LOGIMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGIMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.926.739

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.06.2014 14210-0205-011
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 15.06.2012 12178-0059-011
19/03/2012
ÿþRiad PDF 11.1

1.4jfç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

'

uhI1uhI*12 IIIVI III~I VII ~~~I

58557*

Neergelegd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel ie Aniwerpen, oha

0 Mitk02012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0809.926.739

Benaming (voluit) : LOGIMI

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm :

Zetel : Blauwe Pan 3, 2850 Boom, België

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/03/2012 overgebracht naar:

Lage Kaart 62

2930 Brasschaat

Michel Thenaers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Rectó : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pérso(o)n(èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude " 1101443q"

aan het

Belgiscl Staatsbh

Neergelegd ter griffie van de Rechibr Van Koophandel te Antwerpen. op

17 JAN. 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0809.926.739

Benaming : "LOGIMI" GGV

(voluit)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Floralienlaan 44

2600 Berchem

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 30/12/2010, geregistreerd op het zevende registratiekantoor te Antwerpen op zes januari tweeduizend en elf, boek 149 blad 72 vak 15, ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR), blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheid werden genomen :

EERSTE BESLISSING

Voorafgaande verslagen

De conclusies van het verslag van de heer Marc L. Fierens, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Sint-Laureiskaai 9, revisor, aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven: "Ondergetekende, Marc L FIERENS, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen - Sint Laureiskaai 9, verklaart hierbij dat naar zijn mening :

- de verrichting werd nagezien overeenkommstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura :

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de door de partijen weerhouden waarderingsmethode, nominale waarde, redelijk is en op gepaste wijze is. toegepast;

- de partijen zelf beslist hebben dat de door hen gebruikte waarderingsmethode geen aanleiding geeft tot de uitgifte van nieuwe aandelen, maar dat dit enkel en alleen dienstig is tot aanpassing van het maatschappelijk kapitaal om het minimum te bereiken noodzakelijk voor de omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- dat uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen in zake verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is gebleken dat er geen overwaardering, noch onderwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

- dat het netto-actief, volgens deze staat ¬ 4.007,00 is dat deze en na de kapitaalverhoging ¬ 17.607 zal bedragen, bijgevolg ¬ 993,00 kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal

Gelet op het feit dat de vennootschap voor 100% in handen is van één enkele aandeelhouder/beherend vennoot, dat deze zelf de staat van activa en passiva heeft opgesteld en dat deze permanent op de hoogte werd gehouden van de controlewerkzaamheden die tot huidig goedkeurend verslag aanleiding gaf, speelt de datum van ondertekening van huidig verslag geen rol en dienen de 15 dagen vóór de Algemene Vergadering niet gerespecteerd te worden.

Ondergetekende wil er tenslotte aan herinneren dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen of, met andere woorden, dat zijn verslag geen `7airness opinion" is.

Antwerpen, 24 december 2010

Marc L. FiERENS Bedrijfsrevisor"

Voornoemde verslagen van de revisor en de zaakvoerder worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal met dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00) te verhogen om het van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de heer Thenaers, voornoemd, heeft lastens onderhavige vennootschap, en dit ten belope van dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Deze inbreng wordt niet vergoed door de creatie van aandelen, maar door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen.

Verwezenlijk van de kapitaalverhoging

De heer Thenaers, voornoemd, verklaart zijn schuldvordering ten belope van dertienduizend zeshonderd euro (¬ 13.600,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) euro wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2850 Boom, Blauwe Pan 3, met ingang vanaf 30/12/2010.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door het bestuursorgaan, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het controleverslag opgemaakt door de heer Marc L. Fierens, bedrijfsrevisor, voornoemd, aangewezen door het bestuursorgaan, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2010, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Iedere aanwezige vennoot erkent dat voormelde stukken hem ter beschikking werden gesteld volgens de voorschriften van artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, allen hier aanwezig, verklaren ieder uitdrukkelijk afstand te doen van de formaliteiten van toezending en ter beschikking stelling van voormelde stukken, en erkennen thans kennis te hebben genomen van de inhoud van voormelde verslagen.

De besluiten van voormeld controleverslag werden hierboven reeds weergegeven.

Voormelde verslagen opgemaakt door het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, samen met een afschrift van deze akte, als voorgeschreven door artikel 783 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist vervolgens de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, zodat zij de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt; het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0809.926.739 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in de Kruispuntbank voor ondernemingen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder, met ingang van heden van:

De heer Michel THENAERS, wonende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 60/32.

De vennootschap dankt hem voor de bewezen diensten en verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

ZESDE BESLISSING

De vergadering stelt, artikel per artikel, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast, waaronder de kapitaalverhoging en de vervanging van het doel, tengevolge waarvan de beslissing tot omzetting definitief is geworden bij toepassing van artikel 782 van het Wetboek van vennootschappen, welke statuten zullen luiden als volgt:

--NAAM

" LOGIMI"

--RECHTSVORM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

--ZETEL

De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Blauwe Pan 3, en de vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

--DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

--DOEL

Het doel van de vennootschap is:

" logistieke consulting

" koerierdienst

" consulting en coaching van sportbeoefenaars

" leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, publiciteit, computerverwerking en programma's, organisatie, onderzoek, research, controle en ontwikkeling, zonder dat deze opsomming als beperkend dient aanzien te worden;

" verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

" import en export, groot- en kleinhandel, fabricatie, makelaar- en commissiehandel in aile producten, goederen, grondstoffen, materieel en machines bestemd voor handel, nijverheid en particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen. Dit alles in de meest ruime zin;

" de vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissieverband, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger;

" alle verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende onder meer de aankoop en verkoop, het in leasing geven en/of nemen, het huren en verhuren, het nemen/geven van recht van opstal of erfpacht, het bouwen en verbouwen, de exploitatie, het beheer, het verpanden en hypothekeren ervan;

" het uitvoeren van alle werken dienaangaande zoals het onderhoud, het herstellen en veranderen van gebouwen en de inrichting;

" het beheer van een onroerend vermogen; zij mag in dit verband alle verrichtingen doen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en verkoop van alle onroerende goederen en dit zowel van het vruchtgebruik, de blote eigendom, als de volle eigendom;

" het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm ook, in alle Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen;

" het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook;

" de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en alle roerende en onroerende goederen en rechten;

" uitbating, ontwikkeling, deponering van patenten, octrooien en licenties op alle mogelijke gebieden en voor alle mogelijke doeleinden;

" diensten in verband met verwant aan landbouw; aanleg en onderhoud van tuinen en parken;

" aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden, inclusief hoogtewerken;

" de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

" de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen,

" modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen enzovoort;

" onderhoud- en herstellingswerken van mechanisch aard voor rekening van derden;

" vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

" de vervaardiging van zitmeubels en onderdelen daarvan voor woningen: stoelen, fauteuils, zitbanken, canapés, taboeretten, enzovoort;

" de vervaardiging van stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen;

" het afwerken van stoelen en zitmeubels, zoals het stofferen;

" de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enzovoort) van eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels;

" de vervaardiging van wandkasten, speciale W-meubels, bijzetmeubels, enzovoort;

" zagen, schaven en machinaal bewerken van hout drogen van hout en impregneren of chemisch behandelen met conserveringsmiddelen of

" andere stoffen, in combinatie met het zagen en bewerken van hout;

" Vervaardigen van houtwol, - meel, -schillen en spanen;

" vervaardigen van niet-ineengezette onderdelen en lamellen voor vloeren

" vervaardigen van fineer;

" vervaardigen van duplex-, triplex, en multiplexhout, meubelplaat, spaanderplaat, houvezelplaat en dergelijke panelen en platen;

" vervaardigen van geassembleerde parketvloeren;

" vervaardigen van ander schrijn- en timmerwerk;

" vervaardigen van houten pakkisten, kratten, trommels en dergelijke verpakkingsmiddelen;

" vervaardigen van houten laadborden, laadkisten en andere laadplateaus;

" vervaardigen van houten vaten, kuipen, tobben en ander kuiperswerk;

" vervaardigen van deuren, ramen, kozijnen, luiken, jaloeziën, plinten, staaflijsten, enzovoort, uit kunststof;

" vervaardigen van al dan niet isolerende vloer-, wand- of plafondbedekking van kunststof, oprollen of in de vorm van tegels, platen enzovoort;

" vervaardigen van metalen deuren en vensters;

" vervaardigen van gesmede werkstukken van metaal voor rekening van derden;

" Vervaardigen van hangsloten, grendelsloten en andere sloten, sleutels en ander hang- en sluitwerk voor gebouwen, meubels, voertuigen, enz.

" het ruimen van bouwterreinen;

" de bouw van speel- en sportterreinen, zwembaden, enzovoort;

" het schilderen van-markeringen.op wegen en parkeerplaatsen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. . .

Luik B - Vervolg

" onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien;

" onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven van mijnschachten;

" onderneming voor het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting;

" onderneming voor het aanbrengen van chape;

" onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

" onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

" onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

" onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

" het aanbrengen in gebouwen en ander bouwwerken van: thermische isolatiemateriaal isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen;

" isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen de isolatie van koelkamers en pakhuizen;

" de installatie van stores en zonneschermen;

" het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

" de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen,

" muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort;

" de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in metaal;

" de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort, in metaal;

" de installatie van geblindeerde deuren, en brandwerende deuren in metaal;

" het schilderen van metalen constructies;

" gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

" het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

" overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen;

" de reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, haken, enzovoort) inclusief de expresreparaties aan

huis;

" het reinigen van het interieur van allerlei/ gebóuwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartementsgebouwen, enzovoort;

" het lappen van ramen;

" sanering en dergelijke activiteiten.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking van dat doel ter vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs louter bevorderend zijn. De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, en in het algemeen alle rechtshandelingen stellen om haar doel te verwezenlijken.

De vennootschap mag daarenboven samenwerken met of belangen nemen in, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, aile vennootschappen, ondernemingen die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij mag aile handelingen stellen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk zijn.

--KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld In honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één / honderdste (1 /100ste) ieder.

--BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens . de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

--ALGEMENE VERGADERING

Wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand mei om 20.00 uur.

--BOEKJAAR

Gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

--VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

" vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft_rechtop.één stem,.behoudens_de wettelijke. beperkingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

, " Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten

ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk

is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

--BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te

vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en

de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

--ONTBINDING-VEREFFENING

Ontbinding - Benoeming van vereffenaars

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel

van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding

in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Deze vereffenaar(s) zal/zullen evenwel pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de

bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het

Wetboek van Vennootschappen, zonder voorafgaande toestemming van de algemene vergadering, tenzij deze

bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend

geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te

benoemen :

De heer Michel THENAERS, wonende te 2930 Brasschaat, Augustijnslei 60 /32,

hier aanwezig, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

ACHTSTE BESLISSING

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen beslist de vergadering in de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen commissaris te benoemen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Acco Accountants gevestigd te Prins Boudewijnlaan

177-179 te Wilrijk, met recht van indeplaatsstelling aan haar werknemers, voor de vervulling van alle

formaliteiten in naam en voor rekening van de vennootschap bij de erkende ondernemingsloketten, BTW

administratie, en overige administratieve besturen.

Voor ontledend uittreksel

De Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge





















Tom Bogaert

afschrift akte +

- verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.05.2015, NGL 18.06.2015 15189-0046-010

Coordonnées
LOGIMI

Adresse
LAGE KKART 62 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande