LODGINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LODGINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.140.988

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14250-0096-009
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.06.2013 13200-0333-012
18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 11.06.2012 12169-0263-012
26/03/2012
ÿþr

b

s

ni

na neerlegging ter griffie van d

lI1

n'-EnGELECD

G I-111-1- IE I"; t=(.f t-t Ib flJN t'". VAN

i li MM 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

r~_" rs:_ De griffier

1M11211,11)1IRiljtIll

VE11

~.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

' Dndernemingsnr : 0448/40988 Benaming

(voluit) : LODGINVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Turnhoutsebaan 46 bus 1 te 2400 Mol

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d.12 maart 2012. Statutenwijziging - ontslag en benoemingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Michel VRONINKS te Ham op twaalf maart, tweeduizend en twaalf dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LODGINVEST", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Turnhoutsebaan 46 bus 1, ondernemingsnummer 0448.140.988, volgende beslissingen unaniem genomen: heeft:

EERSTE BESLUIT:

A) de vergadering beslist het regime van de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te: vervangen in een breukwaarde van de aandelen, zijnde de verhouding van één aandeel ten opzichte van het totaal aantal uitgegeven aandelen. De aandelen krijgen voortaan een fractiewaarde, gelijk aan het kapitaal ge-,

deeld door het aantal aandelen. "

B) de vergadering beslist tot de omzetting van het kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend frank (750.000' BEF) naar achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01);

C) de vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeven euro eni negenennegentig cent (¬ 7,99) om het te brengen van achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één: cent (¬ 18.592,41) op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door omzetting van beschikbare reserves ten bedrage van zeven euro en negenennegentig cent zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met: verhoging van de fractiewaarde per aandeel;

D) De vergadering stelt vast dat:

- de invoering van het regime van de fractiewaarde;

- de omzetting in euro van het kapitaal;

- de kapitaalverhoging door incorporatie van reserves zonder creatie van nieuwe aandelen;

-- verwezenlijkt zijn. Dientengevolge bedraagt het maatschappelijk kapitaal vanaf heden ACHTTIEN

DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt het vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD'

VIJFTIG (750) GELIJKE AANDELEN zonder nominale waarde met een fractiewaarde van éénlzevenhonderd

vijftigste (1/750-ste) van het kapitaal.

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot aanpassing der statuten inzake de aansprakelijkheid bij de vereniging van alle:

aandelen in één hand en indien de enige vennoot een rechtspersoon is.

DERDE BESLUIT:

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het actueel Wetboek van Vennootschappen en aan

de wet "Corporate Governance" door:

a) schrapping van de verwijzingen naar de oude vennootschapswetgeving;

b) aanpassing in verband met de bijeenroeping van de algemene vergadering welke voortaan vijftien dagen voor de algemene vergadering bij aangetekend schrijven moet verzonden worden, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen;

VIERDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot invoering van de mogelijkheid tot benoeming van een vennootschap als' zaakvoerder van de vennootschap, waarbij in zulk geval het systeem van de vaste vertegenwoordiger dient georganiseerd te worden.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering beslist tot de invoering van het systeem van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering, waarvan de mogelijkheid thans door het wetboek van vennootschappen uitdrukkelijk is voorzien. ZESDE BESLUIT:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de statuten inzake de aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars volledig te schrappen en te vervangen door een nieuwe tekst, daar het mandaat van de vereffenaar thans dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het aangeboden ontslag als statutair zaakvoerder door de Heer Ronny Marie Louise Gustaaf Joosten, geboren te Mol op 25 september 1954, ongehuwd, wonende te Mol, Turnhoutsebaan 46 bus 3, bij schrijven de dato 11 maart 2012.

De vergadering aanvaardt met ingang vanaf heden het ontslag.

De Heer Ronny Joosten, voormeld, verklaart uitdrukkelijk zijn gemeld schrijven met aangeboden ontslag te bevestigen en kennis te hebben genomen van de aanvaarding van zijn ontslag door de vennootschap met ingang van heden. Voor zoveel als nodig ontslaat de heer Ronny Joosten de vennootschap om hem nog enige kennisgeving omtrent dit ontslag mee te delen.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering beslist Mevrouw Martine Jeanne Remi Geuens, geboren te Mol op 9 juni 1961, echtgescheiden, wonende te Mol, Turnhoutsebaan 46 bus 2 te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden en voor de duur van de vennootschap. Mevrouw Geuens aanvaardt deze benoeming.

Voor zoveel als nodig herbevestigt de vergadering de benoeming in de oprichtingsakte van de Heer Jan Flipkens, voormeld, ais statutair zaakvoerder.

Beide statutaire zaakvoerders verklaren niet getroffen te zijn door een verbodsbepaling die zich tegen hun benoeming verzet,

NEGENDE BESLUIT:

De vergadering beslist de statuten aan te passen, in het bijzonder aan de genomen beslissingen, en in het algemeen aan het actueel Wetboek van vennootschappen en ze, nà elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd doch zonder evenwel het doel of enig ander essentieel element van de vennootschap te veranderen, integraal te vervangen door volgende tekst:

Naam: "LODGiNVEST";

Zetel: Turnhoutsebaan 46 bus 1; kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het nederiandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur, welke in de bijlages tot het Belgisch Staatsblad zal dienen bekendgemaakt le worden,

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichtingsdatum. Zij kan slechts worden ontbonden mits naleving van de voorschriften bepaald voor statutenwijziging en onder voorbehoud van andere door de wet voorziene wijzen van ontbinding

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De uitbating van hotels, motels, logementhuizen, restaurants, feestzalen, eet- en drankgelegenheden. De uitbating van familiepensions. Verstrekken van logies en aanverwante activiteiten. Het inrichten van sportmanifestaties. Het organiseren van evenementen. Het voeren van reclame voor derden. Het begeleiden van en bemiddelen tussen sportmensen. Optreden als tussenpersoon in de handel of bemiddeling in handelszaken. De groothandel in tweedehandsvoertuigen, auto's en motorrijwielen. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezelijking van haar doel.

Bedrag. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

Volstorting: Alle aandelen van de vennootschap zijn onderschreven en volledig volgestort.

Register der aandelen

Alle aandelen zijn op naam. De aandelen worden vernield in het register der aandelen. Dit register dient volgende vermeldingen te bevatten:

1. De juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2. De vermelding van de gedane stortingen;

3. De overdrachten van de aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden. De overdracht van de aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register der aandelen, waarvan elke vennoot of belanghebbende inzage zal mogen nemen.

Bij .de inschrijving van een vennoot in het register van aandelen wordt hem een certificaat van deze inschrijving overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zaakvoerders Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering benoemt de niet statutaire zaakvoerders, bepaalt hun aantal en de duur van hun

mandaat en kan ten alle tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd, voor de duur van de vennootschap;

1) De Heer Jan Flipkens, geboren te Neeroeteren op 20 mei 1940, echtgenoot van Mevrouw Antoinette Charlotte Cattoir, wonende te 2400 Mol, Turnhoutsebaan 46 bus 1.

2) Mevrouw Martine Jeanne Remi Geuens, geboren te Mol op 9 juni 1961, echtgescheiden, wonende te Mol, Turnhoutsebaan 46 bus 2.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door unanieme beslissing van de algemene vergadering, met inbegrip van de zaakvoerder zelf;

- hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de handelsrechter brengen.

Het vrijwillig aftreden van een enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag heeft kennis genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. De enige zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Bevoegdheden van de zaakvoerders - Bezoldiging

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze han-delingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aan-toont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hier-toe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar vooraf-gaande goedkeuring nodig is opdat een zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden.

Aldus wordt de vennootschap wordt zowel bij de verkoop als bij de aankoop van onroerende goederen, alsmede over het aangaan van leningen met hypotheek, slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbin-den voor een bedrag dat de som van twaalfduizend vijfhonderd euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden in-geroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig Konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waar-van zij het bedrag bepaalt. Bovendien hebben de zaakvoerders recht op vergoeding of terugbetaling van hun vertegenwoordigings- , reis- en verblijfskosten.

Bijzondere volmachten

Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. Gewone en buitengewone algemene vergadering

Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks worden gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien deze dag een feestdag moest zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De algemene vergadering mag in buitengewone zitting bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of commissaris indien dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden echter niet overdragen.

Boekjaar: van één januari tot en met eenendertig december van elk Jaar.

Reserve - winstverdeling

Van de netto winst beschikbaar voor verwerking wordt vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afname is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het geplaatst kapitaal bereikt. Het resterend bedrag beschikbaar voor verwerking is vrij ter beschikking van de vennotenvergadering. Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal. Het deel van de netto winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering aan de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding met hun respectief aantal aandelen.

Vereffening

Aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars.

~`o r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars ' benoemt, met gewone meerderheid van de stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De vereffenaars vormen een college. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de ver-effenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt, In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.



TIENDE BESLUIT:

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren, en machtigt de

instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en deze neer te leggen ter griffie.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel Vroninks te Ham.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een eensluidend afschrift van het proces-verbaal de dato 12 maart 2012 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie; en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oln(enf bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

24/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 17.02.2012 12041-0544-012
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 17.02.2011 11038-0252-013
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 17.02.2011 11038-0250-013
23/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 17.02.2011 11038-0248-012
25/09/1992 : TU70003

Coordonnées
LODGINVEST

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 46 BUS 1 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande