LOCABOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOCABOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.903.438

Publication

10/02/2014
ÿþ*14038311*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tcr 3; ,...," t . . - van K0Ophalleel te Aelerpen, op

3 0 JAN glIF

Griffie

~~ .~o~ - ~3 ~

Ondernemingsnr : j

Benaming (voluit) : Locabouw

(verkort) :

.

Zetel ::. Stenenkruisstraat 51

2070 Zwijndrecht

:

!: Onderwerp akte :oprichting ingevolge partiële splitsing

ii Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2013 van de NV; ii 'Locabouw' met zetel te 2070 Zwijndrecht, Stenenkruisstraat 51, RPR Antwerpen 0463.830.343, gehouden voor; ;: notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat ingevolge partiële splitsing van gemelde NV, een vennootschap: werd opgericht met volgende kenmerken:

-RECHTSVORM + NAAM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam; i: "LOCABOUW".

!! -ZETEL: 2070 Zwijndrecht, Stenenkruisstraat 51; RPR Antwerpen.

-DOEL: De vennootschap heeft als doel: '

1 . De studie, berekening, begeleiding en/of uitvoering, als hoofdaannemer of als onderaannemer van alle bouwprojecten, zo in binnenland als in buitenland, inzake waterbouw, betonbouw, gebouwen en! utiliteitsbouw, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. 2. De promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen, het uitrusten, de; aankoop, verkoop, huren, verhuren, verkavelen van alle mogelijke onroerende goederen, als; promotor of projectontwikkelaar optreden, makelen, leasen, voor de exploitatie en de financiering; zorg dragen, alsmede de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken en dit in alle stadia! van afwerking.

;:3. Het optreden als tussenpersoon - makelaar voor de verkoop van bouwmaterialen en grondstoffen,: ;i 4. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie,; herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel! gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen, consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de! uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en! ; betrokkenen kan ten goede komen.

5. Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en; valoriseren van aile patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en; i; immateriële; het nemen van participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste; zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een! patrimonium kan ten goede komen.

De vennootschap mag zelf of door tussenkomst van derden, alle mogelijke handels-, nijverheids-, ii financiële, roerende en onroerende handelingen en verrichtingen doen, welke rechtstreeks of; !: onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook;

kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke! andere wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of, aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten; verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

;; Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen." i

-DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. i

-KAPBAAL; 166.685,80 euro, volledig geplaatst, verdeeld in 19.750 aandelen zonder vermelding van!

_ __.._ ;1-waarde, -vetka _a!alledig _volgestorte:-.aande.Lea_-_interdes _ enekead , an_-de_-aandeeiboudets-. 3tan _" eie" _-partieel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

mai 11.1

gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit, zoals uiteengezet in het bijzonder verslag van de' oprichters en het controleverslag opgemaakt door' Verschelden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren' in uitvoering van artikel 219, § 1, eerste en tweede lid van zelfde Wetboek, en waarvan de besluiten luiden als volgt:

"Ondergetekende, Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Johan Van Mieghem, bedrijfsrevisor, aangesteld op 9 september 2013 door de oprichters van de BVBA LOCABOUW (in oprichting), Stenenkruisstraat 51, 2070 Zwijndrecht, met als opdracht, overeenkomstig art. 219 §1 W. Venn., met als opdracht het verslag op te maken over de inbreng in natura bij de oprichting van voornoemde vennootschap.

De inbreng in nature bestaat uit een gedeelte van het eigen vermogen (de bedrijfstak "managementactiviteiten"), -. zowel de rechten en verplichtingen -- van de partieel te splitsen vennootschap, LOCABOUW NV, gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Stenenkruisstraat 51, ingeschreven in het rechts-personenregister met ondememingsnummer 0463.830.343, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, die, bij wijze van partiële splitsing afgesplitst wordt, overeenkomstig art. 677 W. Venn., naàr de op te richten vennootschap LOCABOUW BVBA in oprichting.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 19.750 aandelen.

De oprichters zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De partiële splitsing gebeurt met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime overeenkomstig art. 211, §1, tweede lid W.I.B. en met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit overeenkomstig art. 80 van het Koninklijk Besluit van 30 juni 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen,

Bedoeling is dat het af te splitsen vermogen met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2013 wordt overgenomen. De nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogen per 30 juni 2013 bedraagt ¬ 286.089,36."

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het vrijwillig aangeboden ontslag van een zaakvoerder heeft slechts gevolg vanaf de beslissing tot aanvaarding door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bevoegdheidsbeperkingen zijn niet tegenwerpbaar aan derden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

-BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER: tot enige zaakvoerder werd benoemd: de heer LOUAGE Jozef, wonende te 2070 Zwijndrecht, Stenenkruisstraat 51, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

-COMMISSARIS: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-GEWONE ALGEMENE VERGADERING;

Moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand oktober om vijftien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

-VOORWAARDEN TOELATING TOT DE VERGADERING EN UITOEFENING STEMRECHT:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke houder van aandelen op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, al dan niet vennoot. De volmacht dient schriftelijk, voorafgaand en uitdrukkelijk te zijn. De volmachten moeten, op straffe van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en blote eigenaars, de pandschuldeisers en pandschuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon doen vertegenwoordigen.

De zaakvoerders mogen de formule van de volmachten bepalen en eisen dat deze worden gedeponeerd op de plaats die zij aanwijzen en binnen de termijn die zij vaststellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem; stemmen per brief is niet toegelaten,

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld, kunnen de vennoten evenwel eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

-BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30-6-2014.

-AANLEGGEN RESERVESNERDELING VAN DE WINST: Van de winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

-VERDELING VAN HET SALDO VAN DE VEREFFENING: Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld,

BIJZONDERE VOLMACHT: Machtiging van :

- de raad van bestuur van de partieel gesplitste vennootschap om voorgaande besluiten uit te voeren;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

1 -,, î

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 z°' mod 11.1



u Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- het Boekhoudkantoor Malschaert-Verbraeken, te 2070 Zwijndrecht, R. Orlentstraat 25, vertegenwoordigd' door mevrouw Els Verbraeken, wonende te 2070 Zwijndrecht, R. Orlentstraat 25, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondememingsloket en de fiscale administraties.



Voor ontledend uittreksel

Notaris Jan Boeykens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: afschrift akte a- verslag oprichters + controleverslag revisor











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2015
ÿþ mod 11.i



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

17 FEB. 2015

afdeing~Antwerpen

~ ra

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

O ndemem ingsnr : 0544.903.438

Benaming (voluit) : LOCABOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stenenkruisstraat 51

2070 Zwijndrecht

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging '

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 6 februari 2015, gehouden voor notaris Jan Boeykens te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen:

1/ Vermindering van het kapitaal met honderd achtenveertigduizend honderd vijfentwintig euro (¬ 148.125,00) om het kapitaal te brengen van honderd zesenzestigduizend zeshonderd vijfentachtig euro tachtig cent (¬ ; 166.685,80) op achttienduizend vijfhonderd zestig euro tachtig cent (¬ 18.560,80), door terugbetaling in geld aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal, welke kapitaalvermindering; aangerekend wordt op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in. overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap, en dit zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande :; aandelen. 2/ Opdracht aan de zaakvoerder om het besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen mits naleving van de voorwaarden van artikel 317 W. Venn,

31 Aanpassing van artikel 5 van de statuten, dat voortaan luidt:

"Net maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd zestig euro tachtig cent (¬ 18.560, 80).

Het is verdeeld in negentienduizend zevenhonderd vijftig (19.750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 9/19,750ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4/ Machtiging van :

- de notaris tot het opstellen en neerleggen van de coördinatie der statuten;

'Boekhoudkantoor Malschaert-Verbraeken', burgerlijke BVBA, te 2070 Zwijndrecht, Neerbroek 109 bus 18, en;

haar gevolmachtigden, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen,;

het Ondernemingsloket en de Btw-administratie.

Voor ontledend uittreksel

;.! Notaris Jan Boeykens

,, Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.10.2016, NGL 30.11.2016 16687-0434-011

Coordonnées
LOCABOUW

Adresse
STENENKRUISSTRAAT 51 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande