LOGERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.573.291

Publication

06/05/2014 : Ontslag zaakvoerder
Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 31/12/2012

Met unanimiteit van stemmen aanvaardt de algemene vergadering het ontslag als zaakvoerder van de heer Louis Livens, wonende Singel 2 te 2550 Kontich en dit met ingang vanaf 31/12/2012. Kwijting wordt gegeven voor het gevoerde beleid,

Getekend,

Gerda Livens zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzfen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.
13/05/2014
ÿþ mod WonIll 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1!1,111E111

Ondememingsnr 0420.573.291

Benaming

(voluit) : LOGER°

(verkort) :

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 30 APR, 2014

Griffie

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Singel 2 te 2550 Kontich

(volledig adres)

onderwerp akte: Fusievoorstel

Logero

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Singel 2

2550 Kontich

Ondernemingsnummer 0420.573.291

RPR Antwerpen

Livens

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Singel 2

2550 Kontich

Ondernemingsnummer 0418.916.571

RPR Antwerpen

LVG

Commanditaire vennootschap op aandelen

Singel 2

2660 Kontich

Ondernemingsnurnmer 0894.717.409

RPR Antwerpen

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Voorafgaande uiteenzettingen

Loger° BVBA, Livens BVBA en LVG Comm.VA. hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Livens BVBA en LVG Comm.VA. door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Logera BVBA overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op 1 april 2014 wordt, overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van Logera BVBA, Livens BVBA en LVG Comm.VA., in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zef worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de betrokken vennootschappen.

Op de Laatste biz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vôôr de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

1.0e besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "Logero", met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Singel 2.

De vennootschap heeft ondememingsnummer 0420.573.291 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen van Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 4 van de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

" Het aankopen, ruilen, verkopen, huren of onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende oederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen.

Verder het slopen, het bouwen, en het verbouwen van alle mogelijke gebouwen.

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

Al de hierboven opgesomde handelingen kunnen gebeuren als agent, als makelaar alsook voor eigen rekening.

Groothandel in en aan-en verkoop van koeltechnisch materiaal en alle aanverwante apparatuur waaronder onder meer gereedschappen en volledig gemonteerde koelgroepen.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels, nfiverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stellen of haar aval verlenen; optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De zaakvoerders van de vennootschap zijn:

-De heer Ronny Livens, wonende te 2550 Kontich, Pronkenbergstraat 40

-Mevrouw Gerda Livens, wonende te 2550 Kontich, Singel 4

Zij wordt hierna de overnemende vennootschap genoemd,

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Livens, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Singel 2.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0418.916.571 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 4 van de gecoördineerde statuten luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

" Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderverhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van aile mogelijke financieringsverrichtingen.

Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever of als algemene aannemer, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Verder het slopen, het bouwen en het verbouwen van aile mogelijke gebouwen.

Het leveren van alle mogelijke diensten in het kader van het maatschappelijk doel, waaronder het patrimoniumbeheer.

Al de hierboven opgesomde handelingen kunnen gebeuren als agent, als makelaar alsook voor eigen rekening.

Groothandel in en aan-en verkoop van koeltechnisch materiaal en alle aanverwante apparatuur waaronder onder meer gereedschappen en volledig gemonteerde koelgroepen.

De vennootschap kan aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen; zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg steilen of haar aval verlenen; optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen!'

De zaakvoerder van de vennootschap is:

-mevrouw Gerda Livens.

3. De commanditaire vennootschap op aandelen LVG, met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Singel 2.

De vennootschap heeft ondernemingsnummer 0894.717.409 en is ingeschreven in het rechtspersonenregister van ondernemingen te Antwerpen.

Overeenkomstig artikel 2 van de oprichtingsakte luidt het maatschappelijk doel van de vennootschap als volgt:

" 1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,"

Enig zaakvoerder van de vennootschap is de mevrouw Gerda Livens.

Vennootschappen 2 en 3 worden hierna de overgenomen vennootschappen of de over te nemen vennootschappen genoemd.

Logero BVBA zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van Livens BVBA en LVG Comm.VA.

..,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Waardering en ruilverhouding

1 Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van alla vennootschappen op basis van het eigen vermogen per 31 december 2013 als meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding,

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Logera BVBA bedraagt EUR 229.301,51 en wordt vertegenwoordigd door 9.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/9250ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van Livens BVBA bedraagt EUR 18.592,01 en wordt vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/750ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk en volgestort kapitaal van LVG Comm.VA. bedraagt EUR 2.066.490 en wordt vertegenwoordigd door 206.649 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/2.066.490ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De waarde van de betrokken vennootschappen wordt vastgesteld op:

Logera BVBA: EUR 1.034.713,57

Livens BVBA: EUR 368.066,12

LVG Cornm.VA: EUR 2,049.939,53

2, Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2013 is ais volgt:

Logera BVBA:

Waarde per 31 december 2013 EUR 1,034.713,57

Aantal aandelen 9.250

Waarde per aandeel EUR 111,86

Livens BVBA:

Waarde per 31 december 2013 EUR 368.066,12

Aantal aandelen 750

Waarde per aandeel EUR 490,75

LVG Cornm.VA:

Waarde per 31 december 2013 EUR 2.049.939,53

Aantal aandelen 206.649

Waarde per aandeel EUR 9,92

Ruilverhouding

Op basis van bovenstaande ruilverhouding bedraagt het aantal uit te reiken aandelen:

Voor 750 aandelen van Livens BVBA verkrijgt men 3.290 aandelen van Logera BVBA.

Voor 206.649 aandelen van LVG Comm.VA. verkrijgt men 18.326 aandelen van Loger° BVBA.

Er wordt geen opleg in geld betaald,

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

3,Kapitaalverhoging

Het kapitaal bij de overnemende vennootschap tengevolge van de fusie zal EUR 2.314.383,52 bedragen.

Het maatschappelijk kapitaal zal na de fusie worden vertegenwoordigd door 30.866 aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

C.Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Naar aanleiding van de fusie worden er 21.616 nieuwe aandelen uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekenen de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap in het aandelenregister van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschappen

-het aantal aandelen van de uit de overgenomen vennootschappen ontstane nieuwe aandelen dat hen

toekomen

-de datum van het fusiebesluit.

D. Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2014.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

E.Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschappen.

F.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschappen geen vennoten, die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

G.Opdracht bedrijfsrevisor

Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verzocht om de verslagen op te stellen zoals vereist in de artikelen 695 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen..

De bijzondere bezoldiging voor deze opdracht wordt vastgesteld op in totaal EUR 1.750.

1-1.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

I.Statutenwijzigingen

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zijn van oordeel dat de volgende statutenwijzigingen dienen te worden doorgevoerd:

1.Na uitvoering van de kapitaalverhoging van EUR 2.085.082,01 als gevolg van de fusie bedraagt het kapitaal EUR 2.314.383,52, vertegenwoordigd door 30.866 aandelen.

Ter afronding van het kapitaal zal een bedrag van EUR 35.616,48 aan beschikbare reserves worden geïncorporeerd. Hierdoor bedraagt het kapitaal EUR 2.350.000. Er worden geen aandelen bijgemaakt.

Vervanging van artikel 4 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twee miljoen driehondercivietigduizenci EURO (2.350.000 Euro), vertegenwoordigd door 30.866 aandelen zonder nominale waarde, en met een fractiewaarde van één dertigduizend achthonderdzesenzestigste (1/30.866ste) van het kapitaal."

2.0e maatschappelijke benaming "Lager° BVBA" blijft behouden.

3.0e maatschappelijke zetel blijft behouden te 2550 Kontich, Singel 2,

4.Het huidige maatschappelijk doei zal behouden blijven.

5.0e statuten worden volledig aangepast aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

K.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B,T.W.-Wetboek.

L. Besluit

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de gecoördineerde statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schendenL

De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 mei 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van gevolmachtigden van de organen van het bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op uiterlijk 15 april 2014.

Opgemaakt in VIER exemplaren op 1 april 2014. Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens alle zaakvoerders getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend,

Logero BVBA,

Gerda Livens

zaakvoerder

Moor-Ilhouden 'ban het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-hij let Belgisch-Staatsbladw-13/05/201-4- Annexes du Mtinite-tir -belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

20/08/2014 : AN222395
07/09/2012 : AN222395
05/07/2011 : AN222395
06/12/2010 : AN222395
09/10/2009 : AN222395
08/10/2008 : AN222395
23/07/2007 : AN222395
04/08/2006 : AN222395
28/07/2005 : AN222395
15/09/2004 : AN222395
17/10/2003 : AN222395
24/03/2003 : AN222395
03/01/2003 : AN222395
24/12/2002 : AN222395
07/09/2015 : AN222395
20/09/2001 : AN222395
10/11/1999 : AN222395
15/12/2015 : AN222395
12/09/1990 : AN222395
28/07/2016 : AN222395
09/01/2018 : AN222395

Coordonnées
LOGERO

Adresse
SINGEL 2 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande