiven nu naar investeringen in vastgoed met oog op verhuur en dit meer bepaald in het kader van haar wederbeleggingen. Wij kunnen dan ook besluiten dat de drie in deze fusie betrokken vennootschappen hun activiteiten verlegd hebben van dienstverlening naar het optrekken en huur / verhuur van onroerend goed zoals ook reeds voorzien in hun respectievelijke maatschappelijke doelen. Zij vervullen nu dus duidelijk gelijkaardige en complementaire activiteiten.

Het centraliseren van het zaakvoerderschap, de administratie en de boekhouding alsook van de overige overheaddiensten zal een kostenbesparend effect hebben.

Het eigen vermogen van de overnemende vennootschap zal ten gevolge van de fusie toenemen, zodat haar balans-'structuur en solvabili-'teit nog zullen verbeteren.

Mede gelet op de hierboven beschreven gelijkaardige en complementaire activiteiten van de te fuseren vennootschappen en het door de fusie verhoopte synergie-effect, beantwoordt de voorgenomen fusie, volgens de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, aan de toepassingsvoorwaarden van artikel 183bis W1B92 zodat de fusie onder belastingvrijdom kan gebeuren.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen beogen een niet-belaste fusie te realiseren, in een regime van boekhoudkundige continuïteit.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen voor om een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap bvba ADCON.

Indien het fusievoorstel door de Buitengewone Algemene Vergaderingen van de betrokken vennootschappen, normaliter voor eind juli 2012, op geldige wijze wordt goedgekeurd, zullen de over te nemen vennootschappen van rechtswege ophouden te bestaan en gaat hun gehele vermogen, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, geen enkele uitgezon-iderd, over op de overnemende vennootschap bvba ADCON.

3.Ruilverhouding van de aandelen - wijze van toekenning der aandelen

Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap LMD & PARTNERS Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entreprises bv ovv BVBA worden in het kader van de fusie in ruil voor 100 aandelen in het kapitaal van de over te nemen vennootschap 720 nieuwe aandelen uitgereikt in het kapitaal van de overnemende vennootschap. De ruilverhouding is bijgevolg 7.2. Er wordt geen opleg in geld betaald. De uit te reiken nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande.

Aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap O & D BVBA worden in het kader van de fusie in ruil voor 1350 aandelen in het kapitaal van de over te nemen vennootschap 288 nieuwe aandelen uitgereikt in het kapitaal van de overnemende vennootschap, De ruilverhouding is bijgevolg 0.21, Er wordt geen opleg in geld betaald. De uit te reiken nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande.

De nieuwe aandelen van de overnemende'vennootschap die in vergoeding voor de overgang van het hele vermogen van de over te nemen venncotschappen toekomen aan de aandeel-houders van de over te nemen vennootschappen, worden als volgt toegekend:

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekent de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de uitgifte van nieuwe aandelen ingevolge de fusie aan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap BVBA ADCON, met inschrijving van de nieuwe

aandelen onder de correcte folio en met vermelding van de datum van het fusiebesluit, Deze inschrijving

wordt door de zaakvoerder namens de overnemende vennoot-Tschap ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De 7.aakvoerder van de overnemende vennootschap vernietigt in opdracht van de overnemende vennootschap het register van aandelen van de over te nemen vennootschappen BV ovv BVBA LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES en BVBA O & D , door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en dcor inschrijving naast het aldaar per aandeelhouder aangetekende aandelenbezit omgeruild tegen een aantal aandelen (juiste aantal per aandeelhouder te vermelden) van de BVBA ADCON, met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

4. Boekhoudkundige terugwerking, datum vanaf wanneer de nieuwe aandeken recht geven te deken in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit reoht

Vanaf 1 januari 2012 (deze datum inbegrepen) worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennoot-'schappen, boekhoudkundig geacht te zijn gesteld voor rekening van de overnemende vennootschap, De resultaten (winst of verlies) behaald vanaf 1 januari 2012 (deze datum inbegrepen) worden eveneens toegerekend aan de overnemende vennootschap.

Voor de beide over te nemen vennootschappen werd door de respectieve bestuursorganen een staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgesteld.

De nieuw uit te geven aandelen in het kapitaal van de overnemende vennootschap zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividend-'gerechtigd vanaf 1 januari 2012.

5.Bezoldiging van de bedrijfsrevisor

De bezoldiging voor deze opdracht, conventioneel vastgelegd, bedraagt in totaal EUR 1.200 euro voor de verslagen van de betrokken bedrijfsrevisor , de heer Marc Luyten,(in toepassing van artikel 695 W.Venn.) voor de beide, betrokken vennootschappen.

6.Voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen -- bijzondere rechten toegekend aan aandeelhouders van de over te nemen vennootschap

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en over te nemen vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

De overnemende vennootsohap kent geen bijzondere rechten toe aan (en stelt geen maatregelen voor betreffende) de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap of gebeurlijke houders van andere effecten van de over te nemen vennootschap.

7,Aanpassing van de statuten aan de huidige stand van de vennootschapswetgeving - naamswijziging

Er wordt tevens voorgesteld om de statuten van de overnemende vennootschap voor zover als nodig aan te passen aan de huidige stand van de Belgische vennootschapswetgeving.

8. Neerlegging - timing

De streefdatum voor de goedkeuring van dit fusievoorstel door de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen is gesitueerd voor einde juli 2012,

De bestuursorganen verklaren het fusievoorstel te zullen neerleggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel voor elk der betrokken vennootschappen, en dit omstreeks medio juni 2012,

9. Diversen

Onderhavig fusievoorstel impliceert een overdracht van onroerende goederen. De respectievelijke bestuursorganen verklaren dat de terzake vereiste bodemattesten tijdig zullen worden aangevraagd.

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen stellen voor om onder toepassing van artikel 697, §2, 5', laatste lid W.Venn. met unanimiteit van alle aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen af te zien van de opmaak van tussentijdse cijfers in hoofde van LMD & PARTNERS BEDRIJFSREVISOREN/REV1SEURS D'ENTREPRISES BV ow BVBA.

Aldus opgemaakt en door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen ondertekend in minstens 11 exemplaren, waarbij ieder bestuursorgaan erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er :

-drie bestemd zijn om in de respectieve vennootschapsdossiers te worden neergelegd;

-drie bestemd zijn om op de zetel van de respectieve vennootschappen te worden bewaard;

-drie bestemd zijn voor de betrokken bedrijfsrevisor, die belast is met de wettelijk vereiste controleverslagen;

-één bestemd iis voorde notaris die de fusieakte zal verlijden;

-minstens één reserve-exemplaar.

Wij voegen hierbij het getekend fusievoorstel.

Te Sint-Katelijne-Waver, op 4juni 2012.

De zaakvoerder De zaakvoerder

van de overnemende vennootschap van de over te nemen vennootschappen

ADCON BVBA LMD & PARTNERS

BEDRIJFSREVISOREN/REVISEURS D'ENTREPRISES BV ovv BVBA

Karine Peeters Bart Meynendonckx

Zaakvoerder Zaakvoerder

O & D BVBA

Karine Peeters

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

hVoorl behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.11.2011, NGL 29.11.2011 11626-0404-015
19/09/2011 : ANT000109
10/12/2010 : ANT000109
04/01/2010 : ANT000109
01/12/2009 : ANT000109
05/12/2008 : ANT000109
03/12/2007 : ANT000109
19/12/2006 : ANT000109
01/12/2005 : ANT000109
23/12/2004 : ANT000109
27/11/2003 : ANT000109
03/01/2003 : ANT000109
07/12/2001 : ANT000109
07/12/2001 : ANT000109
01/01/1997 : ANT109
25/06/1996 : ANT109
24/05/1996 : ANT109
01/01/1993 : ANT109
01/01/1992 : ANT109
19/01/1990 : ANT109
11/12/1986 : ANT109

Coordonnées
LMD & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN / REVISEU…

Adresse
BREDEHEIDE 40 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande